Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
válasz Addeladdel #36249 üzenetére
Én megnézném Alfa156-nél mondjuk ezt a HP EliteBook 8440P i5, de van más is nála igen jó ár/érték aránnyal. Ez egy 100-as a többi pénzből mehetne bele egy SSD.
-
félisten
válasz Addeladdel #36249 üzenetére
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
btudos
nagyúr
-
Tikakukac
titán
válasz AntiAtom #36223 üzenetére
Kimaradtál, sebaj
Első körben én egy A532-t mondtam volna, csak az nincs fél TB-s vinyóval. A másik tippem talán ez meg hozzá még 8k-ért egy garibővítés, és akkor biztosan alszol majd. És marad pénz SSD-re vagy fagyira vagy bármi.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
resi92
csendes tag
Hali lenne egy olyan fajta kérdésem hogy vga lehet e cserélni notebokban
mert a hogy itt elnézem proci, vinyo és ram-ot lehet csak ezt nem tom hogy lehet-e
Ebben a tipusba Lenovo g580 -as tipus ban -
resi92
csendes tag
válasz Armagedown #36259 üzenetére
oksi köszi
-
Yoyoyo
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy mSATA SSD belemegy-e ebbe a HDD mellé? Gondolom sima SATA-s nem fér el.
Illetve honnan lehet azt tudni, hogy melyik notiba fér el a meglévő HDD mellett és melyikben lehet csak cserélni ? /A gyártó honlapok nem sok információt adnak erről/[ Szerkesztve ]
-
nono56281
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni noti vásárlás ügyben.
Kritériumok:
-17"-os kijelző
-megbízhatóság és persze minél erősebb hardver.
-nem használnám semmi extrára főleg net, skype, film.
-csak új gép érdekel.
-max. ár: 140.000.-Ft (számlához nem ragaszkodom) -
Borote
addikt
válasz pukibacsi82 #36266 üzenetére
A minél erősebb hardverről most ne beszéljünk, de ezek a G7-es Pavilionok minőségre nem éppen a legbiztatóbb gépek... Akkor már inkább egy Inspiron 3721, arra legalább 3 év a garancia, és matt a felülete, nem az a borzalmas lakkműanyag.
Bár az igaz, hogy ez utóbbi drágább, de ezek a low-end Pavilionok nálam nem ütik meg a mércét[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz pukibacsi82 #36266 üzenetére
Kérdés, hogy jó lesz-e neki a géphez adott Linux. Windows 8-cal meg lehet, hogy szívni fog, mert ehhez a géphez csak Windows 8 64-bit driver támogatás jár.
-
Borote
addikt
válasz pukibacsi82 #36269 üzenetére
Én hamarabb vennék egy Inspiron 3721-t, mint egy Pavilion G7-t.
Előbbi azt is jelenti, hogy 3 éven keresztül biztosan lesz gépe. Utóbbi esetben már romlanak az esélyek. Mindez azzal jár, hogy drágább.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz pukibacsi82 #36269 üzenetére
Mutass nekem egy olyan gépet ami olyan gyorsan pusztul le, mint egy telilakkos 120k-ból összerakott G7.
Amire kell arra jó neki, más kérdés 2 év múlva hol lesz vele. Ez a klasszikus önszopatás esete.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
válasz Addeladdel #36272 üzenetére
Integrált.
szerk: Bár sok esetben dedikáltra is azt jrják integrált, mivel forrasztva van. Intel HDxxxx ha nincs játék.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pukibacsi82
tag
Az élet nem habos torta.
-
pukibacsi82
tag
Az élet nem habos torta.
-
Addeladdel
csendes tag
válasz pukibacsi82 #36274 üzenetére
Ennél kisebb gépet szeretnék, mivel szoktam utazni. Eddig 14-es volt, és az nekem pont megfelelt.
Az már egy másik dolog, hogy ilyeneket már nem nagyon árulnak, vagy rosszabbak, mint újabb társaik. Így 15,6-os monitorú laptopokat nézegetek. -
Chaser
legenda
válasz Addeladdel #36275 üzenetére
Dokkoló üzleti gépeken van. Ha USB-s kártyaolvasóra gondolsz más téma. De sztem mostani gépeknél mindnél van, max nem írják oda. Ha fontos, akkor gyártói oldalon érdemes ellenőrizni.
szerk: 14-esben ott van az LH532, de az matt. Úgy rémlik te csillit kerestél.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
btudos
nagyúr
válasz pukibacsi82 #36274 üzenetére
Mi lenne ha abbahagynad a rosszabbnal rosszabb gepek ajanlgatasat?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Addeladdel
csendes tag
válasz Chaser #36278 üzenetére
Igen, fényes kijelzőjűt szeretnék.
Az árukeresőn (ha nem is teljesen megbízható) próbálom szűkíteni a kört, mely gépek jöhetnek szóba.
Legyen 130 ezer alatt, i3-as procival ( azt hallottam, átlag felhasználónak ez a legjobb), min. 4GB rammal és min. 500 GB hdd-vel.Jelenleg itt tartok, de szóba jöhet más gép is, amely rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. A dedikált kártyásokat kihúztam a listáról az egyik hozzászólás miatt.
Van fényképezőgépem, amelybe SD kártya, és telefonom, amibe pedig micro SD jár, és ezért szeretném, ha ilyen kártyaolvasó is lenne a gépben. Tudom, hogy kábelen keresztül is lehet vinni adatokat, és úgy is szoktam, de pl. a fényképezőgépem tönkrement, így már csak kártyaolvasóval nyerhetem ki az adatokat róla.
[ Szerkesztve ]
-
pukibacsi82
tag
válasz btudos #36279 üzenetére
simens neked jó gép akkor gratulálok ...... nem akarok veled vitába állni volt mar pár laptop a kezembe ...........nap mint nap szerelem őket.....úgy hogy hagyjuk inkább....... mert mindenki mást szeret de nem kell le fikázni ha valaki segíteni szeretne én sem mondtam hogy szar gépeket ajánlsz.......?
Az élet nem habos torta.
-
Tikakukac
titán
válasz Addeladdel #36281 üzenetére
microsd-SD átalakító és jónapot, gyárilag microsd olvasós noti szvsz nem létezik.
Azok a gépek jahj, hát elég fejfájós. Ennyiért egy i3 szintű 2 magos dual-core kell neked.
pukibacsi82: Hát konkrétan nem tudom mit szerelsz, de nem notit az ziher. Mellesleg megjegyzem, Siemens már elég régóta nincs, de ha nap, mint nap ezzel foglalkozol akkor tudhatnád.
[ Szerkesztve ]
-
pukibacsi82
tag
válasz Addeladdel #36281 üzenetére
Az élet nem habos torta.
-
premete
veterán
válasz Tikakukac #36283 üzenetére
Ha 82 éves bácsi, akkor biztosan nem notebook szerelőként végezte a sulit.
1ébként nem Siemens-et írt, hanem valami hasonló, noname márkát, ahogy van Puna, meg Adidos a Négy Tigrisen.
Lehet a saját acerjét szereli naponta.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Addeladdel
csendes tag
-
btudos
nagyúr
válasz pukibacsi82 #36284 üzenetére
Egyre jobb, csak gratulalni tudok, jo hogy nem egybol Packard Bell-eket ajanlasz.
Szegeny embert nehez lenne jobban felrevezetni, mint ahogy Te probalkozol. Megyek sorban:
Pavilion G7 - lakkos borzalom, nem veletlenul annyira olcso, kis tulzassal hozzaersz es kopik rola a festek, talalkoztam vele.
Toshiba C870 - C szeria a Toshiba legalja, gyenge minosegu, rossz osszeszerelesu gepek, ujabb fantasztikus ajanlat, ez se veletlenul annyi amennyi.
Acer E1 - ez az amugy is ketes minosegu Acerek legalja, es veletlenul sem 17"-es.A 17"-es hasznalhato gepek tabora nagyon szuk, ilyen aron nincs is, erdemes kompromisszumot kotni kijelzomeretben, vagy emelni a kereten. De ezt neked nem kell mondanom, Te ugyis jobban ertesz a notebookokhoz mint itt barki
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tikakukac
titán
válasz Addeladdel #36286 üzenetére
Nem feltétlen. G580-ból játékra is viszik a dual-core-t és nincs semmi gond.
Amiben i3 és i5 van ott a belső drága, a külső hitvány. Azét mondtuk azt, amit.
-
Borote
addikt
válasz pukibacsi82 #36282 üzenetére
Linkelj kérlek akár egy ma is kapható 'simens' gépet, de akár linkelhetsz Siemens-t is, az még (félig) létezett is valaha.
(#36289) pukibacsi82: és mint notebook szerelőként mennyi rálátásod vannak a mai, azaz az elmúlt 1-2, esetleg 3 év gépeire?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
És, ha figyelmesebb vagy, akkor láthatod, hogy azt is linkeltem...
Bár nem fényes, hanem matt a kijelzője, de hidd el, jobban jársz ezzel.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
brumi1024
veterán
válasz pukibacsi82 #36284 üzenetére
Nem furcsa egyébként egy kicsit, hogy ez a gép túl olcsó? Az i5-ös(ráadásul Ivy!) gépek a legtöbb gyártónál 150k körül kezdődnek, és ezek csak a belépő modellek i5-ös változatai, de az Acer 125k-ért adja. Vajon hol spórolnak rajta? Hát az anyaghasználaton, a tervezésen és a supporton. Ennyiért legtöbbször egy B960/Sandy i3 fér bele a keretbe. Például ez.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Addeladdel #36292 üzenetére
Az i3 és a B960 között alig észrevehető a különbség az említett felhasználási területen. Viszont sokkal többet nyersz anyaghasználat terén.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Addeladdel
csendes tag
válasz AxBattler #36291 üzenetére
Láttam, hogy linkelted, de már a legelején úgy kértem a segítségeteket, hogy írtam, hogy fényes kijelzőjűt szeretnék.
-
Tikakukac
titán
válasz Addeladdel #36292 üzenetére
1,6Ghz 2 mag, ezzel vírusírtó, youtube, fb, 25 ablak, torrent és még vagy ezer másik valami van megnyitva és nincs gond. És ez egy 4 éves alap gép. Első körben ki kell vágni a vinyót és rakni bele ramot.
Jó lenne sőt remek lenne az i3 és i5 csak utóbbi feleslegesen erős és drága.
Amit mutattak AH532 neked tökéletes lenne. És abban bőven van minden, és marad pénz is.Fényes kijelző na igen, ezt sem gondoltam volna egyszer emiatt esik ki egy gép, mert matt
Passzolom ez így már mondjuk nehezebb.
[ Szerkesztve ]
-
Addeladdel
csendes tag
válasz Tikakukac #36296 üzenetére
Igen, a votl gépem tulajdonságai ezek voltak. Kicsit lassú volt, gondolom a 2GB ram miatt. Viszont a minap fogta magát és tönkrement a win7 alatt. Nem tudom, mi a baja, szervizbe küldöm, de valószínűsíthető, hogy a videokártya romlott el, mivel a win7 azt nem ismerte fel és 3 napra rá már nem jelenít meg semmit sem, csak zúg magában.
-
Tikakukac
titán
válasz Addeladdel #36297 üzenetére
Lehet lap lesz, az meg rendes szervizben elég drágaság. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mennyiért van most egy elfogadható (közepes) VGA-val i3-i5-tel(sb,ib) szerelt noti?
Alternatívaként valami izmosabb APU?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest