Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luke30
tag
Még 12 db Miband van Getone -on.
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
Real_Necro
veterán
válasz luke30 #27504 üzenetére
Kb folymamatosan van, csak időnkánt írják ki, hogy elfogyott, aztán másnap megint elérhető...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cris78
őstag
A wish alkalmazásról van valakinek tapasztalata?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
luke30
tag
válasz Real_Necro #27506 üzenetére
Kb. én is tudom de kb. volt aki nem rég érdeklődött iránta... kB.
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
-=Jam=-
őstag
Van még valaki, aki a snapup-os miband-et nem kapta meg esetleg? Már minden megjött csak az nem, meg egy aug 21-ei táska, de azt újraküldik.
-
Upo
addikt
válasz luke30 #27504 üzenetére
Most néztem, amire írják hogy white led version, a Limited fülön, abból van 5. A sports and outdoor fülön van a másik, ott nem írják hogy white led, nem ír mennyiséget, de simán elviszi a paypal-ig, van belőle.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Avicularia
veterán
válasz madarasz92 #27501 üzenetére
2 portos Blitzwolf töltőm van, nagyon jó minőség. Selfiebot szintén nagyon jó, akinek igénye van rá
Fentebb linkelték a 4 portos autóstöltőjük tesztjét, azt most várom. Illetve usb kábelből ajánlanám ezt, jó minőségű szintén, 2A-t viszi simán [link] -
-
Laca1212
őstag
Megjött a 9/19/2015-i rendelés FastTech-ről. Korrekt kis kütyünek tűnik így ránézésre. Majd kiderül mit tud.
-
Upo
addikt
válasz Laca1212 #27513 üzenetére
Én is nézegetem, Én a CC-T1-et néztem, egyik portja Qualcomm Quick Charge 2.0-t is tud (18W), a másik a szokásos AIPower-es 5V/2.4A, és jár hozzá a minőségi 20AWG-s usb kábel, vagy van 4 portos, az egyik portja qualcomm-os, de ahhoz nincs kábel. A GetOne-ban mind a kettő 9.9$.
Látom most dobtak fel a fehér ledes miband-ból megint egy 50-es csomagot.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
rolio1
tag
Azért a kínai marketingesek ott vannak...HUD első képen Lada 1500-ba HUD-ot szerelni...
Hol is van a zsiguliban az OBD? -
Shrimplandhu
tag
Késélezés témakörben van valakinek valami jó tippje? Csak sima konyhai egyszerű használatú kések élezéséről lenne szó
http://shrimpland.hu/
-
cris78
őstag
A 2-án rendelt MiBand Getone-ban kapott TN-t.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
majnz
tag
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
Real_Necro
veterán
-
gabe_
őstag
Univerzális laptoptöltőt érdemes ebayről rendelni, vagy inkább itthon nézzek szét?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
tthom
senior tag
A tápegység az, amiből NAGYON nézd meg, hogy milyet rendelsz, mert az átlag kínai táp nem szokta bírni, ami rá van írva.. A minőségi ott is drágább.. Kaptam én már úgy tápot kínából, hogy zörgött benne egy forrasztóanyag darab. El lehet képzelni, ha megfelelő helyre kerül, milyen szépet füstöl.
Szerk.: szóval saját vélemény: a laptop elég drága ahhoz, hogy inkább itthon, megbízható helyről venném, vagy keresnék használt hozzávalót, múltkor vettem pl. IBMhez valót 1-2e-ért.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
van megint miband,csak 2$ felárért.kis hamis ferdeszeműek...
-
szjoci
őstag
válasz Shrimplandhu #27520 üzenetére
Én ilyet használok már évek óta, ajánlom - már ha van fúrógéped
Biztos van ebayen is, de amint látod itthon sem zsebbenyúlós az ára.Más: telepítettem már ezt a getone appot a tabletemre és rendeltem egy miband-et ha már mindenkinek van . Viszont láttam két drónt is, azok jó vételek $9,9-ért? Valamint melyik jobb egy kezdő reptető számára, a H8 vagy a másik ami fent van csak nem jut eszembe a neve ?
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Ezek vajon mennyire jók nyák fúrásra magas fordulaton? Nem tud valaki egy jó bestbuy áras nyák fúrószár készletet? Az a baj ezzel, hogy a 0,6mm alattiakkal nem nagyon tudnék mit kezdeni. Na meg egy darab kevés belőlük mert ha leesik akkor eltörik.
-
rasky
senior tag
Megjött a 3 Ft-os orrszőrnyíró, meglepően használható, azóta újra kapok levegőt.
-
miroon
aktív tag
getone appban eredeti mi bandet arulnak? lattam,hogy volt mar rola szo, csak nem emlekszem,hogy mit is irtatok.
koszi!
iPhone 13 Midnight Black
-
Real_Necro
veterán
válasz miroon #27533 üzenetére
Keresőt ismered az oldalon? Tudom, hogy ott van jobbra fent, de gondoltam megkérdezem találkoztál e már vele, hátha fogalmad sincs, vagy csak annyira lusta vagy hogy rákattints és beírd, hogy "getone"...
Köszi.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
miroon
aktív tag
válasz Real_Necro #27534 üzenetére
bocsanat,hogy mobilnettel telefonrol nem kerestem ra, nem is tudom hogy hogy mertem megkerdezni...
ugy csinalsz,mintha mas nem kerdezne meg megegyszer olyat, ami mar egyszer volt.. pffh.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Midnight Black
-
Real_Necro
veterán
válasz miroon #27535 üzenetére
A probléma az, hogy már hetek óta erről zeng a topic minden ötödik hozzászólása, csak venni kellene a fáradtságot. A két ellőtt hozzászólással már rég lefuttathattál volna egy keresést és a mobilneted sem bánta volna. De elég lett volna egy lapozás is, máris látod, hogy pár embernek érkezett eddig meg és egyik sem volt hamis...
-
-
RBJ
addikt
No megjött az órám. /sep.20. rendelés/ Skmei 1058 Meglepően nagy tudású. Csak a pulzus mérés miatt vettem meg, de van benne lépés számláló, km, kalóri száml.
Eddig is Skmei buzi voltam most még az leszek.
Jó kis óra. Még le is lakatolni az egyik gombbal, hogy a fitness funkciók zárolva legyenek.
Ilyenkor csak stopper, idő, dátum van. Arra kell, hogy rájöjjek, hogyan kell aktíválni a lépésszámlálót.
Ja 50 nap eredményeit tárolja az óra.
Ez fürdés közbeni nyomkodás tapasztalata eddig.
Ajánlom.
Skmei 1058Meg rendeltem ebay ről [link] fóliát az egyik dolgozónak.
szep. 23. rend/ Énekem se az üveg nem tud normálisan megjönni már volt törött, de a fólia is kapott hajtást.
Úgy látom kínai postázás sajátossága a nyomorítás.
Érdekes a savvies németből idejön borítékban simán,.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
NORBl
aktív tag
Jelenleg sinceritytradingau néven fut "sinceritytrading" ? Megbízható ?
-
werszomjas
addikt
-
kemcso
Ármester
Sztem van sima sinceritytrading is, nekem most jött tőle 2 csomag, a memóriakártyás topicban is ezt ajánlják.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Bakker... te olyan lehetsz mint egy cipőfetisisztacsaj csak te órával?!
Legalább ennyi fajta, órád és mibanded és ahhoz csere pánt van...
Nem szemrehányásként, csak megfigyeltem h minden héten kapsz 2-3 valamit..[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
RBJ
addikt
válasz Outlander #27544 üzenetére
Hát pont mostanában nem rendelgetek semmit. Két hónapja semmi.
MOst rámentem ali ra is na ott volt már pár vásárlás. Óra se sok van.
Más elcigerettázza, issza én mentes vagyok ezektől.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
dugesz77
őstag
+1
Nekem is azóta van ilyen kütyü "mániám" mióta (3 éve leszoktam 15 év után) leraktam a cigit. Napi majd 2 doboz elment de e-cigivel sikerült lejönni róla már azt sem szívom több mint egy éve.
Nem elég,hogy sokkal jobban érzem magam de cserébe még megengedhetek olyan dolgokat amire régen vagy sajnáltam a pénzt vagy nem fért bele a keretbe. Pont ezzel intézem én is magamban a lelki furkát,hogy régen mennyi elment cigire
Jön az új Xiaom speaker. Ez megint szépre sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest