Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#142746) Breki válasza kano (#142741) üzenetére


Breki
veterán

Nekem nagyon pozitív csalódás.

Elég márkás robotporszívó után engedtem rá egykét szobára csak lestem miket összeszedett.

Ebből a Xiaomi ROIDMI F8 vezetéknélküli porszívó –az egyik etalon az írt márkán kívül
a betont is felszedi címmel jelentek meg róla tesztek.

De én annyit nem akartam rászánni. Így mivel elég jókat olvastam erről mikor az akció volt megrendeltem.
Szerintem simán megért ennyit.

Van egy részletes teszt ahol összehasonlítják a Roidmival, de azt itt nem linkelhetem, de akit érdekel megtalálja.

A kérdésre visszatérve két fokozata van a gyengébbet nem nagyon fogom használni, de az erős meglepően jó
nagyon sokféle fejet ajánlanak hozzá én még csak alapon, illetve a klasszikus fejjel használtam az mindkét irányban nagyon jó, élvezet lett vele a takarítás, reggel is majdnem nekiálltam porszívózni.

Persze biztos lesz aki leszólja szerintem ennyit megért. Normál porszívó biztos erősebb, de 80 dollár körüli áron nem biztos, hogy jobb.

Az Alfawise FJ-166A nagyteljesítményű motorral rendelkezik, amely 50% -kal több levegőt szív el és ezzel növeli a szívóteljesítményt 6,6 kPa-ra. Ez egész elfogadható már, a konkurencia is 5-6ezer között mozog. A levegőáramlásért itt is a fizika a felelős, azaz a "Venturi elv". Nagyon okosan belerejtették a készülékbe, ezzel is növelve a beszívás erejét. A porgyűjtő mérete 500ml, körülbelül 42% -kal nagyobb, mint a többi porszívó tartálya, ezáltal nem kell abbahagyni a takarítást az ürítés mmiatt. Az Alfawise FJ - 166A is megkapta a motoros kefét, lágy PE sörtékkel ellátva, amelyek képesek egyszerre 94% - osan felseperni a felületet. Összehasonlításképpen, a nylon sörtékkel rendelkezők a szennyeződés 40%-át maguk mögött hagyják! A puha sörték nem károsítják a padlót és a szőnyeget

Tartozékok terén sem szűkösködnek, minden megtalálható benne, a szőrkefétől, a hajlékony autótakarító csőig minden. Minden felületre megtaláljuk a hozzá illő takarítófejet! Ezen tartozékok nélkül már nem is nagyon lehet versenybe szállni...

Egy dologra figyelmesek lehetünk, ami nagyon jó, hogy az akkumulátora cserélhető, ezt sok gyártó nem engedi meg. Akkuját szoftveresen védik, azaz intelligens akkuval szerelt a gép. Se túltölteni, sem pedig alulmeríteni nem tudjuk, ezzel biztosítják a hosszú élettartamot. Takarítani kb 40 percig tudunk egy feltöltéssel, ami egész jónak számít! A gép tokozása teljesen biztonságos ABS műanyagból készült.

A honlapja
[link]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.