Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Shrimplandhu #25343 üzenetére
Minden tanácsnak örülök.
Azt is emagnál néztem ki. : http://m.emag.hu/tefal-boost-palacsintasuto-serpenyo-25-cm-a3581082/pd/EPTY0BBBM/Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz Shrimplandhu #25363 üzenetére
Nekem is van,egy cipő úgy.
Várok még, mert előtte is volt olyan amit 7 napra rá adtak fel.mirci18: Párom döntött, de tényleg nem vészes, nem befolyásolja.
Amúgy nekem se volt kedvem kínlódni.Köszi várok még vele, majd megnézem a tecsoba.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Lucho777
csendes tag
válasz Shrimplandhu #25363 üzenetére
A snap up nál ha még processing írjatok rájuk nyugodtan, azt tettem én is nemrég átment shippedre...:-)
-
zsiz
őstag
válasz Shrimplandhu #25414 üzenetére
igen, azt olvastam, hogy a band elmegy 1 hónapig is egy töltéssel, a telefonra gondoltam. de ha nem kell folyamatos kapcsolat akkor nyilván az sem merül annyira. mind1, nem akarok sokat offolni, meg annyira amúgy se fogott meg.. akkor már inkább valami okosóra, bár én egyelőre annak se látom túl sok értelmét/szükségességét számomra
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
dugesz77
őstag
válasz Shrimplandhu #25414 üzenetére
Én 0-24-ben hordom.Ébreszt,lépést számol,sms,hívás értesítés,email értesítéssel : 25 napja töltöttem és 42%-on van. Bőven megvan az egy hónap. Arra nem árt figyelni ,hogy nullára nem szabad meríteni. Előfordult jó pár embernél,hogy nem tudta utána feltölteni. Hűtős megoldás valakinél bevált valakinél nem.
-
trebrona
nagyúr
válasz Shrimplandhu #26032 üzenetére
Van, hogy minden összejön. Simán jöhetett Kínából, mint ez is: [link]
Egyébként ez az eddigi rekordom Kínából.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
flegga92
senior tag
válasz Shrimplandhu #26303 üzenetére
3,5 jack to BT, minőségét ne kérdezd mert nekem nincs, csak keresgéltem.
-
Sanki
addikt
válasz Shrimplandhu #26465 üzenetére
És melyiket érdemesebb venni? A régi panasonic-ot vagy az új fujitsu-t? Árban kicsit a panasonic drágább.
-
veterán
válasz Shrimplandhu #26915 üzenetére
Ott van a kezében is.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kobipeti
aktív tag
válasz Shrimplandhu #26915 üzenetére
Igen ez nagyon pici, nagyon akciós, nagyon kínai , nekem van egy Sanrenmu-m nagyon minőségi!
-
kobipeti
aktív tag
válasz Shrimplandhu #26919 üzenetére
OK meggyőztél, de egyszerű, nem kell megvenni, de vannak akiknek jó lehet mert ilyet szeretnének véletlenül! Gyakorlati haszna nyilván korlátozott, bár nekem krumplit pucolni, meg hasonlókra biztos jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Shrimplandhu #26919 üzenetére
Szalonnához ponjó.
-
rasky
senior tag
válasz Shrimplandhu #26931 üzenetére
, de úgysem jó.
-
Shrimplandhu
tag
válasz Shrimplandhu #26984 üzenetére
Nem ezeket a smileykat akartam bemenni hanem a mérgeseket...
http://shrimpland.hu/
-
beg
veterán
válasz Shrimplandhu #26985 üzenetére
Ezért feltétlen kellett egy új hozzászólás
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
havri1
félisten
válasz Shrimplandhu #27044 üzenetére
Én már szinte egyáltalán nem használom a hagyományos töltést.
Lehet hülyeség, de aksi kímélés miatt is, nem hagyom rajta éjjel, így meg mindig nálam van, lemerül 40% körül, már töltöm is. Állandóan úton vagyok, kényelmesebb.
Nem beszélve a ledes és a ventilátoros kiegészítőről, azokat is aokat használom/tam.[ Szerkesztve ]
havri
-
XP NINJA
őstag
G2-m van, 2Ampert vesz fel, éjszaka 0,7 A-es Nokia töltővel töltöm, nappal meg ha szükséges a Xiaomival. Most pl voltam 24 órás őrszolgálaton elképzelheted hogy kellett . Azok sem mondanak hülyeséget akik hálózati töltő helyett a powerbankot használják, mert mi elmentünk 4-en egy szállóra, ahol volt 2 konnektor, egyből mindenki arra pályázna, én meg még kényelmesebben is az ágyban töltöm Nappal meg ha úgy van töltöm a powerbankot.
-
tonyrulez
őstag
Utazás közben, vagy egyszerűen csak azért, mert nem akarok telefonnal/tablettel a konnektor mellett görnyedni, ha használni is akarom töltés közben. Nameg a puszta közepén quadcopter akksi töltéséhez nem kell kihúznom a 230-at, az is egy nagy előny
Ja és minden kutyafasza kiegészítő, nyáron Xiaomi venti, áramszünet esetén erős LEDes minilámpa, mindent meghajt. Többet használom mint a sima töltőt, amivel főleg a powerbankot töltöm.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
cris78
őstag
válasz Shrimplandhu #27106 üzenetére
Nekem is ezt írja
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
havri1
félisten
Nekem még mindig nem sikerült belépni a programba, hibát ír új felhasználó létrehozásakor és FB login-nál is.
havri
-
Real_Necro
veterán
Rendelés 1: okt 14-21
Rendelés 2: okt 15-22
Rendelés 3: okt 16-23„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Bence123
tag
powerbankot vettem, de ugyanez... mondjuk hónapok óta nézegetem, szóval kibírom
-
DJ. Ru$y
félisten
Le lett írva párszor, ünnep van náluk most, nem kell meglepődni. Getone appon meg amúgy sem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
havri1
félisten
válasz Shrimplandhu #27222 üzenetére
Alapvetően igen. A terméknél tudsz képet meg szöveget is commentelni, az kicsit közelebbi. Ha negatívot írsz, írnak rá egy sablon dumát, hogy sajnálják, írj a service@ akármire egy panaszt, és orvosolják..
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Shrimplandhu #27226 üzenetére
Megadod a dátumot, és kész. Azt sem kötelező amúgy.
[ Szerkesztve ]
havri
-
szjoci
őstag
válasz Shrimplandhu #27520 üzenetére
Én ilyet használok már évek óta, ajánlom - már ha van fúrógéped
Biztos van ebayen is, de amint látod itthon sem zsebbenyúlós az ára.Más: telepítettem már ezt a getone appot a tabletemre és rendeltem egy miband-et ha már mindenkinek van . Viszont láttam két drónt is, azok jó vételek $9,9-ért? Valamint melyik jobb egy kezdő reptető számára, a H8 vagy a másik ami fent van csak nem jut eszembe a neve ?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Shrimplandhu #27632 üzenetére
Mindenki saját igényeihez mérten tudja eldönteni, hogy kinek mi a kacat, felesleges stb. Most így a powerbankos témára, van egy YooBao 10.000 mAh-ás bankom, de 3300-ért egy eredeti Xiaomit nem tudtam nem ott hagyni, szóval rendeltem én is egyet. Lehet, hogy így a YooBao kacat lesz, de Xiaomi kellett, remélem nem sokára megjön.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
mirci18
addikt
Így van.
Én pl azért adok veszek mert ha megunom és tudom hogy később sem kell a cucc inkább eladom mert minek porosodjon nálam.Amúgy ahogy írták annyi más dologra el lehet költeni még ezt a pénzt cigire piára.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zsiz
őstag
nekem sincs power bankom. 1-2 évente elmegyek 2-3 napra sátorozni, akkor jól jönne (de ha nagyon muszáj akkor is tudok kocsiban tölteni, mondjuk ha lemerül a teló akkor se áll meg az élet). egyébként meg a polcon porosodna és menne tönkre az állásban.. mivel itthon mindent gépről töltök vagy ha véletlen nem akkor ott a konnektor. melóban szintén van áram, vagy ott a laptop. pont így MiBand-em sincs, mert hiába divatos meg menő mint fitnesz karkötő (bár nemrég írták, hogy pont abban nem túl erős) egyszerűen számomra egy újabb felesleges kacat lenne. esetleg az intelligens ébresztés érdekelne, de ezért meg nem veszem meg.
a csodaszivacson viszont én is gondolkodom hogy majd 1x kipróbálom
-
Feketelaszlo
senior tag
Nekem sincs powerbankom, sőt, semmilyen okoskütyüm, így ezek vonzásából én is kiesek.
Szerintem egyébként két oka van annak, hogy eBayől könnyebben merünk rendelni: az egyik, hogy a virtuális pénzünkkel merészebben bánunk, pláne ha idegen pénznemben fizetünk, ahol nehezebben viszonyítunk. 8 USD? Az mennyi is? Hű-há, egy számjegyű, meg a többi cucc is ennyi, nem olyan sok, olcsó. 2200 HUF? Azt ha a tárcámból kell kivenni, már kétszer is meggondolom. Már egyébként próbálok kitalálni valamit ennek kiküszöbölésére, de ugye a netbank sem úgy működik, mint a pénztárcám, hogy mindig láthassam milyen kevés pénzem van, nincs elég frusztráció
A másik szerintem a piac feeling. Én amúgyis szoktam bolhapiacra járni (holnap reggel is megyek) - ott is megvan minden haszontalanság, lehet alkudozni (licitálni), új és használt dolgokat is venni, az eBay sem más. Így könnyebben megvesz az ember olyan dolgokat, amire valójában nincs szüksége, de olcsó. Most pl. egy OBD kábelem meg egy ablaktörő/biztonságiöv-vágó szerszámom jött ami nem létszükséglet, de jó ha van (de inkább ne kelljen soha használni). Beleraknád a szupermarketben a kosaradba? Ugye, hogy nem...
Még a gyűjteményeimmel vagyok mindig így: már sokszor rászántam magam, hogy eladom az összes numizmatikai dolgomat meg matchboxomat, aztán mindig azon kapom magam, hogy már megint vettem valami XIX. századi német bankjegyeket vagy valami ős-Citroen makettjét.[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
Magam is úgy vagyok vele, hogy próbálom korlátozni, és csak azt rendelem amire tényleg szükségem van. Ezeket a szegény kínaiakat verik hogy ilyen olcsóért tudjanak legyártani. Nem beszélve a munkakörülményeikről , 16 órás munkaidő, amennyi káros anyagot beszívatnak, megetetnek velük..hát nem egy leányálom.
-
htc07
addikt
válasz Shrimplandhu #27650 üzenetére
Ha mindenki csak azt venné amire szüksége van, a világgazdaság összeomlana.
-
Outlander
addikt
válasz Shrimplandhu #27663 üzenetére
Bírja addig, csak azért cseréled mert a+++++puszpusznuszmusz véggyük a fődet együnk hódat, mindig jobb az új, illetve legyen mivel dicsekedni.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz Shrimplandhu #27895 üzenetére
Visszamenni az időben, olyan szeptember 28. környékére és felhívni a postát.
Már amennyiben nem fake a tn.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz Shrimplandhu #27901 üzenetére
Élő tn-nek látom én is, bár a posta.hu nem ismeri, a többi is azt jelzi h megérkezett az országba..... már réges rég érdeklődnöd kellett volna iránta, bár ennyi idő után, már nem sok jóra kell számítani.. lehet meg sem érkezett.
-
Minstrel
senior tag
válasz Shrimplandhu #27901 üzenetére
Nekem is volt egy malajziás, tracking szerint szept 27.-én érkezett Magyarországra és tegnap kaptam meg. Az enyém ETH kezdetű volt és MY végű, de rendeléses topikban is írták, hogy nem jól jeleznek ezek a maláj tn-ek.
--
Más. Banggood-nak megírtam, hogy az 5 dolláros szélvédős telefontartó leesik, mert görbe a tapadókorong, kép is ment nekik és kitalálták, hogy 50 ponttal tudnának kompenzálni. -
XtremLor
őstag
válasz Shrimplandhu #28354 üzenetére
A telefonra minek tok meg folia?
Van az a verzio aminel van kabeltarto resz is vagy a topikban latott DIY!"Legen...Wait for it...Dary"
-
RBJ
addikt
Hét miért ne rendeljünk. Azért az itt rendelt kütyük fele haszontalan akárhogy nézzük.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
vtechun
veterán
Ezek a xiaomi power bankok eléggé könnyen piszkolódnak. Nehezek is, ha csak úgy magában lepottyan, akkor nincs ami csillapítsa az esést. Szerintem egy tok abban is segít, hogy egy ilyen esés által ne sérüljön meg semmi bent az elektronikában, vagy legalábbis jobbá bírja. Szerintem.
-
tonyrulez
őstag
Plusz ugye szálcsiszolt fémházban van, ami nagyon könnyen kicsúszik a kezemből, nekem már csak ezért is kellett a tok.
4 8 15 16 23 42
-
senior tag
Ez a tok kérdés mindenhol érdekes dolog.
Telefon.. powerbank.Veszel egy szép formájú, kinézetű valamit, majd eltakarod egy kevésbé szép valamivel.
Telefonba pl. nekem egy S4-em van. Jó pár év alatt jutottam el odáig, hogy ilyen kaliberű telefonom van, nagyra értékelem, szeretném védeni. Eleinte egy kinyitható tok volt rajta, ez jó védelmet adott, mert ha le is esett, kicsi volt az esélye, hogy a csupasz kijelző találkozzon a talajjal..
Aztán egyszer csak jött az "ihlet" feltettem a gyári hátlapját, minden tok nélkül.. húú dá szíp.., húú dá vékony..
kb. fél napig tartott az örömöm, mígnem éjjel véletlen lerántottam az asztalról. Nem tört be a kijelző, nem lett komolyabb baja, csak a már amúgy is rakoncátlankodó hátsó hangszóró némult el, illetve a hátlapon lett egy kisebb sérülés.
Megfogattam, soha többet tok nélkül.Azóta köztes megoldásnak egy gyári protective tok van rajta.
Sajnos csak fehérben volt kapható, nagyon baráti áron anno az egyik szolgáltatónál, de megéri! (fekete a készülékem)
Ez ugyan a teljes kijelzőt nem védi, de 1-2 mm-re rálóg a kijelzőre, körben, így ha egyenes talajra érkezik pofával, akkor is ad némi védelmet.
Esett is már le 3-4 alkalommal, volt, hogy pont pofára, általában nem magasról, nagyon max. 1- 1,5 méter, de még mindig megvédte, semmi baja, sérülése. kicsit vastagabb, kicsit fehér.. de többet ér, hogy ugyan alatta, de még szép a készülék.Ugyan ez van a powerbanknál is.
Megjött.. őő de szép, milyen kis pici, de mégis érezni az anyagot, és milyen szép ez az eloxált? alumínium ház..
Kár lenne elcsúfítani egy szilikon kotonnal..
Mindenesetre ehhez is vettem tokot..
De a nyavajás ördög nem aludt.. még mielött megérkezett volna a tok, egyik nap, rohangáltam ide-oda.. rádobtam a bankra a telefont.. kocsiban is azon hagytam, mert csak pár perces útra mentem..Mikor szálltam ki, több dolgot is kellett vinnem, nem leejtettem azt a szerencsétlent?!
Nem esett nagyott, mert alacsonyan van a paripa, és ahogy szálltam ki, félúton voltam a kiegyenesedésben, talán 70 centi lehetett, de "Rücskös" aszfaltra esett...
Meg is lett az eredménye.. nem vészes, de bosszantó... (3-4 nap múlva megjött a tok )De mivel alu, lehet a mindennapi használttól is karcos lenne egy idő után.. szóval jó az a tok rajta..
No meg mint írták, a kábelt is bele lehet rakni. Az én példányomon se volt nyílás, de SK megoldottam
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz Shrimplandhu #28631 üzenetére
"tegnap jött meg a miband"
- Neked élt a nyomonkövetés?
- Mikor rendelted?
:-)░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
mm89
őstag
válasz Shrimplandhu #28645 üzenetére
Előrendelés (pre-order) s szó volt kiírva a buy now helyett? Ha igen akkor nem nagyon kell meglepődni, hogy nincs raktáron
Ilyen esetben mindenkinek írnak.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Real_Necro
veterán
válasz Shrimplandhu #28645 üzenetére
Nekem 10.10-én írtak a kábellel kapcsolatban, hogy:
"in your order is out of stock at the moment. And it is expected to be back in stock in 5 days.
Could you please wait another few days?
Or would you like to change it to other same value items? "
Elfogadtam az 5 napot, aztán azóta se semmi...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
cris78
őstag
válasz Shrimplandhu #28980 üzenetére
Warning:
Please keep the device or battery away from the sunlight, fire or other overheated environment.
This is NOT original Xiaomi Miband Smart Bracelet , but it with exactly the same function .Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
L4mie
veterán
válasz Shrimplandhu #29046 üzenetére
nekem nincs is miband a getone-n
* ja de megvan, mégis van
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
kerekfej
addikt
válasz Shrimplandhu #30209 üzenetére
Sanyo, LG, Panasonic, Samsung, Sony cellákat keresd.
-
Outlander
addikt
válasz Shrimplandhu #30583 üzenetére
Mondjuk a borotva penge meg a Hansolo csizma elég gáz., csak úgy mint a "lábhintaágy"
-
g0ly02
csendes tag
válasz Shrimplandhu #30925 üzenetére
Köszönöm,reggel megnézem.
Fejvadi: ez nem jutott eszembe, írtam neki, majd kiderül, köszi -
zsiz
őstag
válasz Shrimplandhu #31146 üzenetére
ne aggódj, máskor is volt már ilyen náluk. másnak is volt itt, hogy írták hogy nincs, majd ekkor meg akkor lesz.. aztán 2-3 nappal a levél után már fel is adták. bár az lehet, hogy nem snap-up volt, de banggood az biztos.
más: everbuying mennyire ajánlott mostanság? mintha pár cuccuk egész jó árban lenne: [link] igaz, annyira nem jártam utána az áraknak csak 1-2-t megnéztem máshol is.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest