Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#111001) Ispy válasza gyuromoj (#110999) üzenetére


Ispy
veterán

Ezt most ilyen heh, de szar volt, vagy ilyen wow, de jó volt? :D

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#111002) gyuromoj válasza Ispy (#111001) üzenetére


gyuromoj
veterán

Wow, meg kicsit wtf. :B

szerk.:
Szerintem hétfőn kezdjük el kibeszélni, addig szerintem elég sokan megnézik és valamennyire tisztulnak mindenkiben a látottak. :D

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#111003) Ispy válasza gyuromoj (#111002) üzenetére


Ispy
veterán

Akkor jó, többet nem akarok tudni róla #papapapapappppaaa#

Én is hétfőn nézem.

[ Szerkesztve ]

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#111004) oriic válasza pohár (#111000) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Volt jelenet ami siman kimaradt.

gyuromoj:

Hetfoig varni ezzel? Kizart.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#111005) .LnB válasza gyuromoj (#110999) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nemá hogy ennyire jó!? Basszus akkor tényleg el kell mennem megnézni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#111006) pohár válasza oriic (#111004) üzenetére


pohár
félisten

melyikre gondolsz? most így hirtelen be sem ugrik

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#111007) oriic válasza pohár (#111006) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

PM.

Live-Die-Respawn

(#111008) callmeakos válasza gyuromoj (#110999) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Baszki, akkor elmegyek egy paphoz mielőtt kezdődik a film :D

All→M8

(#111009) fateless válasza callmeakos (#111008) üzenetére


fateless
veterán

Állok rendelkezésedre :)

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111010) KaitouP


KaitouP
veterán

Avengers: Infinity War

Mint említettem korábban, nem érdekelnek a szuperhősök semmilyen oldalról (avagy Marvel meg DC), sőt, de egy "megegyezés" miatt végül elrángattak a filmre, és bár számomra egyszernézős volt, nem bántam meg ezt a két órát.

MASSZÍV SPOILER KÖVETKEZIK!

Vicces hogy egy ennyire amerikai mázos filmben meglépték azt, hogy kinyírnak egy rahedli karaktert, aztán eszembe jutott, mint mondott Doktor Fura korábban, hogy több millió csatakimenetel közül egyetlen egyszer nyernek a jók, aztán később, miután odaadta azt az időkavics bizbaszt, azt is mondta, ez volt az egyetlen logikus lépés. (Vagy valami ilyesmi.) Meg is van a magyarázat, valószínűleg a következő részben - hiszen egyértelműen lesz folytatás - a rajongók imádott hősei, akik most meghóttak, majd visszatérnek. Többségében.

SPOILER VÉGE!

Nekem egy 5/10 -et érne a film, de igazából nem pontoznám, mert nem én vagyok a célközönsége.

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#111011) k-adi válasza oriic (#110998) üzenetére


k-adi
nagyúr

Tehát lepörgött a stáblista, épphogy kiléptél a moziból, feljössz rögtön ide PH-ra, bekommentelsz egy IW - wow! -ot? :D

ennyire jó volt hogy nem bírod ki míg hazaérsz? :D

[ Szerkesztve ]

(#111012) fateless


fateless
veterán

Avengers Infinity War

Spoilermentesen

Azaz egy szónyi spoiler, ami már elhangzott: rabbit :DDD

Azt már sejtem, hogy sixx úgy írt kritikát, hogy nem látta a filmet... :U

Nem lehet úgy Marvel Comics filmet nézni, hogy ne legyen tele poénnal, kiszólásokkal, utalásokkal, így ez ebben a filmben is megvolt Aminek viszont örülök, hogy a film vége után alapvetően nem a nagy poénokról fognak első körben az emberek a termekből kifele jövet beszélni. Volt egy elvárásom a film kapcsán arra nézve, hogy minek kell ahhoz történnie, hogy hűek legyenek a címhez, és örülök, hogy ez valóban megtörtént.
Ami számomra a különlegessége a filmnek, az nem a szuperhősök garmadája, hanem a főellenség (szándékosan nem főgonoszt írok) személye. Annak a karakternek köszönhető, hogy ez a film kasszasiker lesz. Nem a megszokott ívet írja le a birodalomban, így elég érdekessé teszi a teljes filmet. Persze, sok apró (Peter Dinklage) és hatalmas (Peter Dinklage) jelenet van a filmben, de mindenképp Thanos viszi el a prímet.
Természetesen ebben is volt pár logikai bukfenc, köztük egy hatalmas is, de melyik az a mese, amelyiknek ezt nem bocsátjuk meg.
A filmben megvan minden, ami ahhoz kell, hogy egy ilyen filmről sokáig beszéljenek: váratlan történések, többféleképp értelmezhető jelenetek, logikátlan lépések, jól elhelyezett humor, kellő dráma, sok lehetséges folytatás.
A filmről elhangzott már, hogy szinte DC-s magaslatokba / mélységekbe (mindenki válasszon ízlése szerint) vitték a stílust bizonyos tekintetben. Nagyon remélem, hogy ezt nem csapják agyon a következő részben egy ostoba "megoldással".

Összességében jó kikapcsolódás volt a film, nem sajnáltam, hogy elmentem egy zsúfolt előadásra, sem azt, hogy erre a filmre ültem be kevés szabadidőmből áldozva. Mielőbb érdemes megnézni, hogy minél kevesebbet lőjenek el kollégák, barátok, iskolatársak, stb, mert megéri "tudatlanul" beülni a filmre.

Még valami - félig spoileres, de nem lövi le a filmet: Ha valaki olyan hiszékeny volt, hogy elhitte, hogy nem lesz IW2, az tévedett.

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111013) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Avengers: Infinity War

[link]

Alapvetően sosem voltam az a nyugati képregény rajongó ember, bár tény egy-két sztorit azért ismerek, de mindig is inkább a Japán mangák érdekeltek jobban. Aztán anno megszületett a később Marvel Cinematic Universe-nek hívott széria első szereplője a Vasember 2008-ban, amely végül egy olyan útra vitt el, amelyről azóta sem akarok lelépni, és azóta is nagy rajongónak tartom magam.
Az elmúlt 10 évben aztán kaptunk 18 szuperhősös filmet (Voltak közöttük jobbak, kevésbé jobbak, de az összeset szeretem a maga módján a mai napig), és mind-mind egy adott pontba tartott, hogy ott csúcsosodjon ki minden amit az elmúlt években kaptunk. Bár jövőre jön egy folytatás, hosszú egy évnek nézünk elébe, mert az Avengers: Infinity War tényleg az lett, amire számítottam. Talán még több is.

Az új Bosszúállók film nagyjából ott kezdődik, ahol a Thor Ragnarök stáblistás jelenete véget ér. (Nincs vidám Marvel logós, zenés kezdés, elég darkos openinget kapunk) A menekülő asgardi hajót megtámadja Thanos és néhány csatlósa, nyilvánvaló okokból természetesen. Alig telik el 10 perc a filmből, máris történik valami amire valószínűleg senki nem is gondolt volna egyáltalán. o.O Én is csak néztem hogy ez most mi? :Y
Aztán végül elkezdenek pörögni az események, meglesznek a nagy találkozások, akadnak vicces, hahotázós jelenetek. (Quill-Stark, Stark-Strange, Parker-Lebegő köpeny. :D ) Megtudjuk, hogy Thanos miért olyan amilyen, talán valahol nagyon mélyen még meg is lehet érteni a motívációját. Aztán megtörténik a következő WTF momentum, később még egy rohadt meglepő dolog, némi utalgatás, Stan Lee cameo, hátsóból kihúzott dolgok stb. Aztán jön a trailerben is látott nagy csata jelenet, amely bizony piszok látványos lett, ahogy kb. a film teljes egésze is. Aztán mikor megtörténik AZ, azt hinné az ember, hogy te jó Isten ezek után milyen fordulatot kapunk. Azt, hogy megjelenik a naplemente és a stáblista. o.O És eltelt 2,5 óra, amit az ember észre sem vesz, a végén meg csak nézünk magunk elő, hogy most komolyan?

Egyetlen egy darab after credits jelenetet kapunk, ez utalás egy következő filmre, valamint a jövőre érkező Avengers folytatásra. Pacsi érte.

Természetesen a film nem hibátlan, a zenék nekem nem voltak nagyon maradandóak, az állandó "nyuszi"-zás idegesített egy idő után (ok ez valszeg a szinkron hibája lesz, megnézem feliratosan is majd), néha úgy tűnt, hogy egyes jelenetek furán követik egymást (hirtelen egyik helyszínről se szó se beszéd máshova kerültünk, más környezetbe), valamint engem roppant mód zavart, hogy a trailerben volt olyan jelenet, ami konkrétan kimaradt a filmből. (Illetve volt más beállítás is, másképp történtek részletek)

A film nálam kap 9/10-et, rajongóként simán rádobnám a 10/10-et, de nem tudok elmenni amellett, hogy fejezték be. (Ami alapból WTF, de mégis tetszik, csak idegesítő hogy 1 évet kell várni a folytatásra.)

Peter Dinklage ki-nagy szerepéért jár a respect. :D

#avengers #infinitywar #bosszúállók

[ Módosította: radi8tor ]

Live-Die-Respawn

(#111014) Viszlát válasza .LnB (#110974) üzenetére


Viszlát
addikt

Kolléga, ha mostantól októberig meg tudod állni, hogy nem eteted a trollt, akkor az ősszel valamikor meghívlak egy mozira, VIP vagy IMAX vagy valami, hogy ne sima móka legyen. :)

Az ajánlat mindenki más számára is él,, ez durván fél év, talán még el is kullog ennyi idő alatt, ha nem kapja meg a figyelmet amiért annyira kepeszt. Ennyit simán megér. :K

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#111015) Simba86 válasza oriic (#111013) üzenetére


Simba86
senior tag

Idézem, hogyan kommentáltam az eseményeket az utolsó öt percben: "ez mi a fasz? Mi a fasz ez? Mi a fasz ez már megint? Nah ez tuti nem történt meg! Köcsög ez a befejezés"

Megjegyzés: nálam 10/10 a film mind humor, mind látvány, mind Thanos miatt! A wakandai csata a Star Wars-t idézte :D

[ Szerkesztve ]

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#111016) fateless válasza Simba86 (#111015) üzenetére


fateless
veterán

Hmm.
Számomra ez egy ideális befejezés volt, ha nem hasonlót kapok, kiakadok.
Persze mivel kilenc évig voltam a honvédségnél, nekem a háború kifejezés mást jelenthet...

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111017) oriic válasza oriic (#111013) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Mielőtt még valaki félreérti. Nem, az új Avengers sem egy Oscar díjas alkotás, ha eddig nem voltál Marvel képregény film kedvelő, akkor ezt sem fogod szeretni, de ha bírtad az elmúlt 10 év termését a témában, oda leszel meg vissza. :R

__

Kicsit más téma. HIvatalos kép:

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#111018) Simba86


Simba86
senior tag

Amúgy már van elméletem is, mi lehet a csavar, de majd jövő héten spoileresen már lehet tárgyalni róla :D

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#111019) Simba86 válasza fateless (#111016) üzenetére


Simba86
senior tag

Nem voltam a seregben, de én is tudom, mit jelent a háború kifejezés ;)

[ Szerkesztve ]

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#111020) fateless válasza Simba86 (#111019) üzenetére


fateless
veterán

A seregben én sem voltam, csak a légierőnél :P

Másik kedvenc a filmből a Rabbit után: Knowhere

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111021) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Akik még nem látták: ne olvassatok semmit, nézzétek meg. Tényleg. És utána beszélgessetek róla, mert végre, VÉGRE kaptunk valamit a Marveltől, amiről tényleg lehet beszélgetni.
Soha nem volt még olyan, hogy minden egyes néző bent maradt volna az utolsó jelenetért, de most igen. Soha nem volt még egy látványfilm után ekkora síri csend a teremben, és soha nem láttam ennyi hitetlenkedő, megrökönyödött arcot egy Marvel film után.
Emelem kalapom tényleg. Nem azért, mert olyan jó lenne ez a film, sőt, de amit végül adott, az a konklúzió... Respect érte.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#111022) FollowTheORI válasza oriic (#111013) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Hát én most megnéztem a trailereket, szerintem nem maradt ki semmi. :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#111023) eeXaa válasza Viszlát (#111014) üzenetére


eeXaa
addikt

...hátha ezt most így mindenki szónélkül hagyja, akkor el is kullogok végleg, csak hogy örülhess.

(#111024) oriic válasza Bad Pritt (#111021) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Soha nem volt még olyan, hogy minden egyes néző bent maradt volna az utolsó jelenetért, de most igen. "

Most hogy mondod tényleg. Fullra volt az IMAX terem, kb 2-3 ember mozgolódott a végén, mindenki a helyén maradt.

Live-Die-Respawn

(#111025) .LnB válasza Bad Pritt (#111021) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Még én is? Most komolyan? :)
Várok akkor szerintem jövő hétig, aztán valamikor próbálok majd vadászni egy jó helyet.

(#111013) oriic WoW! Micsoda kifejlett vélemény ez tőled! Meglepő! Mármint filmek terén. ;)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#111026) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Avengers: Infinity War

Amit oriic leírt, az nálam is érvényes csak pár dologgal egészíteném ki.

SPOILER ON
Black Order-t elég félvállról vették szerintem és elég könnyen is leverték őket.
Vörös Koponya cameo, Dinklage pedig elég "nagy" szerepet kapott.
A kesztyű és a kövek kiégtek végleg? Már nem lehet őket használni?
Thanos a végén a naplementében óriási és ott jutottam el oda, hogy valamennyire együtt is éreztem vele.
Viszont kíváncsi vagyok hogy fog itt segíteni Marvel Kapitány, mert a szitu eléggé kellemetlen.

SPOILER OFF

Kicsit még most is a film hatása alatt vagyok. :B

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#111027) gyuromoj válasza gyuromoj (#111026) üzenetére


gyuromoj
veterán

SPOILER ON
Jövőre fontos lesz megnézni márciusban a Marvel Kapitányt, hogy megismerjük a karaktert és valószínűleg annak a végén lesz utalás a következő Bosszúállók filmre.
Ahhoz képest hogy elég sokan azt hitték hogy majd a Lélek Kő megy a legnagyobb foglalatba, nem így lett. Hanem az Elme Kő került oda.

SPOILER OFF

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#111028) Simba86


Simba86
senior tag

Nah akkor leírom elméletem, kéretik nem le lehülyézni érte...

SPOILER ON

Miután Dr. Strange megnézte az összes lehetséges végkimenetelt, egyetlen lehetőség volt a győzelemre, ezért is adta oda ennyire könnyen az idő-követ. Feltételezem, a többi esetben kizárólag a kőre koncentrált és védeni akarta a végsőkig, feláldozva Tonyt.
Elképzelhető, hogy megváltoztatják a jövőt Strange segítségével? (Feltéve, hogy a kövével ilyen mágiára is képes...) Más magyarázatot nem látok rá, hogy pont azok maradtak életben, akik abszolút esélyesként indultak a halál-lottón, a többiek meg meghaltak... Szerintem a 2. filmben újrajátsszák a csatát felkészülten várva Thanost, Vízió kövét még időben eltávolítják, Tony és Steve (meg még a többi feláldozható) meg meghalnak

SPOILER OFF

Bármi is fog történni, eszméletlen cliffhangert alkottak és elméletek sokasága fogja ellepni az internetet, ezt biztosra veszem...

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#111029) j0k3r!


j0k3r!
senior tag

Aki látta a filmet, az írja már meg privátban, hogy hány szuperhős hal meg a jó oldalról (nevek nélkül), kíváncsi vagyok, hogy bejött-e a múltkori tippem :R

some men just wanna watch the world burn...

(#111030) Laraxior válasza j0k3r! (#111029) üzenetére


Laraxior
titán

ó, spoilerben jöhetnek a nevek is, sőt teljes leírást is elolvasnék :B

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#111031) fateless válasza Simba86 (#111028) üzenetére


fateless
veterán

IW SPOILER

Megnézett kismillió lehetséges jövőt a Doki, de annyi esze nem volt, hogy mikor teljesen lefogják Thanost, akkor azt mondja, hogy srácok, ha nem öljük meg, nincs lehetőségünk győzni, így mielőtt lecibáljuk róla a kesztyűjét, előtte helyezzünk el egy kis acélpengét a kobakjába az álla alá a feje búbjáig? Starlord biztos bevállalta volna. Illetve nem szólhatott volna valakinek, hogy állítsa le Starlord-ot a pofozás előtt? Starlord ütögetés helyett igazán fejbe lőhette volna gyepálás helyett. Szóval az a pont egy nagy buktató volt a filmben. Hiszen ahogy mindig hangoztatták: egy élet feláldozásával milliárdokat menthettek volna meg, szóval csak végezni kellett volna Thanos-sal azon a ponton.

Laraxior és j0k3r!

Túl hosszú a lista, nem emlékszem már mindenkire. A GotG csapatból csak a nyuszi (Rocket) és Nebula maradt, ment még a levesbe Pókember, Dr Strange, Bucky, Black Panther, Fury, Sólyom, vagy mi a neve a srácnak, Scarlet Witch, Vízió, Loki, Heimdall, aztán nem emlékszem még, más is búcsút intett-e a nagyobb nevek közül (Amcdi kapcsira nem emlékszem, azt hiszem, ő maradt. Kicsit túl feltupírozták őt)

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111032) Simba86 válasza fateless (#111031) üzenetére


Simba86
senior tag

SPOILER ON

kihagytad Hill ügynököt és egy csomó wakandait (tudom, a nagyobb nevekre fókuszáltál, ahogy írtad..)

SPOILER OFF

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#111033) fateless válasza gyuromoj (#111026) üzenetére


fateless
veterán

IW SPOILER

Thanos kapcsán nagxon tetszett, hogy mikor a végén visszavonult, akkor nem egy uralkodói palotába ment, hanem csendes magányba. Ebben a filmben az ő katsktere kb mint egy DC Duperman, a magányos hős, aki egyedül marad teljesen, de győztesen. A célja - segíteni a világon, megmenteni az éhinségtől, szenvedéstől - nagxon jó, az oda vezető út - fél világ kiìrtása - volt a gáz. Simán formálhatnák tovább az ő katakterét még árnyaltabbra, megnéznék egy különálló filmet csak róla. Nem tudok úgy tekinteni rá, mint a végtelen gonosz, noha amit tett nemes célja elérésében, az elfogadhatatlan. Ugyanakkor ezt tette Scarlet Witch Vízióval és tette volna Starlord is Gamorával. Mindkét esetben a vélt nagyobb jó érdekében hoztak áldozatot.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111034) Laraxior válasza fateless (#111031) üzenetére


Laraxior
titán

Ne olvasd el ->
Ó, akkor a "főemberek" éppen megvannak. Hulk, Vasember, Warmachine, Fekete Özvegy, Thor. :D
Mondjuk én gondoltam, hogy 1-2 oda lesz, de hogy ennyi... meredek. :K

Köszönöm. (Bocsánat a többiektől, de tényleg csak jövő hónapban jutok moziba. :B

[ Szerkesztve ]

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#111035) Simba86 válasza Laraxior (#111034) üzenetére


Simba86
senior tag

Steve, Tony, Thor, Hulk, Natasa, Rody, Mordály, őőőő már agyalnom kell, van-e még... persze, hogy vannak, akik nem szerepeltek a filmben... :D Shield ügynökei, Clint Barton

kérdés:

Kinek küldhette az üzenetet Fury???

AZ EGÉSZ SPOILERES!

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#111036) oriic válasza Simba86 (#111035) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Kinek küldhette az üzenetet Fury???"

Captain Marvelnek. Lesz külön filmje, meg szerepelni fog a következő Avengersben is.

(#111026) gyuromoj

Nem égett ki a kesztyű, hiszen azzal teleportált el Thanos a naplementés jelenethez.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#111037) Simba86 válasza oriic (#111036) üzenetére


Simba86
senior tag

áááh köszönöm, rá nem gondoltam :D Tudtam, hogy jön a filmje jövőre, de nem hittem, hogy ennyire kulcsszerep jut neki a folytatásban...

Azt hittem, hogy szimpla előzményfilm lesz...

[ Szerkesztve ]

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#111038) fateless válasza Laraxior (#111034) üzenetére


fateless
veterán

IW SPOILER

Thor és Hulk tényleg erőteljes karakter, Vasember pedig közepesen erős, de meghatározó. Viszont azért nagyon erőteljes karakterek (boszi, vízió, doki) estek ki, akik egymaguk tudnak eldönteni szituációkat.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111039) Bad Pritt válasza fateless (#111031) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nem tudták volna megölni Thanost. Meg se tudták karcolni, megdobálták mindennel, felrobbantották, Hulk is nekiment és egy apró karcolást tudtak csak ejteni rajta az egész film során, ezt még ugye meg is szólta. Thor beletoszta azt a baltát a mellkasába és azt is simán túlélte. Pont ez volt a lényege, nem lehetett megállítani, nem lehetett felvenni vele a harcot, nem találtak rajta fogást sem brute force-szal, se varázslattal, sem lőfegyverrel. És nyert is.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#111040) cyberkind válasza fateless (#111031) üzenetére


cyberkind
félisten

Köszi, ezek szerint nem az én filmem ez se, pedig kezdtem reménykedni. :D

Paranormal Cocktivity

(#111041) brownus válasza oriic (#111013) üzenetére


brownus
veterán

második bekezdést tedd már spoilerbe plz, sztem ez kibaszás azokkal akik nem látták....

(#111042) gyuromoj válasza oriic (#111036) üzenetére


gyuromoj
veterán

My bad. :B

Viszont akiknek lesz még filmje, azok tuti nem haltak meg véglegesen.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#111043) fateless válasza Bad Pritt (#111039) üzenetére


fateless
veterán

IW SPOILER

Vérezni kezdett egy jó maflástól Vasember ellen.
De azt már megszokhattuk az ilyen szuperhősöknél, hogy ha rádobsz egy hajót, semmi baja nem lesz, de ha egy tőrt szúrsz bele, majd meghal. Az ilyen mesékben a kardok mindig tudnak sebezni, míg a sok tonnás eszközök nem.
Egyébként Thor szekercéje megsebezte, sőt, meg is ölte volna, ha fejbe suhintja. Így, hogy még maradt ereje használni a kesztyűt, meg tudott menekülni. Felsimi esetén nem lett volna erre lehetőség.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111044) Bad Pritt válasza fateless (#111043) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Thor persze, le tudta volna zúzni a végén, de pont az volt a lényeg, hogy az Iron Man Team-nél nem volt semmi, amivel akár csak esélyük lett volna megölni, cserébe tálcán kínálták neki a Time Stone-t és miután azt megszerezte, vége volt a sztorinak.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#111045) fateless válasza Bad Pritt (#111044) üzenetére


fateless
veterán

IW SPOILER

Drax-nél volt penge, Vasembernél is volt. Nem azért nem végeztek ott és akkor vele, mert nem tudtak volna, hanem mert a szuperhős személyiségbe nem fér bele a gyilkolás, ha meg lehet próbálni élet kiontása nélkül is. Ezért kellett volna a Dokinak azt mondania, hogy srácok, ez az a pont, ahol az ő (Thanos) élete kioltása nélkül nem fogunk beleférni ebbe a filmbe a befejezéssel.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111046) ben11


ben11
őstag

Még jó, hogy arról volt szó hogy nem lesz agyon spoilerezve a topic a héten. :U

(#111047) Bad Pritt válasza fateless (#111045) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nekem eléggé úgy tűnt, hogy nem tudták volna megölni és ezért nem is próbálták. Az egész filmben ezt alapozták meg, onnantól kezdve, hogy kvázi agyonverte Hulk-ot az ötödik percben.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#111048) fateless válasza Bad Pritt (#111047) üzenetére


fateless
veterán

Nem is próbálták

egész a végéig

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#111049) oriic válasza brownus (#111041) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Tavalyi film, gondoltam mindenki látta már aki akarta, de spoiler alá került. Sry. :R

Live-Die-Respawn

(#111050) gerosqa


gerosqa
újonc

Sziasztok!

Valaki segít,hogy Marvel kapitányból hogy lett női karakter?
Én úgy tudom,hogy Marvel kapitány férfi. Ms Marvel tök másik karakter?
Fury gondolom neki küldött a végén üzenetet.

Köszi a választ.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.