- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szekra #82084 üzenetére
Leadod a neppernél a kulcsot, a forgalmit meg az autót. Ők kipucolják és kiteszik egy szerintük reális áron. Aztán ha van érdeklődő ők megmutatják neki, ha horogra akad akkor meg hívnak és mész szerződést aláírni (javaslom eszedbe se jusson előre biankószerződést aláírin) viszed a többi kulcsot (ha van) meg a törzskönyvet.
mod:
focvis: Ez jó lehetett, én a tököli reptérre akartam menni ott is volt banzaii de nem jutottam ki végül.
A Hringen meg vmi Golfos összeröffenés volt. Oda kellett volna menned igazából.
-
válasz
szekra #76221 üzenetére
Akkor törölték gyorsan. November-decemberi szállítással ígért új Tesla 3-at 9,8 millióért, magánszemélyként. Nem zárom ki a csalási kísérletet.
@Saint_: 1,5 centis a hajam; 2 éve is annyi volt. A link nem működik nálam.
(#76224) Saint_: Óóóó, ez a fotó a horgászengedélyemből.
-
válasz
szekra #76092 üzenetére
Ilyenkor van az, hogy elvileg a másik tag biztosítójának kéne fizetni, csakhát ritka az az úriember, aki kiszáll és otthagyja a névjegykártyáját a szélvédőn
.
Nekem egy horvát nőcihez volt "szerencsém" jópár éve aki képtelen volt kiparkolni úgy, hogy 1m volt köztünk. (nem javítottam a csíkot, mondván úgyis járok még horvátban...) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows Insider Program
- Háztartási gépek
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest