Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
Pizza Movie
Hulladék.
..követi a fillérb.szo Everything everywere meg a good luck dont die izléstelen igénytelen fantáziátlan stílusát.
1/10 -
eeXaa
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
A legjobb Avatar film.
Anyira, hogy ůgy tűnik nem is JC rendezte. Vagy észhez tért, vagy komoly segítséget kapott, hogyan lehet normális filmet csinálni.
Sztori, forgatókönyv, setdizájn, látvány, de gyakorlatilag minden aspektusban maximumra van tolva a film. Az első 2 film röhejesen rosz ennek tükrében. Kicsit langyosan kezdődik, mint a többi, de utána több mint 2 óra ami a csövön kifér. Számomra abszolute menti a frencsájzot, olyan mértékben, hogy alig várom a folytatást.
...Ha annó ezt a filmet kaptuk volna az első helyett?
-
eeXaa
addikt
Avatar: Fire and Ash - Masterpiece
-
eeXaa
addikt
Urchin 2025
MasterpieceCold Storage 2026
Egyszer simán nézhető.
7/10 -
eeXaa
addikt
Good Luck, Have Fun, Don't Die
Wow!
Ugyanolyan hulladék mint az Everything everywhere all at once. Ha nem tudnám hogy GV rendezte azt hinném hogy ugyanazon kutyaütők csinálták.
Borzalmas.
1/10 -
eeXaa
addikt
Marty Supreme - Masterpiece
-
eeXaa
addikt
Nuremberg - Mehh
3/10 -
eeXaa
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
...másnap a fél műszakomat végigröhögtem, mennyi marhaságot öszehordott AA.
-
eeXaa
addikt
Eddington
F....N
MASTERPIECE -
eeXaa
addikt
M3GAN 2
10/10
MI: FR
9/10
Sinners
7/10Supreman
2/10 -
eeXaa
addikt
Jurassic World Rebirth
...csak igazam volt (ismét) az előző Ju.W filmel kapcsolatban amikor méltattam...
Az összes J world film mestermű volt ehhez képest.
5/10 -
eeXaa
addikt
F1
Lagymatagan kezdődött, de elég jó lett a közepétől.
A vége pedig teljes extázis többek közt azzal hogy .luluval kb. ugyanaz történt mint 21 ben 
[ Módosította: radi8tor ]
-
eeXaa
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
Szerintem tulgondoljátok az egészet... a film egy hatalmas bullshit aminek semmilyen lényeges mondandója, vagy üzenete nincs... egyszerűen klasszikussá vált az egybites mondandó, meg brad pitt macsógyerek alakítása miatt... a FC csupán az akkori lázongó fiataloknak mondott valamicskét ami már akkor sem volt nagy szám.
-
eeXaa
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Az akciójeleneteknél a sok kamera rángatás.....
De ettől eltekintve szolid munka. Itt ott egy kis sablon, de szerintem értelmetlen kirsztus eljövetelét várni egy jó akciófilmtől.....
Nekem tipikusan hozta egy 80/90 es évek szintjét, hangulatát.
Kimondottan tettszett a fények, világítás használata. -
eeXaa
addikt
Havoc - Masterpiece
-
eeXaa
addikt
Clean 2021
Csodálom hogy a topikban nincs semmi sem róla.
Amolyan John Wick de annál sokkal jobb.
Amazon prájmon elérhető.8/10
-
eeXaa
addikt
Dune part 2 - MASTERPIECE
....ezzel le is lehet zárni a vitát.
-
eeXaa
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az Anorához képest az volt. 100%
-
eeXaa
addikt
Anora
Ismét igazam volt amikor a Megalopolisra Masterpiece-t adtam.
-
eeXaa
addikt
Wow! Most látom hogy lemaradtam az oszkárról.
Hát igen. a hálliwoody bagázs ismét alulmúlta magát.Anora. Lol
San baker a rendező zseni.... oly sokszor bizonyított eddig is....
-
eeXaa
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Mondjuk inkább viszontítottam a Gorge hoz amit az előtte való este néztem.... na ahhoz képest pl nulla volt, pedig a Gorge sem egy 10 es masterpiece.
A Megan viszont hasonló stílus, azért hoztam fel. Az pl. kimagaslóan jó film.
A megan foxosat nem láttam még de abból kiindulva hogy minden film amiben játszik, totális hulladék, nehéz remélni hogy ez valamiért jó lenne....
A companion nekem max 5/10. Jóindulattal... -
eeXaa
addikt
Brutalist.
Nem jó film.
5/10 -
eeXaa
addikt
Mondtam hogy jobb az elsőnél.
-
eeXaa
addikt
válasz
perempe
üzenetére
Hihetetlen hogy megépítették az egész szettett mint a régi filmnél, ill hogy nem tátikáztak... forgatás közben mindent ugyanígy kiénekeltek, ami szuper hihetővé teszi az egészet....
Engem teljesen elvarázsolt a végére,
Ha a La La land akkorát tudott tarolni annó, ez gyakorlatilag mindenben köröket ver arra. Az meg nyert vagy 5-6 oszkárt.
Külön érdekesség, hogy a zenét egy ismert Dizni zeneszerző írta...Ja.. és idén jön a folytatás.
-
-
eeXaa
addikt
Ki nyeri a fő dijjakat az idén oszkáron?
Ha képesek objektíven itélni valami felháborító propaganda helyett, és van igazság, tisztesség a szakmában, akkor a Wicked és a Dűne 2 tarol.
Minden más film hulladék ehhez a kettőhöz képest. -
eeXaa
addikt
WICKED - MASTERPIECE
-
eeXaa
addikt
Meghót David Lynch
-
eeXaa
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha ebben a stílusban érdekel, akkor a Descendans, vagy Nebraska. Talán a nebraska jobban hasonlít erre.... De bármelyik filmje ajánlatos.... Az én kedvencem a Downsizing.
-
eeXaa
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nézz rá a rendező többi filmjére... mind ilyen jó... némelyik zseniális...
-
eeXaa
addikt
válasz
Vikthor
üzenetére
Szerintem orlok hangja is nevetséges volt
halatszódott mennyire erőltetett... no meg a lassú töredezett akcentus.... na azon majdnem felröhögtem, csak gyorsan le is esett, hogy ezt kell hallgatnom a film végéig.
...Én is Coppola filmjét tartom a legtöbbre...
Ja, meg nézem a film után hogy a média révedezik a filmről,.. WTF???
-
eeXaa
addikt
Nahh.. rõgtön az év elején megvan az "Év legrosszabb filmje"
Nosferatu
Sajnos nevetni sem tudtam mekkora hulladék...na jó, azutolsó képeken felnevettem
hihetelenül unalmas, amatőr munka.
0/10 -
eeXaa
addikt
Emilia Perez
Szeretem a rendezőt, meg a musicalt is,
De sajnos ez totális hulladék..
Felháborítóan sz@r.
-10/10 -
eeXaa
addikt
GLADIÁTOR 2
...sokkal jobb mint az első.
7/10 -
eeXaa
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
MASTERPIECE
Na ja.
Bárcsak hamarabb olvastam volna ezt a kommentet. Aki törzslakó itt a fórum topikban, tudja mit jelent ez."igen.
...azt jelenti hogy ahogy én értékelek, megállja a helyét évtizedek múlva is.
-
eeXaa
addikt
The Substance - Masterpiece
-
eeXaa
addikt
Joker 2 - Masterpiece
-
eeXaa
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Voltak apró hibák itt ott, de szerintem teljesen profi munka... a sztori is persze lehetett volna még eredetibb, szövevényesebb, de így is izgalmas volt. Azt is megkockáztatom hogy ez az eddigi legjobb Alien film. Nem kellett azért olyan magasra rakni a lécet.
-
eeXaa
addikt
Alien R.
azt esetleg tudja valaki hova tűntek az alien tetemek amiket a csaj rommá lőt? Miért csak a zöld alien nyál lebegett tovább a zéró gravitációban? -
eeXaa
addikt
ALIEN ROMULUS
FASZA
8/10 -
eeXaa
addikt
Beetlejuice Beetlejuice
Zseniális.
TB talán eddigi legjobb filmje. -
eeXaa
addikt
Dedpool rozsomárk.
Hulladék.
2/10 -
eeXaa
addikt
MEGALOPOLIS - CINEMA!
MASTERPIECE. -
eeXaa
addikt
Blink Twice 6/10
Wolfs 6/10
The Instigators 6.5/10 -
eeXaa
addikt
Longlegs - zseniális thriller/horror....
Nic Cage oszkár esélyes. -
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
-
eeXaa
addikt
válasz
Soderes
üzenetére
"Nos, ebből megmutatkozott hogy gőzöd sincs arról általában Cameron a filmjeihez saját maga szokta írni a forgatókönyvet is"
..szinte, vagy minden filmjénél van társíró.... gondolom osztozni akar a crediten.
..mindig kell egy rendes író mellé, hogy a sok zagyvalékát rendbe szedje.
....nézd meg a Loveless-t és rájösz hogy a pár évvel későbbi terminátor sehol sincs szakmailag Bigelow debüt filmjéhez.....
-
eeXaa
addikt
válasz
Soderes
üzenetére
Ha figyelmesen megnézed az időrendi sorrendet és úgy hasonlítod ki mit alkotott, könnyen beláthatod, hogy minden igaz amit leírtam.
K.B. több műfaban alkotott kimagaslóan jó filmeket, míg Kameron csak a blokbuster szarokat csinálta amire mindenki majszolhatja a pokornt.. komolyan, nézz meg pár korai Bigelow filmet és teljesen egyértelművé vállik ki hol tartott amikor kameron kisz.rta magából az első trenszminátort. Addig csak egy nagy nulla volt.... de szerintem a terminátor sem a saját ötlete volt. Azt is lopta valahonnan. -
eeXaa
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Én is asszem tavaly ujráztam az alienst és akkor jöttem rá, hogy Cameron mennyire túlértékelt rendező..... állítom hogy a scifi faktor ami nagyrészt eladja a filmjeit, ill. a híres szinészek, nem az hogy valójában jó filmek. Szerintem az ex felesége 1000x jobb rendező.Tőlle lopott minden ötletet ami használható, mivel mindigis fényévekkel cameron előtt járt.
-
eeXaa
addikt
Twisters
Lényegesen jobb a réginél.
7/10Smokin Aces
....sajnos rosszul emlékeztem hogy ez egy jó film.
3/10 -
eeXaa
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem jó lett de lehetett volna sokkal jobb is..... egy brutál démonos horrora csinálni a végét amitől kiveri az embert a veríték.....
Én jokat nevettem végig az agyonyomatott 80 as évek feelingen, vót benne minden..... Trilógiaként mindenképpen kiemelkedik a zsánerből... -
eeXaa
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Nem. Angolban teljesen általános az erőltettet szarokra, amikről el kellene hinni hogy jó
Meg gondolom a tinik azért is használhatják, mert tudnak angolul, legalábbis nagyobb arányban, mint az idősebb generáció
.
Úgy látszik a magyar nép a divat élén jár, és gyorsabban elhagyják ami nem divatos többé.... -
eeXaa
addikt
the bikeriders
...igazi elpocsékolt idő. Sajnos a szinészek sem mentik az I tonya stílusában készült jobb esetben is csak közepes filmet.
5/10 -
eeXaa
addikt
Beverly Hills Cop 2024
Teljesen jó volt, minden téren. Biztosan jobb mint a régiek, mivel azokra a kutya sem emlékszik már.
8/10 -
eeXaa
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
...akkor neki elhiszem, biztosan ért hozzá...
-
eeXaa
addikt
A Furiosa a legjobb Mad Max film magasan, ez teljesen egyértelmű. A sztori, akció, látvány, hangulat, mind köröket ver az előző próbálkozásokra.
....dehát ehhez is kell vagy 10/20 év hogy mindenki belássa.......nem előszőr sajnos..
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondtam hogy jobb az elsőnél.
Bárcsak hamarabb olvastam volna ezt a kommentet. Aki törzslakó itt a fórum topikban, tudja mit jelent ez."