Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151393) Donki Hóte válasza Dluinet (#151392) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Ami Sandisk Extreme és Extreme Pro kártyákat itt mutattunk, azok a legújabb, legfejlettebb technológián alapuló memóriakártyák. Ezek az A2 jelölésű kártyák annyira újak, hogy bocs, de kötve hiszem, hogy neked bármiféle negatív tapasztalatod lehetne az ilyen kártyákkal. Az A2 jelölésű kártyák pont hogy egy új technológiát alkalmaznak az írási és olvasási hibák elkerülése érdekében.

Így, elnézésedet kérve ugyan, de bátran kijelentem, hogy tévedsz, amikor azt állítod, hogy ezek a kártyák nem megbízhatóak :K

Sőt, az UHS-I kártyák közül most ezek a legmegbízhatóbb és leggyorsabb memóriakártyák!

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.