Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Decemberben
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
640ezer környéke
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Játék
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
COD Warzone, PUBG, 1080p
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Elég volna a full hd, a Windows rossz hdpi skálázódása miatt, nem számít, hogy tn vagy ips
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem volna hordozva, de asztali géphez a vásárlónak nincs helye
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
-
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
500gb SSD és 32 GB RAM
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Geforce RTX 4070 legyen benne
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új
Eddig egy LENOVO Legion Slim 5 16AHP9 notit néztem ki. -
Armagedown
őstag
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?1 hónapon belül
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)Max 800.000 (kb 1800 euro), a német Amazonról lesz rendelve
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)Játék
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?Az aktuális játékokkal, elég a full hd
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?15,6 vagy 16 inch, 1080p, matt
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?Nem lesz sokat mozgatva
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)Előtelepített Windows 11
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?32 GB RAM, 1 TB SSD
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)Amennyire lehet, legyen jó a gép hűtése és minősége.
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)Új. -
Armagedown
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én csak most olvastam el.
Nem az AMD hibája, hogy elrontja a gyártó a ventillátorprofilt. -
Armagedown
őstag
-
Armagedown
őstag
válasz
Gergely_1234
üzenetére
Az a baj, hogy te azt hiszed, hogy ezzel a notival életed üzletét kötötted meg és az agyadat eltompitja a rózsaszín köd.
A csalók is az ilyen emberekre vadásznak.
Ilyen hozzáálással nem lehet jó döntést hozni, mert egyszerűen figyelmen kívül hagyod vagy csak simán általánosításnak nevezed mások tapasztalatát.
-
Armagedown
őstag
válasz
Gergely_1234
üzenetére
A melegedéssel az a baj, hogy ez a nagy hőingadozás a bga forrasztást hosszabb távon tönkreteszi, persze garanciaidőn túl, az alaplapcsere meg nem olcsó.
-
Armagedown
őstag
válasz
Gergely_1234
üzenetére
Vásárlás előtt kell kérdezni, nem utána

Ez nem csak a laptopokra igaz. -
Armagedown
őstag
válasz
KőszegiMilán
üzenetére
Ez egy melegedős gamer gép, vegyél inkább valami normálisabbat integrált grafikával, játszani sokkal jobb egy asztali és a túlmelegedés miatti lassulás is ritka.
-
Armagedown
őstag
válasz
buszospeter
üzenetére
Nagyon lassú, a minősége, főleg a kijelzőjének a minősége eléggé megkérdőjelezhető, a tudásához képest még drága is, ezt a tudást kb feleennyiért szokták adni.
-
Armagedown
őstag
A másik topikban feltettem egy kérdést, de sajnos nem aktív a topik, így ide is linkelem.
(1) Amint találok egy megbízható eladót
(2) 50-70ezer között
(3) Amatőr szintű Photoshop, ezért olyan gpu kell, ami kompatibilis vele.
(4) Nem lesz játék
(5) 1600x900 vagy full hd, antiglare, villogásmentes led háttérvilágítással
(6) Keveset volna hordozva, maximum hetente egyszer
(7) Teljeskörű driveres támogatás Windows 10hez
(8) Nem szükséges, van ssd-m, amit vásárlás után bele is szerelek
(9) Usb 3.0, sata III
(10) Tudom, hogy ez csak használtból jön ki és úgy is lehet, hogy kevés rá a keretGondolom nem járnél rosszul egy Hp Elitebook 8570pvel, vagy Dell Latitude E6540el, előbbi AMD Radeon HD 7570Mel, utóbbi AMD Radeon HD 8790Mel.
Mennyibe hajlamos ez a gpu széria a bga hibákra? -
Armagedown
őstag
válasz
Kolosszus01
üzenetére
Jobb az i3, az N széria kb Core 2 Duo szint.
De cserélni nem lehet, mert bga forrasztással van az alaplapra forrasztva, meg amúgy is más generáció, ha cserélhető volna sem volnak egymással kompatibilisek. -
Armagedown
őstag
válasz
Victoryus
üzenetére
Nézd meg a Notebookcheck mobile cpu benchmarlistjét, ott látni fogod, hogy az A6-7310et még egy combosabb Core 2 processzor is megver bizonyos esetekben, pedig az ma már egy őskövület.
A Hp 6910p-m sajnos elpusztult, a bolhapiacon vettem egy 6710b-t alkatrésznek 2ezer körül , az szintén egy hasonló régi laptop, át tudtam bele rakni a T-8300at és tökéletesen működik. korához képest, nem is olyan rossz az 1680x1050es 15.4es kijelző.
Még mindig jobban jártam vele, mint te fogsz az Amds laptopoddal. -
Armagedown
őstag
Tudtok laptopot ajánlani?
-
Armagedown
őstag
Kinéztem néhány használt laptopot, de még nem tudom, hogy melyiket vegyem.
Melyiket volna érdemes megvenni ezek közül?
Hp Elitebook 8470p, 8570p, Dell Latitude E6430, E6530, Lenovo Thinkpad T430, T530.1. Még nem tudom mikor fogom megvenni, egyelőre még működik a Hp 6910p
2. 50ezer körül, de nem Magyarországon élek, így hiába reklámoztok privát üzenetben magyar webshopokat.
3. Általános felhasználásra kell, böngészés, videó
4. Nem akarom játékra használni.
5. Nagyon fontos, hogy villogásmentes legyen a matt kijelző háttérvilágítása, méret az mindegy
6. Nem lesz sokat hordozva
7. Támogassa a Windows 7et is.
8. A merevlemezt ssdre fogom cserélni, a memóriát pedig 8 GBra bővítem, vagy ha találok, akkor azt veszem, amelyikben ennyi van.
9. Legyen rajta webkamera.
10. Használt üzletit keresek, a felsoroltakon kívül jöhet más is. -
Armagedown
őstag
válasz
Zsolti2627
üzenetére
A lófogáson egyik gamernek hirdetett gépet sem érdemes megvenni, attól, amiért van benne egy 7 éves videokártya, még nem lesz játékra alkalmas.
-
Armagedown
őstag
válasz
Bluebess72
üzenetére
Vásárlás előtt nem árt tájékozódni, hogy milyen tapasztalatok vannak az eMAGal.
-
Armagedown
őstag
Most már kapható olcsón Ryzenes laptop, ha valaki ilyenre vágyik

-
Armagedown
őstag
Az uncsim, aki egy lány, egy laptopot szeretne programozásra, a mostani Lenovo R500 helyett
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?Minég hamarabb
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)Kb 150-170ezer forintnak megfelelő összeg
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)Programozás
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?Nem lesz játék
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?Gondolom ips kell az ilyen felhasználásra, de mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?Az egyetemen lenne használva, nem volna sokat hordozva, utazás közben nem használná
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)Nem számít
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 8 GB ram jó volna, illetve az ssd sem ártana
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)Lehetőleg új -
Armagedown
őstag
válasz
Whaazzup
üzenetére
Töltsd ki az összefoglalót, nem viccnek van, a linkelt gép viszont viccnek is rossz, az is lassú, mint az N jelű vackok, azok lassabbak, mint a régi Core 2 Duo processzorok, erre gondoltam, nekem a Hp 6910pmben T8300 van és jobb az egyszálas teljesítménye, mint ezeknek az izéknek.
-
Armagedown
őstag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?Decemberben
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)170ezer
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)Net, filmnézés, kevésbé gépigényes játékok.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?Ezt nem beszéltem még meg az illetővel, akinek kell, de jó volna, ha 720pben alacsony beállításokkal futnának a mostani játékok
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?Jobb volna a matt, de nem fontos
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?Nem volna hordozva, de asztalinak nincs hely
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)Nem ártana, ha támogatná a Windows 7et, de ez sem szempont
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?8 GB ram, legalább 500 GB hdd, optika kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)Csak új -
Armagedown
őstag
Vajon milyen lehet ez a Xiaomi Air laptop?
-
Armagedown
őstag
válasz
winters123
üzenetére
Elég az integrált
-
Armagedown
őstag
Lenovo IdeaPad G50-45 vélemény az árukeresőn

-
Armagedown
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
"Az már ugye mellékes, hogy neki a Nehalem architektúrájú i7-je van, most meg már a Skylake-nél tartunk, ami már 2-2,5x nagyobb teljesítményre képes."
Láttam a tesztet a PH-n a különböző generációs i jelzésű processzorokról?Maximum 40 %ot gyorsultak, többet nem, itt van a teszt -
Armagedown
őstag
válasz
humax
üzenetére
"Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Az "Ez a gép jó?" jellegű kérdésekre nem tudunk válaszolni! "
Amúgy szerintem nem éri meg, főként olyan boltból nem, amelyik nem ad rendes garanciát. -
Armagedown
őstag
válasz
szabodavidz
üzenetére
Nem tudjuk, hogy mire kell, töltsd ki az összefoglaló kérdéssort!
"Az "Ez a gép jó?" jellegű kérdésekre nem tudunk válaszolni! " -
Armagedown
őstag
válasz
smash_up111
üzenetére
Válaszolj az összefoglaló kérdéssorra!
-
Armagedown
őstag
válasz
thefreeman
üzenetére
Egy Fujitsu Lifebook A544 jó volna neki, használt üzleti gépeket tt találsz.
-
Armagedown
őstag
válasz
SutPet
üzenetére
Ez a Fujitsu Lifebook A512 talán jó lehet
-
Armagedown
őstag
válasz
estudiante96
üzenetére
Igen, megbízható széria a Hp Probook, jobbak, mint a Pavilionok.
-
Armagedown
őstag
válasz
mihályos
üzenetére
Töltsd ki az üsszefoglalót, én egyiket sem venném, mert lassú mindkettő:
Ezek közül valamelyik
Ugye eltaláltam?
-
Armagedown
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A TS-Doctor csak vágja a videót, nem konvertálja, bármivel elfut, csak a merevlemez sebességén múlik, hogy mennyi idő kell neki a mentéshez.
-
Armagedown
őstag
válasz
debrecenij
üzenetére
Egyik sem jó, töltsd ki az összefoglalót és azután tudnak laptopot ajánlani neked.
#86277 Horpadós műanyag az egész, a minőségnek a nyoma is hiányzik belőle. -
Armagedown
őstag
válasz
vazulka2800
üzenetére
Mindjuk egy HP Elitebook 8540P ha jó a használt is.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mini PC
- Gyúrósok ide!
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest