Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Mind az Oblivion, mind a Prometheus jó film (pedig az éjféli vetítésről kijőve anno tajtékoztam), az előbbit nekem a hangulata és a zenéje adta el, a Promi-nak pedig tudjuk megvannak a hibái, igen, jogosak, kár volt beleerőszakolni a xeno vonalat, de tegyük mellé azóta mi készült a franchise-ban: Covenant, A: Earth... (mivel a Romulus egy hommage, azt nem veszem ide) Bár lennének még ekkora büdzsével bíró sci-fik.
-
.LnB
titán
Olyan jó, hogy ennyire kereshetőek a régi kommentjeim. Hogy én mennyi f*szságot leírtam már ezekbe a topikokban.. Vagyis inkább, milyen "jó" (érdekes?) visszatekinteni, és megnézni, hogy mennyit változtam az évek alatt.
Emlékeztem én, hogy ezt az Oblivion-t nagyon szerettem utálni. Most újra megnéztük, most már a gyerekkel együtt és teljesen jól elvoltam vele, egy jó kis sci-fi. El is gondolkodtam rajta, hogy vajon mi bajom volt nekem ezzel? Ezért elkezdtem keresgélni, mert szinte biztos voltam benne, hogy ide leírtam. És az a vicc, hogy most visszaolvasva sem tartom akkora hülyeségnek amit leírtam. (Arra számítottam, hogy nagy baromságokat írhattam.) A "hibákat" amiket felsoroltam. Csak egyszerűen már úgy nézek filmet, hogy nem érdekelnek.
Az alapfelvetésemet még így utólag is jogosnak tartom, hogy a TeT fejlettsége nem indokolta az egész sztorit. Bár a többi meg csak szőrszálhasogatás.Vajon egyszer el fogok oda is jutni, hogy egy Avatar-ról is azt fogom gondolni, hogy "nem rossz"?! Remélem nem. Most viccesen gondolkodom rajta, hogy a Prometheus-t is újra kellene néznem.
Az a másik nagy "szerelmem".
-
Akkor a Flesh + Blood / Hús és vér? Kicsit wtf kategória, de középkori filmekből ez maradt meg még bennem a Mennyei Királyság után komolyabb filmek közül.
-
Hát bár nem az EU a cselekmény fő helyszíne, de középkori témájú filmek közül én szeretem a Mennyi Királyságot, ha nem láttad vagy újranéznéd akkor a rendezői változatot keresd.
-
Valami rémlik arról, hogy terjedt egy verzió, ami még munkaverzió volt, és a legtöbb CGI helyett csak a kimaszkolt területek vagy statikus bábuk szerepeltek benne, de szerintem csak DC/DC++ szervereken és nem vhs-en (nálunk legalábbis).
Azt tudom, hogy azzal nem éltem, de egy-két évvel később a Tomb Raider vhs-en járt nálunk, fél évvel a vetítések előtt, vietnámi felirattal és orosz hang alámondással. Na annak a kazinak azért kult-státusza volt

-
negyven2
nagyúr
Egy Dark sikere után. Annyi eszük nem volt, hogy időt adjanak annak az alkotópárosnak, hogy kiforrjon a sztori..
Valószínűleg ebben az esetben is ez történt...
Sally's Show Gets Canceled | Barry | HBO -
-
Ez nézőpont kérdése, szerintem jó film film volt, de pop corn film kategóriába sorolnám és a méltatott Sinners-hez képest nekem jobban tetszett.
Amit nem értek az a kosztüm kategória, ott van az Avatar is, ide beleszámíthat a cgi is? Mert az élőszereplők öltözete nem volt extra, sőt ilyen téren az első részhez képest sem villantott. Annyiból volt "új" hogy egy új karakter kapott egy piros fejdíszt.
-
Eversmann
senior tag
A Sony lelőtte az univerzumát. Annyi bukás volt, hogy már valaki azt mondta fent, hogy engedjük el. Nem értünk hozzá. De a jogokat megtartották, biztos ami biztos (Pókember és univerzuma), a Marvelnek csak "kölcsönadja", amíg jön a pénz
Szóval most tetszhalott állapotban van. -
Ez a film megosztó szerintem, nekem egyáltalán nem tetszett, ennél a filmnél Sean Penn-nek is és Leonardo DiCaprio-nak is milliószor jobb filmjei vannak. Bár jól szemlélteti a 2 szélsőséges nézőpontokat/ideológiákat, én mindegyiktől elhatárolódok. De ez az alkotás részemről simán lapozható, még lemezen sem veszem meg, ami nagy szó ám tőlem...

-
paatrick
őstag
Volt az elmúlt fél évben 2 esemény is amiből fixen látszik hol van a technológia. Izraeli vaskupola kb hibátlanra vizsgázott, utána meg az amerikai bombázó úgy repülte át a fél világot és dobta a bunkerrombolót iránra hogy azoknak fingjuk nem volt mit kéne nézni, de a nagy haver stratégiai partner oroszok se szóltak oda hogy hellóka jön valami.
-
Nem. Az ideális ív leginkább egy geometriai fogalom, elmélet. Ha mégis megpróbálsz mindent is beleszámolni, akkor is rengeteg olyan tényező marad, ami folyton változik: pl időjárás (hőmérséklet, páratartalom, eső, stb), útburkolat minőség (anyag, víz, gumizottság, stb), autó képességei (futómű, fék, gyorsulás, stb). És akkor még ott vannak a versenyző pereferenciái is, pl gumikopás. Ez egy nagyon komplex dolog, simán lehet benne találni extrát, ehhez van szükség tapasztalatra.
Persze nyilván a film elég primitív módon ábrázolja ezt, de attól még van alapja, nem hülyeség. Nálam egyébként a Gran Turismo lehetett volna 8/10 is, csak túl gyerekes lett, vannak hibái, így lett levonás. Míg az F1 Movie meg az 5/10-ről jött fel, mert bizonyos dolgok nagyon plusszosak benne.
-
Nincs ebben semmi extra, simán lehet, hogy valahol az ún. ideális ívnél van jobb. Csak magyar megnevezés megtévesztő (angolul racing line), mert ez csak elméletileg ideális ív, a gyakorlat más.
Nem azért jó, mert jobb, mint az F1 film. Ami egyébként nem olyan rossz, egyszer simán meg lehet nézni, csak én nagyot csalódtam, bizonyos szempontokból extrém rossz. Azt 6/10-re értékeltem. a Gran Turismo 7/10, a Rush 8/10, a Ford v Ferrari meg 9/10.
A példákat azért hozom, hogy más beazonosíthassa a filmet hogy én hova raknám. Én sosem voltam ilyen relativizálós fajta, hogy ezt logikát megfordítsam és a relativizálva értékeljek egy filmet, sőt mindig is utáltam az ilyet.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Attól még tényleg olyan dolgokon akadtok fent ami hozzá tartozik F1-hez. De nem akarom tovább tolni ezt a szálat csak leírtam hogy szerintem egyáltalán nem volt rossz és meg fogom nézni még egyszer mert tetszett a zene meg a hangulata. (természetesen a nyálas
szálat át fogom most is tekerni)pilóta-anyuka -
radi8tor
MODERÁTOR
Nincs itthon TV, se TV előfizetés szóval nekem ez a reklám mennyiség ami volt fel se tűnt. De mint mondtam, minden ilyen technikai sportot a szponzorok tartanak el, akik még azt is megszabják hány mp kell látszódnia egyes tárgyaknak pl egy sajtótájékoztatón. Ezért szokták az órájukat matatni interjúk alatt, stb.
De a fikaposzttal nem értek egyet, mert annyira nem volt rossz ez a film. Max nem mindenkinek való.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hát sajna kevés ilyen reklám volt benne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De aki ismeri F1-et annak nem ismeretlenek a reklámok, mert az egész egy marketing dömping. Szóval aki szerint az F1 film rossz mert olyan mint F1 valójában....De konkrétan ami átjött: egymás fúrása, csődközeli állapotok, azonnali fejlesztések, pilóták hype-olása. Ez egy mű világ, pont annyira volt mű a film is. Nem tudom aki többet várt mit várt volna egy felületes és anyagias világról szóló filmtől.
-
stellaz
veterán
Ja, mi is Etele, 2-es terem, 6. sor.
Szerintem a Superman sokkal kevésbé találta meg, hogy mi is akart lenni, szórakoztató lett ugyan,.de egyben bárgyú is.
A fantasztikus négyes szerintem sokkal kifinomultabb minden szempontból és mégis szórakoztató.
Vanessza Kirby meg valóban atom jó nő és szerintem jó is a szerepeiben
Fotón tényleg nem adja vissza egyébként, ezt el kell ismernem.
-
.LnB
titán
The Fantastic Four: First Steps
Valahogy, valamiért felkeltette az érdeklődésemet az első F4 trailer. Leginkább a retro futurisztikus art direction miatt. Nekem is fura. De ezzel betaláltak, és elég volt ahhoz, hogy elmenjünk rá a moziba.
Itt jegyezném meg, míg el nem felejtem, hogy azért ezt a filmet elég keményen inspirálta néhol Nolan Interstellar-ja!
Ami nekem a kedvenc filmem ever.
Ha a filmet kellene jellemeznem, akkor azt mondanám rá, hogy tök jó. És hiába vagyok MCU hater, egyáltalán nem fáj ezt leírnom. Mert érdekes volt, valamilyen szinten mély is, és baromi jó a casting. Ez a Vanessa Kirby, ez iszonyat szép nő amikor mozog a kép. Mármint fotókon valahogy nem jön be.
Persze a tipikus, nagy NULLA fő gonosz megint itt van, az MCU legnagyobb rákfenéje ez. De itt legalább tényleg nagy, meg látványos.
Amit még kiemelnék, hogy a film meglepően nem akció központú. Azon gondolkodtam alatta, hogy ez a főellenfél nem a legjobb választás arra, hogy az F4 tagjainak képességeit jól bemutassa. De hiányérzetem végül is nincs. Annyira nem vágom az F4 Comics lore-ját.Én abszolút DC párti vagyok. Bár a DCU-ért én sem tudnék kardoskodni mert az olyan amilyen. De most, hogy voltam a Superman filmen, most meg ezen, én nem tudnék választani, hogy a kettő közül melyik a nyár blockbustere. Jó szórakozás volt mindkettő.
Egyik sem váltja meg a világot. De végre nem rossz érzésekkel fejeztem be egy Marvel filmet.ETELE 2-es terem:
A Pixel terem után megvolt ez is. Nagyon frankó. Bár itt is egy-két sorral feljebb foglalnék legközelebb. Most a 7. sorban ültünk. A kép a hang is nagyon rendben volt. 99%-ban a közönség is.
Viszont, szerintem lehet, hogy én inkább a Pixel termet preferálnám a jövőben. Arányaiban kisebb, de tökéletesen megfelel a célnak az is. És szerintem a hang ott jobb a kis tér miatt. A vetítés előtti demo-ból tök jól kihallatszott, hogy a térhangzás ott sokkal jobban kihallható. Pedig én nem vagyok egy vájtfülű.
Ja igen, az első pár trailert full homályosan néztük, mert nem volt rendesen beállítva a fókusz.. Aztán valaki kiment szólni, amikor már én is akartam indulni. Szóval a filmre rendben volt. -
markknight
nagyúr
Pedig az Etele az ami jobban megy + Arena IMAX része. Az összes többinél csak vegetálás van és premier előtti utolsó órákban is kényelmesen oda ülsz ahová akarsz. Ha szombaton nézel egy szerdán bemutatott filmet akkor meg még az is előfordulhat, hogy másodmagaddal vagy egyedül nézed főleg ha délelőtt mész.
Meg azért legyünk őszinték, idehaza a mozis kultúra (legalábbis pesten biztosan) már a béka segge alatt van. Nyomják a telefont maximum fényerőn, beszélgetnek és percekig csörögnek-zörögnek valami szarral. Én nagyon nem akarok ezért 3 ezret fizetni mikor már az otthoni technika fényévekre van ezektől a poros vásznaktól. A No Way Home óta most voltam először moziban a Supermanen. Pedig régen azért heti szinten jártam.
És a Supermant is sikerült elcseszniük, mert a képarány a Dunában el volt csúszva, az intro szöveg tetejét el sem lehetett olvasni és voltak jelenetek ahol meg kilógott pár szereplő fejének a teteje.. Szerencsére mikor Kaijuval harcolt akkor észrevették és a javítás azt eredményezte, hogy 3-4 másodpercig nem volt kép csak hang..
-
Bad Pritt
félisten
Fog nyúlni mainstream karakterekhez is, de legalább eljutottak odáig, hogy nem csak róluk szól a DC. A Marvelnek ez egy baromi nagy erénye volt, konkrétan egy B-listás karakterrel indítottak és utána is bevállaltak kevésbé ismert vagy épp nem a csúcson lévő adaptációkat is, mint a GotG vagy Ant-Man. Itt a DC-nél is az lesz, hogy ha egy Clayface vagy Waller pofára esik az úgy annyi, de a Supergirl, Brave and the Bold meg a Lanterns muszáj pénzt termeljen.
Pennyworth nem ment akkorát, nem is HBO vagy Max sorozat, hanem asszem MGM talán. Kicsit ilyen Agent Carter feelingje volt, nálunk szerintem nem is lehet nézni sehol.
-
Bad Pritt
félisten
A Marvel se merészkedett oda, hogy egy Happy Hogan szintű karakternek sorozatot csináljon.
Agents of Shield, Pennyworth, Gotham, Penguin mind ilyen sorozatok voltak.
Clayface - testhorror film?? Mivaan?
Tavaly ment nagyot a Substance és reneszánszát éli most a horrorzsáner, szinte minden évre jut legalább egy felsőpolcos alkotás. Clayface azért ismertebb, rajzfilmben, élőszereplős sorozatban és játékban is szerepelt.
Akkor hogyan lesznek ezek populárisak, sikeresek?
Úgy, ahogy a Peacemaker. Öt éve azt se tudtad, létezik ez a karakter. Amúgy nincs olyan bejelentett projektjük, ami ne egy ismertebb IP-hoz kapcsolódna, talán csak a Sgt. Rock filmnek nincs közvetlen kötődése a többihez.
Van amúgy ráció abban, ahogy Gunn felépíti ezt az egészet, egyrészt tudatosan szakít a Marvel formulával, ami tulajdonképp csődbe vitte a DC filmes részleget és vele a Warnert, reagál a trendekre és figyelembe veszi a nézői akaratot is: lesz Batman, kettő is, de mellette csomóan vágytak egy Booster Gold vagy Lobo mozifilmes debütálásra, Swamp Thing is megérdemelne egy normális feldolgozást, az Authority film már a DC felvásárlás előtt ott kering valahol Hollywoodban, a Lámpásokhoz, Supergirlhöz is érdemes hozzányúlni ismét. Mellettük ezek a Waller, Blue Beetle meg Clayface projektek vagy betalálnak vagy nem, Joker, Penguin, Gotham is így lettek.
-
proci985
MODERÁTOR
Nekem nem fáj semmi, de ez itt most üres régenmindenjobbvolt. Felesleges és nem igaz. Más fórumozó moderációja pedig semennyire nem releváns.
makoss: százas nagyságrendben van magyar kiadású filmem van itthon. a magyar DTS általában az angol DD alatt van keverésre szinte minden esetben (kivétel volt, Kill Bill 1-2 pl).
tetejében magyar DTS:X / Dolby Atmos nem tudom egyáltalán van-e. általában objektumalapú keverés kizárólag eredeti nyelven van (és angolul sem biztos, ha nem az angol az eredetije).
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Cserébe a szinkronszínészek képesek egyszerre beszélni, vagy hadarni. És persze akció közben senki sem fog a színészek szájára koncentrálni.
Amúgy felirat témában vannak tudományos publikációk, ha egyszer nagyon sok időm lesz, belinkelek néhányat. Nekem, mint nem szakembernek, annyi jött le belőlük, hogy ha meg kell osztani a figyelmet a felirat és a képi tartalom között, annak ára van (a szöveges és képi információk befogadására is hatással van). (Az átlagembernél. A jelenlévők kivételek.
) -
A feliratozásnak elvileg vannak szabályai, pl. hogy hány karakter lehet egy adott feliratban, és hogy mennyi ideig kell megjeleníteni. Ha van egy pörgősebb párbeszéd, ahol többen, akár egymás szavába vágva beszélnek, akkor a felirat adott esetben egyszerűsítve lesz, illetve elcsúszhat a beszédhez képest. (A feliratokat az átlagemberhez szabják. Én személy szerint nem vonom kétségbe, hogy vannak olyan fenomének, akik egyetlen ezredmásodperc alatt képesek befogadni három sornyi feliratot, de a rájuk szabott feliratozást a többség észrevenni is képtelen lenne, nem hogy elolvasni és felfogni.)
A kérdés nem nekem szólt, de saját részről nem lennék biztos benne, hogy hangszín alapján fel tudnám idézni (vagy akár meg tudnám különböztetni) a szereplőket... (Magyarul sem feltétlen, de norvégul vagy koreaiul pláne.)
-
Pitterix
őstag
Én az Időzsarut és az Oroszlánszívet szerettem régen.
Nemrég újráztam őket, főleg az elsőt, mert sokat adja a tv, de eléggé megkoptak.
Annak idején meg húúúúúú, meg áááá, meg én is így rúgok, mint JCVD.
"Egyébként a fiamat kiküldöm a szobából, hogy ne nézze ezeket a filmeket. Közben meg ülök a tévé előtt és azon gondolkodom, hogy én fiatalabb voltam akkor, amikor néztem ezeket...
"
Nos, ezen gondolkodtam én is. A mai gyerekeknek semmit sem szabad, ilyen szinten, mégis ordenárébb módon beszélnek, mint mi annó. S rengeteg a félős, depressziós nebáncsvirág. 12+, csak szülői felügyelet, blabla....
Nekem az első film, amire emlékszek egy horror volt, ( a címe a VHS-en Monster volt) aztán a nagy klasszikusok, Péntek 13, stb, s mindez kb 10éves kortól. -
myckey
veterán
Ezzel a rahedli "mocsokkal"...sztm nem hozta az első filmet...számomra az a közeg, ami az elsőben eltalált, feszültséget okozott/újdonság erejével hatott... itt már kifulladt azzal a felállással amit összehoztak a Romuluson.
Inkább akció, akár a második.j0k3r!
Az az, volt rásegítés.mephi666
a mókásak voltak, vagyis nem voltaktetemek
-
mephi666
nagyúr
aliens-ben amikor kirakták az automata tornyokat, ott "megijedtek" ...vagyis amikor már rommá lőttek több tucattal közülük, ott elkezdtek gondolkodni és nem szaladtak bele agyatlanul a húsdarálóba, inkább kerestek másik útvonalat... (azt már nem tudhatták, hogy kb kifogyott a maradék 1-2 torony és 1-2 áldozatot még bevállalva mehettek volna arra is) -
perempe
veterán
én a streaming másik "ászát" néztem meg, a Fly Me to the Moon-t.
Propagandafilm sok reklámmal. Scarlett Johansson,
Channing Tatum és Woody Harrelson nem menti meg. -
Nekem anno az Into the Storm című film volt kvázi a "Twister 2", ha lehet így fogalmazni, szerintem igen látványos az is és nem mellesleg, jó szórakozást is nyújtott. Az eredeti 1996-os Twister nagyon tetszett nekem, még moziban láttam. Illetve kicsit hasonló de más témájú film meg a Crawl, ami hasonló pozitív csalódás volt.
-
paatrick
őstag
Az üreges földet amúgy mondják az elején hogy
csak kb 5%-át tudták még feltérképezni. A végére nagyon kellett hogy kijöjjenek
mert annyira szörnyközpontú volt az egész hogy a méretek így tökre elfelejtődtek a film közepére. Aztán Rioban rájöttem hogy ez a fehér dínócska is felhőkarcoló méretű
-
mephi666
nagyúr
nagyon kész ez a film

...amikor kong elkapja a lábánál a kismajmot és vele veri el a többit? 
...godzilla töltőre teszi magát és lenyom egy komplett dragon ball-os ssj transzformációt?
...kong kap egy vasöklöt, mint jax a mortal kombat-ban?
...mothrafuckáról meg ne is beszéljünk meg a gandhivá vált néma gyerekről, aki telepátiával feltölti a titánok fejébe a questet
...egyiptom gazdaságát rendesen kinyírják azzal, hogy godzilla szétrugdos egy nagyvárost és utána bunyó közben lezúznak fél tucat piramist
viszlát turizmus 
...mondjuk rio-ban sem hagynak sok látnivalót
godzilla széjjelnukleározza a várost rendesen
...végén mindenki happy: godzilla szunyókál tovább a colosseumban, kong meg a megszabadított sárkányhaver hátán hazatér a majmok közé king-eskedni......ez egy igazán jó agymenés volt
legnagyobb feladat az lesz, hogy ennek a fantasztikus négyesnek milyen ellenfel(ek)et találnak folytatáshoz? 
-
mephi666
nagyúr
...annak a filmnek a készítése kapcsán is vannak érdekességek
...mivel nagy részét éles 24 órás közben vették fel"This #29 camera car, which can be briefly seen in the starting grid covered with a black sheet (at approximately 17:51), and again at just before the 79-minute mark (at 1:18:42) racing past the starting line, was driven by Porsche's Herbert Linge and Jonathan Williams.[6] It traveled 282 laps, or 3,798 kilometres (2,360 miles), and finished the race in 9th position,[7] but it was not classified, as it had not covered the required minimum distance due to the stops to change film reels. It did, however, manage to finish second in the P3.0 class."
P3.0 osztályban 2. helyen végzett a kamerás autó
óriási... -
mephi666
nagyúr
ha már Le Mans: kb 1 hónapja néztem meg az 1971-es filmet, amit viszont ténylegesen ott forgattak (nagyrészt éles 24 órás futam közben) ...50 év eltelt és teljesen megállja ma is a helyét
Steve McQueen munkássága nekem kimaradt eddig, nem is tudtam, hogy ilyen nagyágyú volt, aki színészként és versenyzőként is vérprofi
a jelenetek nagy részét is vele vették fel az autós-versenyzős filmjeiben... (a Bullitt is kimondottan ajánlott) ez a Le Mans film meg 90%ban verseny és 10%ban sztori 
-
mephi666
nagyúr
gt4-el játszottam kb 10-15 éve ps2-n, azóta csak forza3-4 ment a rivális konzolon... pár hónapja kezdtem neki ps4-en a gt7-nek, ahol érzésre a játék "díjazza, ha ideális íven mégy"
olyan, mintha ideális íven kapnál +20% tapadást és a gumit se nyírná annyira... a forza ilyen szempontból sokkal szabadabb volt ...én azért a "real driving simulator"-tól messzebb raknám a gran turismo-t, épp ezért meglepő, hogy valaki innen fel tudott csövelni az elitbe igazi versenyzők közt
...a film nekem is tetszett és örültem, hogy néhány kötelező klisét kihagytak... látvány miatt egy igazi popcornmozi, amit még tuti elő fogok venni valamikor -
paatrick
őstag
Én 4 éve néztem végig őket beszámolókkal, de a nem hivatalos filmeket mint a régi Casino Royale, meg a Soha nem mondd hogy soha nem is akartam megnézni. Végül a Soha ne mondd hogy sohát megnéztem Sean Connery miatt, de az is eléggé kilógott a hivatalos filmek közül és nem felfelé.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- 1. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az alapfelvetésemet még így utólag is jogosnak tartom, hogy a TeT fejlettsége nem indokolta az egész sztorit. Bár a többi meg csak szőrszálhasogatás.
Az a másik nagy "szerelmem".

Szóval most tetszhalott állapotban van.