Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#78001) hitman77 válasza Khelben (#77998) üzenetére


hitman77
senior tag

A méret jó kérdés.
Otthon monitorra kötném, amikor nem vagyok othhon akkor a kisebb súly és méret hasznos lenne.
Az akkuidő viszon nem annyira fontos mint a sebesség, többnyire otthon lenne használva.

Igazából az tetszett meg nagyon a HP-ben, hogy számomra is elérhető áron van a Probook széria egy tagja az összes előnyével (max. 120eFt-ot szánnék rá). Ha esetleg a "fekete pénteken" még tovább akcióznák, akkor pedig kimondottan jó vételnek számítana szerintem.

(#78002) btudos válasza Ghoston (#77999) üzenetére


btudos
veterán

Ha lejjebb adsz az igenyekbol ott a Probook 450, minosegre mas dimenzioban mozog, mint az altalad nezett Asus.

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#78003) szabonagyur válasza Ghoston (#77999) üzenetére


szabonagyur
félisten

Csak tudod míg más topikban egy-egy téma egyszer hangzik el, itt napi szinten jön a 100e Ft-ból mit vegyek, 150-ből mit, majd 200-ból és társai. Ha nem írunk semmit akkor az a baj, ha azt írjuk olvass vissza az a baj, ha megírjuk nincs ilyen az is baj.

Amúgy ha egyszer megkaptad a választ pár hete, hogy ilyen gép nincs akkor mi értelme újra megkérdezni? Nem változnak a dolgok max évek alatt.

(#78002) btudos: csak a kolléga játszani is akar függetlenül attól, hogy szerinte semmi GPU vagy CPU igényeset nem fog használni (de attól írta hogy játszani akar minimum közepesen).

[ Szerkesztve ]

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#78004) Dreadloord válasza premete (#77996) üzenetére


Dreadloord
senior tag

Látom a lényeg elkerülte a figyelmed: 1500 euróért még nem lesz az igazi az az aw, mire normálisan bekonfigolja 2000 eurónál jár. Az aw jó almárka, de ha fontos neki az ár/érték arány akkor felejtős, ennyi.
Persze ha csúcsminőséget szeretne 1500 euróért, akkor vegye meg, csak törődjön bele, hogy teljesítményben egy 1000 eurós gép szintjét hozza, és 500 euróért minőséget és logót vásárol.

(#78005) redwhite78 válasza Ghoston (#77999) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Én is válaszoltam (#77972), szerintem teljesen normális stílusban. Vagy ha azzal is volt gondod, akkor érdekelne, hogy mi az.

never go full retard

(#78006) szabonagyur válasza redwhite78 (#78005) üzenetére


szabonagyur
félisten

Biztos te sem voltál elég kedves.... :U

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#78007) Ghoston


Ghoston
csendes tag

Ez mondjuk pont kapufa mert nem hiszem hogy egy tv kiválasztása vagy a laptop amiről gépelek kiválasztása egyszerűbb lett volna.
Sőt, ezidáig az egér, külső vinyó, mp3 lejátszó, fülhallgató, laptop hűtő, bridge kategóriás fényképezőgép és gamepad választás közben sem futottam bele eddig ilyen attitüdbe.
Szóval csak egy apró tanács (vagy megfogadod vagy nem), ha ki vagy égve a segítségadásban akkor egyszerűbb ha nem szólsz hozzá. Azért kérdezünk mert nem tudjuk, tényleg nincs szükség a kioktatásra.
3 éve amikor a laptopom vettem egészen képben lettem a végére és tudtam hogy a legjobbat vettem 330k-ért. Most utánajárás nélkül a formanyomtatványt kitöltve vakon azt hittem, 3 év elteltével reménykedhetek egy hasonló minőségben+teljesítményben 200k-ért szintén fullHD-s matt kijelzővel 17" helyett 15"-ban...
Mint kiderült nem, bár azt továbbra sem értem miért rugózól a 12. kérdésen, amikor a 3. kérdésre adott válasz tökéletesen lefedi hogy CPU vagy GPU igényes felhasználása lesz a laptopnak.

(#78008) Ghoston


Ghoston
csendes tag

(#78005) redwhite78:
Hát igazából írtam hogy kinek szántam a kis megjegyzésemet, tulajdonképpen a Te 5leteidet nézegetem jelenleg, N550JK és N551JM is befutó lehet de még nézelődöm, nem akarom elkapkodni, egyenlőre az ASUSos topicot olvasgatom, hogy megtudjam milyen a tulajok véleménye :) .

[ Szerkesztve ]

(#78009) szabonagyur válasza Ghoston (#78007) üzenetére


szabonagyur
félisten

Akkor meg most olvasd el egyszer amit írok:
Itt notebook téren nincs annyi választék, mint TV, mp3 lejátszó. füllhalgató, stb esetében.... Ahogy írtam szabvány kérdések hangoznak el naponta amire válasz is születik naponta, ez alapján 99% biztosságal lehet választ találnia annak aki gépet keres. A te kérdésed is ugyanilyen mivel szokásos 200k-s gémer gépet keresed amire mindeddig az volt a válasz, hogy nincs. Ha használod a keresőt egyből kiderült az a laptop nem ajánlott és ennyiért nem lesz gémer gép.

Tudod miért rugózok rajta? Mivel nem te vagy az első aki azzal jön, hogy ugyan nem akar játszani nagyon erős dolgon aztán szépen kiderül, hogy de mégis. Másrészt ha te elvárod a szép választ mi is elvárjuk, hogy értelmesen legyen a kérdőív kitöltve, tehát ha eleinte odaírod, hogy játszani akarsz közepes minőségen (na meg elvárod az FHD-n) akkor végig erről legyen szó, hogy igen te játszani akarsz közepes beállításon, tehát kel a CPU meg GPU is.

[ Szerkesztve ]

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#78010) Tikakukac válasza Ghoston (#78008) üzenetére


Tikakukac
titán

Ha nem 200k a keret, akkor N550-et vegyél. Az a kijelző meg wifi ami a másikban van pusztulat. Hidd el. A fentebb említett kiégést az előző hetemnek megadta.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#78011) redwhite78 válasza szabonagyur (#78009) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Kicsit mindenkinek igaza van. Neked is, mert tényleg a szokásos körök futnak és olykor elfogy a türelem, másrészt kicsit neki is, mert sztem viszonylag érthetően kitöltötte az összefoglalót. Annyit azért írt, hogy a Dragon Age: Inquisition-nal játszana közepes beállításon. Ránézve a játék igényeire láttam, hogy ehhez kevés lesz a 840M, tehát a 200k keret is. Marad a szokásos N551 a GTX 860M-el.

never go full retard

(#78012) Khelben válasza bbubby00 (#78000) üzenetére


Khelben
nagyúr

Ennyiért nem nagyon tudsz válogatni, szóval ha megtetszik egy gép és jó állapotban találsz belőle, akkor vedd meg, ennyi. Amúgy sem sok fehér gép rohangál a világban, szóval szerencséd van, hogy egyáltalán találtál. A Lifebook sorozat a FS üzleti szériája volt annó, jókat mondtak róla. Én jobban bíznék egy HP-ban, de abból meg nincs fehér.

(#78013) reelc


reelc
veterán

Sziasztok!

Előre is elnézést kérek, hosszú lesz.
Jó 2 éve majdnem vettem egy Fujitsu A531-et, de (elsősorban anyagi okok miatt) egy itteniek által szintén javasolt Thinkpad T400-am lett Alfától, amit a mai napig használok. Szeretem, jó kis gép, de feltámadt bennem az igény, hogy játsszak. Asztali gépet nem akarok, és "gamer gépre" sincs keretem. Nem vagyok elvakult, nem akarok az én árkategóriámban Crysis 4-ezni, stb. :) A játékaim jelentős része 2010 előtti megjelenésűek, vagy újabb indie játékok. 1-2 kivétel akad.
Pár napja olvasom a fórumot, és látom, hogy az Acer és az ASUS továbbra sem ajánlott az olcsó kategóriában. Ill. hogy a Lenovo hazai szervíze most elég bajos. Ebben nem várható változás? Egy ilyen nagynevű cégnek adnia kellene magára. Csak azért írom, hogy én ezalapján nem zárnám ki a Lenovót, lehet pár hónap múlva megszűnik a probléma. Bízom benne.

(1) Talán 2 hónapon belül. Nincs kőbe vésve. Lehet később. Most elsősorban tájékozódom.
(2) Max. 180e Ft.
(3) Film, zene, játék, böngészés. Általános használat, nem munkára.
(4) Amennyire tudom, az Oblivion lenne az egyik leggépigényesebb, de ha elfutna a Skyrim is, jó lenne. Ez utóbbi a plafon, ha nem teljesül, nem halok bele. Minimum felbontással, minimális grafikai opciókkal szoktam játszani.
(5) A minőség, de úgy érzem itt kompromisszum lesz a teljesítmény javára. Jó lenne, ha matt lenne a gép, nem lakkos.
(6) Jelenleg nem fér bele az anyagi keretbe, nem tervezem.
(7) 15,6 - 1366x768, a kívánalmaimmal úgy látom csak fényes van, de jó lenne a matt.
(8) Nem számít a súlya.
(9) Operációs rendszer nélkül.
(10) 500GB HDD, 4GB RAM, szeretnék bele optikai meghajtót.
(11) Egyéb kívánság? Nem jut most eszembe semmi.
(12) Nem.
(13) Lenovo Z50 70 nem vagyok biztos benne, hogy a FullHD jó ötlet, és a procit sem ismerem, hogy mennyire illik ehhez a VGA-hoz. Ami mellette szól: az ára, 2 év garancia, a VGA, nagyobb HDD.
HP Pavilion 15-p051sh: szivem szerint ezt választanám. VGA, HDD mint az előző, garancia is 2 év. i5 proci, de még ez is U. Kérdés, megér +35e-et az előzőhöz képest?

(14) Újat szeretnék. Elsősorban azért, mert hitelre venném.

Mi lenne az ideális proci+VGA párosítás?

Előre is köszönöm a véleményeket.
Meghallgatok mindenkit.
Ja, és bocs, hogy én vagyok a 20000-ik, aki játszani akar 200e alatt. :)
Írtam, hogy jó lenne ha matt lenne a gép és a monitor is. A T400-on hozzászoktam ehhez, tetszik és praktikus. De ha nincs, akkor nincs.

[ Szerkesztve ]

(#78014) Ghoston válasza szabonagyur (#78009) üzenetére


Ghoston
csendes tag

Zárjuk le, én azért gondoltam hogy felesleges a 12. kérdés mert korábbi válaszokból logikusan adja magát a válasz, de igazad van, ha pontos segítséget várok akkor pontosan kell kitöltenem a kérdőívet.

Megjegyzem én pont azt szeretem, ha ennyire egyértelműek a dolgok, azaz hogy az egyes árkategóriákban majdnem 100%os biztonsággal lehet ajánlani "legjobb" terméket felhasználási körnek megfelelően.

Kukacoskodásom kérlek nézzétek el, panaszkodásom közben azért sokat tanultam a hsz-ekből. Végeredményben az ASUS N550JK nyert, de hogy meg lesz-e vásárolva az úgyis attól függ hogy tetszik-e a laptop külseje a lánynak :W .

(#78015) szabonagyur válasza Ghoston (#78014) üzenetére


szabonagyur
félisten

NIncs ebből semmi probléma csak látod nálatok is azért csak sikerült egy tök más gépet, más árkategóriában HD kijelzővel találni...

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#78016) redwhite78 válasza reelc (#78013) üzenetére


redwhite78
aktív tag

A Lenovoval nem csak a gari a probléma, de az FHD-n játszani natívban nem fogsz a 840M-mel, emellett az i3 u is gyenge proci. Nem is értem hogy lehet ilyen hülye konstrukciót összerakni. De lehet direkt ilyen...
A Pavilion simán csak silány.

Ha 180k körül játék, akkor most inkább ezt a Dell-t mondanám. (840M / i7u / 3 év dell gari egész jó ajánlat ennyiért) Ha nem cipeled elleszel vele, arra úgyis ott a T400.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#78017) btudos válasza reelc (#78013) üzenetére


btudos
veterán

Az emlitett Dell-hez kepest grafikus teljesitmenyben es garancia hosszaban rosszabb, minden masban jobb a HP Probook 450, en azt vennem tetszoleges konfiguracioban.

[ Szerkesztve ]

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#78018) Boborjan


Boborjan
csendes tag

Sziasztok!

Magamnak kellene egy gép, otthoni használatra:

1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2-3 héten belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
155k
(3) Felhasználási kör?
Internetezés, filmnézés, néha filmkonvertálás
(4) Játékra használnád-e?
Az egyedüli játék ami érdekel, az a Diablo 3. Menjen natív felbontásban medium-high-on.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Is-is
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Nem baj ha gyárilag van benne, de lehet hogy csak később veszek majd bele a HDD helyett, vagy mellé (m.2 slot).
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
15,6" - 17,3” , 1366x768 - 1600x900, lehet fényes de inkább matt.
(8) Notebook tömege?
Lényegtelen, nem nagyon lesz hordozva.
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nélküle, de ha belefér az árba a Win 8.1, az sem baj.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
4GB RAM, amit szeretnék majd bővíteni 2x4GB-ra, HDD 500GB-1TB, SSD esetén 128GB-256GB
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
A legerőforrásigényesebb feladat a konvertálás lenne, illetve menjen a Diablo 3. Ha lehet M-es processzor legyen benne, vagy U-s szériából i5, AMD esetén FX-7500, A10-7300. HD4600 IGP teljesítményén mennyit dob a kétcsatornás memória működés, érdemes bővíteni? A fenti AMD procik IGP-je hogy viszonyul a HD4600-hoz teljesítményben?
(13) Eddig kinézett notebookok?

LENOVO Z50-75

LENOVO G510

LENOVO G710

HP Probook 455 G2

FUJITSU Lifebook A544 i3/HDD

FUJITSU Lifebook A544 i3/SSD

FUJITSU Lifebook A544 i5/HDD
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Lehet használt is.

(#78019) redwhite78 válasza btudos (#78017) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Gondoltam rá, de mivel van egy T400-a és kifejezetten a játék miatt keres notit, ezért nem írtam. De mint alternatíva említhető.

never go full retard

(#78020) d@minator


d@minator
addikt

Sziasztok! Nőneműnek kellene laptop 150-200e között innen [link] 1-2 héten belül. Szempontok: fogalmam sincs. :DDD Játék biztosan nem de amivel csajok játszanak menjen rajta. :U
Gondolom egy nagyobb felbontású kijelző nem hátrány. Több is jöhet. Köszi!

(#78021) Khelben válasza d@minator (#78020) üzenetére


Khelben
nagyúr

Ajánlott gép: lásd szempontok.

(#78022) reelc válasza redwhite78 (#78016) üzenetére


reelc
veterán

Igen, köszi, a gari és a FullHD én sem tartottam jó ötletnek ezt a felbontást.
Arra a Dellre ráakadtam, de nem linkeltem, mert nem tudom, egy ilyen 840M-es VGA-hoz van értelme ilyen i7 procinak?

(#78017) btudos:
Probookokból ez férne bele. i5-tel már jóval drágább lenne. Szimpatikus gép, üzleti, matt, és erre is 3 év a garancia, mint a DELLnél. Az AMD VGA gyengébb, mint a kinézett NVidia, de szerintem elég jó. Normálisan tudja futtatni a Skyrimot is. Bár nem tudom kivenni a szövegből, hogy milyen procikkal készültek a tesztek? Vajon i3-mal mit nyújtana?

A T400-at eleve használtan vettem, van benne picit több, mint 2 évem, igazából nem lehet tudni, mennyi van még benne. Szóval játékra és napi használatra lesz az új.

(#78023) Khelben válasza reelc (#78022) üzenetére


Khelben
nagyúr

840M-es VGA-hoz van értelme ilyen i7 procinak

Még i5-nek sincs, i3 és pentium M is röhögve kihajtja.

(#78024) redwhite78 válasza reelc (#78022) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Ha a napi használat hordozást is jelent, akkor mindenképp a probook, de a gpu gyengébb benne. Neked kell tudnod, hogy elég-e neked az a játék, amit tud. Nekem még a radeon driverrel is fenntartásaim vannak, de ez én vagyok.
A 840M-nek elég lenne amúgy egy pentium is, de hát i7-tel szerelték, mit lehet tenni. :) Azért nem gond ez most, mert ez egy alacsony fogyasztású 2 magos i7, nem fog sokat zabálni és melegíteni. Olyan i5 M-es szinten lehet, vagy kicsivel azok alatt.

#78023 Khelben: Ezzel a logikával az én latimban sincs sok értelme az i5 M-nek az integrált kártya mellett, mégsem jön rosszul, amikor úgy 70 füllel böngészek. :D

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#78025) Dhampir válasza redwhite78 (#78024) üzenetére


Dhampir
félisten

Milyen Latid van?

(#78026) Hogen


Hogen
tag

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Karácsonyi ajándék lenne
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? hát minél olcsóbban legyen 40.000 a plafon
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) játék, net, film
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? 1366*768 közepes részletességgel ( Dota2, CS:GO)
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Teljesítmény
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! igen de szerintem azt majd megoldom én
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15" tökéletes lenne
(8) Notebook tömege? teljesen mindegy nem lenne hurcibálva
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? nélküle is jó
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? inem kell nagy tárhely de ramból ne gyengélkedjen 3-4 giga legyen
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) nincs
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? max a játékok
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) nincs kiszemeltem még
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? használt jó állapotban lévő gép is tökéletesen megfelel

(#78027) btudos válasza Hogen (#78026) üzenetére


btudos
veterán

Nagyon nem vagy tisztában azzal mit szeretnél, vagy nagyon elírtál valamit, de 40 000 Ft-ból örülj, hogy alap célokra kapsz notebookot, játékról ne is álmodj.

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#78028) troland26 válasza Dhampir (#78025) üzenetére


troland26
őstag

Szerintem ....tude . troll ON ;]

(#78029) Blackhole13


Blackhole13
senior tag

Üdv,

Megbízható, könnyen hordozható 13-14" körüli laptopot keresnék alapfelhasználásra. Semmi játék, 3d tervezés nem téma. Legyen egy jó billentyűzete és az akksi is bírja legalább 3 órán át.
Dedikált videókártya, ssd, hatalmas háttértár nem szükséges.
80E Ft-ig mit ajánlanátok ezeknek a kritériumoknak megfelelően?

[ Szerkesztve ]

(#78030) btudos válasza Blackhole13 (#78029) üzenetére


btudos
veterán

Thinkpad T410, Elitebook 8440p, Latitude E6410/E4310

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#78031) flash- válasza MarQs (#77869) üzenetére


flash-
veterán

igen ezeket a netes listákat én is láttam, bár szerintem ezeket csak hasraütésszerűen adják ki..
mert hát a 450 g2 manualjaban sem említik sehol hogy lenne msata,
és sajnos az alaplapon se látom a csatlakozót amibe bele lehetne "tolni" egy msata-t..
[link]

de lehet az is, hogy van olyan változat(drágább) amin van..
az "olcsóbban" ami 160E körül van - azon háát szerintem nincs.... de ne legyen igazam..

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#78032) littlebunny


littlebunny
csendes tag

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...
Kinéztem a media marktban ezt a laptopot, 206 ezerért tudnám elhozni ennyiért megéri? Vagy inkább gondolkodjak ebben? Nemtudom egyébként, hogy mennyi RAM-ra lenne szükségem.. Sims3-ra lenne használva a gép amit azért szeretnék majdnem full grafikán futtatni ha lehetséges illetve ezen kívül böngészésre, film nézésre és szövegszerkesztő programokra valamint egy kis photoshopra is. Ezek közül akár többet is tudjon egyszerre kezelni gyorsan (pl. Chromeban 10 lapfül+ szövegszerkesztő+ Photoshop). Ilyen esetben is elegendő lenne a 4GB RAM?

(#78033) reelc válasza Khelben (#78023) üzenetére


reelc
veterán

Ehhez nem értek.
Ez a proci+VGA? Tetszik a ProBook, elolvastam a tesztet is róla a TechKalauzon, meg a Dell Inspiron 3542-ről is, ami szintén szóba jöhet nálam.
Súlyos érv a HP mellett az árcédula is.

(#78024) redwhite78: nem akarom hordozni. A napi használat nálam az otthoni használat. Film, zene játék, stb. Nincs asztalim, helyette használom a T400-at is. Játék fronton akarok beleerősíteni, mert az Intel GMA 4500MHD nem sokat bír.

[ Szerkesztve ]

(#78034) ZavaBalazs válasza littlebunny (#78032) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

ha az asust választod, arra figyelj, hogy ne az arénás media marktból hozd el, mert ott a kiállított darab palmrestje annyira meg van hajolva a touchpad előtt az első élén, hogy még a billentyűzetbe is hullámot vet :DDD le akartam fotózni, de amint elkattintottam, rám vetette magát a biztiboy :(

jó, nyilván ez egyedi eset, sérült darab, de hát na, ilyet miért raknak ki mutatóba?

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#78035) nősember


nősember
csendes tag

Sziasztok

valaki megtudná mondani hogy 90000 ft-os gépnél mi a különbség az N3530 vagy egy N2830 között vagy ebben az ár kategóriában melyik a legjobb ?

(#78036) littlebunny válasza ZavaBalazs (#78034) üzenetére


littlebunny
csendes tag

Én a westendbe nézegettem egész jónak tűnt..bár ott nem volt belőle kiállított példány úgy hoztak ki hátulról... de kérdés hogy meddig tűnik jónak... :U :F

(#78037) Armagedown válasza nősember (#78035) üzenetére


Armagedown
őstag

Egyik sem jó,ennyiért csak rossz minőségű laptopok vannak, használt üzleti gépben gondolkodj.
De még jobb, ha kitöltöd az összefoglalót.

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#78038) szabonagyur válasza nősember (#78035) üzenetére


szabonagyur
félisten

Ha jót akarsz magadnak nem veszel ilyen csoda procis gépeket, egyiket sem. Keress hozzá egy 10.000-est és 100-ért van a Lenovo B590 Pentium 2020M-el, sokkal jobb.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#78039) Khelben válasza nősember (#78035) üzenetére


Khelben
nagyúr

Nincs közöttük különbség, csak hasonlóság: egyiket sem szabad megvenni.

(#78029) Blackhole13 : Probook 4330s, Elitebook 2540p

[ Szerkesztve ]

(#78040) nősember


nősember
csendes tag

Köszi a segítséget . mindenkinek akkor nem veszek ilyent :)

(#78041) Blackhole13 válasza Khelben (#78039) üzenetére


Blackhole13
senior tag

Köszönöm a segítséget. Nem is gondoltam, hogy ilyen gépek is vannak már ennyi pénzért.

(#78042) cserix válasza flash- (#78031) üzenetére


cserix
tag

Pedig írja ......
M.2 kifejezésre keress rá a leírásban.
Csak felületesen néztem bele és nekem az jött le hogy a 450 G2 esekben van.

HP ProBook 650 G1, BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G

(#78043) Giovanny


Giovanny
őstag

Üdv mindenkinek,ThinkPad T440 (IPS M.2 ) és Dell E7440 (IPS mSATA III ) között kérnék segítséget a döntésben,leginkább az M.2 vs.mSATA miatt vacilálok...

Zero Defect.No Compromise !

(#78044) Tikakukac válasza Giovanny (#78043) üzenetére


Tikakukac
titán

E7440. Nagyjából tudod mekkora TP fanboy vagyok, de itt messze nem az SSD csatolója az ami ledönti a T440-et.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#78045) Giovanny válasza Tikakukac (#78044) üzenetére


Giovanny
őstag

Igen,azt is olvastam hogy mekkora "siker" lett az új 40-es széria,nekem is eddig TP voltak,de most erősen elgondolkoztam más irányba...sajnos.

Zero Defect.No Compromise !

(#78046) Tikakukac válasza Giovanny (#78045) üzenetére


Tikakukac
titán

40-esből is vannak olcsított részek, nyilván. De azért amikor 2-3 perc alatt megbarátkozom egy notival és aztán alig akarom visszaadni az azért nem egy megszokott dolog felém. Ezt tudta az E7440, ha lenne egy kihagyhatatlan ajánlat 1 hónapra vennék magamnak csak úgy ismétlőnek.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#78047) Digital


Digital
addikt

Sziasztok!

Egy ismerősömnek gép kellene.
Böngészésre, szövegszerkesztésre használná. Intel i5-ös procival szerelt gépet szeretne, bár szerintem elég lenne az i3-is :F 4Gb DDR3-as ram legalább legyen benne. Mérete 15" legyen.
Milyen márkát, típust ajánlotok? Most egy Lenovo C2D gépet nyúz, jöhetne még egy ebből a márkából, bár nem ragaszkodik hozzá! Eszembe jutott még egy SSD upgrade a régi masinában, szerintem sokat dobna rajta!
A keret 150k!

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...

(#78048) XFoxyX


XFoxyX
tag

Sziasztok!

100.000Ft - 160.000Ft -ig szeretnék Laptopot venni főleg irodai használatra.

Jelenleg ezt néztem ki: [link]
Mi a véleményetek róla? Processzor mennyire jó? Nem láttam a leírásban hogy matt kijelzős-e de valószínű nem.
Esetleg tudnátok mutatni hasonló gépet matt kijelzővel?

(#78049) yoee válasza redwhite78 (#77980) üzenetére


yoee
csendes tag

Köszönöm!, nézem!

(#78050) szabonagyur válasza XFoxyX (#78048) üzenetére


szabonagyur
félisten

Hello

Inkább ezt: [link]

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.