Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz Tibiajax #42000 üzenetére
Én nem nagyon látok más lehetőséget. Annak az embernek szerintem még kajára se volt nagyon pénze, nem hogy egy teljes árú mozijegyre. Abban viszont 100%ig biztos vagyok hogy az az ember nem önszántából, saját pénzén ült be arra a vetítésre. Valaki, valamilyen módon beengedte.
All→M8
-
student
őstag
Mint megírtuk, a pénzszállító kedden vállára csapott egy zsák pénzt, majd ügyelve arra, hogy a furgonban ülő társa ne vegye észre, elsétált a vagyonnal. Miközben rendőrök hada kereste, ő beült egy moziba, és megnézte a Godzilla című filmet, majd egy gyorsétteremben csapott lakomát, aztán a Pókemberre is jegyet vett. Ezután egy optikusnál csináltatott egy új szemüveget 29 ezer forintért.
Vett márkás tornacipőt, új farmert, egy menő órát. Utóbbinál nem fukarkodott a frissen szerzett pénzzel, ugyanis a márkás órára nem kevesebb, mint 1 millió 78 ezer forintot költött. Legnagyobb vágya is valóra vált, egy játékkonzol is lett az ebül szerzett pénzből, amiről nem is tudta, pontosan mennyi.
Richárdnak fogalma sem volt arról, hogy az éjszakában milyen árakkal dolgoznak a könnyű lányok, akik alaposan meg is vezették őt. A fiú brókernek adta ki magát. Egyetlen pohár narancslevet ivott, és két magántáncot kért a hölgyektől: egy alkalommal hárman szórakoztatták őt, de szigorúan csak tánccal, hozzá sem ért a lányokhoz. Mindezért félmillió forintot fizetett, holott a környéken lévő klubok hivatalos árai szerint legfeljebb 60 ezerbe került volna a dupla műsor
ezt a balf*szt omg
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz callmeakos #42001 üzenetére
Ahol mentek ki a korábbi nézők, ott betámolygott az illető, majd bement egy nyitva maradt, kitakarított terembe. Felsétált a bejárathoz és átment a másik terembe. Ennyi elég hozzá. Nem olyan nehéz a kijövő emberek mellett bemenni, a teremnél pedig ha épp nem húzta be a kar rendesen az ajtót (van ilyen), már meg is történt mindez. A bizt. őrök sem figyelnek mindig.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
callmeakos
veterán
válasz fateless #42004 üzenetére
Na jó, de emberünk ahogyan korábban mondtam a reklámok alatt "sántikált" be. Ráadásul egy CC-s emberke még állt is a bejárat előtt, mielőtt elkezdődött a film (gondolom hesszelte, nehogy valaki előkapjon egy kamerát). Egy idő után pedig tuti feltűnik valakinek, hogy ez az öreg már járt itt...
(#42003) orichalcos
Akkor az a legjobb álca evör, és kérek belőle én is[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Tibiajax
nagyúr
válasz callmeakos #42001 üzenetére
de ilyen nincs.. nem engedheti be a mozi alkalmazottja azt, akinek nincs jegye és outsider, hát engem egy pohár külsős szájbakúrt kólával nem engedtek be!! nem, ott valami más volt, és igazából belógni sem lóghat sehol be, ott állnak és jegyet ellenőriznek a kisdiákmunkások, ez a dolguk és ellenőrzik őket is szigorúan
#42002 student jó figyelj, most a godzillát megértjük, h meg akarta nézni, azt én sem tudtam kihagyni.
-
veterán
válasz callmeakos #42006 üzenetére
Ez simán belefér abba, amit mondtam. Nem a ti termetekbe ment be a kijáraton, hanem egy másik terembe. Ott felsétált a terem bejáratához és csak átment a másikba, a tiétekbe.
Nem az első eset, már említett svédek néha próbálkoznak így bejutni, de többnyire észreveszik a biztonsági őrök."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
callmeakos
veterán
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #42013 üzenetére
Honnan veszed hogy csöves volt? Lehet hogy csak szimplán igénytelen. Mellőlem is mindig elülnek a buszon.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Egyébként megnéztem az Europa Reportot. Egész tűrhető film volt. Sajnos sokat rontott az élvezeti értékén az, hogy rengeteg logikai baki volt benne. Viszont még ennek ellenére is kiemelkedik a mezőnyből.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
fpeter07
veterán
válasz Integra #41172 üzenetére
Erről jut eszembe. Nem nagyon követem a hamarosan megjelenő mozi filmeket, így a bemutatók újdonságok voltak. Valami elképesztőek voltak. Aztán jött az abszolút csúcs, a magyar kutyás film. Legalább jó látni, hogy a sok összelopott film mellett valami tényleg
eredetibeteg film is jön.is jön. -
brownus
veterán
x-men: days of future past - 10/10, omfg, a legjobb mozis élményem 2014 -ben, a legjobb marvel film, a legjobb x-men film! nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy köszönöm a rendezőnek, és a forgatókönyv íróknak
aztakibaszotthogyeztígyösszehozták
-
Realradical
őstag
válasz brownus #42019 üzenetére
Nekem is tetszett, de azért szerintem nem is írtak filmtörténelmet. A jövőbeli sentinelek csak nekem tűntek egy kicsit "gagyinak"? Kb. olyan érzésem volt, velük kapcsolatban, mint a Spawn pokolbeli agyonismételt "bulizó" ördögeivel a pokolban. El voltak nagyolva kicsit, meg olyan furcsán
darabosanmesterkélten mozogtak.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
T_Stark
őstag
Mostanában elgondolkodtam hogy be kéne tévedni egy moziba, Godzilla vagy X-men éri meg jobban a mozijegyet?
-
callmeakos
veterán
-
brownus
veterán
válasz Realradical #42021 üzenetére
hmm, a képregény adaptációk között, ez nálam top film lett, mint pl. a watchmen vagy a constantine, V for V...
jelen pillanatban nem tudok és nem is akarok hibákat keresni bennea sentinelekből pont annyi volt a filmben amennyi kellett, sztem. és úgy ahogy.
elég volt, ettől többet, és mást, nem tudom miért és, hogy lehetett volna belőlük szerepeltetni.sp
a stáblista végén, tudja valaki ki volt a piramis építő? és lesz-e szerepe a következő x-men filmben?
-
HuMarc
veterán
Godzilla - 2014
Részben lehet spoileres, de szerintem sehol sem voltam túl konkrét, a spoilergyanús részeket meg külön hsz-be írtam. (ld. lentebb).
Hát, végül mégiscsak megnéztem, ismerőseim unszolására, pedig maga a film annyira nem érdekelt. Kezdjük a legelején. Az elején a stáblistás jelenet, ahol cenzúrázták a dolgokat szerintem tök kreatív volt, bár ez nem tartozik szorosan a filmhez. A felvezetés* (nem tudom pontosan, hogy hány perc volt, de aki látta a filmet, valószínűleg tudja, hogy mit értek ez alatt) elnyújtott és dögunalmas volt, nekem olyan 40 percnek tűnt. (Szerk.: Bizonyos forrásból ellenőriztem, csak 30 perc volt a felvezetés. Nekem többnek tűnt)
A felvezetés után** azért kicsit izgalmasabb lett, de még mindig túl nagy a hangsúly az embereken. Hagyjuk már, senki sem azért ült be a filmbe, hogy a szereplők picsogását hallgassa. Legalábbis nem tartom valószínűnek, hogy valaki emiatt ült be a Godzillára.
Kétszer is volt a filmben ezt meg hogy nem vettük észre? jelenet***. És ilyenkor nem értettem, hogy ezt hogy nem vették észre?
Aztán végre megjelent Godzilla****. Nem értem. Hogy lehet Godzilla humanoid? (Ez már az 1954-es verziónál is felvetődik). *****
Annyira gyerekes az a szimbolika, amelyben a 'jók' színe a kék, a 'gonoszak' színe pedig a piros. Ez a Clone Wars-ban is nagyon zavart, amikor egy-egy csoport (mint pl. a kalózok, vagy a mandaloriak) lövedékeinek színe epizódról epizódra megváltozik aszerint, hogy melyik oldalon állnak.
Az is hülyeség, hogy az, akinek kidolgozott jelleme van, vagy a jó oldalon áll (a Clone Wars-ban, és nyilván nem emberről van szó), akkor van emberi szeme, ha meg nem igazak a fentiek, akkor nincsen szembogara.******
A vége elég menő volt a filmnek, szóval annyira nem volt rossz a film.
Technikailag: A 3D-t továbbra is utálom. Felesleges hülyeség. Ennél a filmnél különösen érződött a mélynyomók hiánya, amiről már volt szó nemrég a topikban. Február 22 óta nem voltam moziban (Műkincsvadászok), igazából ez is simán kihagyható lett volna, de annyira nem volt rossz.
SPOILEREK a csillagozott részeknél.
6/10
-
devil-k
nagyúr
válasz HuMarc #42029 üzenetére
Nem csodálkozom, hogy Te sem szereted a 3D-t. Teljes mértékben egyetértek a véleményeddel, hogy egy felesleges dolog. (Tisztelet a kivételnek). Sok filmet (ami alapból is egy kupac kaki) így akarnak eladni, hogy több ember harapjon rá, bár nem tudom, hogy mekkora sikerrel? A csodálatos Pókember 2-t sem nézem meg pont emiatt, arról nem is beszélve, hogy a 2D-s verziót nevetséges időben (13-15 óra) vetítik, így majd megnézem itthon, ha kiadták.
"Mélynyomó" hiánya:
Ez egy visszatérő jelenség, ideje lenne már, hogy a mozik fejlesszenek a hangdobozok terén is. Pont emiatt nem akarom megnézni azokat a filmeket a moziban, amik mélynyomót "igényelnek", ugyanis eléggé vérszegény a mozi élmény/hatás így. A kép nem pótol ilyen téren.- mozi bolondéria -
-
Bad Pritt
félisten
Tears of the Sun
Vannak filmke, amik egyszerűen a zsáneren belül nem képesek igazán maradandót nyújtani, pedig nem rosszak, csak épp a többi film hasonló témában sokkal de sokkal jobb.
Ilyen a Nap könnyei is, mivel háborús témában (ha a klasszikusokat nem vesszük) ott a Bryan közlegény megmentése, Ellenség a kapuknál és Őrület határán, míg Afrika konfliktusainak taglalása is megért már több próbálkozást, az Sólyom végveszélyben mellett nem sokkal Bruce Willis kalandja után jött a Hotel Ruanda, az Utolsó skót király és a Véres gyémánt. Igencsak impozáns és korántsem teljes felhozatal és ezek mind egy évtizeden belül készültek el.
A Nap könnyeivel talán az a baj, hogy egyszerű, nem von le következtetéseket, sokkal inkább az akcióra és az önfeláldozásra helyezi a hangsúlyt és basszus, Fuqua olyan atomdurva akciófilmet csinált belőle, hogy azt nem hiszem el!
A film fele a menekülésről szól, amikor a maroknyi Navy SEAL kommandós megpróbálja a menekülteket eljuttatni a közeli határhoz, a stílusosan lázadóknak becézett lázadók pedig a nyomukban, folyamatos harcok, egyre viharvertebb hősök és csak azért sem lanyhul az iram, olyan, mint egy hosszútávfutás hajrája, nagyon durva lett. A Túlélő közepe hasonló ehhez, nincsenek beékelt nyugtató részek, mint a Sólyomban, semmi nem töri meg az intenzív akciót, szabályosan fárasztó lesz a végére. Zimmer zenéje ráadásul még keményebbé teszi mindezt, a dobokkal, afrikaans kiáltásokkal tarkított OST az egyik elgjobb a mester 21. századi munkái közül.
Ugyanakkor az, hogy a film első fele teljesen érdektelen, rendesen lehúzza, mivel nem tűnik egésznek a film (Die Hardként indult, úgy foltozták át). Mindenesetre egy megtekintést mindenkinek megér, főleg a vájtfülűeknek, mert a hangok rendesen odavernek. Ja, igen, Monica Belucci HOT![ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #42023 üzenetére
Király volt. AMúgy egyet értek vele Fassbender rohadt nagy színész.
Live-Die-Respawn
-
bobalazs
nagyúr
Farkaséhség / Ravenous
Jó kis emberevős film, mármár horror filmnek is elmegy néhány résznél. Szinészkiosztás jó, szerepek jók, néhol izgis, 7/10 -
ígyvanferi
addikt
válasz Bad Pritt #42031 üzenetére
Jó film volt, bár rég láttam már. Elég felszínesen emlékszem már rá, ez valószínűleg azért lehet, mert nem érhet fel az általad is említett filmekhez, nem lett annyira maradandó alkotás, de - ahogy szokták mondani - tisztes iparosmunka. A táj tudom, hogy már akkor is lenyűgözött, szeretem a dzsungelt. Ami még megmaradt, hogy a szövegkönyvet már akkor is bugyutának találtam, ez mondjuk inkább a magyar szinkron számlájára írható, akkoriban még így néztem a filmeket. Lehet, hogy újranézem eredeti nyelven, ha már így szóba került.
Monica Bellucci meg a leghotabb. Eleinte furcsáltam, hogy nem emlegeti itt senki, hisz' ez ugye félig faptopik, de rájöttem, hogy nagyon is jó ez így, az igazi nőket hagyjuk ki ebből.
-
Bad Pritt
félisten
A Demónával egy héten nyit a Szépség és a Szörnyeteg.
Ami érdekes, hogy ez nem a Disney adaptációja (elég nyilvánvaló, nem küldenék egyiket a másik nyakára).[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csúnya, gonosz bácsik.
"Big Bad Wolves"Izraeli film, nálunk 29-én lesz a premierje, szerencsére nyertem a bemutatóra jegyet, tegnap meg is tudtuk nézni. (rendező is jelen volt)
Hát nem gondoltam volna hogy ilyet mondok, de egész jó kis thriller volt, még ha elég alacsony költségvetésű is volt, meg kb 2 (najó 3) helyszínen játszódik az egész. A vége érdekes volt, de talán túl gyorsan kaptuk meg a stáblistát.
Egynek simán jó volt.
Live-Die-Respawn
-
kovsol
titán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani a Pitch Perfecthez hasonló filmet?May the Force be with you!
-
Pali1119
tag
Tarantino szerint a tavalyi év legjobbja volt.
És van egy hír is:
Előzményfilm A ragyogásnak
"The Overlook Hotel lenne a címe, és a Warner elvileg Alfonso Cuarónt akarja a projekt élére. A forgatókönyvet Glen Mazzara (The Walking Dead) írja" - via filmbuziMondjuk Cuarón nem lenne rossz.
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
callmeakos
veterán
Na erre a filmre nem hogy jegyet vennék, de egy komplett termet kibérelnék. MAGAMNAK
All→M8
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
callmeakos
veterán
válasz TESCO-Zsömle #42048 üzenetére
Sajnos, de az egyik legjobb.
A kusza filmes jogok miatt a büdös életben nem fog ez megvalósulni(#42050) HuMarc
Milyen VIP terem? Egy ilyen filmnél csak a legnagyobb játszik. Nem holmi gagyi VIP termecskeX-Menek és Deadpool a FOXé, Pókarc a Sonyé. A többi a Marvel/Disney-é.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
HuMarc
veterán
válasz callmeakos #42047 üzenetére
Akkor már VIP-terem, mert ott ugye van kedvezmény a bérlésre
Amúgy a jogok nagy része a Marvelnél van, pár meg a Sonynál, nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Magisk
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest