Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10349) 1430 válasza Wictor (#10338) üzenetére


1430
senior tag

Egy feladott rendelésen egyetlen paraméter módosítható, a szállítási cím, míg nem kerül szállítás alá a csomag, illetve a szállítási időpont tolódik, míg konkrétan meg nem beszéled a Házhozszállítási csoporttal, utána már az sem módosítható. Minden más módosítási igény az előző rendelés törlésével jár és újat kell feladni.

Amúgy 3 havonta lehet új akciós előfizetést vásárolni, azaz június 20-ai vásárlás esetén már nem fognak szőrőzni. Ugyanakkor nem derült ki a leírásodból, hogy részletre vettétek e a Zylo-t. Mert ha igen, akkor az új telefont (vagy netbookot) nem veheted meg részletre, legfeljebb ha befizeted a Zylo hátralévő részleteit. Ezt inkább a netbook miatt írtam, a minit elvileg MédiaMánia M díjcsomag hűséggel kérted volna (tehát nem részletre). Ha viszont mégsem MM-M hűséggel vennéd meg, hanem MIX+Go!Net, és részletre, akkor itt is aktuálissá válik a probléma.

mondomén
Előleg. Én fentartásokkal kezelném, amit erikviking írt. A probléma ott kezdődik, hogy az adataid alapján a rendszer egy rakás ellenőrzést elvégez a háttérben, már ezen elvérezhet valaki, ezen az ügyintéző sem tud szépíteni. Továbbá új ügyfél esetén személyes kérdéseket is feltesznek. Ha ezt az ügyintéző "kihagyja", és olyan adatokkal tölti ki, amik "tuti jók", hogy jobb legyen az eredmény (ki panaszkodna utólag erre), az persze nem a te hibád.
Ja és mehetsz másik üzletbe vagy rendelhetsz Webshopon/telefonon, az előző próbálkozásaidnak nyoma lesz...
iPhone esetében pedig különösen kiemelt szempont az előleg, ami persze ügyféltől függően 0 és több 10 ezer Ft között változik.

icons
A Like nyilván annak a nevére kerül, akié a diákigazolvány. Ugyanakkor kérdés, hogy övé e a platina kártya? Mert ha nem, akkor nincs jelentősége...

kungzi
My T-Mobile >> bal oldali függőleges menüben számlák >> oldal legalján Részletes híváslista >> Online lekérdezés 375 Ft/alkalom. >> Ha a számla alapján adatforgalom volt a kiugró tétel (pl. NetStart), akkor a GPRS részt kell lekérdezni augusztusra, egyébként a GSM részt. Itt láthatod, milyen forgalmaid voltak, illetve ha nem internet, akkor azt is, milyen számra. és pontosan mikor.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.