Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-05 18:35:36

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18733) Mian


Mian
aktív tag

Hello!

Wi-Fi vevőegységeket nézegetek, és azt szeretném kérdezni, hogy mit tudnátok ajánlani.
Most egy "TP-Link TL-WN321G" típusú darab van a gépben, de gyengének bizonyul, vagy csak simán valami nem kóser vele, mindenesetre valamikor tökéletesen megy vele a net, valamikor meg teljes halál, és egy google-t is 2perc mire betölt a gép. (Ami 4 magos, 15mb net stb, szal kéne hasítania... természetesen offolt utorrent állapotról beszélünk)
A wi-fi az én gépemnél van (2 gép van a házban, nálam jön be a net), nálam minden tökéletesen gyors, bátyám gépe pedig olyan 7-8 méterre lehet talán, a szobája az enyémhez képest keresztbe helyezkedik el, szal így közlekedik a jel, lehetséges, hogy leárnyékolja egy két kábel meg természetesen falak ilyesmi, mindenesetre valamikor nála is gyors a net ahogy kell annak lennie, valamikor meg nagyon belassul. A Wi-Fi valami 300mb-es T-homeos darab, ilyen modem wi-fi egybe, szal sztem azzal nem lehet gond, meg laptopról is gyors a net, csak bátyám gépénél vannak problémák. Na, azért leírtam ezeket a dolgokat is, igaz a vásárláshoz nincs sok köze, csak gondoltam hátha hozzá tudtok még szólni a dologhoz, én azt találtam ki, nincs jobb ötletem, hogy akkor venni egy erősebb vevőegységet.
Nem gondoltam csillagászati összegekre, 5-6-7ezer HUF max.
Ezeket a mini PCI csatlakozós okosságokat, hogy kell elképzelni, bedugom mini PCI-be és annyi, semmi antennát nem látok rajta vagy ilyesmi, kicsit érdekes megoldások, mennyire erősek ezek? Vagy az ilyeneket hanyagoljam, mit gondoltok?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.