Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#36851) spyduck válasza sihu (#36849) üzenetére


spyduck
nagyúr

Ezzel megfogtál, majd utána kérdezek.

(#36852) Tikakukac: Várj, ez tuti?

[ Szerkesztve ]

(#36852) Tikakukac válasza Meghivott (#36850) üzenetére


Tikakukac
titán

Y500 és az a biztos.

sihu: Talált. Kell hozzá slim ODD keret, meg ahhoz előlap (ami nincs /vagy már van, de nem volt/) és a gépet ugyanúgy szanaszét kell robbantani, ráadásul a garimatrica pont az ODD-t és a lapot összefogó csavar fölött van. Mondom, halott ügy, én vagy 5 összes és szétszerelés után totál készen voltam, pedig az 50 csavaros TP-hez vagyok szokva. Az ehhez képest ujjgyakorlat.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36853) runner 125 válasza Meghivott (#36850) üzenetére


runner 125
nagyúr

A GT635M jó kis dGPU, ha tetszik a Thinkpad design, akkor ennyiért korrekt vétel, bár 2 éves bővítést én vásárolnék hozzá.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#36854) spyduck válasza Tikakukac (#36852) üzenetére


spyduck
nagyúr

A szervizes ezt üzeni :DDD

"billcsi ki, matrica fel, a csavar ki, dvd ki"

(#36855) premete válasza spyduck (#36844) üzenetére


premete
veterán

Bruttó ár:
349 900 Fthelyett
279 920 Ft
Idézet a honlapról; ha ez fél ár, akkor visszaülhet az iskolapadba, aki szerint ez félár: elemi 2. osztályt javaslom, ez 20%, tehát még az áfánál is kevesebb. :D
A másik, hogy nem akarja a lenovo, hogy "turkáljanak a gépben", az arra enged következtetni, hogy nem bízik a termék szétszedhetőségében szerintem. Pedig:
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#36856) Steven88


Steven88
tag

Sziasztok
Az elkövetkezendő 2-3 héten belül kellesz egy Notebook öcsémnek.
A keret kb 100-130ft lenne rá. LED-es 15,6" bőven jó hd felbontásban. Főleg játékra lenne (tudom erre elég kevés ez az összeg :( ). SSD nem szükséges, tárhely se fontos, hogy nagyon sok legyen, de látom szinte "mindbe" már 500gb van. Súly az tökminegy :D .
Valami segitséget kaphatok, és hol érdemes venni?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Csak, hogy én is csináljak valamit kinéztem egyet :)
Ez lenne az

(#36857) Tikakukac válasza spyduck (#36851) üzenetére


Tikakukac
titán

Nézz videót, mondom :B

A billzetet asszem 2 vagy 4 csavar fogja. Azt kiszeded. Aztán gemkapoccsal kilököd a cuccot, és szépen óvatosan körben kifeszegeted a billentyűzet drágát. Alatta lesz x csavar és a jobb szélsőn garimatrica alatt pihen 1 darab, amit ha nem oldasz, nem megy ki az ODD. Trükk mindenre van, én megoldottam ezt is anno, de a keret az nem volt akkor amikor én kérdeztem. Ha meg belülre kell, akkor UEFI-ben kell állítgatni dolgokat, plusz ugye még x csavar a billzet alól, plusz a gumitalpak. Ééééés az ODD keret első részén is van pár. Majd ezután hátul középen lehet leszedni a dolgokat óvatosan. Sarkoknál pedig gyakorlatilag annyira erős a cula, hogy bokámat fostam, mikor szedtem szét, hogy eltöröm. Aznap mikor hazamentem (2 gép, egyik 3-szor össze és szétszedve) megittam egy sört és akkorát aludtam, hogy phu.

Üzenem a szervizesnek, hogy tudom, mert én is így csináltam, rinyáltunk épp eleget :DDD De ezt otthon kegyetlen szopó letolni, grátiszban ugye így is sikerült 1 gépet elcseszni, mert a matricáról nem tudott mindenki, hogy ugye szike a barátod és cső :U
Na majd holnap megnézem mi a tényálladék, lehet azóta már kezelni lehet a szitut. ;)

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36858) brumi1024 válasza Steven88 (#36856) üzenetére


brumi1024
veterán

Acert ne. Sokkal inkább ez a G580(vagy ugyanez 4gb rammal, de kb annyi egy 4-es modul ha olcsó helyen veszed, mint a különbség, szóval megéri), vagy esetleg a nemrég tárgyalt Z585 AMD APUval.

(#36857) Tikakukac: A "garimatricával" szervizben nem nagyon törődnek, legalábbis az Y570-eknél nagyon nem tették, pedig többen az újrapasztázók közül simán csak leszedték. De nem értem miért kell erőltetni ezt a fajta szerelési módot. Oké, így jobban unibodynak néz ki a cucc, meg ne turkáljon benne a user, de aki akar az így is fog, vagy nem ezt a gépet veszi meg. De egy SSD-t lehessen már utólag belerakni. A unibodyságra meg az Apple gépei is nagyon összerakottnak tűnnek aztán mégis kicsavarsz 10 db csavart az alján, lejön az egész alu borítás, és minden szépen cserélhető, aminek cserélhetőnek kell lennie.

[ Szerkesztve ]

(#36859) Tikakukac válasza brumi1024 (#36858) üzenetére


Tikakukac
titán

A békesség az elsődleges, amit lehet, azt én úgy csinálom mindig, hogy ha rendesen berugok akkor másnap én se találjam nyomát, hogy azt a gépet bontottam :DDD

Hát előnye, hogy tényleg atom. Tehát ez nem nyikorog, hanem stabil, mint állat. Csak tényleg, tehát hogy valami ennyire húzós legyen, nem is tudom milyen gép volt nálam ami ennyire izzasztott.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36860) adamssss


adamssss
veterán

Sziasztok!

Erről mi a vélemény: [link]
Nagyon pofás kis darabnak tűnik, és HD-ban még a teljesítménye sem lehet rossz. Ezeket a mobil vga-kat mennyire lehet túlhajtani fesz emelés nélkül?

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#36861) Steven88 válasza brumi1024 (#36858) üzenetére


Steven88
tag

Köszi
A Z585A még tetszik is a video kari miatt, de proci lehet nem lesz olyan erős mint az i3.
Kb ezek mennyire erősek játék terén, mert mobile dolgokkal nem nagyon vagyok tisztában, asztalihoz vagyok szokva. Többnyire elindulnak rajta az újabb játékok is? Persze itt nem úgy értettem, hogy full csonton minden. Sajnos nem találtam egy jó tesztett róla :( .

(#36862) Chaser válasza adamssss (#36860) üzenetére


Chaser
titán

Van itt vkinek Z500-a és ha jól rémlik az OC le van tiltva.

szerk: Az komoly, hogy ugyanaz a gép barnában 15k-val drágább :F

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#36863) Avicularia


Avicularia
veterán

Árultam egy Dell N5010-et, ami itt leköpendőnek számít, 320-as wincsivel i3-380-as procival, ati 5650-el,8 giga rammal,januárig garis, 105K-ért ment el és legalább 4 ember telefonált még hogy megvenné.
Ellenben van egy topik által ajánlott fujitsu A512 i3-as procival, 4 giga rammal, win 8 pro-val, bontatlan csomagolásban, 100k-t kérnék érte, de a kutyának nem kell, senki még csak rá sem kérdez.
Nem értem az embereket :)

(#36864) Tikakukac válasza Avicularia (#36863) üzenetére


Tikakukac
titán

Mondom: 2510p, atomjó árban, korrekt belsővel, 1,5 hónap alatt ment el.

A saját Pavilionom, amiért az árazósok szerint max 75k-t adtak volna, de tényleg azért mert tudták, hogy dobozos, első tulajos és ismert az előélete pedig 8 perc után már hívtak és másnap már vitték is délelőtt. Alku nélkül le kp-zva, még a dobozát is én könyörögtem, hogy vigye el 2 napra rá, mert szeretném ha gondos gazdája lenne és meglenne mindene.

Na akkor én mit mondjak? :DDD Csicsa kell, nagy kártya, gigabájtok meg izé. Ez van.

Ja és az Ezredes is jó dolgokat mondd, a Fuji szegény el lett hantolva, rimánkodni kell mindig, hogy nézzék meg. A Dell meg az általában a kőkemény profi gépgyártó, és hát, hát nah ;]

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36865) runner 125 válasza Avicularia (#36863) üzenetére


runner 125
nagyúr

Az ok egyszerű.
A Dell-nek rendkívül erős a marketingje, ezzel együtt nagyon jó presztízst alakítottak ki az évek folyamán, így mint márka, - szériáitól függetlenül - az átlag user olvasatában jól cseng.

FuSi korszakot meg senkinek nem kell bemutatni. Még egy nagyi is tiltakozik, ha szóba kerül akár az 'új' Fujitsu márka.
Ez a márka pont fordítva épült be a köztudatba, és a Fujitsu-nak nem 0-ról kell most újra feltámadnia, hanem -10-ről.

Chaser

Ha, jól rémlik előtte meg a fehér volt drágább 5k-val.
..szerintem max másik disztribútortól van, ennyi lehet a nagy árrés oka.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#36866) mulatosdj


mulatosdj
tag

100ezerig keresek tesómnak laptopot! Főleg böngészésre és filmezésre lenne,néha egy kis game! Lehet használt is,de még garanciával! Várom az ajánlatokat!

(#36867) adamssss válasza Chaser (#36862) üzenetére


adamssss
veterán

Le van tiltva? BIOS-ban? :F

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#36868) Tikakukac válasza adamssss (#36867) üzenetére


Tikakukac
titán

Olyan kártya szinten, ha igen. Feszt emelgetni notis GPU-ban, hááát nem tudom. Én anno a mhz emelésekkel is óvatosan bántam, pedig fiatal voltam és hajtott a vérem. Ha meg kraft kell erősebbet kell venni.

mulatosdj: fentebb olvasol 100k-ért én lőttem vagy 5 gépet.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36869) Nixon18


Nixon18
senior tag

Csak részben tartozik ide, de Milyen laptopkiegészítőt vegyek? topicot nem találtam.
Szóval. Zudtok 15,6-os gépnek olyan hátitáskát, amibe nem csak a gép meg a töltő fér bele, hanem mondjuk kicsit nagyobb a mérete? Valami olyasmire gondoltam, mint egy normál hátitáska, csak legyen még egy külön bélelt rész a laptop számára.

Ebben esetleg tudnátok segíteni? Létezik egyáltalán ilyen?

(#36870) Tikakukac válasza Nixon18 (#36869) üzenetére


Tikakukac
titán

Szinte csak ilyen van, csaknem minden notis hátizsák olyan, hogy 2 fakkos, és simán elfér benne a gép plusz motyók.

Itt az albiban 2 tatyó van, mindkettő olyan, hogy belemegy a laptop meg mellé 4 füzet. Másik fakkba kaja meg pia. Én Csak only laptoptatyót nem láttam még, mindig nagyobbak több rekeszesek.

MM-ről nem tudom, holnap megnézem milyenek vannak , van egy állvánnyal csak hátiból.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36871) Nixon18 válasza Tikakukac (#36870) üzenetére


Nixon18
senior tag

Én még egy ilyennel sem találkoztam "személyesen" :D Merre érdemes nézelődni? Samsonite-nál? Mert Media Marktnál nem találtam ekkorát, csak olyat, amiben a laptop is alig fér el

(#36872) Dhampir válasza Nixon18 (#36869) üzenetére


Dhampir
félisten

Futártáskákba extrémebb cuccokat is belé lehet bújtatni.

(#36873) Nixon18 válasza Tikakukac (#36870) üzenetére


Nixon18
senior tag

Köszi a válaszokat. Akkor még nézelődöm. Valószínűleg csak fáradt voltam :D

(#36874) Borote válasza Tikakukac (#36870) üzenetére


Borote
addikt

Vannak még ezek a gay neoprén 'kabátkák', na azokba pl csak a notebook fér bele ;]
De ez főleg csak azoknak jó, akik bőröndben szeretnék szállítani a gépet, mert pánt az nincs rajuk :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36875) Tikakukac válasza Borote (#36874) üzenetére


Tikakukac
titán

Heeeee! :DDD

Az x200-hoz nekem is van kis tokom neoprén, megvolt vagy 3 dollár is ;] Ha megyek haza és nem kell a nagy tasi akkor tényleg jó, egyéb esetben rendes táska, az fix.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36876) btudos válasza Nixon18 (#36873) üzenetére


btudos
veterán

Nekem egy Case Logic hátizsákom van. Bár mostanában nem használom, de jó minőségű, és 2 évesen nem kímélve sem látszik rajta hogy nem 2 napja vettem. Én elégedett vagyok vele. van benne bőven hely a notebookzseben túl is.

[ Szerkesztve ]

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#36877) #91016704


#91016704
törölt tag

a Lenovo Thinkpad a múltján kívűl miért lehet különleges? (összeszerelés, anyag...)

(#36878) Borote válasza #91016704 (#36877) üzenetére


Borote
addikt

Pontosan milyen (melyik) ThinkPad szériára gondolsz? :)

(#36879) #91016704 válasza Borote (#36878) üzenetére


#91016704
törölt tag

http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/lenovo/Lenovo_Thinkpad_Edge_E530_Intel_Core_i3_3110M_4GB_500GB_NVIDIA_Windows_7_Fekete_NZQGNHV_8621.html

/telorol vagyok :) /

(#36880) #91016704


#91016704
törölt tag

csak erdekel mi kerult ebbe 204ezer Ft-ba, hiszen a proci, ram, hdd, vga nem eredmenyezi ezt az arat.

(#36881) Tikakukac válasza #91016704 (#36877) üzenetére


Tikakukac
titán

Rengeteg dolog miatt, de akkor olyan gépet keress amin nem villog az "Edge" jelzés. És akkor már beszélgethetünk különleges dolgokról.

Jaaa, és még a 204 ezret is sokallod :) Hát akkor sajnos ez nem a te műfajod, ahogy nézem feketepéntek T430 270k-ból akad, na az már Thinkpad :B

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36882) btudos válasza #91016704 (#36877) üzenetére


btudos
veterán

Az "igazi" Thinkpad-ek (jelenleg a T/W/X széria) azért "különleges", amiért az Elitebook vagy a Latitude széria is.

Egyrészt nagyon erős, a lehető legmasszívabb kialakításra törekvő fémváz köré épül, másrészt jellemzően a könnyű szerelhetőség is szempont a tervezésnél (egyrészt a minél jobb testreszabhatóság érdekében, másrészt mert az üzleti gépeknél jellemzően nem mindegy, hogy órákba vagy csak pár percbe telik mondjuk egy palmrest leszedése), és a Thinkpad-ek pl. (azért őket emelem ki, mert a TP-ket ismerem ilyen szempontból is, én egy T430-at használok) egy csomó olyan szoftveres extrát kapnak alapból, amikkel consumer gépen nem fogsz találkozni.

Plusz ezeknél a gépeknél nincs olyan hogy külföldre viszi a futár szervizbe, bár sajnos csúcskategóriás üzleti gépeknél is hallottunk már rémtörténetekről a szervizelés kapcsán.

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#36883) brumi1024 válasza Steven88 (#36861) üzenetére


brumi1024
veterán

A Z585 és a G580 karija kb ugyanolyan erős, mindkettőről információt itt találhatsz(ha pedig fent a keretben kiválasztod, hogy mutasson asztali gpu-kat akkor egy-kettőt bedob összehasonlításképp a táblázatba). A G580 GT635M-je egy átnevezett GT630M szóval ne a táblázatbeli GT635M-et nézd mert az erősebb(az egy GT555M). A nevekre kattintva alul lesznek játéktesztek is. Az újabb játékok normálisabb beállításokkal elfutnak ezeken, de nem egy Metro Last Light-al kell kezdeni, mert az nem fog :DDD Ja és ha a játék a fontos akkor ezekhez a gpu-khoz tökéletesen elég egy B960 vagy egy A8, nem leszel előrébb az i3-al, ráadásul az előbbinél nem is sokkal erősebb az i3.

[ Szerkesztve ]

(#36884) #91016704 válasza btudos (#36882) üzenetére


#91016704
törölt tag

koszonom a valaszt! nem vagyok a TP-be otthon, ezert kerdeztem, hiszen a belseje (proci,ram, hdd stb.) nem eredmenyezi ezt a viszonylag "magas" arat. Ezert kerdeztem a "kulsejerol", hogy miujsag, hogy okosabb is legyek :)

(#36885) Dhampir válasza btudos (#36882) üzenetére


Dhampir
félisten

A ThinkPadben használnak üvegszál erősítésű műanyagot is.

(#36886) Tikakukac válasza btudos (#36882) üzenetére


Tikakukac
titán

A kis újdonsült workstatinom konkrétan még ram konfigurálást is felajánlott bővítés után, rendesen utána kellett néznem, na mondom ez a nem semmi :DDD
Szóval ja, ez a konzumer dolog elmegy, de ezt aki megszokja, nem tágít.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36887) brumi1024 válasza Tikakukac (#36886) üzenetére


brumi1024
veterán

Végülis melyik lett? A 8530w? :)

[ Szerkesztve ]

(#36888) Tikakukac válasza brumi1024 (#36887) üzenetére


Tikakukac
titán

Az mocsok drága :N 8510W jött, a legnagyobb dokkal meg táppal házasítva. 840-es SSD jött még bele, és így az egész pakkért +5k-t kellett raknom a Pavilion árához. Első este könnyem csordult a gép után, de ha jövő héten kitakarítom akkor ez a gép sem lesz rossz ;)

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#36889) brumi1024 válasza Tikakukac (#36888) üzenetére


brumi1024
veterán

Az is komoly, főleg SSD-vel. Szerintem nem lesz nehéz megszeretni :)

(#36890) LaptopSystem válasza Tikakukac (#36888) üzenetére

Remélem,hogy beválik és nem bánod meg a cserét :)

[ Szerkesztve ]

Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

(#36891) AxBattler válasza Tikakukac (#36888) üzenetére


AxBattler
félisten

Majd vmi beszámolót írhatnál pár sorban. Mit cseréltél le?

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36892) Volu


Volu
tag

Sziasztok!

Van tapasztalata valakinek, hogy a Dell Inspiron 7720-nak mennyire jo a hutese?
I7-es procival vennem, es foto-video szerkesztesnel meg is hajtanam...
Valamint szerintetek erdemes-e varnom kicsit a Haswell alapu gepekre? A neten meg nyomat sem talaltam az utodjanak.
Nem feltetlen ragaszkodnek ehhez a Dellhez, viszont a 2 HDD slot nelkulozhetetlen lenne.
A tesztek szerint most 10% a a Haswell elonye a kifuto generacioval szemben, de az uj utasitaskeszletnek koszonhetoen ez kesobb akar sokkal tobb is lehet...

''A számítógépező csajok strasszkövekkel díszített iPodot akarnak és macska formájú USB-memóriát, ami bedugáskor nyávog''

(#36893) Chaser válasza runner 125 (#36865) üzenetére


Chaser
titán

Csak rácsodálkoztam, színen kívül más különbséget nem látok a 15k-s feláron felül:) Egész jó a 740m, ddr5-tel meg milyen jó lenne. Főleg ha gpu órajelet meg lehetne kicsit piszkálni:) Nem értem, hogy tudták lekorlátozni a sw-es tuningot. Tudnak valamit lenovoéknál.

szerk: Volu: Ha kell 2. HDD hely azt garvesztés nélkül meg lehet oldani a gépek 95%-ában könnyen, persze ha nem akarsz folyamatosan DVD-t is használni. NBC szerint nem a legjobb a hűtés i7-tel, de lehet rajta segíteni egy hűtőpaddal, gondolom 17-es gépet úgysem ágyban, párnák közt használnál. Meg persze az sem mind1, milyen volt a tesztelt gép pasztázása. Mivel nagy gép, igazából nem kellene a hűtéssel bajnak lennie.

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#36894) Jamby18


Jamby18
senior tag

Megvettem az A512-est, minden jól működik, de csak kell hozzá egy külső hangszóró, winamp-ba hellyel közzel be tudtam állítani egy hangszínt, hogy legyen egy kis dinamika ne csak magas hang, az is nagyon halkan.
Valaki esetleg használ ilyen USB-s hangszórót? Logitech z120, Genius SP U150x. Esetleg valami másabb?

(#36895) AxBattler válasza spyduck (#36845) üzenetére


AxBattler
félisten

Na jó, de a külsőn kívül?
Mert az AH532 jobb csomagban érhető el, az A532-nél alacsonyabb áron.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#36896) Armagedown válasza Jamby18 (#36894) üzenetére


Armagedown
őstag

Szerintem jobban jársz egy olcsóbb 2.1es hangrendszerrel !LOGITECH Speaker System Z313 .Hallottam már, haveromnak ilyen van, méretéhez képest jól szól , jobban mint egy usbs izé !

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#36897) Dicker válasza Nixon18 (#36869) üzenetére


Dicker
őstag

Pont neked szánták a mai ph cikk utolsó oldalát :)
Link

(#36898) Jamby18 válasza Armagedown (#36896) üzenetére


Jamby18
senior tag

Fontos lenne a hordozhatóság, laptoptáskába beleférjen, meg nem itthonra kell hogy legyen mélynyomója ezért akarok ilyen kis USB-st.

[ Szerkesztve ]

(#36899) domojko válasza Jamby18 (#36894) üzenetére


domojko
senior tag

Én Logitech x 230-at használok kb 5-6 éve, teljes megelégedéssel. Úgy látom sajna már nem forgalmazzák sehol.

Jaaa akkor nem szóltam.

[ Szerkesztve ]

(#36900) atibuc válasza Volu (#36892) üzenetére


atibuc
tag

Szia.
Nekem 7520 i5 HD van. Jó gép, Elméletileg és a youtube alapján abban is van SSD hely pluszba, de ha az optikai meghajtó nem napi szinten van használva akkor elég egy jó HDD/SSD keretet venni.

Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte!!

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.