Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gyuromoj
üzenetére
Elmúlt évek (a Dűne, látványAvatár mellett) egyik legjobb moziélménye. Igazi blockbuster, látványos, szórakoztató, érzelmes, okos, egész családdal megnézhető mozi film.
Nagyon javaslom mindenkinek, akinek csak egy ici-picit is érdeke a mozi mint intézmény fenntartása, hogy ott nézze meg, költsön rá először, mielőtt haza viszi az élményt. -
proci985
MODERÁTOR
-
-
-
válasz
gyuromoj
üzenetére
Kicsit félve néztem bele, mert bár minden könyv elleni változtatása mellett is rajongtam az első két részért, kicsit féltem, mennyire fogja elcsavarni a történetet valami más irányba Villeneuve. De úgy látom itt van
felfedtékAlia, -ot, úgyhogy teljes bizalommal várom ezt a számomra filmünnepélyt.Hayt és a Bene Tleilax
Többi trailert már kerülhetem nyugodtan
Mivel a Messiása és a Gyermekei a kedvenceim a könyvsorozatból, egyrészt megértem, hogy miért itt hagyja abba a filmeket a rendező (végül is ez egyfajta (könyvspoiler) l
, másrészt mivel szerintem a (könyvspoiler)ezárása Paul történetnek fontos része a történet ívnek, azért még kicsit reménykedek, hogy legalább egy könyvvel mégis csak tovább megyünk.messiás eszméből "eretneké" válása is
Azt nem tudom, hogy egy esetleges rendező váltással kíváncsi lennék e a folytatása.. de sejtem, hogy talán kevésbé. -
-
válasz
gyuromoj
üzenetére
oly régen nem érdekel már a marvel, pont csak akkor érintett volna, ha fordítva történik meg és az USA-ban élek (mert legyen bármilyen ócskák is a székek, szarabb a felbontás, azért az a vászon egy megnézést nálam Dűnénél megér, egy normális 4K vetítés mellett (eddig is, mindkét részt, így néztem meg kétszer moziban
) -
válasz
gyuromoj
üzenetére
WB-snek jobb a képminősége - Mortal Kombat II | Official Trailer II.
Mondjuk nagy élmény lenne ha a 21:9-es videókat nem alsó és felső "holtsávval" töltenék fel 16:9-esként és normálisan jelenne meg a 21:9-es megjelenítőkön.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Vicces azért ez a Netlix egy ekkora cég ekkora akvizíció és a vásárlás után jönnek rá, hogy
(itt a cikket idézem)A Netflix vezetője azt is elismerte, hogy a Warner Bros. üzletágáról korábban több feltételezésük is tévesnek bizonyult. A mozis piac gazdasági realitásai pozitívabbak, mint amire számítottak, és a hagyományos forgalmazás továbbra is egészséges, nyereséges modellként működik a stúdiónál. Ez a felismerés is hozzájárult ahhoz, hogy a Netflix már nem teherként, hanem lehetőségként tekint a mozikra
Azért egy TÖBB MILLIÁRD dolláros üzletre azért én jobban felkészültem volna.
-
Cs1csó
titán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Jó ez, kellenek a mozik is. Akármilyen hipi-szupi otthoni házimozi rendszere van az embernek még valami nagyobb tévével is az akkor sem mozi. Még egy projektoros házimozi szoba sem, mozi.
Amúgy érdekes ez, de anno a színház is megmaradta a mozi mellett, a mozi a tévé mellett még mindig van tévé adás a streaming, internet mellett. Persze az embernek "egy élete" van, és egy nap fixen 24 órából áll így ezek között folyamatosan osztódik a figyelem, de azért mind elvan úgy ahogy.
-
.LnB
titán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Na ez meglepő. Nem tudom mitől ébred, elaludt eddig?

#174667oriic
Amúgy oké, hogy itthon Fátum-nak van fordítva nagyon rég, nem is rossz amúgy szerintem. De rohadtul nem helyes fordítás az sem amennyire én ismerem az angolt. Bár aztán lehet, hogy velem van a hiba.
Ez lett volna az igazi Bosszúállók: Doctor Doom Bosszúnapja!
Tegnap pont olvastam képregényt, amiben megint lelőtték Doom-ot (álandóan ez történik
) , aljas merénylet...
És eszembe is jutott, hogy remélem a filmek ezzel az olcsó Doombot dologgal nem fognak operálni.. Mert olvasni is már marha unalmas.
-
perempe
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Még nem nyitottam meg, de általában gyenge a felhozatal.
Tegnap a Lord of the Flies (1990)-t néztem, nagyon tetszett. Mindig leírom, hogy ezek nem DV-sek, mint a mai filmek, jobban tetszenek. A befejezés is nagyon jó volt.
-
Cs1csó
titán
válasz
gyuromoj
üzenetére
A 2014-es Interstellar óta egyre fárasztóbbak a filmjei:
A "Dunkirk" még szo-szo a hangulat miatt. A "Tenet" fárasztó, nyakatekert. Az "Opi" pedig egy túlnyújtott szenvedéstörténet.Természetesen PROFI Nolan, így a fényképezés, a vágás, zene jók, a szereplők is de cselekmény a dinamika problémás.
Valószínűleg ez a görög világba helyezett sem lesz jobb.
-
-
De4d
őstag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ha már Odüsszeusz (ez elég várós film, végre megint valami mitólógia, történelmi "fantasy") Valaki látta már a tavaly megjelent szintén róla szóló filmet amiben Ralph Finnes alakítja magát Odüsszeuszt?
[link]
Sajnos elég kevés ilyen történelmi, mitológia film készül, de talán hátha akad olyan ami eddig elkerülte a figyelmem de érdemes lehet megnézni, tud valaki mondani? -
mephi666
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
...az én generációm Bondja = Brosnan, ezért hasonló karaktert szeretnék újra látni, aki nem egy kigyúrt, fapofájú katona, hanem egy nőcsábász, aki bármelyik nőt 20 percen belül megfekteti.... mellékesen megoldja ügyesen a melót
brit színészek közül Pattinson-t tökéletesnek tartanám a szerepre, mert ő egy igazi svájcibicska, aki a lehető legkúlönböző karaktereket sorban magasan hozta
-
stellaz
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ma elmentem moziba megnézni, de rá kellett jönnöm, hogy a Corvinban 20:15-kor feliratosan volt. Értem, hogy sok a külföldi, de azért rohadjanak meg. 3ezres jegyár mellett nem ebben a 2 órában akarok nyelvet gyakorolni. Az Etelében is csak valami mini teremben adták 20:30-kor.....
-
Cs1csó
titán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Láttad miket művelt a premieren? Amikor felmászott a kocsi tetejére amivel érkezett?
(egy nagy SUV-al jött és öltönyben BŐRCIPŐBEN felmászott a fényes, csúszós tetőre, totál hibbant, de imádom! Igen, vállalom hogy bírom nagyon Tom-ot, a maximalizmusával a stábot őrületbe kergető stílusával és a vallási örültségéve együtt)Sajnos az utolsó "SZUPER A" listás sztár.... Aki csak és kizárólag moziba készít filmeket.
-
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ez brutáljó lesz!

pedig meg kellett menteni ebben is de inkább arról szólt, hogy együtt tudunk változtatni a dolgokon( egyik jellegzetes példa, hogy a ), hát ez se nagy üzenet mert ha 600-szor nem volt ilyen akkor egyszer se de én nem érzem, hogy itt valami égbekiáltó gyalázása történt volna az eredeti műnek. Alapvetően az, hogy mi szükséges vagy mi nem az eléggé szubjektív, azt nem szeretem amikor rám akarnak erőltetni egy értelmezést a filmben és olyan durván próbálják a torkomon legyömöszölni a rendező, író vagy akárki világnézetét, hogy az már a film rovására is megy, na ott szoktam kibukni. Hála az égnek itt ilyen nem volt, az tény, hogy a "Herceg" szerepe kevésbé fontos de azért nem mondanám feleslegesnek."Herceg" és a Vadász összefogva tudtak kiszabadulni -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Novokain
Novocaine (2025)Egy félig-könnyed közepes akciófilm vígjáték lett ez, Jack Quaid hozza a "The Boys"-ból ismert lúzer karaktert, Amber Midthunder aranyos volt benne és Jacob Batalon pár perces jelenete is a tőle megszokott volt. A történet amúgy érdekes is lenne, a megvalósításon csúszott el ez is, de lehet nem is akartak többet, ebben az esetben akkor közepesen jó ez.
-
De4d
őstag
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Látom, vagyis nem látom a kommenteknél hogy itt ujjongana mindenki pedig ez egy állati jó filmnek ígérkezik ám

written and directed by Gareth Evans (The Raid, Gangs of London) + starring Tom Hardy, Jessie Mei Li, Justin Cornwell, Quelin Sepulveda, Luis Guzmán, Michelle Waterson, Sunny Pang, Jim Caesar, Xelia Mendes-Jones with Yeo Yann Yann, Timothy Olyphant, and Forest Whitaker.
-
mephi666
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
2020 utáni slasherek közül a legjobb
...ebből a trailerből csak egy dolog hiányzott nekem: a cherry bombkicsit tartok tőle, hogy a trilógia sikerén felbuzdulva ez csak egy gyenge folytatás lesz...
-
j0k3r!
őstag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Nem értem minek erőltetik Zendaya-t, szerintem maximum egy átlagos képességű színésznő. Szerintem a Dune-be is csak azért került be Timothée Chalamet mellé, mert a Pókemberben jó volt a kémia Tom Holland-al (nem láttam a filmeket, de ezt olvastam kritikusoktól), és mivel hasonszőrű korban és kinézetben a két srác, ezért hátha ezzel be tudnak csalogatni sok tinit.
-
arcitec
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Elkeserítő, hogy a sokadik hasonló semmi .. érthetetlen ...
Talán nem véletlen, hogy egyre többen nézik/veszik elő a régi filmeket.
Van egy jobb ajánlásom házimozin eredeti hang-al elképesztő jó az akusztikai hangzás is.
IP Man 1-4
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest