Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
[ Módosította: Neil Watts ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Rico45
őstag
Ahh Fasza
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Norb3rto
őstag
Remélem a hitbox jobb lesz
(#3) Cris99: majd lesz 0. hozzászólás
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
csibe1
addikt
"Remélem a hitbox jobb lesz "
Az nem ártana,mert a mostani elég elcseszett.Nekifeküdhetnének a netkódnak is,azon is lenne mit javítani.
(#6) Cris99
Az se ártana.
Tegnap heliben gunner voltam valamelyik új pályán.Lövöm a gépágyúval a másik helit,de szinte semmi
látszatja nincsen.Utána Firestormon este a Ph-s csapattal játszottam,a tank géppuskájával lövöm a repcsit,egyenesen repül felém,látszik a találat,a csóka meg 100%-on repül tovább miután kilőtt.
Biztos csuklottak a fejlesztők,mert emlegettem őket rendesen.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
ADAM1337
nagyúr
Örülnék neki ha a fal mögötti halálokat kijavítanák meg a késéseket.
BC2 első patch-nél volt nagyon jó a hitreg utána ott is kuka lett, azt kéne eltalálni és tökéletes lehet. -
Gyula84
veterán
Remélem jó lesz, mert ha ugyan olyan lesz mint bf3 akkor nem hiszem, hogy adok ki rá lét
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Laraxior
titán
Akkor én is tiszteletemet teszem itt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Qbász
aktív tag
Remélem visszatérnek a BF2 irányba, commander, rendes squad-ok nem csak egy "Q" betű a parancs. Még valami. Mód-ok. Az nagyon jó lenne. Project Reality stb. Bár tuti hogy nem lesz mód támogatás. Vegyed csak a DLC-ket.
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
XP NINJA
őstag
Vajon itt kiatják az összes dolgot ami a bf3 premium editionben van? vagy előbb csak néhány dolgot, hogy lehessen kiegészitőket eladni hozzá (marketing)
-
GERIlla83
tag
Várós!
Jó lesz ez a modern kor, csak legyen több frakció, illetve dzsungeles pályák.Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
csibe1
addikt
A testreszabhatóságot is fejleszthetnék.
Gondolok itt olyasmire,mint bizonyos fegyverek,járművek,frag tiltása adminként,hogy választani se lehessen.
Ami most van az egy vicc.No frag szerón gránátesőbe születtem le.Először csak néztem,hogy mi van.
Admin persze ilyenkor sehol,le is léptem onnan." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Ez nem igazán tudott meghatni akkor.
Mi volt rosszul beállítva?Eddig mindegyik agyontiltogatott szerveren lehetett mindent választani.
Mind rosszul volt beállítva?
Oldják meg, hogy ne is lehessen gránátot és egyebet választani ha arról van szó, aztán jónapot.
Akkor majd nem azon kell töprengeni, hogy vajon ki lesz a következő marharépa aki nem olvassa el a szerverszabályokat." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
xavix13
őstag
Mivel a képen shanghai is látható, talán igazak lehetnek a korábbi pletykák. Gondolok itt arra hogy multiban lesz kínai frakció. <--- Ha ez benne lesz, akkor talán a többi is igaz lehet és inkább egy bf2-es folytatást kaphatunk. (commander mód, battlerecorder, spectator mód) Én reménykedek minden esetre. Valószínű hogy a hitreg nem fog változni, az a bc2 óta szerveroldali.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
kisza25
félisten
közben megtaláltam, de ez elkerűlte a figyelmemet:
A fenti információkat tekintsétek masszív pletykának! Várjuk a hivatalos állásfoglalást!Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
sixpak
nagyúr
Dehogynem adsz ..... Én már azt se bánnám, ha jövő hónapban megjelenne.
A kínai főváros jól néz ki, remélem le lehet majd bombázni a Bank of China tower-t (egyik kedvenc felhőkarcolóm), de szeretnék buja dzsungeleket és rizsföldeket is. Városi harcból elég volt.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
batai15
félisten
remélem ez nem lesz opyan bugod ballancolatlan fos mint a bf3. ettől szeretem a bfet, de ami néha folyik ott..
-
sittes79
addikt
-
SkyS1gn
félisten
A Battlelog remélem ittis bevetésre kerül, sőt szerintem biztos, sokat fejlődött, vannak még gyermekbetegségei de tetszik ez az egész, minden stat elérhető, barátok, feedback és fórum is egyben, nameg persze szerverkereső!
-
SkyS1gn
félisten
-
KYZRR
őstag
Nos, akkor udv ide is.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Laraxior
titán
Xizhimen alias Operation Métro
Dalian Plant
Daqing Oilfields --> ezek jók lesznek újradolgozva, de Wake Islandon nem tudom mit fognak még faragni...
Kína helyett nyugodtan mehetne Japán is, akkor legalább lenne valami alapja, de csóró kínaiaknak inkább segítettek az amerikaiak, nem háborúztak velük...Úgyfest akkor meg kell vennem a mostani GTX480om párját... ha nem kettőt... Még jó hogy nem adtam el a HX1000W-ot...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
H.Ezredes
őstag
Várunk BF4 ( De azért a sok szemetet a 3-ba kijavíthatnák... )
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Bazzzs
senior tag
Én is tiszteletem teszem itt Örömmel fogadom az új részt, mert a harmadikat is nagyon szeretem, de azért teljesen nem érzem a létjogosultságát. Alapjában véve a harmadik rész annyi újdonságot hozott, valamint a DLC és Prémium tartalmakkal annyira változatos lett, hogy szerintem simán lenne még benne hosszabb távon is potenciál. Ha ezen az epizódon csinosítgatnának még (bugok javítása, jobb hitbox stb.) és ehhez jönnének további DLC-k, akkor nálam sokáig kitartana még. Remélem, hogy nem fognak mostantól futószalagon érkezni az új részek, és a negyedik epizód nem csak egy kipofozott harmadik rész lesz. Kíváncsian várom majd a részleteket
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
sittes79
addikt
-
biggamer
veterán
" Nem lesz akkora minőségbeli ugrás a következő Battlefield játék esetében.
A tegnapi nap folyamán írtuk meg nektek, hogy a Battlefield sorozat következő része március 27-én mutatkozik be hivatalosan, méghozzá San-Francisco-ban, az idei GDC-n.
Túl sok információnk és anyagunk nincs még a játékról, kivéve persze a minapi rövidke sneak peak jelenetet, de úgy néz ki hogy a BF4Central egy két új dologgal meg tud lepni minket. Kis infó szivárgás következik.64 fős pályák lesznek a játékban, amik nagyobbak és részletesebbek mint a 3. részben látottak ( következő generációs konzolokon is )
3 ellentétes frakció: USA, Oroszország és egy még meg nem nevezett "keleti/ázsiai" frakció (tippre Kína)
4 kaszt, amelyeket finomítottak az előző részhez képest
a különböző pályák DLC formájában fognak érkezni ( az alap pályákon túl persze )
Battlefield 4 Premium elérhető lesz az első naptól fogva több fegyver és jármű visszaköszön majd a 3. részből több csapat funkció visszatért a "Commander" mód, de nem olyan formában mint a 2. részben. (ezt ígérték 3. részhez is nem? - a szerk. )
a játék érkezik PC-n kívül a jelenlegi, illetve a következő generációs konzolokra is a 4. részben inkább finomítanak a dolgokon, forradalmi ötlet nem lesz benne több játékmód lesz, mint a 3. részben kicsivel több gyalogos térképet kapunk majd továbbra is a Frostbite 2 motort használja a játék, csak jóval részletesebben nagyobb textúrákkal mint az előző részben
a 4. rész indulásakor az előd támogatottsága nem szűnik meg valószínűleg lesz valamilyen integráció a 3. és 4. rész között. (vélhetőleg a Battlelog)
új írókat vettek fel, visszatér a kampány és a kooperatív lehetőség
A fenti információk természetesen nem lettek megerősítve az EA vagy a DICE által, ezért óvatosan kell kezelni őket. További információt vélhetőleg március 27-én kapunk majd. "Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gaming notebook topik
- Crypto Trade
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest