Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NathanCullen
senior tag
Kirsten Dunst nálam péklapáttal ütős kategória, nehezen tudok tőle rosszabbat elképzelni (na jó, Zellweger).
Ennél jobban már nem is lehetnénk egy véleményen. Zellweger fejét egyszerűen nem bírom nézni, de Kirsten Dunst se' nagyon jön be. Valamiért mind a két nő irritál.
Jim-Y
tudnátok ajánlani valamit a 2000-es évek elejéről, közepéről ami nagy mozi volt?
Pl. Múmia 1, 2, 3 (1999., 2001., 2008.)
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
b3Ro
senior tag
válasz Realradical #1004 üzenetére
Nem lett túl nyálas a film. 2 jelenet ha van amikor a pók a csajával kettesben beszélgetnek, érzelgősdit játszanak.
Spoiler
Veszelyben se lesz a szöszi, bar az előzetesekből lehet rá gondolni, de ott simán kisétál.... Szóval nem lesz az, h torkaszakadtából ordít, az utolsó pillanatban pók elkapja, és dúl a szerelem csöpögős zenével.
SpoilerMondjuk a pókember képregényben sosem volt dark
Azért ütött volna, ha egy kicsit elmennek abba az irányba. Simán meglehetne csinálni. Talán majd a nyócadik reboot-nál
-
b3Ro
senior tag
A régi pók 3. része tettszett eddig a legjobban a négy közül, mert az mar komorabb, viszont azt 2 részben kellet volna megcsinálni, mert Venom keveset szerepelt benne. Valahogy úgy képzeltem volna el, h 1. rész addig amíg megszabadul a szimbiótától. 2. rész pedig jobban alapozott volna Venomra, és a kettejük küzdelmére.
Olvastam, h csinálnak külön filmet Venomnak. Na az lehet megfelelne az el varasaimnak...
-
atike
nagyúr
-
Peethy
őstag
válasz Tibiajax #1011 üzenetére
Nem, de rajta van a listán De Nironak nagyon fekszenek ezek a szerepek. Most Aronofsky filmográfiáját akarom még egyszer végignézni, aztán valami kis cikket rittyenteni belőle, nagyon egyedi képi világot álmodik minden filmjéhez, a szimbolikáról nem is beszélve. Nézte innen még valaki ilyen megvilágításból a filmjeit?
SPOILER
A forrásban például az első világos snitt a feleség temetése volt.
/SPOILERVan innen még valaki, aki néha kicsit elemzőbb szemmel néz 1-1 filmet?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
azonnal pótold.
scorsese.de niro. peschi. eredeti szinkronal nézd (peschi/harsányi gábor). Örök filmélmény.
"kuukucs ti gecik...." xdd
..és az a baj, h sajna ez a két alkotás van -tudtommal- ahol egyesül ennek a három embernek a tökéletessége- plusz ugye a sztori maga is fergeteges. máshol már valami mindig hiányzik. van több jó gengszterfilm is, egyik jobb a másiknál, de ilyenek csak ez a kettő[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
The Arrival (Galaktikus támadás) című filmről mi a vélemény? Egész jókat írnak róla, csak máshol
-
littlelion21
addikt
-
-
Huma
addikt
válasz BITBOYS #1016 üzenetére
Elvagyok vele. De már unom egy kicsit. Ezer dolgom lenne, de csak feltartanak. Mindig ír valaki.
Lassan ott tartok, hogy kikapcsolom a gépet aztán majd este átolvasom az új hozzászólásokat.
Viszont most már tényleg megyek a dolgomra úgyhogy amíg nem vagyok addig rád bízom a topicom. Védj meg. Kösz!Amúgy az X-akták is onnantól vált érdektelenné számomra mikor behozták az UFO-kat akik suttyomban el akarják foglalni a földet. Másnak viszont azok a kedvenc részei. Ízlés kérdése.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Realradical
őstag
Ezzel egyet tudok érteni. Az X-akták nekem is az UFO-s részektől lett érdektelen. Egy darabig elment, de utána csak nyúlt és nyúlt. A gumiemberes és a vérszívó világítós rovarparazitás rész viszont mai napig megragadt.
Hogy ON is legyek:
We Bought a Zoo 10/8
Aranyos film volt, érdemes nőnemű lénnyel nézni, hogy legyen aki végigsírja.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
littlelion21
addikt
válasz Realradical #1022 üzenetére
Engem az Évák c. résztől (is) kivert a víz anno...
-
NathanCullen
senior tag
válasz Realradical #1022 üzenetére
Mondjuk az UFO-s dolog már az első résztől jelen van, mert Mulder folyamatosan kutat utánuk, viszont csak egy bizonyos idő eltelte után kezd a sorozat komolyabban foglalkozni azzal a témával. Ami igaz, hogy tényleg nem lettek túl jók az utolsó évadok...
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy néz ki hogy az Item 47 meg 12 perces lesz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
NathanCullen
senior tag
Nem sok elvárással ültem a film elé, csak a története miatt néztem meg, ugyanis minden oldalon le van húzva. Pl. IMDb-n 5.1/10 pontot érdemelt. Szerintem viszont plusz 1 pontot simán megér, a sok (sok-sok) kicsi hülyesége ellenére is. Szubjektív szemmel megítélve, tetszett. Van itt minden: romantika, vígjáték, egy kevés drámázás, és rengeteg bénázás. Egy könnyed délutáni filmnek simán vállalható, de csipszet, popcornt, 2L-es kólát azért ne készítsünk be rá, már csak a ~75 perces hossz miatt sem ér annyit.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Megnéztem az Emlékmást újra. 9/10 (true)
Nem lesz egyszerű dolga a rebootnak -
BLeP_i
tag
Sivatagi paradicsom
Kalandfilmnek indul, de Phoebe Cates annyiszor levetkőzött benne 19 évesen, hogy húúú
Ezen kívül persze van benne akció-szál is, de sok drámára nem kell számítani.A sok pucérkodást leszámítva egyébként nem egy remekmű, kap tőlem azért egy 5/10-et.
http://vister.hu
-
GaPetya
csendes tag
Sherlock Holmes
Nagyon jó egy film, Robert Downey Jr. tette a dolgát. A sztorit nagyon eltalálták, nekem nagyon bejött. Többségében krimi, de van benne egy pici dráma, illetve egy kis akció. Így pont jó.
9/10
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Megnéztem a Hachiko-t. Tényleg megható film. Bár eléggé hatásvadász.
Amúgy már a Futurama egyik részében is ellőtték ezt a sztorit.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
törölt tag
Helo!
Tudtok ajánlani egy filmet amit ma megnéznék és garantáltan be f*sok?
Ajánlották a Ragyogás/Másvilág/Bujócska /Falu ezek jók?
-
Peethy
őstag
válasz Tibiajax #1013 üzenetére
Ez most meghozta a kedvem Szerintem a hétvégén megnézem.
(#1031) tankagogy: A Falut láttam, nem nevezném kifejezetten félelmetesnek, a sztorija szerintem egész jó, meg azért van benne 1-2 ijesztő pillanat, de inkább thriller, mint horror. 8/10 nálam, bár már régen láttam. Többiről nem tudok nyilatkozni.
-
Huma
addikt
válasz #40835072 #1034 üzenetére
Paranormal Activity? Abban aztán nem ugrik elő semmi. Ha az első fél órát kibírod utána egész félelmetes lesz. Sőt mondhatni félelmetesebb mint a horrorfilmek 90%-a.
A Más világ is egész jó.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ebben a hónapban kezdik forgatni a fast six-et
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Huma
addikt
válasz #40835072 #1036 üzenetére
Most nem nagy jut eszembe olyan ami nagyon fosatós.
Az Insidious volt a legutóbbi amit elég félelmetesnek találtam. Szerintem azt nézd meg. Nem az ijesztgetésre épít. Szerintem nagyon jól eltalált film lett.
(#1038) monstre:
Azért félelmetes mert túlságosan is valósághű. Nagyon lassan indul be. Ha a film első felét kihúzod és beleéled magad akkor nagyon félelmetes tud lenni a második fele.Amúgy az Insidioust neked is ajánlom ha még nem láttad. Visszagondolva elég félelmetes volt.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #40835072 #1031 üzenetére
A Falu egy rakás ló..... Nem érdemes időt pazarolni rá.
A Ragyogás jó, de annyira azért nem beszaratós, inkább pszicho-thriller. Nekem a Ragyogásból amúgy talán még jobban is tetszett a 3 részes TV film változat, mint az eredeti. Szerintem érdemes megnézni mindkét változatot.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Froclee
őstag
God Bless America
Én a Fight Club-hoz tudnám a leginkább hasonlítani. Ez is elgondolkodtat. Az eleje annyira dögunalom volt hogy majdnem kikapcsoltam, de megérte megnézni. A kivitelezés lehetett volna picit jobb is. 7/10
Get The Gringo
Mel Gibsonnal. Nem volt rossz, de jó se különösebben. Erős vasárnap esti RTL mozi. 6/10
-
dokee78
félisten
Exam Erről hallottatok,mások szerint jó film.
-
rt06
veterán
imdb masnal is szet van esve? mintha nem lenne css
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
kosz a valaszokat, mint kiderult a dns szerverem volt meghulyulve es nem oldotta fel az i.media-imdb.com cimet (innen jonnek a css es js file-ok, valamint az ezekben hasznalt kepek egy resze)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs