-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
válasz Snoop-y #8464 üzenetére
jobb hátul foltos a javítgatások miatt, meg a hűtő elé egy farost lemez van betéve, mert, hogy az "olajnyomás így áll be rendesen" az eladó szavait idéztem, a srác aki vette nem tudott még vele foglalkozni, mert vétel után ment is ki hajóra dolgozni. Árat sajna nem tudok, mert inkább haverom ismeri jobban a srácot, én csak körbe néztem az autót, mert szeretem De ha megtudom akko rleírom
hátul már normális lámpák vannak
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz BomiBoogie #8493 üzenetére
Nekem a régi Swiften ilyen a télim a gyári felnin. Sokkal jobb, mint a gyári méretel.
-
TaaT
nagyúr
válasz BomiBoogie #8496 üzenetére
Egy bizonyos szintig a szélesebb a jobb.
De pl négyesgolfra a 225/40r18 helyett inkább 215/40r18-at raktam.
Give them hell Ukraine!
-
F_Zolee
veterán
Itt írja is hozzá a felniméretet.[link]
(#8496) BomiBoogie: már, hogy hogy hol? Beállítod milyet akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Igazából nincs kőbe vésve hogy egy adott széles felnire milyen széles gumi való.
Az első a váltóméret. [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ha egy felni 5 coll széles, akkor arra 155/70 R13 vagy 165/70 R13-as gumi megy?
Köszi a válaszokat, nem volt még autóm, csak lesz, még láma vagyok.
-
nagyúr
-
-
raczger
őstag
Nem. Csak ennyi infót találtam, ehhez adj +1 órát, mert ennyit késik:
14:00 Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér
14:30 Hősök tere
15:00 Fiumei úti temető
15:30-18:00 Parlament
18:30 Budai Vár, Sándor-palota
19:00 Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérPont most ment el felettünk az egyik orosz gép (viszonylag alacsonyan ment), lehetséges, hogy már ezzel érkezik.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
nagyúr
Hát az szupertitkos 12 különböző útvonal van és 5 konvojt indítanak amiből 4 fake
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Esetleg azt nem tudja valaki [link] a faszszopó putyin miatti lezárások most pontosan mit jelentenek? 9ig fixen le lesznek zárva? Nem fogok tudni átmenni az M0 déli hídon vagy most honnan tudom meg hogy mikor hol lesz lezárva? Nem találok pontosabb infókat ..
-
AMD Power
titán
De szép autó!
-
szőröscica
addikt
válasz VegyesTamás #8466 üzenetére
1 megapixelbe simán belefér a 720p.
-
Rivaul
addikt
válasz Kalandor #8467 üzenetére
Sztem teljesen mind1 hova viszed. A műbizonylat is "felesleges". Előre nem tehetsz, hátra meg amit akarsz. Az a cég aki ezzel foglalkozik ért is hozzá. Nekem korom fekete hátul, bizonylat nélkül, a műszakin senkit nem érdekelt és a rendőrök se szólnak. Előre meg amit feltehetsz az semmit nem sötétít, ha meg erősebbet teszel arra meg lobogtathatsz akármilyen papírt, akkor is buktatnak vagy lekapartatják.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
VegyesTamás
senior tag
néha olyan érzésem van mintha egy két témában az unix lemaradt volna kb 10-15 évvel mobiltartók töltők terén is találni érdekességet..de amit ma találtam.. mindössze 15990 FT-ért kapható egy fantasztikus 1 MEGAPIXELES menetrögzítő kamera egy szuper 2" HD TFT LCD kijelzővel..több info nincs de nem si akarok tudni de elvileg HD-t is felvesz most értem hogy nem minden a MP...de cmos szenzorral
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
-
Snoop-y
veterán
válasz tomiii. #8459 üzenetére
Igen ez az enyem volt.
Vizcsovet nezzetek meg hogy cserelve van e! Ha nincs akkor kibebaszott surgosen legyen megcsinalva!
Mennyi volt ha nem vagyok indiszkret?[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz BomiBoogie #8457 üzenetére
Rendben. Másikba íram. Pont belém futottál a témában
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz BomiBoogie #8455 üzenetére
PSAklub topic. Ezen kívül indexes topicok közt érdemes nézelődni. Bár amikor én citroenes voltam akkor annyira nem pörgött egyik oldal sem
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok!
Citröenes, vagy PSA-konszernes altopik van esetleg?
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
1.2 16V B corsa-ra mehet 14" vasfelni? ET49 4X100
üdv!
-
VegyesTamás
senior tag
-
TaaT
nagyúr
válasz VegyesTamás #8450 üzenetére
Most jön a teszt, hogy meddig bírja.
Amúgy az enyém is olyan hogy van végállása, tehát nem tudod nagyon rászorítani, max ha kicsit oda gyógyul a sapi.
Give them hell Ukraine!
-
-
VegyesTamás
senior tag
A VW tágulásija mindig besárgul...akármivel használod szvsz én még nem láttam autón olyan tisztát mint az új de megközelítőleg sem, csak ha cserélve lett. Azt bírom amikor ezeket a széles kupakokat úgy ráhúzzák, hogy csak fogóval lehet kinyitni
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
TaaT
nagyúr
válasz VegyesTamás #8444 üzenetére
Eddig is láttam a szintet, nem azzal volt a baj. Megpucolva kb újszerű volt a motortér [link] és ebbe nem nagyon illett bele a besárgult tartály.
Give them hell Ukraine!
-
AMD Power
titán
-
TaaT
nagyúr
-
Szeretném fóliáztatni az üvegeimet.
A Raxust ajánlották, de az nekem nagyon kiesik a Déli Pályaudvartól, tudok a budai oldalon korrekt helyet, ahol rendes munkát végeznek és műbizonylatot adnak?
Vagy egyáltalán van véleményetek a Raxusról? -
Rivaul
addikt
válasz MunezXBK #8432 üzenetére
FET-MEN is minden nap együtt fürdik az autójával és még is kapja a like-ot
Nekem ez az első ilyen "melóm" és a gyerekek, kicsik, az asszonyt nem érdekli, a kollégáim meg antitalentumok. Kell valahonnan egy kis visszajelzés
-
Rivaul
addikt
Az autó ápolós topicba xartak a munkámra így itt próbálok elismerést begyűjteni
2x 2,5h alatt sikerült a borzasztó lámpáimat felpolírozni. Még nem vagyok teljesen elégedett de élőben így is drasztikus a változás.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
VegyesTamás
senior tag
Barátaim erről lemaradtam miiez
Amúgy jó a fűtésem (Lada ) 41 Cfokot csináltam bele az éjjel (á nem voltam lázas, és nem rázott a hideg, hogy így voltam pulcsiba 41 fokba, kész élmény volt a szervó nélküli kocsival bírkózni ilyen gyenge betegen )
Ma pl csak 170 km-t mentem, annyira nem volt cím.Pasztmek:
ez most meglepett Bizony, avval hogy gazdagnak érezzem magam picit
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz VegyesTamás #8428 üzenetére
Zimbambwei dolláral, van belőle 100,000,000,000 cimlet is [ Szerkesztve ]
-
-
Rivaul
addikt
válasz F_Zolee #8425 üzenetére
Nem unalmamban. Bár elég ritka rajta a használható post de megszokásból minden nap megnézem . Néha van rajta jópofa dolog
AMD PowerNemsoká nagy biznisz lesz onnan autót behozni asszem
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Kitiltják Párizsból a koros autókat
Párizs is behajtási korlátozást vezet be a levegőminőség javítása érdekében -
AMD Power
titán
Lesz itt nyáron újra 400Ft benzin ár.
-
Rivaul
addikt
válasz tomcsi23 #8419 üzenetére
Pont ott ahol az obi-ba lehet ki és be menni meg az óceánba (középen). Nagyon szarul vannak ott amúgy hangolva a lámpák. Egyszerre túl sok mindenkinek engednek utat. Persze valamelyik biztos hibázott de nem tudtam volna megmondani melyik.
-
Rivaul
addikt
Most jöttem a savoya parktól. Egy újabb civic meg egy 80-as audi frontálba csapták egymást... Mind kettő tk. Lufik startoltak, legalábbis a civicbe. 3m hátrarepültek egymástól a gépek akkora volt a csatt. Nem szívesen élném át amit éreztek. Mármint sértetlenül szállt ki mindenki de a civicesbe egy világ omlott össze a gépére nézve
-
Rivaul
addikt
válasz AMD Power #8413 üzenetére
Én vezető beosztásba voltam. Megszűnt a cég és amit a sok év alatt munkával elértem az itthon a papírok hiányában sehova nem kell. Most egy xar helyen xarul keresek. De legalább nem vagyok egyedül. Én azért megpróbálnám kint, csak 3 kisgyerekkel nem könnyű...
-
AMD Power
titán
Ezt én negatívumként írtam. De még mindig mennyivel több volt mint itthon. De kint még nagyobb senki vagy mint itthon. Főleg Londonban. Haza is jöttem. A srác akivel akkor kimentem még ma is ott van. Ő most 12-13 fontokat keres.
Most nem panaszkodok itthon. Nem élek rosszul. Az tény ,hogy nem vagyok ügyvezető igazgató, de számít a szavam és nem én vagyok a ranglétra legalján.
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz AMD Power #8413 üzenetére
Nem állt szándékomban, hogy megbántsalak, csak úgy írtad az 5 fontot, mintha az milyen jó lenne, holott legjobb tudomásom szerint Londonban kb. annál nincs is kisebb órabér (bátyám meg unokatesóm is volt kint szórólapozni meg takarítani, hasonló bérezésért, azért tudom - nyilván hazajöttek, mert ennek sok értelme nincs, igaz ők félig buliból mentek ki anno)
-
AMD Power
titán
Örülök neki,hogy ti ilyen "sikeresek" vagytok itthon. Gondolom mindegyikőtök ügyvezető igazgató valahol.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
-
nagyúr
De az nincs kikötve, hogy mekkora zónára vonatkozzon, tehát lehetne az is, hogy csak a legbelebb belvárosra vezetnék be. Mert, ha tényleg a Hungária lesz a határ, az armageddon.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Rivaul
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro (1km futástávval)
- Bontatan fóliás, garanciás LaMetric Time okos asztali óra
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest