- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
brownus
veterán
-
lemmy9
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
gbors
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
markknight
nagyúr
Azért a 2022-tes Batman elég jól össze volt rakva, egyetlen dolog ami nem tetszett, hogy túl hosszú volt. Amúgy 10/10 nekem, főleg Bale után, pedig őt is nagyon szerettem mint Batman.
Bad Pritt: Lehet, de már a Commandosban is volt Batman cameo és a közönség pontosan erre kíváncsi, mert azért lássuk be a DC-nek két nagyon ütős karaktere van és az Batman és Superman. Az elmúlt évtizedben pedig Nolan és az Arkham játékok különösen tettek róla, hogy ezt így is gondoljuk. Lehet itt Zöld Lámpás, Clayface, Pingvin új évada is, mindenki a "kánon" Batmant várja, ebben biztos lehetsz.
-
markknight
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Dißnäëß
nagyúr
Equalizer 4-et várom, annyi sok szar van körülöttem, hogy csinálhatnának belőle sorozatot, amíg Denzel két lábon járni tud és életben van. Olyan jó önelégülten nézni a jó győzelmét és ahogy a legváltozatosabban irtja a csúnyabácsikat.
Ahogy tabu volt egy ideig Hollywood-ban az, hogy nuki robbanjon a nagy sas területén, egy ideje a politikusgyilkosságot érzem tabunak, pedig megérne pár filmet de nagyon. Olyan sakál napja félét, amikor az igazságtalan, elnyomó rendszer kreténjeit végig lefejezi valaki és a végén még ő is életben marad.
Nagyon primkó.
Imádnám. -
Cs1csó
titán
-
markknight
nagyúr
+ marketing költség, amin most nem fukarkodtak. Jelenleg meg 122 milliónál járunk (ez kisebb mint a 225), ebből még ki kell vonni a mozik jutalékát és máris nem olyan rózsás a helyzet. A kövi hét kritikus lesz. Ha 1 hónap múlva a profit nem lesz elégséges, akkor az egész vállalatra megy majd a darabolás aztán eladás stb.
-
.LnB
titán
-
markknight
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
Pearce
aktív tag
-
stellaz
veterán
-
Narxis
nagyúr
-
Emunem
őstag
-
Borisz76
nagyúr
-
myckey
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
myckey
veterán
Akkor már ilyet is tud a dög, hogy csak úgy hibernálja magát, mer csak úgy és kész. Pont.
Nem mindig örülnek az emberek, ha változik a "lore"...van hogy kész boszorkányüldözés lesz belőle, kivált a fanatikusok körében.csak úgy...jah

* egyébként az tetszett, hogy próbáltak kezdeni valamit az idegenekkel, meg a szervezetükkel, és még a szereplőket is belevonták.
-
totron
addikt
-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
-
törölt tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Én pont fordítva vagyok az Alien 3-mal kapcsolatban, assembly cutot láttam először, nem volt vele túl sok problémám, sima középszer. Aztán elkezdtem utánanézni a filmnek, olvastam William Gibson scriptjét, majd az egyik változatából készült képregényt, a másik változatából készült regényt, ezután a Vincent Ward-féle fából készült bolygótemplom wtf sztoriból az átiratot és azóta a theatricalt nézhetetlennek, az assemblyt szimplán szarnak tartom. Egyszerűen érzed a képernyőn át, hogy az a film egy nyűg volt mindenki számára.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Lambertre gondoltam.
#168099 Redneck: Tudom. De ha ezt elfogadjuk és nem tartjuk hülyeségnek, akkor ugyanígy el kell fogadni, hogy a Romulusban
Trauma, adrenalin és ott tart a szervezeted, hogy azt sem érzékeli, ha levágják egy végtagod, te meg csak nézel, mint hal a szatyorban (true story).Bjorn is sokkot kapott, miután az agyáig lőtték a szemét. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Miért, Rainnek és Andynek
Az ő helyzetük érthetőbb és sürgetőbb volt, mint Dallas vagy Parker hősies hülyesége.nem kellett próbálkozni valamivel, hogy túléljék a nullg szituban? 
Az elit katonákkal és a Romulus hülyegyerekkel ugyanaz volt a baj:
meg kellett halniuk egy látványos jelenetben a plot szerint és ennyi.
Az Alienben Lambertnek miért nem volt lélekjelenléte, hogy elfusson, miközben Parkert megcsócsálta az alien? Nem volt sérült, nem volt helyhez kötve, elvileg az életéért küzdött, mégis ott maradt.Figyu, bármit írsz a Romulusból, hozok két ugyanolyan szélsőséges hülyeséget az első két filmből, mert nincs új a Nap alatt és az igazi nehéztüzérséget még le se írtam. Ezzel nem az Alien és Aliens érdemét szeretném csorbítani, imádom mindkettőt, inkább arra világítanék rá, hogy ha ezeket a sci-fi filmeket ilyen mélyen kritikus szemlélettel nézed akkor mindegyik telis-tele van hülyébbnél hülyébb karakterekkel, imbecilis döntésekkel és érthetetlen helyzetekkel, amik maximum plot device-ként működnek.
-
Bad Pritt
félisten
Alienben Dallas kapitánynak pont annyi esze volt, hogy azután mászik be a szellőzőbe, miután Brettet simán felkapta a lény és Parker arról beszél, hogy akkora, mint egy ember. Aztán Parker is bejelentkezett a Nobel-díjra, mikor puszta kézzel ment neki a tökéletes organizmusnak.
Romulusban
szerintem a srácnak kisebb gondja is nagyobb volt, mint gurulászni a sav elől, tekintve, hogy kilyuggatta a fejét és nem is látta. Aliensben az elit tengerészgyalogosok olyan ügyesen lövöldöztek össze-vissza, hogy többet is elkapott a sav.
Kezd kicsit mókás lenni, hogy szerencsétlen napot sem látott bányász meg sofőr srácoktól egy egyetemi prof intelligenciáját és egy tier 1 kommandós lélekjelenlétét és helyzetfelismerő képességét várjátok el.
-
mephi666
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
stellaz
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Azért a Preybe is bele lehet kötni, ha nagyon akarsz, kapásból olyan plot armor van a kiscsajon, amit az összes Alien és Predator főhős csak irigykedve néz.
Nálam bőven ott van az Alien és Aliens mögött. Alien 3 és Resurrection egy vicc a Romulushoz képest.
Talán az Alien Earth sorozat továbbviszi a Prometheus vonalat, szerintem nem véletlen, hogy közvetlen egy évvel előtte fog játszódni.
-
Bad Pritt
félisten
Alienben Ripley volt a józan ész karakter, Romulusban Andy, szóval ugyanott vagy. De amúgy ő küldte el egyedül Brettet a macskáért, csak hogy egy fantasztikus ötletét kiemeljem. Kane, Dallas, Parker, Brett, Ripley mind csináltak legalább akkora hülyeségeket abban a filmben, mint a Romulusban a fiatalok. Nézd újra ugyanilyen kritikus szemmel akár az Alient, akár az Alienst, rengeteg emberi hanyagság van mindkettő, enélkül nem létezne egyik film sem.
Romulusbanelkötötték a hajót. Kb. mintha a céges kocsit vinnéd el nyaralni. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
A Prey szerintem pont ezért maradt meg mindenkiben, mert a semmiből jött. Mozifilmként, rendes marketinggel egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ekkorát ment volna a nézőknél.
De az egy baromi jó döntés volt a Fox részéről, hogy moziba küldte a Romulust, kellett a vászon meg a hang. -
Bad Pritt
félisten
-
stellaz
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Rigormortiis
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Soderes
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Peterhappy
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
myckey
veterán
-
paatrick
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
-
lemmy9
őstag
-
mephi666
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
paatrick
őstag
-
eeXaa
addikt
-
mephi666
nagyúr
-
myckey
veterán
-
negyven2
nagyúr
Elviekben ez időben az 79-es Alien (ami 2122-ben játszódik), és a 86-os Aliens (ami meg 2179-ben játszódik), között elhelyezkedő történet. Vagyis lényegében egy spin-off.
k-adi: és ugye jövőre jön belőle az FX-re, a Noah Hawley (Fargo/Legion) által készített sorozat is, ami meg kb. a Prometheus környékén játszódik majd a Földön. -
Rigormortiis
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
diablo1984
veterán
-
paatrick
őstag
-
bagyulajuve
addikt
-
paatrick
őstag
-
mephi666
nagyúr
na igen, elég ritkán jön film ebből a témából... mondjuk érthetetlen, hogy ami meg jön, az alá ilyen vásári 2pálcás forgatókönyvet tudnak csak keríteni
...hasonlóan hiány van jó repülős filmekből is: ma leküldtem a vasmadarak első 3 részét... top gun light, de szórakoztató ez is még mindig
emlékszem, hogy 30 éve amikor behúzták a faluba a kábeltévét és lett rtl/sat1/pro7, kb minden héten el tudtam kapni az első 2 részből valamelyiket és franc se tudja hányszor láttam ezeket német nyelven
...holnap jön a 4. rész és a blue thunder -
mephi666
nagyúr
-
Eversmann
senior tag
Én is jobban vártam volna a Fury Road "folytatását". Tom Hardy se lesz fiatalabb. Egy trilógia jó lett volna.
Viszont olvasgattam, a következő előzményfilm ismét Max-ről szólna. Elvileg 1 évvel a Road előtt játszódna, tehát Hardy visszatérhetne.Furiosa trailerhez: Remélem csak időhiányban lett néhol gyengus a cgi, elüt néha a háttértől. Ettől eltekintve, jónak tűnik. Májusig csak kihúzom már
-
Bad Pritt
félisten
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
eeXaa
addikt
Elèg valószínű hogy ez a standard, mivel így is túl vannak terhelve az evvel foglalkozó cégek, és ez mèg csak a kezdet, mivel a stúdiók minèl kevesebből akarják megúszni a dolgot, ill alulértèkelt a munka...... így is gondokodnak a sztrájkon ill. a szakszervezeti szövetségen az ebben dolgozók....szal sokkal jobbra ne nagyon számíts...
-
AD4MINATOR
nagyúr
bár pontosan nem derült ki, hogy részletesen mi a gondja de azért ezt idemásolom:
"Iger megjegyzései azután érkeztek, hogy bejelentették, hogy 2026-ig a Walt Disney Co. vezérigazgatója marad, ahelyett, hogy az eredeti tervek szerint jövő év végén lemondana tisztségéről. Tavaly a Disney-főnök alapfizetése 15 millió dollár volt, és idén akár 27 millió dollárt is kereshet, mint vezérigazgató."
már bőven annyi pénzt kaszáltak, hogyha engednének a sztrájkolóknak még akkor is szépen eléldegélnének -
paatrick
őstag
-
Ispy
nagyúr
Az átlag embernek az sem tűnik fel, hogy milyen iszonyat műanyagul néz ki a karib tenger kalózai az lcd tévén fullra húzott interpolációval és színbeállításokkal, nem zavarja, hogy az egész olyan, mint egy barátok közt epizod. Szöval ja, egyet értek. Egyébként én is max akkor szisszenek fel, ha konstans kilóg a lóláb, ha egy tűz effekt nem tökéletes....na bumm.
-
Pitterix
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Ispy
nagyúr
-
MikeWazowski
veterán
-
KISDUCK
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
cyberkind
félisten
-
Mr K
őstag
-
PuMbA
titán
Mondjuk eeXaa-nak a Jurassic World is valóságosabb volt, mint a Top Gun Maverick, szóval mit csodálkozok. Dínók léteznek és vannak, tegnap találkoztam velük az utcán, de az F-16-os gépek meg a repülőgép anyahajók csak kamuk

Megértem, ha neki jobban tetszenek ezek a filmek, de az ilyen nonszensz megnyilvánulások csak azt erősítik, hogy milyen erősen részrehajló a kedvencei felé. Inkább írná le, hogy azért tetszik neki az a film jobban, mert egyszerűen csak tetszik neki. A "miért tetszik neki" megmagyarázásába már belegabalyodik.
-
Ispy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SPIDER-NOIR

rákerestem, marvel univerzumban a Pókember, de DC-ben a Batman az első, érdekes Wonder W. a második Supi csak a 3.
ütött volna, ha 28 évvel lett volna.

... én szóltam.
de azért a Promeheust többször meg tudom nézni.