- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
-
deicide
veterán
-
trassher
addikt
válasz
DeFranco #15565 üzenetére
Nekem a babapopsitörlő vált be eddig a legjobban. Nincs fényesedés, nem hagy csúszós felületet maga után és a por sem tapad meg rajta egyből. Elhiszem hogy jobb a sonax de ha nincs akkor csak nem maradhat retkes a beltér.
Ez nem olyan mint hogy ha bemegyek az autósboltba és nincs fekete wunderbaum akkor nem kell semmi más.
-
-
-
mycso
veterán
válasz
DeFranco #15374 üzenetére
Aha, viszont az első lökhárító, a tank ajtó és az első sárvédő nem folytak szét, amik ugyan abból a műanyagból vannak, mint a hátsó lökös.
mod.: az enyém fekete, a tűző napon és általában betonplaccon parkolok, de még nem folyt szét semmi...az enyém biztos gyári hibás
-
-
-
roberto211
őstag
válasz
DeFranco #15374 üzenetére
Kamu az egész. Ahhoz,hogy egy műanyagelem így szétfollyon minimum 100fokra felkell hevülni de inkább több.. 37 fokba biztos nem kezd megolvadni.. Karosszériások többszáz fokon szokták kimelegíteni a műanyag elemen a kissebb horpadásokat és ilyenkor kezd el puhulni nem 37 fokba..
Valami idióta lehetett aki leakarta húzni a francia autókat.
-
-
-
trassher
addikt
válasz
DeFranco #15294 üzenetére
Ezekkel egyetértek de nem szállhatok ki minden ilyennél hogy feldugjam a valagába a kínai xenon trafóját lapjával. Könnyebb trafit venni és kiállítani az út mellé mint rendszeresen ellenőrizni például a világító berendezéseket. Továbbra is fenntartom hogy nem a gyorshajtás miatt van a legtöbb baleset csak ezt a legkönnyebb büntetni, dolgozni meg egyik rendőr sem szeret.
-
Rivaul
addikt
válasz
DeFranco #15266 üzenetére
Ésszel kell ülni az autóba. A féken van a lábam de nem taposom. Koccanásnál reflexből és az erő hatására is rálépsz (tapasztalat). Így nem egy falnak ütközik a mögötted jövő, finomabb lesz a kocc és kisebb a kár. Ha beléd rongyolnak akkor kva mind1. Ha taposod akkor is továbbvág csak még nagyobbat bax a nyakadra. Általában viszont koccanások vannak. Amúgy sem kell az előtted álló pjába állni és akkor nem vágnak neki 3 centiről.
roberto211
Itt nálunk is van egy két sávos ahol a belső kanyarodóba ha valaki kanyarodik akkor elvérzett. A külsőböl meg át kell jönni a belsőbe a kereszteződés után így az sem praktikus. Persze a sok paraszt csak áll és zöldnél teszi ki az indexet. Ezzel vagy lámpánként 20 autóst tesz nyomorékká -
SzlobiG
félisten
-
Elemental
addikt
válasz
DeFranco #15266 üzenetére
Nekem ez még sosem jutott eszembe
Én csak akkor nyomom a féket, ha gurulna a kocsi, ha áll, akkor elengedem, de nem azért, hogy ne vakuzzam ki a mögöttem álló szemét, egyszerűen kényelemből. Minek fárasszam magam a taposással, ha áll? Automatánál persze más. Ott ha áll az autó, rányomok erősen a fékre, az megtartja a gépet, még a féklámpa is ég, olyan, mintha taposnám. Nem fogom mindig p-be tenni, mert szegényekkel mi lesz mögöttem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeFranco #15250 üzenetére
A következőnél az lesz keményen lefogom húzni az embert az tuti. Ezt is letudtam volna, mert nem tudta, hogy a jobb oldala a lökösnek múltkor kapott és nem most. Töltünk papírt és megint fizet a biztosító.. Csak az volt bennem, hogy ennek már tökmind1 gyorsba egy 10-est adott azt pá.
-
-
válasz
DeFranco #15004 üzenetére
Termeszetesen tanacs. De olyan tanacs ami tapasztalaton alapszik, nem csak eloitelet. Tudtam ,hogy az automa es bmw szo leirva komoly ellenszenvet fog kivaltani, de azzal tisztaban vagyok hogy jo auto csak sok a szethajtott, olyanok velemenyere lennek kivancsi akiknek volt nem csak leszoljak.
-
-v-
addikt
-
kk831228
addikt
-
tomcsi23
veterán
válasz
DeFranco #14617 üzenetére
Jah, lekapták a 750,- Ft-os _használt_ Bosoko lapátot (mondjuk erotvinnek nézhette), majd - gondolom megzavarhatták, vagy csak béna volt - visszafele beqrta a fém kampóval a szélvédőt.
Jut eszembe, többen már jártak pórul, mikor felelőtlenül kihajtva hagyták a kart, amikor lapátot cseréltek.
Rivaul: azt mondjuk Vilikének lopták le, de szerintem ugyanez a brigád csinálja a fesztivált a környéken.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DeFranco #14568 üzenetére
Nálunk addig fajult egy ilyen az utcában, hogy a kretén szomszédnak véletlenül vki behelyezett egy téglát a hátsó ülésére. Az ablakon át.
mod:
EQMontoya: Az enyém nagy veszteséghővel dolgozik a sz@r hatásfok miatt, ha picit is jobban meghajtod már langyos levegőt fúj be akkor is ha amúgy teljesen hidegre van állítva. Cserébe a fűtés nem kell bekapcsolni 0 fok felett soha.
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
DeFranco #14439 üzenetére
Jaja, nem inged, csak elmélkedünk.
Engem annyira idegesít az indokolatlan lassú haladás, hogy az kimondhatatlan. 90-100 között, ha valaki megy előttem, eszembe sem jut, hogy előzzek, viszont a 80 nem az én váltómnak való. Az 5. é sa 4. közé esik, pedig szeretek 6-ost kapcsolni. Ilyenkor, vissza 4. és várom az alkalmat, ha van 200m ahol nem jön szembe senki, akkor megyek. Ezeken a kanyargós szakaszokon nehéz előzni, ismerni kell a terepet, másképp feltapadsz valami fára. Szokni kell, és gyakorolni, akkor nem olyan veszélyes, no meg nem szabad hezitálni, mert abban elég sokan meghalnak. Ha eldöntöm, hogy megyek és valami kiurik a kanyarból, akkor is tovább kell nyomni, ha lassít, meghal, meg a szembejövő is. Határozottan kell menni, a lehető legkisebb kockázattal, ez borul, ha valami 70-re beállt arc 20km-en keresztül feltart és nem enged a saját tempómban közlekedni. Szerintem az indokolatlanul lassan haladó autós legalább annyi veszélyt generál mint a gyorshajtók.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
DeFranco #14434 üzenetére
Sokszor találkozom ilyen alföldi gyerekekkel, akik nem tudják, hogy az a bot a két ülés között arra van, hogy emelkedőn se tartsa fel a forgalmat. Meg lehet küldeni azt a vasat 3.-ban is 6000-es fordulaton, semmi baja nem lesz, és így bírja tartani emelkedőn is a 90-et, sőt tutajos teherautót is tud előzni 2.-3. padlón. 5.-ből nem fog menni. 1.3-as favorittal a legkeményemm emelkedőn is tartottam a 90-et, igaz 3.-ban 4000-fordulaton, de csak lestek, hogy esz a vén szar nem lassul.
teherautót is könyebb előzni, ha nem állnak be mögé a mazsolák.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
DeFranco #14414 üzenetére
A szellőzőrácson, műszerfalon lehet, de még a tükörről sem lóghat wunder, mert azt is büntetik. Ezért is vadásztam gyári navis autót. Nem lehet a látótérben semmi, ami zavarja a kilátást. Amúgy ha átjösztök, nem kell ám 70-el menni, itt is 90-en a megengedett, 100-ig csak figyelmeztetnek.
-
Rivaul
addikt
válasz
DeFranco #14376 üzenetére
Nekem is még a kis saxo van benne
Skillet
Rover 45 1.6
Jelenleg marha lepusztultan néz ki nem úgy mint a képen. Teli testes fólia van rajta de már sok éves. A tetőcsominál látszik az eredeti színe ahol lekapta a fóliát. Most meg a környéken építkeznek mindenhol és a sok mész meg xar rá is égett rendesen. Védelmi okokból viszont hagyom rajta hiába szakadt látványt nyújt. -
-
roberto211
őstag
válasz
DeFranco #14006 üzenetére
Nem hiszem.. Szerinted az én kicsi műanyag lökhárítóm régi swiftről nem szakadt volna már le ha beletolatok valakibe? Vagy nem lenne nyoma? Dehogynem.. Mindegy.. Ez történt, mást már nem tudok tenni..
Muter már tolatott bele anno egy unixos caddybe, kb 8 éve.. És nem 5-8al.. Suzuki oldalt teljesen horzsolt lett, újra kellett fényezni meg mit tudom én mit kellett vele még csinálni de a lökhárítónak ott se lett baj..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó KTM női kerékpár!
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest