Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt már kérdezte más is. S, én simán linket másolok, amit az imdb megnyit nekem. Nem állítok, keresek, változtatok semmit.
Ha más linkjére kattintok, nekem ugyanígy hozza be az oldalt. -
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
2,
-
Farkassacred
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én pont tegnap este néztem meg. Ehhez ajánlott egy feles unikum minimum, vagy csak simán nézzétek meg a haverral trollkodás céljából. Felejthetetlen mozizás lesz, igazi zs kategóriás szösszenet.
Szakadtunk némelyik jeleneten, a macska volt a legjobb karakter egyébként. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nincs elítélve, nálam a raid 1-2 rongyosra van nézve, mert nálam abszolút top top amit letett a Gareth Evans
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én imádtam a raid filmeket, de ez csak próbál ahhoz hasonlítani. Kicsit sok benne az erőltetett akció.
Meg fogom nézni, de így első tippre - a trailerből - csak nagyon jó esetben lesz a közelében a raidnek.
Mondjuk ha a közelében is lesz, akkor már egy jó filmről beszélünk, a raid az top szint.
-
arcitec
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Erről beszéltem pár hete, agyondicsérik a távol-keleten. Ha jönne moziba az tuti nézős lenne.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hogyan kaszálj nagyot
How to Make a Killing (2026)Nem volt rossz, de annyira jó se
az alapötlet érdekes, a megvalósítás csak közepes lett sajnos.. pedig lett volna benne potenciál. Glen Powell nem rossz, viszont nagy hiba, hogy Margaret Qualley keveset szerepel -
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
elolvastam a New York Times cikkét, Chuck Norris, Action Star of ‘Walker, Texas Ranger,’ Dies at 86 a címe. Nem rossz, pár beszólását is lehozták, ami akkor kötelező volt.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azt nem tudom, az Etelében nem láttam

-
stellaz
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Corvinban néztük, nekem nem volt problémám a minőséggel.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ha rá kellett írni a karaktert, akkor épphogy rossz színész volna.
Egy jó színész el tud játszani bármit, nem kell rászabni. Ryan Gosling pedig pont ilyen. Már régóta igen jó színész, lásd a 2001-es The Believer, ahol főszereplőnként egy zsidó nácit játszik, ami nem mellesleg valós történeten alapul.Ryan Gosling sokféle karaktert eljátszott, s mindig hozza a szintet. Ezért kiváló színész.
-
ripla
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Blade Runner 2049 óta nálam hatalmas kedvenc lett.
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azért manapság már nem olyan könnyű sztárrá válni mint az ő idejükben. Végtelen streaming, sorozat, játékok, youtube, twitch, tiktok, tv stb. Nagyon polarizált lett a szórakoztató szektor.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kicsit bővítettem a spoiler-t, ha nem gond.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jo, hogy hasznaltad a spoiler gombot, igy szerintem senki sem jott ra, mi tortent hamar Grace a karakterevel
-
w.miki
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
War Machine (2026)
én is belenéztem... reméltem jó akció film lesz...
fogalmam sincs miről szól... aki tudja írja már le
Sztori semmi, agykikapcsolós akció filmnek szerintem meg túl vontatott.Az idegenek megtámadnak minket robotokkal??... de miért, minek, hogy? Robotoknak pedig (amire semmilyen fegyver nem hat) kövekkel el lehet tömíteni a szellőző rendszerét, és akkor felrobbannak? Jól értettem??? -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát nem győzött meg, olyan szaga van mint a legutóbbi Crowe-Malek főszereplős filmnek, aminek a címére se emlékszem és még motivációm se, hogy ráguglizzak. Virágboltból elég lesz ez nekem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na most majd kiderül, hogy Eisenhower titkárnőjének tudása és talpraesettsége nélkül elbukott volna a háború.
Cringe. -
mephi666
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ezzel a filmmel nekem az a bajom, hogy nem folytatják... kb mint a life esetében, ugyanaz az érzésem volt: ott kellett volna elkezdeni a filmet, ahol befejezték
(vagy ezt a 1.5-2 órát betenni 20perc felvezetésnek) ...itt is azt nézném inkább, ahogy az egész földön dorbézolnak és próbálják visszaverni az idegen fajt -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most rágugliztam, redditen azt gondolja valaki, hogy lehet hogy a Jackass 5 miatt hozták előrébb egy héttel hogy egy hangyaf#sznyival jobbak legyenek az utóbbi esélyei, mert mindkettő Paramount produkció és a J5 június 26-án érkezik.
-
lemmy9
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Félve merem leírni, de lehet, hogy poén.

-
De4d
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ne már, lassan 30 éves film és elég alapműnek számít. Szerintem Al Pacino végén lévő monológj kb a filmes monológok közt az egyik legjobb, és talán egy másik is hozzáfűződik (legalábbis számomra) a minden héten háborúban az öltözős monológja.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jóféle volt a film, tetszett. Igaz, messze nem egy holtodiglan, de egynek nagyon jó volt. Amanda Seyfried meg a srác nagyon nagyot alakítottak.
-
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezek szteroidot szednek, talán nem is edzenek.
#174919 Pitterix
meg fogom nézni. kedvenc influenszerem a természetes tengeri sót és az azzal történő detoxot népszerűsíti. Drunvalo Melchizedek volt rá nagy hatással, jelenleg Peruban él. -
ripla
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nézd meg a See sorozatot. A második évadban szintén együtt szerepelnek és nagyon jól működik.
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
No ja, nem kevés a csúnya beszéd. Aztán az az üldözős jelenet....
De, jól szórakoztam.
Szerintem, nekem pont ilyen filmre volt szükségem. Lehet, egy hónappal ezelőtt nem bírtam volna végignézni. -
sherlock82
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kolleganőm mondta h szerezzem be neki ezt a filmet mert kíváncsi rá, én lemondok róla de neki elviszem.
Ha eddig nem tettem volna meg akkor itt ajánlom a nagy fogás c filmet mindenkinek.

Nekem tetszett, az elmúlt idők ( 1 - 5 év ) filmjeihez képest teljesen jó -
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"Vannak olyan párosok, ahol megvan a kémia és jól működik."
Az utóbbi időből a Heads of State-ben az Elba&Cena duó szerintem szuper volt. Jó, nem egy De Niro&Grodin a Midnight Run-ból, vagy egy Gibson&Glover a Lethal Weapon filmekből, de meglepően jól működött. Amúgy a film is egy jó kis szórakoztató, agyatlan akció-vígjáték. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, ezzel egyetértek. Még a nem létező Gladiátor folytatás sem ártott a karrierjének.
-
NyalokAA
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én nagy rajongója vagyok a katasztrófafilmeknek , de ez minden téren kritikán aluli volt. Kb random jeleneteket dobáltak egymás után és majd kisül belőle valami. Gyakorlatilag az összes apokalipszis klisét ellőtték. Az 1. rész pedig egy erős közepes nekem , de ezt kár volt megcsinálni 90 millió dollárból.
-
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
+1
Ebből se hagyhatták ki az Eiffel tornyot.
-
S e t h
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Időnként elgondolkodom, téged valamivel zsarolhatnak, hogy minden szemetet megnézel.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak ezek a képen annyi red flag van, hogy még egy trailert se érdemes megnézni róla.

-
devil-k
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ennyire gáz?

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mesterséges kegyelem
Mercy (2026)A film zsánerileg egy bátran vállalt hibrid: akciófilm dinamikáját ötvözi a sci-fi koncepciók radikalizmusával és a thriller feszült narratívájával. Az alapötlet (egy intelligens mesterséges algoritmus, amely a bírósági eljárásokat átveszi) izgalmas sci-fi kérdéseket vet fel: meddig terjedhet a technológia, és milyen árat fizet az emberi ítélőképesség, amikor gépi logikával áll szemben?
A filmben a futurisztikus technológiák bemutatása nem csak látványos kiegészítő, hanem narratív motor: holografikus bizonyítékok, biometriára épülő igazságvizsgálat és a "Mercy" Bíróság (Rebecca Ferguson) algoritmusa, mind meghatározó elemek a történet előrehaladásában. Ezek a vizuális és narratív eszközök jócskán túlmutatnak a tipikus sci-fi sablonokon, jog és etika határainak feszegetését is prezentálja.A fordulatok lendülete erős dramaturgiai ívet ad: Raven nyomozó (Chris Pratt) folyamatosan a sarokba szorul, a bizonyítékok újraértelmeződnek, és minden újabb leleplezés árnyalja a néző korábbi feltételezéseit. A film nem fél elbizonytalanítani a közönséget, ugyanis a cselekmény több pontján zseniálisan cseréli le a nézői perspektívát, így folyamatos feszültséget teremt. Dramaturgiailag a film erőssége az, hogy a kegyetlenül szoros időkorlátot (90 perc a halálos ítéletig) nem pusztán narratív eszközként használja, ez az időnyomás folyamatos izgalmat generál, a történet mögött mély emberi konfliktusok húzódnak, amelyek drámai súlyt adnak minden egyes elmúlt percnek.
A film kétségtelenül izgalmas, végig leköti a néző figyelmét és készteti, hogy rávessük a tekintetünket a mellettünk ülő partnerre, mert a történet által felvetett kérdések és feszültségek intenzíven rezonálnak a nézők saját erkölcsi és technológiai aggályaival. Ez a film nemcsak szórakoztat, hanem elgondolkodtat, vitára késztet és bevonja a nézőt a saját erkölcsi kérdéseibe.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jutott? Legalább 20-30 éve ilyen a magyar fordítások egy jó része, lásd pl "The Man" => "Ki a faszagyerek" fordítás már több, mint 20 éves. De említhetem a Totál szívás meg Erőszakik fordításokat is, amit szintén ebből az időszakból vannak. Az index cinematrix nem létező szlengekről szóló gyűjtése meg idén lesz 10 éves. A nagy népszerű franchise-okat se kerülte el, lásd Mandalóri, Akolitus...
-
PuMbA
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Etele Cinema, ott biztos 4K lézer vetítők vannak a nagyobb méretű termekben. A mini, 20-30 fős termeket nem tudom, de ott a vászon is kicsi, szóval nem mennék oda.
6. sorban az 5-ös PIXEL terem tökéletes volt, mert szinte az egész látómezőt beterítette a kép, csak a nagyon széleket nem. Hátrébb már biztos rosszabb.
-
mephi666
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
...nekem tisztára olyan volt, mint valami gotg spinoff, amiben Mantis androidnak, Drax meg predatornak öltözik
rosszabb is lehetett volna, de számomra igazán jó sem lett... az első 2 rész etalon, a 2010es Predators szintén jó, ahogy visszanyúl az alapokhoz... a 2018as már hulladék, ez viszont a 2010es és 2018as közé kerül nálam
...a Prey-ről közben majdnem meg is feledkeztem: az nálam a 2010es fölött van a polcon -
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"gonosz T" által kinyitott szekrényből kivehetett volna még pár új eszközt
Azokat mind elvitték szerintem.Tegnap megnéztem én is, nem volt rossz szórakozás. Családi mozidélután diznivel, csak egy kicsit keményebb és modernebb fajtából. Annak viszont elég jó.

CGI téma: Valóban szép volt, de láttam interjút, ahol a két főszereplő és a rendező nyilatkozza, hogy amit csak lehetett, kinti helyszíneken vettek fel, főleg Új-Zélandon. A mai világban elég ritka már ez is.
Én ebben az Alien-Predator univerzumban (is) mindig azt várom, hogy jön majd egy Outland-hez (Alien 2-höz, régi Total Recall-hoz) hasonló, a Weyland-Yutani-ra és a kolonizált bolygókra koncentráló sci-fi, jó kis sötét hangulattal, modern, de mocskos környezettel, kerregő kütyükkel, rozoga űrhajókkal, veszélyes bányákkal, autentikus karakterekkel, vállalati szarkeveréssel, stb.
Itt is Az Alien: Romulus-ban isnagyon élveztem azt a ~20 percet, ami a Genna bázison játszódott, meg a földi(?) laborbelsőket. Elégedetlen ember melósokkal, katonákkal még jobb lett volna. 
Nem értem, miért nem csinál senki ilyet.az a pár perc volt a legjobb szerintem.
# Predator - Badlands
-
Cs1csó
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Gyűrűk Ura alatt volt, szinte biztos vagyok benne. Nem normálisak amúgy, másfél, két esetleg két és fél órát akár ki lehet bírni de ennél többet nem.
Vinni kell egy Nestea-ás flakont.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerettek volna, csak azok a más filmek jókorákat buktak és nem kapták meg azt a figyelmet és törődést, mint a Marvel időkben.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi szépen, h leírtad, nem emlékeztem már rá.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is most "vettem" meg, mi is volt az első rész vége?
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze.
Glenn Close leginkább
.a meghalós jelenetben remekelt, nagyon sziruposra volt írva, meglepett, hogy tudott neki mélységet adni Josh Brolin több jelenetet megmentett, ahol konfliktus volt közötte és az ifjonc között. Többnyire (nem mindenhol) elég lapos volt azokban az írás, kevésbé karizmatikus fellépéssel és annyira jól zsigerien átadott düh nélkül inkább viccesek lettek volna azok a jelenetek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
" egy Fortnite szintű youtube videó is lehetne,"
Mert az is. Fortnite-hoz készült Tarantino és az Epic együttműködésével Unreal Engine-nel. [link]
-
itroh
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tessék, itt egy Kill Bill rajongó. Szerintem borzasztó! Minden téren siralmas
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Riggs te barom!
-
Elemental
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vagy én nem vagyok az
-
Cs1csó
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sokak legnagyobb kedvence a 3. rész, utána az 1. majd a 2. aztán a 4. az 5. futottak még kategória.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az 1-2-3 nagyon jó, a 4 elmegy, az 5 botrány szar.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem a 3. a kedvencem.
-
devil-k
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De ez nem is vígjáték
-
james001
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen láttam róla néhány szösszenetet,nem nézett ki rosszul

-
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most láttam az eredetit. A filmre nem emlékeztem, csak arra, hogy ment régen az HBO-n. Rég nem kötött le film ennyire. Ha valamit nagyon kritizálni akarok, akkor nem érheti meglepetés a nézőt, ill. Solomon (Ernie Hudson) karaktere. Igazi '90-es évek film, volt két beszólás is a végén. Szerintem az akkori technika, a Technicolor sokkal jobb a mainál, ami egyel több ok arra, hogy régebbi filmeket nézzek.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Roberto Rodriguez rendezte, QT társíró és szereplő.
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A félelem utcája 3. rész: 1666
Tessék, megvolt.
Az eredettörténet jó volt, tetszett, annak ellenére, hogy nem ért meglepetésként, hogySolomon lesz a hunyó.
Az 2. fele, azért már gyengébbre sikerült.
Tényleg a 2. rész a legjobb.
Összességében mind3 epizódon jól szórakoztam. Nem éreztem azt, hogy egy a sok közül, talán mert nem azok a buta sikítozós tinik voltak benn. Vagy, ki tudja......
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Haaat.. Nekem igy utolag nem hianyzott a 3. resz. A csavar jo volt benne, de kb semmire nem hagyott idot, es
, elege benan volt eloadva es talalva.a ket fel resz benne A 2. resz volt a legjobb szerintem. Ez a slasher omazs nagyon bejott, es Saide Sink is megmutatta, hogy neki tenyleg van szinhazi multja.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem tetszett a Long Walk. Tegnap néztem meg és el nem tudtam képzelni, hogy hogy lesz ez érdkes de valahogy ott ragadtam. Meglepően elgondolkodtató volt.
btw. jó sok filmet nézel mostanság, 1-2-n én is gondolkodtam, hogy megnézem de trailer alapján annyira középszerűenek tűntek, hogy nekem erre nincs időm.

-
dellfanboy
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
sztem ott inkább a belső tulajdonság alapján adták a nevet...(bár rég láttam)
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Rendesen meglepett ez a cucc a Netflix-től. De igazából csak addig meglepő, míg megnem nézted a rendező nevét.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A mai napig nem értem, miért húzták le annyira a maga idejében. Kifejezetten kedvelem. A zenék pedig fenomenálisak!
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"...a neve miért Blondie...?"
"Hudgens, despite playing a character named Blondie, sports dark hair in Zack Snyder's action flick. The actress explained that the name is more fitting of her character's personality than her looks. Hudgens: "It's kind of a funny thing. In the brothel world she does have her blonde moments and I do too, which is funny.
-
Pitterix
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem tűnt fel.
Szerintem akkor már nagyon szenvedtem. -
Cs1csó
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
Soderes
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem volt avval a filmmel semmi baj.
Én is fenntartásokkal álltam neki, mert sokan lehúzták.Aki hozzá van szokva King stílusához, annak tetszeni fog.
Nekem is nagyon tetszett.
Egyáltalán nem éreztem az Éhezők viadalát benne (na, az szar volt)Mark Hamillnek nagyon jól állt a szerep.
Volt mondanivalója a filmnek.
Nem volt unalmas. -
brownus
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Black doves
-
brownus
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
de az a csónak, omg, verilájk
az új sorozatot láttad vele? a film egynek jó volt, jó volt a színész gárda.
-
devil-k
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elég mesterkéltnek tűnik.
-
perempe
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az elején járok.
Nekem a kedvenc influenszerem Darko Velcek. Ebben is megy az oltás a só ellen. Nekem magas vérnyomásom volt évekig, mert kiszáradtam. (Ezt meg lehetett volna állapítani talán ránézésre is, de pl. a serum carbamid 9.1 volt bő 3 éve.) Évekig tartott a probléma. Három napig böjtöltem március végén, mert azt hittem, hogy magas az inzulinszintem. Nem pótoltam a sót, utána már 170-et mértem, 140+/150+ lehetett alapból. Sok sóval, sós vízzel gyógyultam meg, egy hónap alatt javultam 40 mmHg-t.
pár órája néztem egy hosszabb interjút, Dr. Darko Velcek: Plasma, Raw Animal Foods, and Quantum Fields are the Keys to Health a videó címe. tele a YouTube ezzel a problémával, pl. a véradást mondják megoldásnak, de ezt is megoldja:
@dan-in9kc hozzászólása alatt találtam, ez a 7. válasz:
@sionyevans
Excellent im so glad many are finding Darkos SHP..it's changed my life, and Darkos yt channel is a Golden resource library of TRUE HUMAN HEALTH....eg..I have "been told" I have hemochromatosis too much iron ...my levels were maintained and under control for last 8yrs through usual blood letting treatment via hospital.. my levels were stil high compared to normalcrange but under control .however after 4 months on SHP my iron levels jumped DOWN 30points which is as a direct result of the changes in my body due to SHP.....this wonderful man is bringing TRUE KNOWLEDGE OF THE BODY...he could even be a reincarnation of Richard Russell, as preposed above love to you all...we are pioneerstegnap néztem a How to cleans the blood?-ot, tele hálálkodó hozzászólásokkal.
-
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hiába szupererős ha tudja hogy nem verheti szájba a szupererővel mert akkor a másik meghal
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Dark Knight Returns remekül vezette fel, hogyan lehet mégis pariban a két fél egymással, csak Snyder b*szott rá adaptálás közben és ezért nézett ki az egész helyzet baromi hülyén.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Majd egyszer azért ráveszem magam.
Egyébként nem jól dátumozod a film címek mellett.
Az Americana 2023-as, a Relay pedig 2024-es.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szóval nem megy tele csöccsel az ember szeme?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az ötlet jó, ehhez viszont egy film kevés. Szerintem úgy jobb lett volna, hogy az első film után a folytatás egy mini vagy sima sorozatként folytatódik.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mi itt filmkritikusok vagyunk. Nem lehet hétköznapi dolgokkal elkápráztatni.
-
Major Lion
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Engem a hatterzene is mindig kirantott a filmbol, annyira generic fos volt, ahhoz kepest hogy a zene volt az egyik fo tema, nagyon mellelottek a filmzenevel.
-
Louro
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem is kell utánozni senkit. Hacsak nem az a feladat, hogy kifigurázzák. De itt valahogy nem kifigurázni, hanem másolni akartak egy legendát. Nem jött össze. Kellene találni valami friss karaktert, akire fel lehetne ugyanúgy építeni egy érát, mint a Csupasz pisztolyra. De nem remake-eket gyártsanak már.
-
Cs1csó
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem a Russel Crowe féle sem tetszett, és a Patrick Bergin-Uma Thurman féle se.
Ha Robin Hood akkor csak a (Kevin Costner) féle Alan Rickman (és Morgam Freeman) pazar alakításával.Ebben a Jamie Foxx-osban a ruhák meg a díszletek sem.jöttek be.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
MobLand után fura volt.. Ráadásul Mirren & Brosnan szinkronja ugyanaz volt.. Meg hogy nem szidták egymást

-
arcitec
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És minő érdekes a Könyvelő 2 is valami hasonlóan komolytalan lett, mit egy önmaga paródiája. Érdekes a trend ami manapság terjeng. Talán ez a generáció, akik ezeket
írják, hogy is, szóval ennyi van bennük? Mert ez nagyon de nagyon silányul kevés...
Hol vannak ezek Coppola és társaihoz?!....
-
De4d
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is megnéztem, ez a hétvége "csalódás" Superman után most ez is.
Az ilyen "komolyabb" akciófilmeknél azt érztem már nagyon túl vannak tolva.
Mindig rá akarnak tenni egy lapáttól a régiekhez képest, vagy ahol már sorozatról beszélünk azokhoz képest, és így már átmegy teljesen lehetetlenbe.pl MI első része, hogy betörnek egy olyan terembe ahol ha egy hajszál is leesik a földre bekapcsol a riasztó. Elég nehéz. Na itt már meg az van hogy egy mesterséges inteligenciát akarnak átverni, tudják mit akar az ai, hová akar majd "menekülni", leúszik egy tengeralattjáróhoz, majd búvárruha nékül vissza is talál, és pont oda ahol a tárak vannak, kimentik a jég alol is. Ezek már nem Mission Impassible, ez már Physic Impassible. Itt már nem csak társak, ügynökök, túszok megmentése volt a cél, neem itt már a világot kellett megmentenie... -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sky Showtime - 5-6 hónapja 0.0 ránézés, de szedi.
Szóval ja.
+1 -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tudom, ezt csak arra mondtam, hogy ha egy Karate Kid-et komolyba akartak volna remake-elni, minimum ezt az Andrew gyereket húzzák be főszereplőnek - ha már a soriban annyira testhezállt neki

Én nem tudom miért gagyiznak el mindent ma, ilyen full töltelékmozik a semmire.
Oké, nincs még ősz, de mindjárt igen ...Az Alto Knights-ot sem merem megnézni, ez a maffiás, DeNiro citromból még a bőrét is kifacsarjuk dolog nekem már nembegyere, eddig imdb 5.9, ammmeg nem sok és már az Ír is gyenge volt szvsz.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ahh, de jó hogy mondod (Jackie egy bohóc).
Jópár Jet Li filmet pótolnom kéne...Apropó: a Warrior nagyot ment nálam, szvsz ennyire k* király bunyót jó ideig nem fogunk látni újra.
-
Louro
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Oh, elnézést a spoilerért. Nem gondoltam, hogy az akkora morzsa. @koncsik: Köszönöm a korrekciót.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
korrigálva, bocsi.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Amúgy a végén a Jurassic World: Újjászületés-ben mikor egy
szárazföldet?még kisebb hajóval menekülnek a nyílt tengeren (ahonnan a film elején még alig menekültek meg) akkor miért nem aggódnak a vizes dínók miatt? Mert azt még elfogadom, hogy odafelé úton az egyik embert elragadják és akkor azzal elvannak (bár nyilván 1 embernyi étel kevés nekik) de visszafelé úton egyáltalán hogy érnek Vagy ez ilyen sima plothole aztán szevasz?
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Itt már annak kell örülni hogy még a név meg a dínók vannak benne.
mint egy újraindított szellemírtók
ez van
1xer nézős film, Tv-ben majd jól mutat. -
totron
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Óhatatlanul is elveszik a frencsájz 3. része a mai zajban, a jelen korszellembe sem tud maradéktalanul illeszkedni. Ezen felül ki is nőttél a zombis filmekből, nem? Nem tudom az előző részeket láttad-e megjelenésükkor. E torzítások és szűrők mentén lehet és tudjuk nézni szerintem. Vártam én is. Lett valamilyen, de maga a film elvész a szűrők hatásai közt. Maga a felkarolt téma, mint adalék nem lett teljesen erőtlen, a zombidefaultot a készítők, meg mindenki is kimaxolta már, kellett valami mellé.
-
do3om
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nyert!!!
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Belőlem ellentétes reakciót váltott ki. Az első filmnek nagy rajongója vagyok, a 2. akkora mehh lett, hogy elég volt egyszer látnom a moziban. Ennél a trailernél először gondolkodtam, hogy ez biztos az avatar 3 trailere, nem valami kókány
fanmade förmedvény? Aztán eszembe jutott hogy az ign csatornáján nézem. -.-
A látvány biztos korrekt lesz, de az már kevés lesz, hogy csak azért beüljek rá. -
paatrick
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ú tényleg ha a Tenetben visszafele mennek akkor a szívük is visszafelé ver?
hmmmm csak meg kéne már nézni megint mindenkinek
-
myckey
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
az jo, valoban !
Cs1csó
Nem fogott meg
ha jol erzekelem.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Olyat teszek, amit sose tettem Marvel filmmel, pláne nem 12-es karikással...
MEGVÉDEM!Bejött a Thunderbolts, magam se hiszem el, de bejött. Abban egyértek hogy Julia Louis-Dreyfus és a karaktere egydimenzós nulla, ami csak a filmet húztam le. A többiek nekem szimpik voltak, talán kivéve a flegmafejű Ghostwalker csajt. Igen, magam se akartam elhinni de egy marvel film, ami nem arról szól milyen 'eci tökéletes kockahasú mindenki és ontja magából az idézhető egy mondatos soundbyte-okat, amit mémesíteni lehet, hanem vannak benne meglepően szomorú beszélgetések és a trauma bondig nagy szerepet kapott. Engem a
eléggé mellkason rúgott, nem láttam jönni."Daddy, Im so alone" Kár az utolsó 5 percért, belesziszegtem de a film még ígyis tetszett. Lewis Pullman pedig remélem kap majd méltó szerepeket valami kemény drámában, mert ott van benne az X, nem örülnék ha azt látnám hogy popcorn moviek és romantikus komédiák felé megy. Túl tehetséges ahhoz.
"We're all losers! And we lost..." :')
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az normális, hogy nekem a teljes Marvel Univerzum a Thor (első rész!!) utántól egy hulladék, vagy csak én vagyok igénytelen ?

-
shotika
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ahogy látom, Isabela Merced inkább nem tért vissza a szerephez
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A film jó volt, a zene viszont 95%-ban az elviselhetőség határán túli tartományban mozgott, amin nem segített, hogy amint dalra fakadt valaki, háromszorosra ugrott a hangerő...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- Fogyjunk le!
- Futás, futópályák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- Acer Predator Helios Neo - I9 ,1TB, RTX4060 8GB, 64GB !!!
- Gigabyte G5 KC (RTX 3060, 16GB RAM, 144Hz)
- Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition - komplett vízhűtés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szakadtunk némelyik jeleneten, a macska volt a legjobb karakter egyébként.
az alapötlet érdekes, a megvalósítás csak közepes lett sajnos.. pedig lett volna benne potenciál.

...a Prey-ről közben majdnem meg is feledkeztem: az nálam a 2010es fölött van a polcon

hmmmm csak meg kéne már nézni megint mindenkinek