Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-10-16 20:13:15

LOGOUT.hu

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180226) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.

Köszönettel:
Pyttawrx

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#141001) CSB29 válasza Chaser (#140999) üzenetére


CSB29
aktív tag

Csak felmérést végzek, hogy melyik üzlet írja ki egyáltalán rendesen :D Mysoftnál vannak fényképek mindig, ott látszik, hogy a magyar billentyűzetes gépeket forgalmazzák.

(#141002) CSB29 válasza Dhampir (#141000) üzenetére


CSB29
aktív tag

Az a jó, mert ugye delléknél meg néha aceréknél is az a magyar, többi nem tudom hogy szokta

[ Szerkesztve ]

(#141003) Chaser válasza Dhampir (#141000) üzenetére


Chaser
titán

Maxq teszt nem feltetlen mervadi, az a lenyege a notebook gyarro parameterezheti, kb huteshez tudha szabni a teljesitmenyt, ennek se volt mondjuk sok ertelme, egyik modellben lehet alig lassabb, masikban meg sokkal

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#141004) #32191744


#32191744
törölt tag

Sziasztok, a családnak kellene egy laptop!

(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Amikor sikerül eladni a mostanit.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
90.000Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Netezés, adattárolás
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Mindegy, úgy is rá lenne kötve egy TV-re.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Ha megyünk valahova, nyaralás, ilyesmi utakra biztosan el lesz hozva, utazás közben nem lenne használva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
1 TB HDD lenne a minimum, valamint egy SSD is jó lenne
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Dell, Acer előnyben, és HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt jó lenne, jó állapotban

[ Szerkesztve ]

(#141005) Wind-Storm


Wind-Storm
őstag

Sziasztok!

Egyik ismerősöm kinézett magának egy Acer Aspire ES1-533-C14V-et, de nem ragaszkodik hozzá. A héten lenne esedékes a megvétele, az abszolút maximum amit rá tudna szánni, 140 ezer forint volna, ragaszkodik ahhoz is, hogy új legyen, ne használt. Linux-szal filmnézésre használná legfőképpen, illetve Postal 2-vel szeretne játszani a leányzó. :D Win támogatás nem szükséges. A kijelző bevonata legyen fényes, paneltípusát illetően ezen árhatárnál új gép esetében ha jól gondolom, csak a TN panel jöhet szóba? Kb. 500GB tárhelyre van igénye. TV-vel összekötéshez gondolom még a HDMI-t szokásos használni, ez esetben az legyen rajta. Akkuüzemidő nem lényeges, utazás közben nem fogja használni.
Előre is köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#141006) TheNewDawn válasza Dhampir (#141000) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Ez egy szuper teszt, köszi, ezekszerint az 1050 TI nem is 18, hanem 25% al jobb a sima 2 gb os 1050 esnél, a 18% az a 4 gb os model között van. És az 1060 40% al jobb az 1050 ti nál, és a max Q veziió csak 5-6% al roszabb a simánál, ez nekem is új adat és meglepetés volt például, a többit tudtam nagyjából.

(#141007) Tikakukac válasza TheNewDawn (#141006) üzenetére


Tikakukac
titán

... volt igaz júliusban 4 driverrel ezelőtt. Csak ha már 2-3%-on mennek a dolgok.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#141008) Khelben válasza Wind-Storm (#141005) üzenetére


Khelben
nagyúr

A fényes kijelző és a minőségi gép nem nagyon jár együtt ebben az árkategóriában. Ráadásul 1366x768-as felbontással öntökönlövés gépet venni. Ennyiért kapna Vostro-t vagy ugyanazt HP-ból.

(#141009) DamianB válasza Tikakukac (#141007) üzenetére


DamianB
őstag

Akkor azt mondod hogy a maxq és a sima 1060 között 2-3 % van ( nagyon nem mindegy ) ? Mert vannak emberek akik elég elítélően vannak a a max q ról . :F

[ Szerkesztve ]

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#141010) Tikakukac válasza DamianB (#141009) üzenetére


Tikakukac
titán

Akkor nem ment át amit akartam. Egy-egy driver olykor akkora seggberúgást ad a kártyáknak, hogy egy 5% alatti eltérés ami előtte volt simán átmegy mérési hibahatáros tized %-okra. És így tovább. És ugye akkor nem beszéltem olyasmikről, mint mintavétel, fps-ek arányos kiértékelése és társaik. Borzalmatos mennyiségű idő és Excel kell ahhoz, hogy adott időpontra merjen valaki egy ilyen egyenes eredményt bemondani. És akkor jön egy driver és mondjuk a 465-ös ami eddig nem bírt 80%-os mintavételben 8fps fölé menni hirtelen lesz 20 2 játékban is.

Érteni ezekhez annyira nem kell. Csak kell egy ember aki főállásban semmi mást nem csinál csak mér és mér és mér aztán kiértékel. Mindezt mondjuk havi egyszer, 10 kártyán egy jó 15 játékos sorral :P Vajon miért nincs nekem sem kedvem már ehhez :B

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#141011) Wind-Storm válasza Khelben (#141008) üzenetére


Wind-Storm
őstag

Elnézést, [link] ezt nézte ki, csak sikerült félrelinkelnem, most pedig hirtelen nem találom a hivatalos oldalon. :B
Szóval erről a gépről mi a vélemény? :)
Egyébként köszi a linkeket.

[ Szerkesztve ]

(#141012) doriri


doriri
csendes tag

Sziasztok!

Ezt a notebookot néztem ki: Lenovo IdeaPad 720s 15 81AC001EHV

Grafikai munkákhoz, videovágáshoz, 3D modellezéshez, animáláshoz használnám, időnként játszanék is rajta, így fontos a jó videokártya (nem kell VR ready, de lehessen munkára használni). Szempont még az IPS kijelző, a szállíthatóság, hogy mindenképp SSD-s legyen, bővíthető legyen a RAM ha nem lenne elég. Ami még borzasztó fontos, hogy stabil, megbízható gép legyen, ne zörögjön, ne essen szét, ne forrósodjon, egyszóval jó konstrukció legyen.

A gond az, hogy sehol sincs kiállítva, így nem tudok rajta benchmark tesztet futtatni a vásárlás előtt. Néhány héten belül szeretnék vásárolni egy notebookot, de így látatlanban nem merem megvenni. Jó lenne tudni valamit erről a konfigurációról, de az interneten még tesztek, review-k sincsenek fent, a gyártónak a honlapján sem szerepel ez a modell, mintha csak Magyarországon árulnák.

Érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel a modellel, vagy tudna-e hasonló, de jobb ár-érték arányút ajánlani ebben az árkategóriában (árban mindenképp 400 alatt szeretnék maradni).

Köszi előre is!

(#141013) renatto


renatto
őstag

Heló!

Az lenne a kérdésem a Dell Vostro 3568 és az Inspiron 3567 sorozat között mi az érdemi külöbség? Tehát ha a processzor stb azonos és az ár is melyiket érdemesebb venni?

Vostro vagy Inspiron illetve Inspiron Radeonnal (jelenleg ez a legolcsóbb -128k MM-ban)?

Irodai munkára kell (word, email..) szóval a videókártya nem szükséges, van érdmi különbség a Vostro
vagy az Inspiron javára? Pl hangos, melegszik, kivehető akksi, gyengébb minősgű műanyag, jobban kopik... stb vagy bármi más, ami az adatokból nem derül ki vagy akár csak nekem nem tűnt fel?

Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

KLIPSCH DOLBY ATMOS 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Epson TW9400 4K HDR - Yamaha RX-A2080 - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15

(#141014) TheNewDawn válasza Tikakukac (#141007) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Persze, igazad van, de azért driverek ide vagy oda, a nagyságrendeket szerintem jól leírja. Nyilván attól függően hogy épp milyen hónapba mire jün ki új driver, meg az adott gép mire van optimalizálva, vannak eltérések, de +-5% ban csak kb, márpedig nyakam rá ha most megkérdeztünk volna 50 random embert, akkor abból kb 45 en azt mondták volna, hogy a max Q legalább mondjuk 20% al szarabb a sima 1060 nál.

(#141015) Khelben válasza doriri (#141012) üzenetére


Khelben
nagyúr

Ez a gép kb. egyik feltételednek sem felel meg. Túlmelegedő vékonyított vacak, amiben megsül a cpu és a vga, emiatt félgőzzel bírnak csak működni. A hűtése meg közben olyan, mintha egy helikopter szállna fel melletted. Ennyi pénzért kapsz Dell 7577-et 1060-as vga-val, normális hűtéssel. Vékony gépet ilyen hardverrel nem fogsz találni megfelelőt.

(#141016) Tikakukac válasza TheNewDawn (#141014) üzenetére


Tikakukac
titán

Miután van olyan, hogy egy adott driver után lesz egyáltalán valami futtatható, én már bőven kussolok. Ugyanezt a mantrát hallgattam SLi-vel is. Ráment egy hetem, meg kb. a fél ház árával vetekedő gépet kellett összekaparni, de ott is kijött, hogy ott is bőven elszálltak a jóslatok és féligazságokon ült a fél topik.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#141017) DamianB válasza Tikakukac (#141010) üzenetére


DamianB
őstag

Régen ezt csináltad ? :Y
Én már full össze zavarodtam mikor pár hónapja be estem ide úgy voltam vele na most akkor megveszem a tutti gépet csak meg utána kérdezek ennek meg annak na ez nem jött össze .5 éve meg van az Asus imádom életem egyik legjobb helyre elköltött pénze volt mikor megvettem de ideje a cserének . Közben át néztem a gamer noti fórumba ott is olvastam kérdeztem rengeteget és most úgy állok hogy vagy Dell 7577 vagy g752 vagy g703 ( erre nagyon kicsi az esély nagyon kint van a keretből) és nem tudok dönteni . Dell nagyon bejön kollégának láttom 7567 és patent kis gép vékony is de viszont nem tudom mennyire lenne időt álló .G752 jó lenne
de ott meg zavar pár apróság.
Úgy hogy valószínűleg stand by végig nyomom a régebbi játékaim DS 1 -2 AC 3 FC3 BD Skyrim Witcher 1-2 és pár régebbi TW . Nyárig ez kitart és újra neki állok a kutakodasnak és hogy mit kellene venni a következő már inkább 6-8 évre .

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#141018) TheNewDawn válasza doriri (#141012) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Ennyiért 1050 ti ráadásul ilyen szupervékony amiben megfő a kártya és a lap is ??? ráadásul Lenovo aminek a garanciája Mo on.... finoman szólva fos ?
( jó nekem is Lenovom van és imádom de jó áron vettem nagyon )
Jobb hiján szerintem marad a Jolly Joker Dell 7577, 1060 as kártyával, nagyságrendekkel jobb gép :)
[link]

(#141019) TheNewDawn válasza DamianB (#141017) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Notiból 6-8 évre semmit, ha gamingről beszélünk, max 3-4 évre érdemes tervezni, de már akkor is fél milla felett kell költeni rá.

(#141020) Tikakukac válasza DamianB (#141017) üzenetére


Tikakukac
titán

Értsd jól: mikor nem csömörlöttem meg a gépektől, akkor ezzel keltem és feküdtem, azóta meg mondjuk napi 4 órában tolom és inkább otthonra vállalok csak be munkát. Van amikor elege van az embernek a monotonitásból, nekem meg elég szerteágazó a beállítódásom, ha nem laptopot szerelek akkor most autóvillamoságit csinálok egyetemen meg közgázt infó után. Nem akkora gond ez :B

6-8 évre ne tervezz. Plafon 3, hidd el ;)

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#141021) doriri válasza Khelben (#141015) üzenetére


doriri
csendes tag

Köszönöm a választ! Szimpatikus a Dell a hardver alapján, de akkor már inkább építenék egy hasonló tudású PC-t, ha rendes erőgépet akarok. Itt most fontos szempont a hordozhatóság, úgyhogy hajlandó vagyok lejjebb menni a hardver tudásával, csak ne kelljen 3kg-t cipelni.
i5 proci elég nekem (csak minimum 7. generációs legyen), meg akkor a GPU-ból kellene valami szerényebb, ami nem sül meg.

(#141022) Chaser válasza DamianB (#141017) üzenetére


Chaser
titán

a következő 6-8 évre vegyél egy jó kerékpárt ( : géppel kár addig tervezni, iszonyat mázli ha egy mai kibír annyit, még üzletieknél is, "gamereknél" meg kb esélytelen

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#141023) DamianB válasza Chaser (#141022) üzenetére


DamianB
őstag

Első két laposommal kapcsolatban még igazat adnek nektek három év alatt elfogyott mind kettő. De mostani meglepően jól bírja a kiképzést bar az elmúlt években már nem élek olyan két laki életet mint régen .

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#141024) Wind-Storm válasza Wind-Storm (#141011) üzenetére


Wind-Storm
őstag

Valószínűleg ez az, már csak itt találtam meg ezt a gépet, úgy tűnik, hogy kifutott termék.
Mi a véleményetek róla?

(#141025) dugo_ válasza Wind-Storm (#141024) üzenetére


dugo_
veterán

N-es proci semmire sem jó.

(#141026) bandi0000


bandi0000
nagyúr

na megint itt vagyok :D

erről a típusról pontosan nem esett szó ha jól emlékszek, 840 G3 IPS létezik, hogy ez IPS lenne? Mert a gyártó oldalán nem írja hogy IPS

Xbox One: bandymnc

(#141027) bandi0000 válasza bandi0000 (#141026) üzenetére


bandi0000
nagyúr

vagy esetleg még thinkpad T460 maga a laptop jó értékelést kapott ha jól néztem, csak a márkába nem vagyok biztos

Xbox One: bandymnc

(#141028) Tikakukac válasza bandi0000 (#141026) üzenetére


Tikakukac
titán

SN-re le kéne kérdezni mi volt az alap konfig. Gyárilag van IPS, de az 2K-s panel.

T460 is jó lehet, akkut alaposan átnézni az tud fájni garin túl ha meg akarod tartani.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#141029) 4264adam


4264adam
veterán

Sziasztok!

Az asztali gépet szeretném laptopra cserélni. Teljesítményben nekem elegendő az I5 + 1050Ti páros (Altium, Bascom, Fallout4, GTA V, S.T.A.L.K.E.R). A kérdésem az lenne, hogy a HP OMEN 15 hűtése jobb a Lenovo Y520-tól?

Képek alapján nem vélek túlságosan nagy különbséget felvélni. Tudom nem acélos, szükséges a Grizzly paszta és a jó hűtés alá.

Használtan vásárolnám és a kettő között 40.000Ft is van. 240/280k

(#141030) TheNewDawn válasza 4264adam (#141029) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Használtan?? Lol,akkor téged vki nagyon atbaszni készül,én 240 ért újonnan vettem a Lenovot.sztem jobb a hűtése,mint a hp nak,de a garanciája..

(#141031) Chaser válasza DamianB (#141023) üzenetére


Chaser
titán

Es ebbol a konkliziio?
Harmadikkal mazlid volt, ami nem garantalja h kovetkezovel is az lesz, menj el szervizbe dolgozni 1-2 honapra aztan nezz vissza megosztani a tapasztaltakat:)

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#141032) Chaser válasza 4264adam (#141029) üzenetére


Chaser
titán

280-ert van mm-nel 4mafos i5 es 1050 paros, h ti-e hivd fel oket, ez uj szamlas ar, omennel en nem foglalkoznek, ujan sem, ennyiert sem

Szerk: inspiron 7577, fhd ips

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#141033) DamianB válasza 4264adam (#141029) üzenetére


DamianB
őstag

Van Dell is 1050 Ti vel újonnan én inkább azt venném ebbe az ár kategóriába de ha 50 et rá pakolsz veszel 1060 al mellé itt az aprón veszel mellé vinyot ebayen win 10 et és csoki ropi szotyi körhinta.
Chaser : tudom hogy jobban vágjátok ezért se okosokodok bele csak a saját tapasztalataimat osztom meg másodállásba ki próbálnam csak nincs semmi papírom hozzá és semmi szaktudasom .

[ Szerkesztve ]

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#141034) golfvariant válasza DamianB (#141033) üzenetére


golfvariant
aktív tag

veszel mellé vinyot ebayen win 10 et és csoki ropi szotyi körhinta.

Ez mennyire hivatalos? Nem szűnik meg az érvényessége bizonyos idő után?

(#141035) Chaser válasza DamianB (#141033) üzenetére


Chaser
titán

ez kevéske, saját magad is félrevezeted:)
fogsz egy csavarhúzót, el kezdesz legózni, nálam is úgy kezdődött, elektroműszerész volt első szakmám, nem sokat használtam belőle, mai netes világban össze lehet tanulni pár hónap alatt, forr pákák is vannak olcsón, lego forrasztásokkal, ennyi egy notebook

golfvariant wint aprón, hivatalosan, számlával, néhányan árulnak újra értékesíthető licenszet, nem fog lejárni, tőle pl nyugodtan lehet sw-eket venni

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#141036) DamianB válasza golfvariant (#141034) üzenetére


DamianB
őstag

én is itt hallottam elsőnek erről nem volt eddig belőle gond ha jól tudom.

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#141037) Dhampir válasza Chaser (#141035) üzenetére


Dhampir
félisten

Plusz még egy kis BIOS programozás, hangolás.

(#141038) 4264adam válasza Chaser (#141032) üzenetére


4264adam
veterán

7577-ről nem vannak jó véleménnyel. Mivel pasztázással fogom kezdeni, mert a gyári mindenhol nulla felesleges újonnan vásárolnom. 16GB Rammal találok ph-n, Csak SSD kell bele, mert a 2.5" HDD helyére 480gb SSD-t pakolok.

(#141039) Dhampir válasza 4264adam (#141038) üzenetére


Dhampir
félisten

Olyannak kéne megerősíteni, aki huzamosabb ideig használta vagy még használja is a 7577-et. Egyébként anyagminőség és szerviztámogatás tekintetében lehet összevetni más típusokkal.

(#141040) TheNewDawn válasza 4264adam (#141038) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Egy biztos,10000x inkább egy új 7577, mint egy használt HP vagy Lenovo...ugyanannyiért...de tegyük fel nem dellt akarsz,hanem mondjuk lenovot,akkor is miben is jobb ugyanannyiért a használt az újnal?:d

(#141041) TheNewDawn válasza 4264adam (#141038) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Nem pasztaztam a sajátom, (igaz nem Dell,de annak se rosszabb a hűtése)és teljesen elégedett vagyok a hűtéssel:-)

(#141042) DamianB válasza 4264adam (#141038) üzenetére


DamianB
őstag

Hát nem tudom én néztem az asus (GL ) lenovot dellt x-x oment ismerősnél boltokba néztem teardown nekem laikus szemmel kimagasló volt a dell közülük anyag és össze szerelés minőségbe . :U
De ha neked jobban bejön amiket kinéztél akkor ennyi .

[ Szerkesztve ]

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#141043) bazsimano


bazsimano
őstag

sziasztok! 10 eves fiunak aki most kezd el ilyan gyerekprogramozast otthoni alap hasznalatra ezek kozul melyik lenne a best buy?
6420 vagy 5430 vagy s752

ssdt gondoltam meg teszek bele.
elore is kosznom a tippeket!
b,

(#141044) Chaser válasza Dhampir (#141037) üzenetére


Chaser
titán

notebook szervizesnek nem kell tudni programozni...:)

4264adam ebbe az eszmefuttatásba nem tudok belekötni, vedd amelyik tetszik, nem csak újat felesleges venned, felesleges volt kérdezned is ( :

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#141045) 4264adam válasza Chaser (#141044) üzenetére


4264adam
veterán

Az első kérdéstől igen messze jutottunk ;]

(#141046) kekesj válasza TheNewDawn (#141019) üzenetére


kekesj
tag

akkor nevezhetjük a szerényebb minőségűeket hulladéknak, a jobbakat meg tűrhetőeknek. mert ha 3 év extra, akkor tényleg nem érdemes sokat költeni rájuk

(#141047) 8zabi


8zabi
őstag

frissen jött egy HP 250 G6 masina a laptopszalonból: nem működik a háttérvilágitás
küldjem vissza nekik saját költségen, vagy HP szervíz a jobb megoldás? erre van háztól-házig garancia?

(#141048) bazsimano válasza 8zabi (#141047) üzenetére


bazsimano
őstag

elalsz a vasarlastol ha neten vetted...csereljek ki.

(#141049) Chaser válasza 8zabi (#141047) üzenetére


Chaser
titán

Ne gariztasd, elallas, v kuldjenek uj gepet
Nem azert vettel ujat h egybol gariztatassal kezdj, ha elhuzodik akkor foleg rosszul jossz ki, majd a szalon gariztatja

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#141050) Dapro


Dapro
senior tag

Sziasztok,
fotószerkesztésre (nem profi szint) keresek notit barátnőmnek "hordozhatóbb" formában.
közép árkategóriában, szóval nem kell budget de értelmetlenül drágát se vennék.
Köszi :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Milyen notebookot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.