Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85367) Alvin76


Alvin76
tag

Sziasztok,
Jelenleg egy RT-N18U-t használok, FreshTomatoval, kb. 6 éve. A routerhez hozzá van csatlakoztatva egy 500Gb-os Külső USB2.0 HDD erre torrentezünk, de nem sokat...
A ház egyik sarkában a nappaliban van az eszköz, a közeli TV, és Xbox vezetékesen csatlakoztatva, ezeken kívül 4 telefon, 4 laptop vezeték nélkül. A ház másik felében ahol a lányaim vannak, és tanulnak elég gyatra a WiFi, sokszor panaszkodnak hogy szaggat.

Megoldásként gondolkozhatok-e abban, hogy veszek egy AC65P-t és a a N18U-t a lányok szobája környékén elhelyezem? Vezetékkel össze kell kötnöm a két routert? Az eszközeink nagy része már tudja az AC-t, érdemes ebbe az irányba fejlődni, vagy elég az N-es is?
De nem igen tudom elképzelni, hogy a valóságban hogy fog kinézni a hálózatom? 2féle SSID lesz? Nem zavar be az N <-> AC keveredés?
Nem szorosan, de ide csatlakozik, hogy lassan csereérett a külső HDD is. NAS-t anyagi okok miatt kerülném, külső HDD-ből mi az ajánlott? 1-2Gbos is elég lenne képeknek, + minimális torrentnek... USB3.0 gyorsítani fog rajt? vagy keressek hálózati csatlakozóst? vagy Használt NAS? (van itthon egy csomó 2,5" HDD)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.