Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79108) Topiccsendőr válasza runner 125 (#79091) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

A kiszamolo.blog.hu jut eszembe ilyenkor. Korulbelul ugyanezzel az ertetlenkedessel lehet talalkozni, ha valaki elorebb helyezi egy targy megszerzeset a hetkoznapi elfogadott dolgoknak.

talan ahhoz tudnam hasonlitani, amikor einstein levelezett freuddal. A levelekben a legnagyobb langelme arrol beszelget freuddal, hogy legyen vilagbeke. Freud termeszetesen az emberi termeszetet jol ismerve kijelentette, hogy ez egy jo nagy hulyeseg. (Termeszetesen nem vagott le ket nagy pofont, pedig kellett volna)
Szoval okos dolgokat, es nagyon esszeru dolgokat olvashatunk, de szamolni kell az emberi termeszettel. A kiszamoloblog alapjan mindenkinek droidnak kellene lennie, akkor lenne jo vilag mindenki szamara. Meg ha beledoglenek egyesek, akkor is. :) Csakhogy az emberek azert viselkednek ugy, ahogy, mert ugy jo nekik. Nem lehet ervekkel meggyozni. Nem vilagosodik meg, ha elmondod neki, mi lenne a helyes. Ugyanilyen a vallas, a hit.

Nem freud hulye, hanem einstein nem lat kettoig, hiaba irta meg a relativitaselmeletet. Azon kivul segg hulye volt egy teljesen mas dologhoz, ami szerintem megdobbento naivitasrol arulkodik.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.