Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
A tápegység az, amiből NAGYON nézd meg, hogy milyet rendelsz, mert az átlag kínai táp nem szokta bírni, ami rá van írva.. A minőségi ott is drágább.. Kaptam én már úgy tápot kínából, hogy zörgött benne egy forrasztóanyag darab. El lehet képzelni, ha megfelelő helyre kerül, milyen szépet füstöl.
Szerk.: szóval saját vélemény: a laptop elég drága ahhoz, hogy inkább itthon, megbízható helyről venném, vagy keresnék használt hozzávalót, múltkor vettem pl. IBMhez valót 1-2e-ért.
[ Szerkesztve ]
-
tthom
senior tag
válasz krisztianAMG #27646 üzenetére
Állat.
De csak úgy megrendelni drága játék.. -
tthom
senior tag
válasz Degeczi #28047 üzenetére
Nekünk DT8260-as van, sikerült kifogni egy rel. pontosat, lázmérésre használjuk.. A második az sajnos már nem mér ennyire pontosan. Most rendeltem egy DT300-ast, hátha ismét szerencsénk lesz. Ha az ember talál egy pontosat, akkor arra tök jó, hogy éjjel odamegy a kölyökhöz és két pillanat alatt látja, hogy feljebb, vagy lentebb ment a láza.
-
tthom
senior tag
válasz spidersoft #28603 üzenetére
Biztos, hogy vannak olyan postások.
Anno LEGOtól rendelt nejem sokat, alkatrészeket, borítékban küldték. Az országban akárkinek rendelte, mind megérkezett, kivéve a szüleimet. Oda egyik LEGO boríték sem, persze rajta a céglogó..
Meg előtte valami magazin sem, amiben látszott, hogy van érdekes ajándék. Oda többet nem rendeltünk postán.Remélem egyszer az ilyennek is ellopják valami számára fontos küldeményét..
-
tthom
senior tag
válasz dajkapeter #31725 üzenetére
Persze, nem azt mondom, hogy nem 360 fokban. De ha nem úgy használod, hanem csak 1 irányba, pl. mennyezeti lámpa, ahol a fénycső fele világít lefele, akkor kevesebb. Ha megnézed, hogy 1 irányba mondjuk 10 led van és attól várna az ember 960lm-t, akkor darabonként 100lm-t kellene nekik adni. tehát 1w/db. De ha csak úgy középen van, az más, mert akkor minden irányba szórja. Mások a spot izzók, mert ott egy irányba van az összes led, ott hihetőbb a fényáram.
-
tthom
senior tag
válasz dajkapeter #31733 üzenetére
Bocsánat, nem is akartam szétoffolni a topikot, csak egy észrevétel volt a kínaiak szabadon számított specifikációra ezeknél is.
-
tthom
senior tag
Tud valaki jó áron megbízható 2A-es hálózati USB töltőt? A Blitzwolfot látom, h ajánljátok, de az nekem feleslegesen sok a maga majd 5A-ével.. Thx!
-
tthom
senior tag
válasz Mr.Csizmás #33479 üzenetére
Köszönöm, lehet rosszat nézek, de az még drágább, mint a BlitzWolf dupla.
-
tthom
senior tag
válasz Mr.Csizmás #33488 üzenetére
Az is jó ötlet, átnézem, hátha..
-
tthom
senior tag
válasz madarasz92 #34633 üzenetére
Azért durva, hogy egyes emberek azt gondolják, hogy ami átmegy a kezük között, abból szabadon válogathatnak.. Anyum fele lévő láncban is van hasonló ember, mert ami levélen szerepelt, hogy LEGO, vagy érezhetően érdekes cucc volt, az nem ért oda. Hozzájuk már csak futárral rendelünk..
-
tthom
senior tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy pl. a Malay posta azt mutatja, hogy nov. 25.-én beért az országba a csomag és azóta sem hozták? Megtetszett volna valakinek, vagy simán kamut mutat a Malay post?
-
tthom
senior tag
A múltkori VW Google Cardboard-ból kapott már meg valaki? Mármint postán kézbe.
-
-
tthom
senior tag
Aki vett anno Chuwi tabletet.. Meg tudná mondani, hogy milyen minőségűnek tűnik a töltője? Gearbesten lehet venni külön, 2.8-ért, eléggé hasonlít a rendes Huawei töltőhöz, amiket vettem és ami jól is működik, csak ez még olcsóbb.. Ennyiért megérne pár darab.
-
tthom
senior tag
Van valamennyi esélye annak, hogy egy 22 értékeléssel rendelkező ebay-es kínai emberke tényleg elküldi a cuccot? Vásárolt már valaki hasonlótól sikerrel?
Szerk.: nálam is járt a postás a Cardboard-al.
[ Szerkesztve ]
-
tthom
senior tag
Aham.. Kösz szépen mindenkinek.. Kigondolom. 10 darabot árul összesen, tehát nem világba szórja, de túl jó áron van a többihez képest. Végülis Paypal visszaadja, csak benne áll a pénz, ha netán nem küldi.
-
tthom
senior tag
válasz krisztianAMG #40751 üzenetére
Á, az enyém elhagyta kínát 11.26 körül.. Elvileg rendes TN, látszik a posta oldalán is.
-
tthom
senior tag
válasz Dr. Romano #41060 üzenetére
Ilyen alakúból rendeltem én is három feketét, az első próbánál nem akart tölteni, kicsit megmozgattam, hátha az USB dugó nem érintkezik csak, füst és lecsapta a biztosítékot.. Épp akkor a szárítógép is be volt kapcsolva, ami biztosíték vissza után nem indult el újra, ment a szervizbe..
Azóta csak normális töltő.. Ha elkezd ciceregni, dobom is ki.. Nem ér annyit a spórolás.
-
tthom
senior tag
válasz krisztianAMG #41120 üzenetére
Jah, szállítással együtt Kínából kerüljön harmadannyiba, mint egy itthoni jó minőségű cucc és legyen itt 2 hét alatt.
-
tthom
senior tag
Az volt már, hogy Banggood-on megy az EU ismét? Most látom csak a screenshoton, aztán tényleg van.
Szerk, bocs, mégse, de akkor minek van kupon, meg heavy tools banner..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest