Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86051) callmeakos válasza Viszlát (#86050) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Az összefoglalót a Topicgazda és/vagy a Moderátor tudja szerkeszteni.

[ Szerkesztve ]

All→M8

(#86052) aizen92 válasza Pearce (#86044) üzenetére


aizen92
addikt

Nagyon nem az én világom a horror, de ez az első trailer óta megfogott.

( mondjuk napsütésben és kihúzott függönyökkel nézem :D )

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#86053) k-adi válasza FoxiestFox (#86048) üzenetére


k-adi
nagyúr

Amíg alapvető normák nincsenek lefektetve, hanem az "internet íratlan szabályaira" hivatkoznak egyesek vagy még arra se, addig a kisesszék és a twitter-kommentek is helyénvalóak ha filmes azaz ON topic. (tehát ha a tartalom OK akkor a formai követelménybe nincs beleszólás)
Ha nem ontopic a szöveg de offba rakja, akkor határeset de még akkor is "elméletileg" maradhat ha nem sértő, politikai, stb stb..... ugye ez elvileg az alapvető "fórum szabály"

Szóval 2 lehetőség van:
- néhány elszántabb ember (akinek sok ideje van :DDD ) komolyabb szabályozás alá veszi a topicot (nem fog megtörténni szerintem)
vagy
- el kell fogadni, hogy ez (is) egy ilyen laza topic és kész.

Ment a rinya a szirmai linkről is x oldalon át, feleslegesen. Aztán jött egy dancsós link (ugyanúgy, jelzés nélkül) amit meg elpoénkodtak, hihihi, hahaha,.. :))
Szóval én azt mondom neked is, hogy ezeket a kommenteket ugord át (én is ezt teszem), mert érdemi moderálás (láthatóan) nem lesz és még a lelki békéd is megmarad. Vagy fórumot váltasz (de persze ezt nem szeretnénk, pls stay!! :) )

(#86054) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Csak az utóbbi 50-ből (ezzel együtt) 20 hozzászólás van, ami nem filmmel, hanem magával a topikkal foglalkozik. Képregényfilm viszont egy se volt. Erről ennyit.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86055) LOTR válasza k-adi (#86053) üzenetére


LOTR
addikt

azért az nagyon nem mindegy, hogy csak egy link van feltüntetve, vagy pedig ott van a címe, és hogy a szakszerűen-sorozat egyik része lesz feltehetően, tehát ez utóbbi példa nem állja meg a helyét, mert ez rendben volt

One Ring to rule them all

(#86056) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Dilikutyának részben igaza van, úgyhogy mára elég az offból!

Egyébként a lázongók meg gondolkozzanak el, hogy békét szeretnének, közben meg ugyanannyira gyártják az felesleges offokat. Ez a topic sosem volt ilyen, és nem szeretném hogy ez változzon. Az öregek ezt pontosan tudhatnák.

[ Szerkesztve ]

All→M8

(#86057) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Weekend Box Office: ‘The Jungle Book’ Astounds with $103.5 Million Opening

Azért 100 misi egy hétvége alatt, az még Disney fronton is szép eredmény, kár hogy a héten nem jutottam el rá, de a jövő héten pótolom, mert a kritikák is viszonylag jók róla.

All→M8

(#86058) emiki6


emiki6
veterán

A Hardcore Henry is visszahozta az árát (10M) tíz nap alatt. Nem lesz nagyon nyereséges, de legalább nem veszteséges.
Remélem azért fognak még hasonló filmeket csinálni!

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#86059) Viszlát válasza callmeakos (#86056) üzenetére


Viszlát
addikt

A mai első hozzászólásod óta gondolkodom, hogy reagáljak vagy sem és egészen mostanáig elvetettem, míg fel nem hívták a figyelmem a topikgazdás megnyilvánulásodra.

A topikgazda nem moderátor, hanem egy olyan személy, aki
- szívügyének tekinti az adott topikot...

Iszonyatos szereptévesztésben vagy és nem feltétlenül a moderációs szerepkörre gondolok. Rászántam egy fél órát és megnéztem a topikgazdává avanzsálásod óta a "munkásságodat". Zéró, ismétlem zéró pluszt tettél hozzá a topikhoz, se egy javaslat se egy ötlet, semmi, nagy nulla. Nem tudom, hogy felkértek-e vagy te magad ajánlkoztál, de nagyon kíváncsi lennék, hogy mivel tudtad/tudták megindokolni a kinevezésed szükségességét.

Ezzel szemben többek között ma is olyan dolgokat engedtél meg magadnak, ami számomra egyszerűen felfoghatatlan. Kezdted azzal, hogy gúnyolódtál egy jót a topik jó néhány tagján, amit személy szerint felháborítónak találok, mert pl. lehetett volna az, hogy a topikot szívügyének tekintő gazdaként konstruktív beszélgetést kezdeményezel a probléma megoldására, de nem. Korlátolt és szűklátókörű módon képtelen vagy annál tovább látni, hogy szerinted ez nem probléma, illetve téged nem zavar. A lesajnáló jelzőkkel viszont nincs gondod, szerinted topikgazdaként beleférnek ilyenek mint hiszti, hisztivasút, harákolás, egy olyan téma kapcsán ami megosztja a topikot és feszültséget okoz. Te pedig gondolkodás nélkül a saját érdekeidet szem előtt tartva egyértelműen állást foglalsz, ráadásul ilyen pofátlanul gusztustalan stílusban. Ha nem tudnád, elárulom neked, hogy a topic érdekei nem ezt követelnék és a gazdájaként a pártatlanság minimális alapkövetelmény (lenne).

A Topikgazda egyik fő feladata, hogy ügyeljen a fórum alapelvei fentebb említett pontjainak, és ha van ilyen, a topik egyedi szabályainak betartására, ám saját szabályokat még a topikra vonatkozólag sem állíthat, illetve a meglévőket sem írhatja felül.

Ugyanabban a hsz-ben amiben a hisztivasutat elkövetted, kihirdeted, hogy mostantól márpedig így legyen. Valószínűleg nem jut el az agyadig, hogy nem ezt jelenti a szerepköröd, nem ezért vagy itt, az ilyen jellegű döntéseket a közösségnek kell meghoznia, a te dolgod az lenne, hogy a megoldást kultúrált körülmények között érjük el. Kompromisszumot, mindkét fél számára elfogadható megoldást találni, ebben lehetne egy topikgazdának komoly feladata, de te erre a legkisebb erőfeszítést sem tetted meg. Sőt. Az már igazából majdhogynem másodlágos, hogy se összefoglaló se semmi nem készült a kinevezésed óta, de még csak szándékát sem látom, hogy bármi is készülne...

Tisztában vagyok vele, hogy túl sokat nem remélhetek, de fontosnak találtam mindezeket leírni, azon okból kifolyólag, hogy nem elég, hogy a tétlenségeddel abszolúte semmit nem teszel hozzá a Filmvilághoz, de amit teszel, azzal még mérgezed is a dolgokat. És ez szerény véleményem szerint megengedhetetlen.

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#86060) perempe


perempe
addikt

láttam az Ébredő erőt, és hatalmas csalódás: a történet nem tetszik, mintha összevágták volna az előzőkből.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#86061) emiki6 válasza Viszlát (#86059) üzenetére


emiki6
veterán

Szerintem minden topikban, ahogy itt is (vagy baráti társaságokban) szoktak elcelődni, amit általában könnyen vesznek a fórumozók, humornak titulálják, ti most nem vettétek könnyen, nem tudom miért, bár mindenhol vannak érzékenyebb emberek, akik nem értik/szeretik a viccet. Az is igaz, hogy én egyetértek noxwill fórumtárssal, azért, mert nem tudom megérteni, hogy miként fakadhat bárkiből olyan mértékű undor vagy utálat (pl szirmai iránt), hogy kiégjen az agya, ha véletlen rákattint a videójának linkjére. :DDD
De oké, elismerem, ha annyira fontos ez, akkor legyen szabály, hogy meg kell jelölni a forrást/készítőt/akármit.
(Esetleg legyen egy topik az ilyesfajta indítványokra, vitákra vagy maradjon itt az off?)

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#86062) LOTR


LOTR
addikt

Új infók a Gru 3-ról

One Ring to rule them all

(#86063) Viszlát válasza emiki6 (#86061) üzenetére


Viszlát
addikt

Ne haragudj, de nem értetted meg a mondanivalóm lényegét. A rangból kifolyólag minősített esetről van szó, nem pedig egy átlagfórumozó tevékenységéről. Ennél egyértelműbben egyébként nem tudnám megfogalmazni, ha így sem ment át, akkor nincs több ötletem.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#86064) emiki6 válasza Viszlát (#86063) üzenetére


emiki6
veterán

Értettem. Ennyire meg kell komolyodnia a tg-nek akkor?
(A tg definíciója szvsz nem zárja ki a csípősebb viccelődést sem.)

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#86065) FoxiestFox


FoxiestFox
félisten

Freaks (1932)

Ez a cucc ősidők óta a megnézendőim között volt, most sort kerítettem rá. Egy darabig azért tologattam, mert ez a buta IMDb a drama/horror kombóval jelöli, utóbbitól pedig nagyjából egyedüli műfajként igen erősen vonakodom.

Abszolút sablonszerű történetről van szó, melyben a tipikus "házasodjunk be a vagyonoshoz, majd tegyük el láb alól az örökség megkaparintásához" c. manővert igyekszik elkövetni két gonosztevőnk...
A film egy utazó cirkusz mindennapjaiban játszódik, viszont az előadásokról, szereplőink számairól nem tudunk meg semmit, nem látjuk őket, annyit tudunk csak, amire a jelmezek alapján következtethetünk, maguk a szereplők azonban.. nem mindennapiak. Ez adja a cirkusz apropóját is, ez az, ami a fő műsorszámot jelenti: a címben sugallt szörnyszülöttek.
Ők pedig valódi emberek, valódi fogyatékosságokkal, testi/szellemi hibákkal, leginkább olyanokkal, amikkel én eddig el sem tudtam képzelni, hogy élhet valaki kórházon kívüli életet, holott persze tudtam, hogy a cirkuszok régen igen gyakran adtak otthont és megélhetést különleges fogyatékkal élőknek, akik megjelenése vagy tudománya elég közönségcsalogatónak bizonyult.
Itt viszont minden van. Férfi végtagok nélkül (csak szájjal simán elővesz/meggyújt egy cigit), nő karok nélkül (lábaival minden gond nélkül kiszolgálja magát), férfi alsó végtagok nélkül, férfi, aki alig vastagabb egy csontváznál...
Én kísérletező, felfedező alkatnak tartom magam szinte az összes általam érdekesnek talált művészeti ágazatban, de ez a film általuk még nekem is mutatott olyat, amit nem láttam ezelőtt. Persze, láttam/láttunk már testi/szellemi fogyatékkal élő színészeket vásznon, viszont így, hogy túlnyomórészt rajtuk alapult a mű, nagyon különbözik mindentől, amit láttam.
Ami meglepett, hogy azon belül, amit a történet engedett neki, (az amúgy igen rövid, egy órás) film működött.
Meglepő (a maga korában gondolom sokkoló) volt, ahol akart, vicces volt, ahol kellett, krimiszerű, ahogy sikerült, és horroros.. hát, az nem nagyon, bár a végén megpróbálkoztak a sötétben előkúszó-mászó színészekkel, úgyhogy fogjuk rá.
Nem éreztem azt, hogy a film azzal az egy céllal jött létre, hogy mutogassa ezeket az embereket, ha így is volt, nem igazán szembetűnő, mert az egymásra adott reakcióik, jeleneteik elég jól egyben vannak ahhoz, hogy keretbe foglalják az alapfelállást.
Úgy olvastam, van egy némileg erőszakosabb befejezése is, (melyben Herculest kasztrálják a felé pengékkel-késekkel közeledő szörnyszülöttek) azt viszont nem sikerült fellelnem. :(

A sors fintora, hogy a rendezőt el az alkotás villámgyorsan le is penderítette a pályáról, pedig nem tett mást, mint egy átlagos történetet a többség látókörén kívül eső szereplőkkel játszatott el.

Leila Hyams pedig imádni való volt végig. :D

Ennyire régi filmet hülyeség lenne pontozni, annyira más, mint bármi manapság. Érdekes volt, örülök, hogy megnéztem.

[ Szerkesztve ]

(#86066) Viszlát válasza FoxiestFox (#86065) üzenetére


Viszlát
addikt

Jár a pirospont. :R

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#86067) radi8tor válasza Viszlát (#86059) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ha valami bajod van a topikgazda munkájával, akkor azt a moderátort keresek topikban írhatod meg nekünk (moderátoroknak) és felülvizsgáljuk a dolgot.
Vagy még jobbat mondok: privátban beszéld meg vele.

Ez, amire kiakadtál szerintem egyáltalán nem volt topikgazdához méltatlan.

Köszönjük, hogy leírtad a véleményedet, de arra is megkérnélek, hogy ne hangold a közösséget a topikgazda ellen!

⭐ Stella

(#86068) kstcsk válasza FoxiestFox (#86065) üzenetére


kstcsk
tag

Köszi a kritikát. Most esett le, honnan merítettek ötletet az American Horror Story - Freak Show-hoz.... :)

(#86069) Dilikutya válasza FoxiestFox (#86065) üzenetére


Dilikutya
félisten

1932-ben ez kőkemény horror lehetett, az emberek azért néztek testi fogyatékosokat a cirkuszban, hogy borzonghassanak, bár a címnek én kettős értelmet érzek, az igazi szörnyszülöttek itt épp nem a fogyatékosok. Pont ők az emberi szereplők, és a végén is érthető, mit miért tesznek. Gyorsan wikipediáztam egyet, mert rég láttam a filmet, úgy rémlett, megölték az összeesküvőket, de nem.

Az a másik befejezés valószínűleg már soha nem fog előkerülni, túl régi film ahhoz, és szerintem a mozik eleve nem azt vetítették, így túl sok kópia nem lehetett belőle. Bár ha valaki szánna rá időt, pénzt, lehet, hogy össze lehetne hozni, a Nosferatu-ból is sikerült innen-onnan összeszedni a régóta nem látható jeleneteket, és az 10 évvel korábbi. Tod Browning meg jól elintézte magát, a világ valószínűleg nem volt még kész erre a filmre 1932-ben.
Az ilyen 60 perc körüli hossz akkoriban amúgy átlagosnak számított, néztem, Browning többi filmje is ritkán haladta meg a 60 percet, de a többi Universal horror-klasszikus is 70 perc körüli, a Drakula kivételesen hosszú a maga 85 percével.

Érdekes, hogy a DVD korszak hajnalán mennyi ilyet kiadtak DVD-n Magyarországon, az Universal klasszikusok mellett pl. a Szörnyszülötteket.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86070) callmeakos válasza radi8tor (#86067) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Semmi gond, megbeszéltük privátban ezt.

[ Szerkesztve ]

All→M8

(#86071) FoxiestFox válasza Dilikutya (#86069) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Elég sokat kivágtak, úgy lett ilyen rövid. Azért megnéztem volna egyben is, ahogy elsőre leforgott, eredeti véggel.. És igen, nagyjából ez a lényeg, a szörnyszülöttek a pozitív szereplők a történetben. :K

(#86072) atike


atike
nagyúr

The Birth of a Nation trailer

Jónak tűnik.

(#86073) Tibiajax válasza FoxiestFox (#86065) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

(#86074) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Point Break (2015)
1080p eng dts

INNYE, de rég nem néztem semmit. Elég vegyes kritikákat kapott, szerintem abszolút vállalható kategória. Jó az ideológia mögötte, nekem szimpatikus volt. A színészek is egytől-egyig bejövősek (Teresa Palmer, hellómi), jó a fényképezés is, teljesen lekötött. 7/10.

Szerk.: Ja igen, az nem tetszett benne, hogy gyakorlatilag amit a trailer említ (és a film elején levő történések), azok aztán mintha ott se lettek volna, teljesen eltűnnek egy idő után és egészen másról kezd szólni a film, ezt elég gyengén oldották meg.

[ Szerkesztve ]

(#86075) emiki6 válasza FoxiestFox (#86065) üzenetére


emiki6
veterán

Nos, köszönöm kedvcsinálót, túl jóra sikeredett, kénytelen voltam megnézni... :D
Egész jó film, nem bántam meg, sőt!

16 év múlva újranézős! :))

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#86076) emiki6


emiki6
veterán

SZIRMAI ALERT!

Top 10 filmes KATASZTRÓFA!!!

Egész jó és érdekes összeállítás. Főleg a negyedik pont. A Charlie és a csokigyárhoz komolyan betanították a mókusokat, nem CGI!

[ Szerkesztve ]

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

(#86077) k-adi válasza emiki6 (#86076) üzenetére


k-adi
nagyúr

na látjátok, ez egy rendes user, így kell jelölni :DDD

amúgy ON: London Has Fallen ("magyarul" TaFHe 2)
Döbbenet. Ez az első szó ami eszembe jut most, hogy írjak róla egy picit. Én tényleg nem értem, hogy a pénz ekkora nagy úr lenne? Nem hiszem el, hogy isten hangjának nem lenne így is pár millió a számláján, hogy ilyen B kategóriás valamit elvállaljon.... Az is durva, hogy $60 millióból ilyen csúnya robbanásokat tudtak csak kihozni :( de ahogy nézem a neten a számokat, nem igazán hozta vissza a bevétel ezt a 60 misit, bár ez nem csoda :D Arról nem is beszélve, hogy annyi baki és ökörség van benne, hogy aki csak egy nagyon picit is ért "ehhez a szakmához" az egyből levágja ezeket.... (pl. dugóba kerül a hídon a japán...+kíséret nélkül) Na és persze azt már meg se említem, hogy ez a film is át van itatva a fuck-yeah-'murica méreggel.

Bízom benne, hogy 3. rész nem lesz. :U

(#86078) Dilikutya válasza k-adi (#86077) üzenetére


Dilikutya
félisten

Amerikai filmnek felróni, hogy "fuck-yeah-'murica" vicces, tekintettel arra, hogy az amerikai bevételeknek jóval nagyobb százaléka landol a gyártó stúdiónál, így mindig is az amerikai piac lesz a fontosabb, a nemzetközi bevételek csak kellően nagy szám fölött látványosak a bankszámlán. A film külföldi 98 milliójából nem tudom, hány százalék a stúdióé, szerintem fele körül, míg otthon ez jóval több, ráadásul vagy 30 ország bevételeiből jött össze ez az összes is.

Egyébként az első nem volt rossz, szórakoztató blődség, jobban tetszett, mint az utolsó két Die Hard, bár arra már nem emlékszem, az, vagy Az elnök végveszélyben volt a jobb. :)

Kicsit hasonló témában Az elnök különgépe szerintem sokkal jobb, ott Harrison Ford nincs rászorulva a testőrökre, és Gary Oldman is szimpatikus rohadék.

Kicsit off, de érdekes, hogy mennyivel fiatalabbnak tűnik, mint a Batman-ban, pedig csak 8 év van a két film között.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86079) mark! válasza FoxiestFox (#86065) üzenetére


mark!
őstag

Ahogy a cirkuszhoz értem, egyből AHS S04! :DDD Lehet hogy megnézem majd, mert érdekesnek tűnik.

>

(#86080) Dilikutya válasza mark! (#86079) üzenetére


Dilikutya
félisten

Jó film, ha szereted a régi horrorokat, érdemes megnézni. Bár nem klasszikus rémfilm, inkább thrillernek mondanám.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86081) k-adi válasza Dilikutya (#86078) üzenetére


k-adi
nagyúr

Igen felróvom, mert van jó pár amcsi film amiben fele ennyire nem érezni ezt a fuck-yeah-'murica dolgot... Persze én értem, hogy usa piac, usa követelmények, stb... de lehet ezt "stílusosan", szolidan is és lehet a néző arcába tolva is nyomatni, mint pl. a transformers-eknél is (lehet nem a legjobb példa, de ebbe most ne kössön bele senki :P )

(#86082) oriic válasza emiki6 (#86076) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Érdekes lista volt. Főleg a rákos rész. Szinte hihetetlen, hogy ezt tényleg meglépték.

Live-Die-Respawn

(#86083) mark! válasza Dilikutya (#86080) üzenetére


mark!
őstag

Az túlzás hogy szeretem, kb negyed éve kezdődött ez a filmnézős sorozatnézős dolog nálam, szóval van mit bepótolnom! :DD

>

(#86084) Dilikutya válasza k-adi (#86081) üzenetére


Dilikutya
félisten

Bődületesen rossz példába miért ne kössünk bele? :)

A Transformers? :D

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86085) lacy86 válasza Dilikutya (#86084) üzenetére


lacy86
addikt

Erre az evre nem is mondtak, hogy lesz :K

(#86086) lacy86


lacy86
addikt

J. Cameron meg 4 Avatar filmet iger
[link]

(#86087) mark! válasza lacy86 (#86086) üzenetére


mark!
őstag

Olvastam én is, de ennek szerintem semmi értelme sincs. 7 év kihagyás, aztán hirtelen kétévente új... Valamiért kamu szagot érzek.

>

(#86088) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Megint egy orosz film.

COMA (2017) Trailer

Érdekesnek tűnik, ez jobban érdekel mint a szovjet Avengers.

Live-Die-Respawn

(#86089) Dilikutya válasza lacy86 (#86085) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nem lesz, csak mutattam nem "fuck-yeah-'murica" a Transformers. ;]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86090) aizen92


aizen92
addikt

The Many Faces of Tilda Swinton

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#86091) Pitterix válasza oriic (#86088) üzenetére


Pitterix
őstag

A trélereik eddig nagyon jók, csak már látnék egy filmet is.
Annak idején bíztam ebben is:

Nochnoy dozor--Éjszakai őrség

Aztán alig bírtam végignézni. A folytatásokra már nem is volt energiám.

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#86092) pohár


pohár
félisten

hah, nem is tudtam, hogy JJ (is) írta az Armageddon forgatókönyvét (és még zenét is szerzett pár olyan sorozathoz/filmhez, amiben benne volt a keze)

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#86093) radi8tor válasza lacy86 (#86086) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Rég volt már április 1-e. Ha tényleg 4 része lesz, akkor az olyan lesz mint valami teleregény. :W

⭐ Stella

(#86094) lacy86 válasza Dilikutya (#86089) üzenetére


lacy86
addikt

Oke :C

(#86095) vzsryl


vzsryl
nagyúr

Esetleg ha látta már valaki az új Dzsungel könyvét, az meg tudja mondani, hogy vannak-e benne dalos részek, mint a Disney-s rajzfilmekben?

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#86096) FollowTheORI válasza vzsryl (#86095) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Nem láttam még, de úgy tudom igen, vannak benne. :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#86097) callmeakos válasza vzsryl (#86095) üzenetére


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Eme kritika szerint nagyon is van. Én Pénteken vagy Szombaton megyek megnézni.

All→M8

(#86098) radi8tor válasza callmeakos (#86097) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Dalra ne fakadj közben. :D

⭐ Stella

(#86099) vzsryl válasza FollowTheORI (#86096) üzenetére


vzsryl
nagyúr

& (#86097) noxwill: Köszönöm! Akkor ezt messze elkerülöm, pedig érdekelt a rendező miatt. Sajnos az összes Disney rajzfilmmel ez a problémám, ezért utáltam őket már kisgyermek koromban is. Ahogy egy film átvált musicalbe, onnantól engem elvágtak a szórakozás fogalmától, és csak szenvedek. :(

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#86100) k-adi válasza vzsryl (#86099) üzenetére


k-adi
nagyúr

Jégvarázsban is van éneklés és kibírható! :B (pedig hidd el, én sem vagyok oda érte)

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.