Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lex Icon
senior tag
válasz Resike #72882 üzenetére
45 éves egyezmény felrúgására kellene készülni amit mondjuk az oroszokkal vagy a legharmadikvilágbeli országokkal a mai napig tartanak?
Komolyan nem érted, miről beszélek? Ez nagyon gáz. Nem a konkrét kiváltó okot kell kitalálni, mert írtam, hogy az nem megy. Lehet az bármi, az ufóktól a felmelegedésig bármi. Ellenben azt, hogy a befektetéseimet terhelő adó megváltozik, azért arra lehet számítani, mert volt már ilyen. Mivel SZJA szempontból egyébként is alacsony adó van nálunk a többi országhoz képest (US:30%, D: ~27%,...) Dönthet a kormány (bármelyik) úgy, hogy nem a nagyokon keresztül áttételesen adóztat, hanem direktben, pl. SZJA növeléssel. Az adózás folyamatos témája a topiknak, így azt mint kockázati tényező muszáj figyelembe venni. És így kell végigmenni a többi kockázati tényezőn is.
favagoJoska:
Miből gondolod, hogy azok akik esetleg keresetlen szavakkal is illetik a kormány dilettantizmusát azok nem keresik a megoldást a kárenyhítésre?Akkor miért nem arról beszélnek? Ehelyett folyamatosan offolják a topikot az unalmas politikai nyafogásukkal/anyázásukkal.
Ezt a NER-es Tony Robbins mindset dolgot meg szerintem ne erőltesd.
Bocs, de én legalább a topik témájáról beszélek, ami szakkönyvekben is le van írva. Inkább te ne erőltesd a hozzá nem értésed, amit ezzel a "ne erőltesd" dumával és egyéb személyeskedéssel próbálsz elfedni!julius666:
Egyrészt lásd fentiek, mert neked se ment át milyen kockázatról beszélek.Azon én nem lepődnék meg azért, hogy ilyen horderejű változások kapcsán sokan adják ki az indulataikat.
Ez nem az a topik. Ezt vagy a "Dühöngő"-ben kell vagy valamelyik politikai topikban. Az arra való.
avl:
Örülök, hogy érted.Nálad pszichés felkészültségen illetve időtáv-felhasználási időszándéknak megfelelő portfólión kivül mi segíti ?
A sok elolvasott, meghallgatott/nézett nálam okosabb ember anyaga. Amit lehetett linkeltem már sokat. Könnyebb elviselni egy problémát ha látod, hogy más hatékonyan kezeli.
…azért csak érdekelne a portfóliód
Bocs, de ezt nem teszem meg, mert a való életbeli dolgaimat nem akarom a netre felrakni. Ez nem a portfóliómról szól, hanem mindenről FB/... profil, személyes adatok, fotók, család, lakhely, minden.
Többen is vannak akik felrakják, ennek én is örülök és elmentettem a legtöbbet, hogy tanuljak belőle.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -65% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest