Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Kickboxer 2:
Zseniális sportfilm, magas gondolatok a kapcsolatokról, barátságról, tisztességrol ('ez az én harcom, nekem kell megküzdeni'; 'gyozd le és menjünk haza') klassz koreográfiája öltöztetve.
Jöhet a Kickboxer 3.I humbly and respectfully decline™
-
brownus
veterán
demolition, furcsa de nagyon jo es aranyos film. sirni fogsz rajta.
sok mindemt megmozgatott bennem, jokor jott...
koszonet az alkotoknak.jake g. meg szuper mint mindig. ez a kisgyerek is cuki volt
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Még a Kickboxer 4 is belefért ma, ha már betegen egész nap ágyban vagyok.
Nagyon bírom Sasha MitchelltI humbly and respectfully decline™
-
Dilikutya
félisten
válasz Magnum_ #92006 üzenetére
Nem olyan rosszak a Kickboxer folytatások, bár a 4. azért már necces a majomugrálásban menekülő Tong Póval, ráadásul az új színész is borzalmasan néz ki, mint egy transzvesztita.
Azért az első részt nem üti egyik folytatás sem. Gondolom, a Karate tigriseknél is így van, abból csak az első láttam, de 200-300 Ft-os túrásokból megvan a 2-3. Cynthia Rothrock kisasszonnyal, ő hasonlóan garancia a minőségre, mint Sasha Mitchell. Viccen kívül, vannak egészen jó filmjei, mint a Küzdelem törvénye, Legyőzhetetlen.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Magnum_
nagyúr
válasz Dilikutya #92007 üzenetére
A 4.resz jobb szerintem, mint a 3. A 3. Kickboxer botrányos volt, a közepét át is porgettem. De valóban, a 4.reszben az új tong po, aki csak úgy simán mexikoban lett drogkereskedő, meg ül a kis trónján, tre. De a második részben sem olyan kemeny az eredeti tong po azért, mint az első részben.
Summazva: persze, az első résznél egyik sem jobb, nem is vártam, még talán a 90-es évek vége felé lattam ezeket, most jó volt újra nézni.
A Kickboxer 5-ot dacascos úrral nem nézem még (pedig neki is van egy tenyleg jó filmje, a Farkasok szövetsége).I humbly and respectfully decline™
-
itachi94
tag
Sziasztok. Kis segítség kéne. Hasonló filmet keresek mint a Titkos ablak ! Valami kis gondolkozós ,rejtély filmet most estére . Hiába keresek magamtól nem találok olyat ami meggyőzne de hátha ti tudtok valami igazán izgalmas filmet !
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz Magnum_ #92008 üzenetére
Azon mondjuk meglepődtem, hogy kínai nyelv és dráma szakon végzett az egyetemen. Ahhoz képest a drámai hősök megformálását nem viszi túlzásba. Ezt a Farkasok szövetségét sosem tudtam, hogy mi lehet, így utánaolvasva érdekesnek tűnik, lehet teszek vele egy próbát, Vincent Cassel és Monica Belucci neve is vonzó így a téma mellé.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
oriic
HÁZIGAZDA
A kis kedvencek titkos élete
Voltak benne jó részek, azokon simán szétröhögtem az agyam.
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
Independence Day 2 Resurgence
Jajj de nagyon amerikai.. atyaég... az összes párbeszéd... ááh... a fejem fogtam.
Ugyan a látvány/harc/város-pusztítás jó, végre vannak látható alienek is, nem csak "beszélnek róluk", a történet is viszonylag tűrhető, a fehér golyó is elmegy szódával...de ezek a dialógusok a karakterek között... jujj... -
addikt
"látható alienek"
Az eredetiben is voltak, ...Will Smith személyesen csapott pofán egyet, a doktor fel akarta boncolni csak megszívta, az anyahajóban ott álltak a gyakorlótéren milliónyian [ Módosította: radi8tor ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Dilikutya
félisten
válasz Magnum_ #92018 üzenetére
Megesik, hogy régi, nem kimondottan elsőligás filmekben későbbi nagy nevekkel találkozik az ember. Mint ahogy ma is előfordulnak Zs kategóriások nagy filmekben. Pl. Dolph Lundgren szerepel az Áve, Cézárban, Scott Adkins az X-Men kezdetek: Rozsomákban és a Doktor Strange-ben.
Egyébként a szarnak is van becsülete Hollywood-ban, pár éve Roger Corman életmű Oscart kapott. Rendezőként is vannak említésre méltó filmjei, de igazán producerként jelentős, még manapság is évi 3-4 film stáblistáján van ott a neve, pedig betöltötte idén a 90-et. Nem kevés legendás szar fűződik a nevéhez.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
emiki6
veterán
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
thomeef
őstag
Zootopia
Remek képi kivitelezés, magával ragadó szereplők, jó zene ( ), és a történet sem rossz. Simán Némó nyomában kategória nálam. A Walle óta nem tetszett így animációs film.
10/10
////////////////////////////////////////////////////////
Neon Demon
Szuper fényképezés, ügyes főszereplő (attraktív, és tényleg nem mindennapi kisugárzása van). Ééés ennyi. A film üres, tetű lassú, és brutál unalmas. Kár érte. A Drive az egyik kedvenc filmem.
10/5, jóindulattal
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
brownus
veterán
vikings trailer, f.sza lesz ez
-
veterán
-
devil-k
nagyúr
A zátony
The Shallows5/10
Az operatőri munka miatt kapott csak magas pontszámot, egyébként egy tök átlagos film. Hol is volt benne a végén a csattanó? Mert kerestem, de sehol sem találtam. Jaume Collet-Serra rendezőnek az egyik leggyengébb filmje. Az egyik.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz #54715584 #92028 üzenetére
Aha... hát az minden, csak nem csattanó szerintem. Akkor lett volna csattanó mondjuk, ha
kiderül, hogy a turistákat ezzel a módszerrel akarják tizedelni és egy rettenetes mexikói maffia áll a háttérben. (#92030) emiki6
Amiről monstre kolléga írt, az nem csattanó, csak az állatnak asorsa. [ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
brownus
veterán
6 Shark Attack Myths from 'The Shallows'
hmm, inkább lett volna az alapsztori hasonlatos a férje filmjéhez. azaz nyelte volna le egy cethal mint jónást, és onnan vágta volna ki magát
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
PASSENGERS - Official Trailer (HD) - Pratt és Lawrence, 2017. januárjában nézzük.
-
Dorian
félisten
Majdnem híres
Na ez jó volt! Az író-rendező önéletrajzi ihletésű filmje 70-es évek Amerikájának rock&roll feelingjéről, groupie-król, egy koncertturnéba belecseppent kissrác szemüvegén keresztül, Kate Hudson szuper alakításával. A 2,5 órás verziót nézzétek, szigorúan eredeti nyelven.
8,5/10Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
eeXaa
addikt
válasz devil-k #92047 üzenetére
...én arra emlékszem hogy feleslegesen hoszúnak találtam amikor néztem... nem hinném hogy pár extra jelenet gyökeresen változtaja meg a film mondanivalóját, plusz a szinészi teljesítményeket sem nevezték oszkárra, ha jól tudom....
...persze ha érdekel a téma, meg Hudson -
lorcsi
veterán
válasz Magnum_ #92042 üzenetére
nézhető laza koktél filmekben elég jól megállja a helyét..nincs ezzel baj
de az Egy kis Mennyország-ban viszonylag komolyat alakított..és ügyesen[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest