Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79015) Topiccsendőr válasza -Mike- (#78992) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Egy fullkezdonek ezres naked :D
Ez a dolog tenyleg szemelyfuggo. En peldaul azonnal meghaltam volna nagymotoron. Hiaba lehet jol iranyitani, hiaba van jo gumid, ha az alapokat nem tudod, nem mindegy hogy hany loerod van. Onkontroll, persze :D egy kezdonel mi az? Vagy egy bizonyos embertipusnal inkabb.
Az en velemenyem az, hogy a lepcsozetesseg egyaltalan nem ciki. Uj motort venni sem. Nem jelenti mindenkinek ugyanazt a motorozas.
Tokeletes pelda, hogy zxr 250 nel koppgazra uthiban egyszer razza meg magat a kormany. 45 loero. Egy ezressel egy magabiztos gaz es kanyarban legyen egy keresztborda. Mar rodeozol is, otven meteren keresztul. Legyen benne hesd, es eggyel kevesebb a hibalehetoseg. Akkor legyen benne kporgesgatlo is, meg abs is.
Ezek ellenere azt a szerencsetlenkedest, amit csinalnak kezdok ekkora motorral tovabbra is. Elmegyek a bmw s 1000 rr nek a 14 eves 125 osommel??? Elektronikaval teli 200 lovas motornak az euringen? Hat arcpirito. Nem mindegy, hogy 140-150-170, vagy 210 kilot kormanyzol, a vekonyabb gumi pedig pont jobb a vastagabbnal. Az csak azert vastag, hogy lassabban kopjon, nem lesz nagyobb tapadasa, az keverektol fugg. Igy legalabb meg jo nehez is lesz, es noveli a rugozatlan tomeget. Itt nem csak a loerorol van szo, hanem az egesz csomag viselkedeserol. (Mintha magyaraznom kene, hogy konnyebb vele menni, biztos kiprobaltatok kisebb motorokat)
Termeszetesen ertheto az is ha azonnal nagymotort veszel, de az elejen szopatod magad vele. Lassabban tanulsz meg motorozni. Ezt azoknak ajanlanam, akik egy kicsit feluletesebben allnak a motorozashoz, es nem fognak a hatarokig amugy sem elmenni sosem. Nagyon relativ, hogy kinel mi a kezdo szint, es mi a teli gaz, vagy a majdnem meghaltam.
Mint mondtam mindenkinek mast jelent a motorozas.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.