Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90530) spiky03 válasza csodavas (#90509) üzenetére


spiky03
veterán

Tudom ezt ajánlani, teljesen jól tartja a telót. Én a kör lappal használom, azt ragasztottam a szilikon tok közepére. [link]
Mondjuk a műszerfalra nem ragadt rá, pedig én tt szeretném, de az üvegen ott áll rendesen. :)

@(#90517) jeriko2
+1 annak selfibotnak.
Én is olyat rendeltem az asszonynak, teljesen rendben van és külön jó szerintem, hogy nem kábellel kell a telót hozzákötni, hanem BT-vel és ott van a távirányító is.
Egyet nem tudtam még az alját benyomni, amikor csak állványnak akarom használni. :D De biztos még én vagyok a béna meg nem nagyon foglalkoztam úgy vele, csak kipróbáltuk, amikor megjött.

Más

Tud esetleg valaki ajánlani kocsiba külső-belső hőmérőt? Mert a gyári magnó tudta csak kijelezni, de azt lecseréltem, így most nincs külső hőmérőm. :D
Vettem anno a Lidl-be egyet egy 1000-ért csak azzal meg az a baj, hogy nem ér el a külső érzékelős kábele a lökhárítóig, ahol a gyári érzékelő van.

Valamit mosógépben való cipőmosáshoz van/tudtok valami zsákot? Mintha régen valamelyik Nike vagy Adidas már nem emlékszem pontosan cipőhöz adtak volna. Mert csak simán bele tenni a cipőket a gépbe azt nem olyan szerencsés azt mondják.

Köszönöm, több kérdésem nincs. :)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.