Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
A rádiós ezzel nem fpg tudni mit kezdeni. Ha meg van hozzá a kód, akkor bekapcsolca kekl hagyni. 2 óra után ismét kérni fogja a kódot. Ha nincs kód, csak márkaszerviz, ott alvázszám szerint kiadják a kódot.
Winne: sachs vagy luk. A valeo nem tud kuplungot gyártani.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
2005-ös Punto II/B Sportingba a három márka közül melyik márkát válasszam, ha kuplungos a gép?
Sachs, Valeo, Luk.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Rivaul
addikt
válasz csababarca #6197 üzenetére
Vagy az indexes passat topicba nézd meg mert az jóval tájékozottabb vagy vidd be egy autó rádióshoz, az olcsóbb mint a márkasz,
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
csababarca
őstag
nah amivel mennék passat rádiója safe mód-ban ragadt. Vagyis most Safe 2 van kiírva...neten találtam leírást,be is pötyögtem egy kódot,de akkor átváltott sima SAFE-ból erre.
Mi a teendő? vigyem be márkaszervízbe?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
TaaT
nagyúr
Azért osztrákoknál óvatosan, manapság front van náluk vagy mi a... [link] [link]
"Amerikai autóval mi a helyzet ahol pl nem kell előre rendszám."
Amerikában is van állam ahol kell előre rendszám, honosított GL merci elejére (amin nem volt kialakított hely rendszámnak) meg simán felcsavarozta a rendszámot a tulaj önmetszővel.
Give them hell Ukraine!
-
B3ny00
aktív tag
Vagy rendőrök vagytok vagy traffipaxos kocsiba szoktatok ülni. Ez 2013 tol van ez a jogszabály én 2012be vizsgaztattam és akkor ugyanaz volt mint a német jogszabály csak volt egy olyan mondat benne hogy amennyiben a gépjármű bódéja megengedi. Akkor a német autók sem jók a magyar KRESZ szerint hisz ott 10 centivel lejjebb lehet. Ha pont lejjebb esik akkor bukta. Amúgy szerintem van jó pár autó aminek a gyári rendszamtartoja lejjebb van mint 30 centi. Nem vitatkozni akarok meg kötekedni, segítséget akartam csak kérni. Amúgy megneztem szerintem még tudom oldani hogy lathatobb legyen. Amerikai autóval mi a helyzet ahol pl nem kell előre rendszám.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
TaaT
nagyúr
"Amúgy tudjátok a jogszabályt?"
"28. § Hatósági jelzések elhelyezésére vonatkozó további műszaki feltételek
(2) A hatósági jelzést, illetőleg annak tartószerkezetét... ...a többi gépjárműre és a mezőgazdasági vontatóra elöl és hátul, a jármű hosszirányú függőleges felezősíkjában, vagy attól balra... ...hogy a hatósági jelzés síkja a jármű hossztengelyére merőleges és megközelítően függőleges helyzetű legyen, a járművön túl ne nyúljon, legalsó pontja az úttest szintjétől legalább 0,30 méter, legfelső pontja az úttest szintjétől legfeljebb - amennyiben a felépítmény szerkezeti kialakítása ezt lehetővé teszi - 1,50 méter magasságban és olyan helyen legyen, ahol könnyen leolvasható."
A te megoldásod ennek nem felel meg, pont.
Give them hell Ukraine!
-
Ivan15
senior tag
a nemet jogszabaly szerint max. 30 fokos szögben lehet függölegeshez kepest megdönteni ((=a 90 fokhoz kepest, tehat max 60 fokig a függölegeshez kepest, nezz egy szögmeröt), es nem lehet melyebben = a talajtol alacsonyabban mint 20 cm -re felrakni.
Megkereshetem az osztrak jogszabalyt is, de hasonlo lesz -
B3ny00
aktív tag
Ez teljesen hivatalos kpm által kiadott rendszam direkt első forgalomba helyezesnel ezt kértem, nyilván a kpmes is látja hogy nagyon máshova nem tudom rakni, akkor miért adtak meg rá?! Amúgy tudjátok a jogszabályt? Lehetőség szerint függőlegesen kell állni rendszamnak de ha a gépjármű bódéja nem teszi lehetővé akkor. Ezt majdnem szó szerint idéztem. Közben sikerült beszélnem 1 hozzaertovel azt mondta ha belém akarnak kötni akkor úgyis mindegy hogy áll. A lényeg hogy benne legyen a forgalmiba. Hát igazából szabályos is meg nem is. Itthon csak akkor szivoznak ha penzbehajtas van amúgy mehetek rendőr előtt után stb és semmi.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
nagyúr
De ha már itt tartunk, akkor mesélhetnél róla, hogy megy, mekkora motor van benne, mennyit zabál, milyen vezetni...
-
Rivaul
addikt
válasz csababarca #6177 üzenetére
En 1100km-t vezettem le egy huzamba maximum. 4-600-at már többször. Az egeszbe a palya a buktato monotonitasa miatt. Nem árt ha jó fej a társaság mert úgy bírhatóbb. Pár óránként megálló és séta az mind nektek mind a kocsinak jót tesz. Nem lesz gond, én nagyon szeretek ilyen távokra menni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
nagyúr
Nyáron mi is 1400km-t mentünk egyhuzamban, Franciaországba. Odafele délután indultunk, az jó szar volt, hajnal 3-kor dőlt ki a sofőr, aludtunk 3 órát aztán mentünk tovább. Indulástól számítva 23 óra volt az út és iszonyat fárasztó.
Visszafele reggel 10-kor indultunk és 2-3 óránkénti pisiszünettel 14 (100km/óra távot tettünk meg) óra volt az út, nem aludtunk meg, sokkal jobb volt mindenkinek.
Ha te nem bírod annyira a hosszú utakat akkor érdemes betervezni félútra egy szunyát, lehetőleg kivenni valami szobát, a kocsiban alvás borzalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Ivan15
senior tag
válasz csababarca #6182 üzenetére
dehogy lehet. ..az idö amit a navi/google az indulaskor elöször kiir, egy legoptimalisabb eset lenne, pihenök nelkül folyamatosan a megengedett legnagyobb sebesseggel haladva. Kb 700 km enkent +2 -3 orat ra lehet arra szamolni -mert mindig lesz közben valami.
-
csababarca
őstag
Mindenképp egybe akarjuk lenyomni, és éjszaka mennénk főleg,nekünk így gazdaságosabb szállás miatt,stb..
Max akkor váltunk,ha már nem bírom....vagy megállunk pihenni stb.Délután 5kor tervezünk indulni, legkésőbb,lehet 4 lesz belőle,akor másnap 10-11 felé szerintem oda lehet érni.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Szvsz egyén- és helyzetfüggő, ki mennyire bírja a hosszútávú vezetést. Ha úgy érzed, hogy bírod, akkor hajrá, ha pedig csak ásítozol, akkor nincs mese, meg kell állni. 1400 km egy nap alatt azért nem olyan nagy dolog, főleg autópályán.
Mostanában csak a Salzburg-München és a Garmisch-München autópályán voltam, előbbin sok az útfelbontás, könnyen összejön napközben egy 10 km-es stau. Nagyobb városok környékén az autobahn állítólag rendszeresen bedugul napközben, jó ötlet az éjszakai vezetés.rip and tear, until it is done
-
-v-
addikt
Mindenkepp nappal menjetek, hajnali 5os indulas, 14 orat ir utnak, ha 3-4 orankent megalltok 20 percre akkor 9-10re lent vagytok .. sok kave, sok redbull, sok zene. Nemetorszag padlo vegig, kevesbe altat be ha tolod neki, es idoben se mindegy ekkora tavnal mar (persze fogyiban meg elegge szamit, de akkor se javasolnam hogy szuttyogjetek). Vege karcos lesz
-
Ivan15
senior tag
1400 km 24 ora alatt nagyon brutalis lesz...
Talan inkabb 2 napot kellene ra szanni -es valahol megallni ahol 5-6-7 orat aludni is lehet.
A masik trükk, hogy az ejszakai vezetes sokkal megeröltetöbb autopalyan, mert a sötetsegben a piros hatso lampak erösen igenybeveszik a szemet (elaltat): ezert a nagyobb etapot nappal kene levezetni, de ne többet mint 700km naponta, ha lehet/ fö; ha ketten vezettek akkor felezzetek[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Sziasztok.
Tanácsokat szeretnék kérni.
Kocsival mennénk ki Lille-be,jövőhéten.
Ennyit egybe még nem vezettem le, 700km volt a legtöbb, az is amcsiban, csekély forgalmú autópályán.
Szóval mennyire bírható ennyit levezetni, illetve milyen praktikák vannak esetleg?
Nyilván ha nagy a gáz félreállok,és pihenünk,nem időre megyünk,szóval nem gond.Németország felé mennénk, A3-as autópálya.
erről tapasztalatok,lehet e haladni éjszaka rajta, vagy nagyon nagy forgalmú?[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Sanyi.mTs
addikt
Nyári ablakmosó folyadéknak van szavatossága? Van egy jó kis kannában 5L, ami kb 3 éve van az erkélyen télen, nyáron esz szekrényben.
-
Rivaul
addikt
Mindig is meg akartam kerdezni kivancsisagbol. Van valami negativ hatasa ha feloldalasan jh+bh es forditva allok fel a patkara minden nap? Csak igy tudok a haz elott es erdekel hogy egy ido utan okoz-e barmi nyomort a futomunek vagy lenyegtelen? Mob irok sry.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy IVes Golf digit klímájával akadt egy kis gond. Konkrétan nem működik, csak időnként bevillan a kék fénye. Biztosítékokat megnézegettem, nincs kiégve egy sem. Mi lehet ez?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Rivaul
addikt
válasz atti1848 #6171 üzenetére
Szia. Több ilyen oldal van.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Egy Chevrolet Lacetti-m van. Honnan tudom meg, hogy milyen felni méretek férnek rá? Mert szeretnék venni idővel rá 4 db alufelnit, de nem tudom milyen méreteket nézzek.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
buherton
őstag
Köszönöm a segítséget.
Nem vettem észre, hogy négy karom van a négy sarkában, amit egy sima csavarhúzóval be lehet nyomni, de persze egyszerre. Így rögtön szinte kiesett magától.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Rivaul
addikt
válasz buherton #6168 üzenetére
Szia. Kell hozzá a kiszedo villa. Vagy gyorskotozo pantot bedugsz a ket oldalan levo kis nyilasba mig erezhetoen fel nem enged a tartasa. A kozep konzol is kibonthato de az nagy szivas. Nekem saxom volt, ott bontani kellett mert az elozo tulaj minden pockot beakasztott. Google kepek auto radio kiszedes cimszoval sokat segit. Nem tok linkelni mert telorol vagyok de remelem megtalalod.
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy autó rádiót, hogyan kell kiszedni a kocsiból? Peugeot 106 és egy régi Blaupunkt rádióról van szó. Simán kézzel nem igazán akar kijönni.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
TaaT
nagyúr
válasz pocokxx #6166 üzenetére
Nem, arra gondoltam hogy aki lecseréli a gyári felnin az emblémát az úgy állítja be mintha replika felnije lenne.
Direkt nem szokták lecserélni a kupakokat [link] [link] [link] (főleg mert a legtöbb esetben nem is létezik csere embléma)
Olyan esetben elfogadott az embléma csere ha mind2 márkát szerelték azzal a felnivel. [link] [link]
Give them hell Ukraine!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz tolts.hu #6160 üzenetére
Azzal az a baj, hogy a gyári VW felnik egy kicsit más kupakkal rendelkeznek... De, ha konkrét típus felnije ugyanilyen, akkor ne tartsátok magatokban...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy barátomnak gyári Audi felnije van VW autóján, és leszeretné cserélni a felni közepén a kupakot.
A gombra az van írva, hogy F-170, és 58mm a teljes szélessége. Talán ez lehet a gyári száma: 4B0 601 170
Ilyesmi lehet, hogy jó lenne, de ez ugye nagyobb. Nincs ötletetek, honnan lehetne beszerezni?
Ebay is jó lehet, bár jobban örülnék magyar lehetőségnek, hátha mégsem stimmel valami.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Megjött a C-tek mx5.0...már most érzema manual elolvasása után, hogy jó vásár volt.
-
tolts.hu
őstag
Vannak tapasztalataitok autófóliázással,vagy ezzel kapcsolatban?
Folyékony autófóliawww.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
F_Zolee
veterán
Kicsit megrepedt valamitől a lökhárítóm alul. Milyen ragasztó ajánlott ami ellenáll az évszakoknak?
-
-v-
addikt
Azt honnan lehet érezni, ha a lengéscsillapítók kezdik magukat megadni? Néha megfogok a városban egy-egy megsüllyedt csatonatetőt, és elég érdekesen reagál az autó..
Pl. onnan Nekem amikor elfosta magát az egyik hátsó folyamatosan folyt ki belőle az összes olaj, a végén már szerintem 0-t csillapított, gyakorlatilag minden csatornafedélen keresztbe akart állni az autó
-
Nordic
Közösségépítő
Én pl idén olyan keveset használtam az fókám, hogy fel se raktam a nyári gumikat...(bár ez a jobbik eset, mert télen nem mernék sehova nyárival menni). A mostani télik is cserések lassan, mert hiába jó még a bordamélység, megöregedtek a kicsikék, csak fogalmam sincs mi legyen helyettük.
Más: Azt honnan lehet érezni, ha a lengéscsillapítók kezdik magukat megadni? Néha megfogok a városban egy-egy megsüllyedt csatonatetőt, és elég érdekesen reagál az autó...Nem igazán tudom leírni hogyan, de nekem fura.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
az fel sem merült, hogy télre is marad a nyári tél végén kezdtem el vezetni, akkor azt gondoltam, hogy ó, már sehol nem havas a város, nem is megyek sokat, nem rakatom fel a téliket. valóban nem is volt gond, de egy ipartelepen kellett megfordulnom egyszer, és ott be kellett mennem egy havas utcába, és olyan volt, mintha tükörjégre érkeztem volna.
hanyas vagy, te disznó?
-
a_tesz
Korrektor
Ha télen akarod használni, az a pár Debica sokkal jobb, mint bármilyen nyári gumi, ebből indulj ki. Ha olcsón akarod megúszni, nézz körül apróhirdetési oldalakon, egy másik pár bármilyen téli gumit találsz 10 alatt, akár felszereléssel együtt is, arra az egyre figyelj, hogy a DOT számuk utolsó két számjegye 1x legyen, magyarul 2010, vagy azutáni gyártású. Így még ezt és a következő telet megfelelő mintamélységgel (>4 mm) vígan teljesítheted.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Rivaul
addikt
Sokan szidják a debicát de tömegcikk így hamarabb kiugrik a negatívum és városba egy colton teljesen megfelelő gumik. Én használtam hasonló autón őket 2 évszakot és nem volt bajom velük. Annál mint hogy 3 félével nyomulj biztos jobb a 4 ugyan olyan debica. Legalább lesz pótkerékre valód is Ha van rá keret akkor természetesen megéri beruházni egy általad is említett márkasorozat darabjaira, ezeket meg eladni ha amúgy is jók még.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
urak,
amikor megvettem aótómat (2001-es colt), háromféle téligumi volt rajta. ez önmagában még nem votl meglepő, de amikor megvettem és felrakattam a nyárikat, a gumisnál is őszintén csodálkoztak, hogy a télik se nem túlkorosak, se nem kopottak (7-8mm).
a két egyforma debica, a másik valami hankook, a harmadikra nem emlékszem (kumho talán?). a gumis tippje az volt, hogy a hankook mellé vegyek egy párt, és meg van oldva, de a debica azért annyira nem hangzik szimpatikusan... mennyire féljek tőle?mondjuk az előző autómon barum volt a téli (a nyári meg nokian, most pedig goodyear), és nem volt vele bajom... szóval mi legyen?
hanyas vagy, te disznó?
-
Phvhun
őstag
Ez miféle autó? [link]
-
Rivaul
addikt
Jó volt a mai reggelem
Kirakom a gyerekeket a suliba és hazafele fűkaszálás ment a hengermalom út szélén. Akkorát csattant egy kő a kocsin mint ha rálőttek volna. Lehúzódok, megnézem, c oszlop kapott egy jókorát. 5 centi és nincs hátsó ablakom, ha meg a gyerek ott ül... Megkeresem az ottani vezető szakit aki ad egy számot. Főnököt felhív. 40 perc után 5 méretes barna úriember száll ki egy szakadt vectrából. Ahogy kiszálltak a vectra elhányta magát és az összes víz elfolyt belőle Ezeknél mindnél sör és azt se tudják merre vannak arccal. Mintha a muppet show-ba lettem volna. Elkezdtek hőzöngeni hogy ez nem most történt de adnak egy 5-öst mert "jófejek"... Persze nem fogadtam el, erre felírtak egy lapra adatokat és elhúztak mert kihívtam a rendőröket. (ezúton megjegyezném hogy nagyon korrektek és segítőkészek voltak a rendőrök ebben az esetben). Tudom hogy valószínű leszívom magam és lehet semmit nem látok a dologból de akkor se nyelhettem le.A kár. Még jó hogy fóliázott az autó így a fényezés nem sérült.
A papír amit kaptam. Az adatokat kitakartam de a többi is sok mindent elárul sztem
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
két dologban érdekelne a tanácsotok:
1) szabályos nappal az autópályán csak a nappali fényt használni?
2) tegnap 2szer is megesett velem a következő autópályán:
a. 110-es tábla
b. karbantartás jelző a pályán, 100-as, majd 80-as (mobil)tábla teherautón
c. munkaterület végén sebesség feloldó tábla,
d. 6-700m-el odébb jön az autópályán "gyárilag kirakott" sebesség feloldó tábla.
nem mértek sebességet, de ha "c" és "d" között mértek volna, mi lett volna a szabályos sebesség? -
neduddki
nagyúr
HI!
ez sajna igencsak hianyais:- (
udv
neduddki
mod: Matykoh: minden olajgyartonak van adatbazisa amiben meg tudios nezni mijjen otohoz mi kell
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Matykoh
tag
Van valami olyan oldal, ahol adott gyártó (jelen esetben Peugeot) a motorokba szánt, illetve előírt olaj előírásait tartalmazza (szóval pl. RC-be belemehet-e mondjuk egy Castrol Edge 10w60)?
Van egy olyan érzésem hogy jó hülyén fogalmaztam meg.
-
Rivaul
addikt
-
nagyúr
válasz kalmanchris #6119 üzenetére
alkalomadtán egy autogrammot kérhetnél nekem
-
DeFranco
nagyúr
típusismeretem nincs, de lehet meghülyült a központi zár, vagy akad valamelyik zárómotor.
velem az esett meg egyszer, hogy az egyik ajtó nem zárt be (a többi nem nyitott vissza, de ez gondolom típusfüggő is). a hiba annyi volt, hogy az évek alatt annyi finom por összegyűlt a burkolat alatt, amitől beállt a zár. kiszedve a zárat meg kitakarítva megjavult.
rosszabb esetben, ha elromlott, akkor lehet csere lesz.
-
blt.62
őstag
Még annyit,hogy nem írja ki, hogy valamelyik ajtó nyitva lenne.
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Szio!
Mitől lehet az,hogy hiába zárom le a kocsim kulccsal vagy a riasztóval nem zárja be az ajtókat. Hallom,hogy működik a központi zár vagyis lezár de ki is nyitja vissza. Mi romolhatott el? Picasso a kocsi.
MegtorloXp
-
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #6100 üzenetére
HI!
csak az azonistokat kerestre, mikor meg volt minden azt kerdezte, hogy vizsgan ment-e mar at, mondtam neki, hogy 3 napos a cucc /de legalabb masfel-2 eve kerestem/, es majd most megy vizsgara a kocsi, szo nelkul elngedett /na jo elotte meg megbezeltuk, hogy korozik a rendszamom, de nem ezen ajarmuvon, szovla ne lepodjon meg:- )/
a legravaszabbak kernek vkitol 2x10cm vizalloledszlagot es azt ragasztjak fel a kocsi orrara /videken pokoli gyakori/, masok megfleleo azonosito nelkuli kinai szutykokat raknak fel, megint masok ugyazt a kina szutykot csak megfelelo jelzessel /de ezknel rengeteg leddogles van/
a srac aki az enyemt felrakta, cska annyit mondott ennyire jot O meg nem szeretl
falun a csalad a CoV-on hasnzlaja ugyanezt, hozzajuk meg a kutja se szolt
ja es van 4db osram 1W-s w5w, es nrem tokmvel mit csinalni, mert hejzetjezobe nem birom berakni akkora fenye vanudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ajándékvásárlási tippek - minden alkalomra
- Politika
- XPEnology
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest