- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
Nem tudom mi a tök van de nem tudok játszani mert mindig a képen látható hibát dobja. Rákerestem és játékfájlok ellenőrzése elvileg megoldja amit próbáltam, újra indítást is.
Semmi.. Tudja estleg valaki mi tosz van?
-
hegegabi80
addikt
Én csak heti 1-2 alkalommal tolom este, ahogy időm engedi.
Mi lenne, ha összeírnánk kik aktívak még innen ph-ról, megadnánk a steam nick-et és akkor látnánk éppen ki aktív, így tudunk egymáshoz csatlakozni.
Feltéve mikor kinek mikor van kedve és ideje.
-
Orgi
addikt
Írtam privit.
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Nagyon hobby szinten játszogatunk, főleg casual meccseket majdnem minden este 9-fél10 körül. Kiesett a 4. társunk, viszont így hárman kb mindig sz*punk a végén 4-es csapat ellen. Gondoltuk keresnénk egy állandó társat, ha érdekel valakit ilyesmi... Olyan 400-as szinten vagyunk amúgy. -
Land
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #30435 üzenetére
Vajon javították a Radeonok alatti mega laggolást Sanhokon?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Winne
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #30435 üzenetére
Hálistennek jó szarok ezek a skinek is.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
válasz
LendvaiFeri1 #30424 üzenetére
Volt amikor a PASS is adott bőven.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Ranked rewardsnál pl
tegnapi ranked, 10 golyó volt az utolsó playerre, társam meg trollkodott
HATER
-
PeL
addikt
válasz
Nyithatod a tokent hunter's chestből szökőévente, meg bizonyos repu szint után is kapsz valamennyit ha eléred.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Ilyen pontokat hogy lehet szerezni?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
-
Winne
nagyúr
Bezzeg a nyomorult teamchatet nehéz lefejleszteni még mindig.
-
M@trixfan
addikt
Hát nem tudom. Ha egyedül szeretnék játszani akkor megyek egyedül. Pont az emberi társ a lényeg a csapatban, főleg duóban. Miért kell itt is elrontani a társaság élményét?
Mennyivel másabb lenne ha egy új HL játékban, vagy egy Metro játékban mutatná be a fejlesztő csapat, hogy micsoda jó “AI” van az ellenfeleknek, barátoknak! Honnantól lesz ez nem igazságos taktikai előny, hogy jobban vezet, azonnal lát, rögtön tudja mi hol van, stb…? Valahogy nem jó felé megy ez az egész a régi időkhöz képest, ahol a művészi kreativitás ipari remekműveket rakott le az asztalra. Gaming szempontból maga az 5000-es széria bemutatója is tiszta “AI” volt…
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
jimpo
senior tag
[ Szerkesztve ]
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
Winne
nagyúr
Micsoda szerencse... Mindig is ilyen szerettem volna. Jah nem.
-
DiszNóÓl
senior tag
Mi sokat mentünk duo+2randommal(vagy egyedül). Vannak szabályok, ha nem beszél vagy nem jelöl én se nagyon kommunikálok velük. Sose a random az első, nem szabad nekik elhinni azt hogy safe res, mert sose az. Rengeteget streameltem azt hogy randomokkal játszok diában és sokan nem értették hogy bírom még
HATER
-
Grave_444
nagyúr
"Itt is sok a toxic meg önálló életet élő player"
Ahj bakker, néha magamra ismerek.
Ha egyszer nem jönnek, unatkozok várni. Ahol lőnek oda kell egyből menni.Viccet félretéve én mostanában csak intense br-t tolok randomokkal, általában 4-ből 3-an azért egy helyen maradunk, de a full squad sem ritka.
-
Úgy 2200 órám után, amit én is javarészt a normálon töltöttem, meg töltöm ma is, már csak squadban, randomokkal, ugyanaz a tapasztalaton, mint amit írtál. Átlagban tíz esetből hétszer, pár perc után, mindig egyedül maradok, és úgy próbálok valamit kihozni a szituból, általában kevés sikerrel.
Még ha nem is én vagyok a squad hajjakendje, akkor is szoktam a leugráshoz, egy viszonylag távolabbi, nyugis helyet jelölni, ahol lenne idő normálisan felszerelkezni, de ilyenkor is a többség általában Rambo-üzemmódba kapcsolva, azonnal leugrik a gép útjába eső, első legforgalmasabb helyre, azután persze rövidesen kakukk nekik.
Még egy dolog van, amitől a már nem nagyon létező hajam is kiszoktam tépni, az meg a járművezetés. Ha nem én vagyok a sofőr, a sok idióta azzal szórakozik, hogy behajt a játék sűrűjébe, ami még úgy ahogy elfogadható is lenne, de közben meg folyamatosan nyomják a dudát, gyakorlatilag felhívás a táncra, hogy itt vagyunk, lőjetek már le, ami általában be is következik, mert mindenki ránk lő, aki él és mozog. Ilyen szitunál, még kiszállni se tudok, mert ha megpróbálom, az is instant fekvés.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
PeL
addikt
válasz
DiszNóÓl #30409 üzenetére
Mennyire élvezhető randomokkal? Itt is sok a toxic meg önálló életet élő player, vagy jellemzőbb a teamplay? Néha mikor 3-man squadoztunk normalon volt hogy beengedtünk random negyediket, de 10-ből jó ha 5 együttműködött, a többi vagy teljesen külön ugrott tőlünk akár a map teljesen más részére, vagy rögtön odament az enemyhez lelövetni magát aztán ki is lépett stb. Összességében normalon nincsenek túl jó tapasztalataim velük. Rankedet meg nem is játszottam még szinte egyáltalán mióta külön van
-
PeL
addikt
Hasonló számok jöttek ki a banolt accountok számában mint legutóbb, ez is kb jól mutatja, hogy akiket kiraknak azok nagyrészt tolják ugyanazt tovább egy másik accról
-
Ez most valami globális hiba, vagy nálam zakkant meg valami?
Olyan jó másfél órája ment a játék simán, azután lett egy váratlan kifagyás, és azóta akárhányszor indítom a játékot, mindig ez a nóta vége. A telepített fájlok ellenőrzését lefuttattam, ott minden ok.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
PeL
addikt
válasz
Grave_444 #30400 üzenetére
Ja, Erangel konténertelep mögötti nagy hegyre szűkült a kör, meglőttek valahonnan fentről és megevett a kék mire beért volna a healem
Szerintem fel sem tudtam volna már menni onnan mert meredek volt ott a rész, max a túloldalon, de végig rám láttak volna fentről
.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Micsoda damage, olyan katonás
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz
hegegabi80 #30395 üzenetére
Írj majd.
Valakinek esetleg van tapasztalta AM5 procival hogy fut a játék?
Vajon jobban, mint 12. gen I7-el? -
sunnyside
csendes tag
Sziasztok, boxon játszok a játekkal és most váltanék ps-re, jól sejtem, hogy a boxon már meglévő cuccaimat nem rudom átvinni ps-re?
-
Grave_444
nagyúr
Intense BR, már besértődtek a csapattársak, hogy nem segítek stb, közben kiszedtem egyedül egy 4-es squadot és megnyertem soloban, mert kiléptek.
-
DiszNóÓl
senior tag
jól kezdődött a szezon kiváncsi vagyok mikor jön az első 1 napos ban
"új" acc első ranked meccsek, mert olyan csodálatos a játék hogy nem lehet bárkivel rankedezni.
HATER
-
Winne
nagyúr
válasz
Zoolee1976 #30383 üzenetére
Én is a casualt nyomom általában, mert egyedül vagyok éjjel és mikrofon nélkül, szoktak lenni jó meccsek. Fun az eleje, aztán a végére már érdekesebb mikor futsz bele az élőkbe és a végjáték kb sosem botos, ott van némi izgalom is.
-
DiszNóÓl
senior tag
-
válasz
Zoolee1976 #30383 üzenetére
Amikor belépsz a játékba, a játékopciók közül, válaszd a "Casual" módot, ezen kívül ugye még van kettő, a "Normal", meg a "Ranked" mód. A casual mód úgy van kitalálva, hogy kb. a 100 főből, max 12 fő lehet a valós személy, a többi bot. Szóval, a valós játékosokkal így, jó eséllyel, csak a végjátékban fogsz találkozni.
Olyan módról nem tudok, ahol fullosan csak botok vannak, téged kivéve.[ Szerkesztve ]
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok!
Mivel már 1-2 éve csak az agyvérzés kerülget a sok pro és csaló játékostól,nem indítottam nagyon el a játékot!
Viszont amúgy imádom a "fílinget" amit ad, főleg amíg ment Pubg light ,na ott normális volt még a hitreg.
Meg ugye ha bárhová is megyek csak ez a blőd sok arab karattyolás,amit szívből gyűlölök már!. Mintha mások nem is játszanának evvel a játékkal, szinte minden squadban van egy vagy kettő.
Na de a lényeg, és a kérdés!
Valahogyan meglehet oldani hogy korlátlanul tudjak játszani csak botok ellen?
Kikapcsolódásnak szeretném egy nehéz nap után,arra az király szokott lenni nekem.
Előre is köszönöm a választ!Zoolee
-
Winne
nagyúr
Ezen a tojásos eventen az alsó két fix cuccon kívül kb esély sincs semmire, mi?
-
PeL
addikt
válasz
DiszNóÓl #30378 üzenetére
Elvileg mind permanent
Ebből a kép szerint 33,410 hardveres ban, kérdés hogy ez mennyire megkerülhető, nagy részük gondolom visszajön úgyis valahogy, nem szokták ezek olyan könnyen feladni. -
Winne
nagyúr
Semmi értelme egy ingyenes játékban kb, mert attól, hogy bannolgatják őket, a játékot még ugyanúgy elszarják. A store bevételek miatt ingyenes a játék, de legalább egy minimális 5 eurót azért tehetnének rá, lassítaná őket biztosan.
-
PeL
addikt
Egyetlen hét alatt 53,482 csalót banoltak
-
PeL
addikt
válasz
Grave_444 #30372 üzenetére
A duo nálam már hetek óta játszhatatlan teljesen, mondjuk a csapattársam sem szokott túl sokat hozzátenni a játékokhoz akivel játszani szoktam, de engem is folyamat inasba raknak ott és egyszerűen nem tudom mit kellene csinálnom hogy ne így legyen. Manapság már csak a squadokat játszom szívesen, ott legalább van némi sikerélményem is időnként.
-
Grave_444
nagyúr
Mai nap katasztrófa. Gatka 2v2v2, utóbbi csapatról azt hittük elmentek, semmi mozgás.
Mindketten külön külön kempeltek egy házban mozdulatlanul és hátba lőttek.
A többi körben mindig egy random másik duo megpusholt vagy hátbalőtt akció közben.
Nagyon gáz. -
PeL
addikt
Én SKS-el 4-500 méternél messzebbre nem tudok lőni, mert akkorát esik a töltény már ekkora táv után hogy esélytelen eltalálni vele bárkit
Nem emlékszem hogy régen is ilyen volt-e, de emiatt át kell hogy álljak rendes sniperekre. Pedig régen is szerettem az SKS-t, meg manapság is gyakran felvettem, de picit nagyobb távolságokon már használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Igen
Csak vmi jó mp5k skin kellene, azt nem tudtam kukázni még sajna, csak az alap gagyi van, amit mutattam anno.
Én 30mm és 556 dmr combóval megyek, így találtam meg a legjobb arányt, pedig az SKS is frankó volt messzire.
-
PeL
addikt
Felmentem training módba próbálgatni az SMG hipfire-t, valóban pontosabb lett, laser sighttal még inkább, de az ADS pontosságától még így is bőven elmarad mert pár méter távolságra azért már így is szórja mindenfelé a golyókat rendesen, így tulajdonképpen nem is értem miért sírták tele a PUBG redditet az emberek az újabb SMG buff miatt
A jelenlegi buffal annyit értek el, hogy közvetlen közelre már talán megéri a hipfire, pl. ajtókon berontva valakire vagy sarkokon kinézve ha tudjuk hogy ott van valaki. Egyébként még mindig ADS-el pontos csak, azon meg pont nem változott semmi.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Na akkor lesz +1 okod rá
Kíváncsi leszek hogy a laser sight-al mennyire lesz op az smg hipfire, lehet végre lesz értelme azt is használni már így. Amúgy nekem úgy rémlik hogy a 9mm-es kb ugyanannyi helyet foglal mint pl. az 5.56-os, legalábbis a szokásos ~80db 7.62-es lőszer mellé kb ugyanannyi 9mm-est tudtam mindig vinni mint 5.56-osat, olyan 200-230db szokott elférni a szokásos heal és utility mennyiségem mellett mindkettőből.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
-
PeL
addikt
-
Land
veterán
Üdv!
Haver új gépen csak a pubg-nál van ez a probléma. Mi lehet a gond? Ryzen 9700X, Amd 7800XT
VideóSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Grave_444
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Sosem reportoltam kb, ma megtettem és egyből kapott egy kényszerpihenőt. Ezt valaki nézi ezek szerint? o.O
-
PeL
addikt
Ha nincs bekapcsolva a replay, akkor nem enged, csak a 2D replayeket. Le sem menti akkor őket. Régen működött ilyenkor az hogy ha ALT+F4-el léptem ki a játékból akkor lementette az adott kör demóját akkor is ha ki volt kapcsolva a replay, de már azt sem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
senior tag
-
PeL
addikt
Nem mostanában volt ilyen, de tegnap szerintem a PUBG karrierem egyik legjobb squad körét hoztam Sanhok-on. Elején rögtön ugrott ránk egy team, azokból megöltem hármat, a negyediket egyik társam lőtte le, onnantól end-game -ig kb semmi nem történt, ott viszont ránk jött egy squad a fűrésztelepen, meg egy másik team is lőtt minket, a többiek el is hullottak, egyedül maradtam. Akik megmaradtak abból a squadból két embert megöltem, benne voltam a körben ami már elég kicsi volt, de láttam hogy kintről kerülőbe jön egy full team. Bementek a fűrésztelepen lévő másik csarnokba, én közben kimentem eléjük a körből, beálltam az egyik konténer mellé. Nem is számítottak rám, kijött elém két ember, MP5-el ledaráltam őket, majd egy jól helyezett flashel a maradék kettőt is elraktam, a végén 1v1 maradt, szerencsére kiszúrtam a srácot a gerendahalmok között, megfejeltem SKS-el, elbújt, én meg mint a bolond rögtön rá szaladtam, nem számítottam rá hogy a földön fog feküdni a pali de bedaráltam őt is
A többiek meg csak hüledeztek a DC-n hogy mit hoztam le, őszintén kimondva kicsit jól esett a lelkemnek
Sajna a demo-t nem tudtam kinyerni mert alapból ki van kapcsolva, mire eszembe jutott hogy bekapcsoljam addigra meg bejött a win screen. Nem mondom hogy nem remegett a kezem. Tényleg rég adott ilyen adrenalin löketet a játék.
-
dudu5130
őstag
Csak nekem csinálja azt a jatek, hogy lobbyban mikor lejár azt idő a repülő indul én meg ott maradok spectatebe. Alt f4 azt visszacsatlakozassal javul csak meg
-
saen
Topikgazda
-
adrian94
őstag
Sziasztok! Játékosokat keresek PUBG-re (PC) 25-30 éves korosztályból
Nem régen kezdtem el vele játszani, nem vagyok benne profi de nem is az esport a cél, csak a szórakozás! Beszélni nem mindig tudok de hallani hallok mindent és mindenkit így tudunk nagyjából "kommunikálni"! Ha van kedve valakinek játszani az dobjon egy privátot de szívesen csatlakoznék már meglévő csapatba is!
-
PeL
addikt
Tényleg elképesztő, hogy mennyi rejtett e-sportoló játszik manapság már a játékkal. Ma végig full unlucky körök zsinórban, megint a legidiótább halálokkal, köztük olyan hogy pl. a társam kint knockolják ház mellett, be akarom vinni, közben ránk pusholnak, én meg nem bírtam lerakni a fal mellett, mert mindenhol pirosan írta a gombot. Kövi körben meg megjött a 0.8-as K/D-s player akit lelőttem fél hp-ra, ő nyugodtan healelés nélkül kivárja hogy peekeljek rá újból a ház egy teljesen más pontjáról amire nem is számít, nem is oda tartott, de ő ettől függetlenül vert rám M24-el egy akkora flickshotot, hogy azt hittem szétverem a monitort. Ugyanígy már egy másik szituban a csávó kinéz rám egy kő egyik oldaláról majd visszabújik, közben én pozit váltok hogy meglepjem, kinéz rám újból a kő másik oldalán és nagyjából 0.1s alatt lereagálja azt hogy már nem ott vagyok ahol előbb, hanem 5 méterrel arrébb és instant odarántja rám 100% pontossággal a beryl-t majd bedarál mielőtt én egy golyót rá tudtam volna lőni. Deathcam-et visszanézve nekem irreálisan gyorsnak tűnt a srác reflexe, szoktam nézni 1-2 streamert, de még tőlük se látok ennyire gyors reakciókat. Emellett vagy három alkalommal minimális hp-kkal élték túl az ellenfelek a fightokat. Ennyire tényleg nem lehetek szerencsétlen
Nem értem komolyan hogy hogy lehet mindenki ennyire jó, már rendesen esélytelennek érzem magam... Totális frusztrációt érzek a játékban történt dolgok miatt.
-
-
PeL
addikt
Álló embernél nagyon nem lehet desync sem,
Hogyne lehetne, szerencsére elég ritka, de van egy saját klipem is erről, habár már nagyon régi. Viszont megesett velem pár napja is, annyi különbséggel hogy a player most kihajolva nézett az ablakon kifelé és ugyanúgy nem lehetett eltalálni a fejét. Igaz nem látszódott belőle túl sok, az viszont tuti hogy nem az ablakkeretet találtam el, mert ugyanúgy ott volt a golyónyom a feje mögött a falon mikor arrébb állt. -
Winne
nagyúr
válasz
dudu5130 #30333 üzenetére
Álló embernél nagyon nem lehet desync sem, lehet máshogy esik a lőszer, mint amire emlékszel?
Én futó embernél érzem ezt, mikor oldalasan fut hozzám képest és nagyjából ugyanannyival lövök elé, de van aki semmit sem akar kapni, van olyan is aki minden hitet beszippant. 🤷♂️
-
dudu5130
őstag
Nem nagyon értem, hogy nagyjából 100-150 méterre miért nem kapják az ember 4x vagy 6x használatával úgy, hogy mozdulatlanul telibe a felső testükön a cél. Ennyire bugosak a szerverek vagy nem igazán értem.
-
PeL
addikt
Mai meccsmérleg eddig:
Uccsó körben két dropra is rámentünk, nálam DBS volt végig, még mindig rohadt OP dropos fegyverként. -
DiszNóÓl
senior tag
válasz
dudu5130 #30325 üzenetére
mert ha ott van rajta az ellenség akkor jobb egy bármilyen másik pisztoly. minden más esetben a füstlövő jobb választás. 556 nem tudom hogy kapcsolódik a pisztolyhoz
attól hogy mini aug van nálam elfér 20db 9mm vagy amennyi a tárba fér
ez a minden jobb volt régen, de amikor visszarakták a classic erangelt akkor kiderült hogy mégse volt jobb
#30324PeL
hotdropkor van, leggyorsabban azt lehet betölteni
vezető ülésről löni, de szerintem az trollkodás
HATER
-
dudu5130
őstag
válasz
DiszNóÓl #30323 üzenetére
Miért ne lenne? Füstön dedelni amúgy is lutri. Psiztolyt meg amúgy se kötelező vinni. Sokan 5,56-ot használnak olyan pisztoly nincs is. Én azt mondom a 20-as dolgokat vissza és nem kell az új dolgok után menni. Nekem se a taego se a Rondon nem tetszik. Régi Vikendi javított loottal volt a legjobb szerintem. Én akkor kezdtem el mikor Sanhok meg volt már, nekem az tetszett a legjobban.
-
-
Kiskutya
veterán
Pont hogy jobb lett igy mert legalább van esély visszahozni egymást! Régen volt hogy kinyírták valamelyikünk az első percben és akkor vagy nézted fél óráig a társad ahogy játszik vagy kilépett ö is és lehetett újat kezdeni! Szivatni meg ahogy fentebb írták igy is lehet csak ki kell venni a chipet!
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
DiszNóÓl
senior tag
-
PeL
addikt
válasz
DiszNóÓl #30318 üzenetére
Ezt a visszahívást 1:1-ben kivenném a játékból. Mióta bent van, az emberek teljesen másképp játszanak. Duoban gyakran van hogy knockolom az enemyt, a társa meg le se szarja, meg sem próbálja felszedni, mondván majd úgyis visszahívja, aztán vagy felszívódik és később megpróbál visszamenni a bilétáért, vagy szintén leszarva hogy megpróbálja felszedni a társát mert amúgy simán meglenne rá a lehetősége, átmegy berserker módba és lepushol mint egy idióta miközben szedem a társam, lesz ami lesz alapon. Ergo a knock trade szerintem sokkal kevésbé működik mióta ezt bevezették. De ez lehet hogy csak az én tapasztalatom.
-
DiszNóÓl
senior tag
HATER
-
Grave_444
nagyúr
-
dudu5130
őstag
Valakinek meg van még az az oldal amin vissza tudod nézni ha egy streamer találkozott veled?
-
dudu5130
őstag
A muzzle break jobb mint a compensator?
-
Én is kihagytam vagy 3 évet, most megint kedvet kaptam hozzá. Mi lett a discord csoporttal? Full üres. Hol lehet most társakat keresni? Illetve a rankedhez kell mobilszám, amit hiába adok meg, nem küld kódot, pedig 2 számot is próbáltam
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
BaLee
addikt
válasz
dudu5130 #30307 üzenetére
Nem tudom anno mennyi idő alatt jöttél bele, de saját példámból kiindulva kell hozzá 1-2 hét aktív játék. Én is így voltam, volt 1-2 év szünet, aztán év elején megnéztem és az új mapok meg az új fegyók meghozták a kedvemet. Kellett jó 1-2 hét napi 2-3 óra játékkal, hogy már érdemben tudjak tűzharcokat nyerni. Újra kell tanulni a fegyvereket is, mert rengeteget változtak.
Ami még sokat változott, hogy akik most játszanak még vele azok már jórészt profik, bár 1.5 éve sem volt már csúcson a játékosállomány. Már nem az van mint 2018-2020 körül, hogy a sok újonc miatt sokkal több volt a sikerélmény.
Illetve a botok tudnak még becsapós sikerélményt adni, bár azt úgyis kiszúrod ki az a bot. -
PeL
addikt
válasz
dudu5130 #30307 üzenetére
Nyugi, én is olyan mintha elfelejtettem volna játszani, pedig azért annyira nem, és pont tegnap néztem, átléptem az 5000 órát is benne. Elég sokat változtattak a játékon az idők során, főleg a mapokon és fegyvereken. Nálam is voltak kisebb nagyobb kihagyások, valószínűleg el is szoktam a játéktól, de a playerbaseből érezhetően teljesen kikoptak a casualos gyengébb játékosok, és maradtak a több ezer órás, még mindig napi szinten játszó rutinosabbak. Régen nálam is tök átlagosak voltak az ilyen 3-5 killes meccssorozatok, manapság gyakran megesik hogy 6-8 meccsen keresztül is meghalok egyetlen kill nélkül.
-
dudu5130
őstag
Kihagytam a játékból úgy másfél évet, nemrég újra kezdtem de egyszerűen nem érzek rá mint előtte. A is közre játszik, hogy általában fáradtan állok neki de egyszerűen nem tudok ölni. Előtte azért jöttek a 6-8 killes Ranked meccsek de most kb senkit nem tudok ölni. Fegyvereket se érzem.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Az Unreal Engine 5 bevezetése mikorra várható, van már valami infó róla? -
PeL
addikt
Tud baitelni a játék
Több hét kihagyás után először indítom el a játékot, kaptam az éppen futó eventből 10 contraband tokent, nyitottam egy ládát
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Diablo IV
- Képregény topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- Piacon a Galaxy S25 család
- PR-Telecom
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest