- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz brumi1024 #334197 üzenetére
Érdekes látni ezeket a visszalépdeléseket. Az A4 megnevezésért már alapból nagyon nagy kár, szerintem sok potenciális vásárlót teljesen összezavartak már csak ezzel is.
+ Kíváncsi vagyok, merre fog menni az elektrifikáció az autóknál Trump bejelentései után.[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz brumi1024 #334197 üzenetére
Eddig se ment. A teljesitmenyt jelolo tipusszammal elosztom a teljesitmenyt, akkor egy ossze-vissza erteket kapok, nem egy konstanst. Ha teszem azt a gyorsulassal hasonlitom ossze, akkor is ugyanez lesz a helyzet. Total baromsag volt eddig is, rosszabb mar nem lehet, csak mas
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
Audinak nagyon nem megy ez a nevezektan, ismet valtoztatnak rajta. Megszunik a paros szam - elektromos, paratlan - belsoegesu megkulonboztetes, kukazzak a teljesen veletlenszeru es erthetetlen szamokat a teljesitmenyszint jelolesnel, tovabba marad a TFSI, TFSIe, TDI, etron jeloles.
-
veterán
válasz BigBlackDog #334194 üzenetére
Jah tényleg.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #334175 üzenetére
Amugy nem sajat otlet, Saint jart oda fotozni meg a Bimmert.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz cOxeR #334187 üzenetére
Rozmaring utcája ez ha tovább mész rajta.
Nem eladó, a Ford topikban ilyen autós kártyák vannak.Ez is jó lenne csak kéne még egy kis fű rá.
Ez a kép arról nevezetes, hogy másnap húzták meg a lökhárítómat… itt még sértetlen a kocsi eleje.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Blindmouse_
aktív tag
Dunait még a csepeli strandnál lehet, és az az előnye hogy naplementekor hangulatos, nem korahajnalban.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
pit stop
addikt
válasz bulikavagyok #334153 üzenetére
[Ha dunai hátteret szeretnél] szerintem ez se rossz.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Ármester
válasz bulikavagyok #334141 üzenetére
Melyik autót? - attól függően érdemes helyet választani.
-
kisza25
félisten
válasz grizlisandor #334173 üzenetére
Remélem én nyerem, szorítsatok
Ha nyerek akkor elviszem talira ezt megígérem[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
eldoble
aktív tag
Igen, tudom, hogy drága, magamban azt gondoltam, hogy ezek ezért az akcióért majd képesek lesznek elkérni 160-180 ezret, ... a 260 ezer meglepett ... (alkudnom kellett volna, sok évvel ezelőtt a régi 6-osomnál a 167e-nél pár mondat után 130e ben kiegyeztünk, bár az akkor a Budai Mazda ker. volt).
-
szebe
addikt
válasz grizlisandor #334173 üzenetére
Webshop, nézettség, szponzorok pörögtek, az a lényeg
Az optikára költött majd 3 métert kicsit feleslegesnek érzem (fólia, alcantara belső), dehát gondolom kellett a szponzornak is a megjelenés, hogy ilyet is tudnak csinálni.
Nyilván enélkül is sok de azért cseréltek mellette vagy 3x kuplungot meg 2x kipuffot, meg hányszor bukott a vizsgán, szóval volt ebben bőven felesleges kör.Viszont becsülöm az őszinteségüket, van aki kicsit nagyobb léptékű dolgot csinált(atott) szponzorokkal/követőkből, és az ígéret ellenére se jött még ki a számvetős videó
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
Mennyibe van a NYEREMÉNYAUTÓ?! 🤯 Oliver Amon youtube videó
1.1M-ért vették, hát locsoltak rá rendesen, nagy része extra kinézetre ment, de horror, hogy 7,5M tartanak úgy, hogy sok minden ment saját költségre, meg a 10k/munkaóra még itt vidéken is nehéz. Még nincs vége.
-
Reggie0
félisten
válasz Blindmouse_ #334171 üzenetére
Ja, szornyu hely:
-
Blindmouse_
aktív tag
-
Reggie0
félisten
válasz Blindmouse_ #334168 üzenetére
Jah, a szemetkupac nem szokott ott lenni, de mellette azon a folduton tovabb el lehetett menni regebben. Azota nem tudom mennyire rendeztek a terepet, regen a szemetdomb mogotti fak sem voltak ekkorak, egesz bp. latszodott, es szemet se volt. Mar 2 eves a kep, lehet azota rendeztek, azert eleg vastag emberek laknak arrafele
Amugy nagyon meredek lejton van az a kornyek, a kisatirozott haz fele is van foldut ahol fel lehet parkolni magasra, azaz lehetett regen, most nem tudom mi van ott.
Ez frissebb kep, csak pont azt a rovid szakaszt nem fotoztak ujra: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Reggie0
félisten
Nem tudom mennyire ritkitottak meg a fakat, de regebben az Agnes ut-Szecsenyi emlekut-Melinda ut hajtukanyarban full Buda panoramaval lehetett fotozni.
De a Zsoldos fordulo 9-et is megnezheted, ha panoramat szeretnel.
Ha dunat/indusztrialist szeretnel, akkor a partra le lehet hajtani az Araszto ut-nal a folduton.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha már szóba került a cserélhetetlen izzó
hyundai ioniq 9 az új volvo v70
⭐ Stella
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz dellfanboy #334143 üzenetére
Arra ottvan az egész Csepel művek, éjjel bemész és fotózol rogyásig, egyik Joker helyem a 4-ből.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bulikavagyok #334027 üzenetére
Autoval? Nice. Malagan voltam meg 22-ben kb 1 hetet dolgozni. Alapvetoen tetszett amugy.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
-
Blindmouse_
aktív tag
Az EGÉSZ város tökjó fotóhelyszín, ha jó szemed, és jó géped van hozzá.. valamint épp nincs egyáltalán forgalom.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz bandus #334144 üzenetére
Figyi. manapság az emberek saccra 85%-a biztos hogy nem tanul nyelveket, mert még az anyanyelvén se tud normálisan. csak a taktakot nyomkodja a telefonján, meg nézi a prolitáp műsorokat a TV-n. De az amúgy tökjó ha valakinek van valami értelmes, hasznos, vagy művészi szabadidős elfoglaltsága.
Viszont ha autóval jársz, akkor nem árt ha tudod legalább azt hogy karban kéne tartani, ellenőrizni néha dolgokat. ez a lényeg.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Micsurin
nagyúr
Sose tudom mennyire szabályos a tájvédelmi miatt, de mindig fullon van kocsival este a parkoló szóval...
Napközben mi többször fotoztunk motort vagy autót eladásra itt: [link]The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
válasz focvis #334151 üzenetére
Jó tipp, elgurulok arra.
kcsa: Ez sem rossz, le fogom csekkolni. A Google Street View-on van egy kis zavar, 2014-es, 19-es és 24-es képek váltogatják egymást. Nem pont ilyet keresek, de a graffiti háttér nem lenne rossz szerintem. Bár még soha nem csináltam ilyen képet.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
kcsa
veterán
válasz bulikavagyok #334150 üzenetére
Filatorigát HÉV megálló is szóba jöhet ha ilyen helyet keresel.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
veterán
Hétvégén ebben a parkolóban: 47°30'33.3"N 18°58'58.0"E
Tényleg csak hétvégén, semleges háttér, max. a budai hegyek. -
nagyúr
válasz dellfanboy #334143 üzenetére
Odahívom a TEK-et is.
tboldi: Most kellenek a képek, nem tíz év múlva.
kcsa: Erről a képről viszont eszembe jutott egy jó helyszín! Nyáron bringáztam Szentendrére, a Graphisoft Park közelében van egy szép kis utca, nagy fákkal, és nagyon király graffitikkel az út melletti falon. Talán jó helyszín lenne, már csak meg kell találnom.
Szerk.: Meg is van. Csak sajnos bringaúton kéne parkolnom...
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Micsurin
nagyúr
Szentendrein is elég szép képeket lőnek, zavartalanul!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #334010 üzenetére
1x voltam csak de olyan messzire inkabb repcsulni szeretek mar.
#nincsbennetarcsi
-
kcsa
veterán
Fővám téren egész jó fotókat lehet csinálni.
-
tboldi
nagyúr
Rákosrendező.
-
bandus
veterán
válasz Blindmouse_ #334089 üzenetére
szerintem annyi hasznosabb modja van edukalni az emberiseget, mint megtanitani, hogyan kell fekbetetet meg olajat cserelni 30 eves lefingott kotlakon. neked ez a “tudas”, mas meg inkabb nyelvet tanul, vagy programozni, vagy akarmi mast
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
dellfanboy
őstag
hős utca, esetleg a galvani, fain indusztriális poszt modern a háttér
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
őstag
válasz Blindmouse_ #334131 üzenetére
Olvasgatom már napok, hetek óta a hozzászólásaidat és örülök, hogy szereted ezt az autó bütykölős hobbit és tényleg patika állapotban tartod a vasaidat, de kérlek fogadd el, hogy a legtöbb ember számára irreleváns, hogy mi volt 30 évvel ezelőtt és az jobb volt-e, mint a mostani világ. Ez részben filozófiai kérdés, de ha a műszaki oldal felől közelítjük meg, akkor Shadowbullnak kell igazat adjak mindenben, mert ezek tények (én is gépész tervezőmérnök vagyok a végzettségemet tekintve ).
Én szeretem a modern kor vívmányait és kényelmi funkcióit (mátrix LED fényszóró, adaptív tempomat, motoros csomagtérajtó, szellőztethető ülés, stb.), de leginkább azt, hogy biztonságban utazhatok a családommal, mert helyettem is figyel a környezetre az autó, a karosszériáknál alkalmazott új technológiákról nem is beszélve. És szerintem az emberek túlnyomó többsége ezzel hasonlóan van.
"Less but better" - Dieter Rams
-
nagyúr
Lassan fel kéne tennem az autómat a Hahura. Tudtok ajánlani Budapesten egy jó helyet (szép háttérrel), ahol nyugiban csinálhatok pár száz fotót?
Élni és élni hagyni
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #334138 üzenetére
mondjuk a vitara 1120 kg az 1,4T és az 1,6 meg csak 1070kg azok pont nem egy nehéz suvok, a spring 950kg, akkor már az alfám 1290kg és az sem nevezhetó nehéznek a mai autók viszonylatban
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy kis infó, nekem már mindegy, de hátha van akinek jól jön, Mazda 6, 2019-es, 2.0 benzin, Mazda Emil Frey olajcsere és első fékpofák cseréje 260 ezer ..., több mint negyed millió ...
-
-
Emunem
senior tag
-
kisza25
félisten
válasz Blindmouse_ #334123 üzenetére
Faterom is mutogatja, hogy a kia niro 5,5 litert fogyaszt, ja a seat meg 6,5- et és nem 7M Ft volt, hanem 2,6M Ft.
Ja így hasonlítanánk össze, akkor abból a pénzből mennyit el lehet autózni, de ez így hűlyeség, az nagyobb, kényelmesebb, automata, csomó dolgot tud amire neki szüksége van és van egy autónak presztizs értéke is.
Sok embernek az autó státusz szimbólum, az autót azért is veszi, hogy megmutassa, hogy van pénze (ha nincs is) és Ő valaki. Ettől érzi többnek magát, a "szomszédnak" veszi az autót.
Amúgy van az autónak egy eladási értéke is, persze minél drágább egy autó új korában, annál nagyobbat esik az ára (kivéve talán a limitált sport autókat)
Mikor kerestem az alfát, 3-6M Ft közötti autókból úgy ültem vissza a seatba, hogy a seatot nagyon jól vettem és nagyon rendben van, mert ezek mind egy moslékosvödrök, pedig volt amelyikben csak 40ekm volt és 2 éves volt[ Szerkesztve ]
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Reggie0 #334129 üzenetére
Hát amúgy igen. Amikor érzem hogy csúszik, de a hülye mögöttem a tankban próbál letolni.. az pont ez a szitu.
Aztán amikor meg a kétsávoson én megállok a kereszteződés előtt, ő meg begurul a közepéig, az beszédes ilyenkor.
A pillanatnyi határok ismerete fontos ha vezet az ember.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Blindmouse_
aktív tag
Najó. muszáj pár órát melóznom, mert élnem is kell valamiből, az a kocsi meg nem rakja össze magát a műhely előtt. Szóval most pár órára OFF.
-
Reggie0
félisten
válasz Blindmouse_ #334128 üzenetére
Persze, hogy mukodik Nem a sebessegtol fugg, hanem a fekezes intenzitasatol. Az meg kell ahhoz, hogy igazan fel tudd merni, hogy hol mennyire csuszos az ut. Azok az igazan veszelyes vezetok, akik azt sem tudjak milyen allapotu uton kozlekednek, csak mennek megszokas es szabalyok szerint aztan lesz ami lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Reggie0 #334127 üzenetére
Működik a beltéri világításod?
Pedig én se közlekedek lassan. De próbálok előre figyelni amennyire lehetséges. Meg hát volt olyan szitu ahol fék helyett a teligáz meg a kormánymozdulat mentett meg.Én sokkal parábbnak érzem hogy olyan közlekedőkkel vannak tele az utak, akiknek szemmel láthatóan az agyonelektronikázott kocsijuk útontartása is komoly küzdelembe kerül képességeik okán.
-
Reggie0
félisten
válasz Blindmouse_ #334125 üzenetére
Az para. En az ABS-t tobbet hasznalom, mint a belteri vilagitast.
-
Shadowbull
addikt
válasz Blindmouse_ #334119 üzenetére
Ezt meg úgy hívják hogy kognitív disszonancia redukciója.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Rowon #334120 üzenetére
Igazából az ABS-el még nem lenne különösebb problémám, de nem bánom hogy egyik vasban sincs. Amióta vezetek szerintem 3x voltam olyan szituban hogy segített volna, de nélküle sem lett probléma, mert fel tudtam kicsit emelni a fékről a lábam a kormányozhatóság érdekében.
Az átlagbéla meg ABS-el is tökegyenesen megy neki az objektumnak a féket alig nyomva, mert megijed pedáltól ha visszarúgdos.
-
Shadowbull
addikt
válasz Blindmouse_ #334117 üzenetére
Ezt a valószínűség dolgot nem igazán érted ugye.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz kisza25 #334118 üzenetére
De nem ezt csinálják az emberek?
Jaj vettem egy elemes autót, NAGYON gazdaságos, mert csak 3 forintba kerül egy kilóméter.Igen arról hogy vette 24 millióért, meg 6 millért építtetett ki töltési lehetőséget arról csitu van. Ha veszek egy 8 millás Mustangot, akkor mennyi km alatt tankolom el a maradék millókat?
Én meg nem karbantartásnak számoltam, lévén 2 évvel később kerültem meg vele a háztömböt.
Amúgy eredetileg az volt a terv hogy rendbehozni nagyjából és eladni profittal, de hamar úgydöntöttem hogy megtartom.
Egyelőre nem akarom eladni. de beáraznom nehéz lenne. NEPPER mondta hogy instant ad érte azonnal 1 millát ha el akarnám adni, OT-s rendszámmal meg ugyanilyet láttam 4 millióért árulni.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
aktív tag
válasz MasterMark #334121 üzenetére
És kárt is nagyobbat tudsz csinálni.
-
veterán
válasz Blindmouse_ #334119 üzenetére
Az miért jó, ha nincs ABS?
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Shadowbull #334116 üzenetére
PONT ez az egyik, amiért szeretem ezeket, hogy még abs sincs!!!!
-
kisza25
félisten
válasz Blindmouse_ #334112 üzenetére
Jó csak ez így olyan, mintha azt mondanám, hogy nekem ingyen van az áram, mert van napelem és nem számolnám, hogy mennyibe került a kiépítése (10 évre kifizettem előre a villanyszámlát)
Ha most számolnék az alfára egy km/Ft-ot, akkor elég csúnya szám jönne ki: 515eFt/900km
A seatra meg 400eFt/13eKm, de úgy számolnék, hogy az első szerviz az alap, akkor alfa 0Ft/900km és a seat 100eFt/13ekm. Utóbbit le tudom vinni 25-30 eFt-ra ha én cserélem rajta az olajat+szűrőket (én fogom)
Amúgy én az első karbantartásokat az autó vételárához számolom, mert ezek kellettek ahhoz, hogy használni lehessen, de itt az értékét valamennyire növeli az autónak, egy 30 évest max könnyebben adsz el, de nem tudod elkérni semennyire a beleölt pénzt, max, ha OT-s és jó a piaca[ Szerkesztve ]
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Tom1939 #334113 üzenetére
Hát, az a konklúzió, hogy ülhet az ember szinte bármiben, mindig létezhet olyan szituáció hogy pikkpakk és vége. ülhetsz a legmodernebb vasban, de jöhet olyan tényező még egy agyon bebukócsövezett versenyautóban is, amivel nem tervezett senki, vagy nem is lehetett tervezni. Nyilván amikor szándékos megtervezett űtközésre van megcsinálva egy vas az más szitu.
-
kcsa
veterán
válasz Blindmouse_ #334094 üzenetére
És a "ketyeg az óra" a kisebb probléma, a sokkal nagyobb az az, hogy ha tele a naptáruk foglalással, akkor a te általad lefoglalt idő lejártát követően téged bizony le fognak engedni a csáposról és ki fognak tolni, mert jön a következő ember.
-
Shadowbull
addikt
válasz Blindmouse_ #334089 üzenetére
"itt az a baj hogy átlag józsi ezekre a képességekre lett felhozva"
Az autószerelés az egy szakma. Ugyanúgy mint a villanyszerelés, a hidegburkolás, a gépi forgácsolás, és még ezer más. Teljesen természetes hogy az átlagember nem ért hozzá, nem is kell hogy értsen hozzá.
"Szóval első körben edukálni kéne az emberiséget, nem mégjobban elbutítani"
Pontosan ez történik. Gondolom azért azt nem várod hogy az átlagember minden szakmához egyformán értsen.
"De te pedig egy dolgot érts meg: Nekem így jó"
Nade senki sem állította azt hogy neked ez nem jó. Az elméleteket pedig te kreálod mások életéről, és te elmélkedsz azon, hogy másoknak mit hogyan kellene csinálni.
-
őstag
válasz Blindmouse_ #334111 üzenetére
Király tigrisben is simán meghalsz 30-al falnak ütközve mert a lassulás mértéke durva (ha a fal nyer...), nincs gyűrődési zóna ami enyhítse. És igen új volvoba is meghalsz ha oldalról elkap egy 20 tonna feletti kamion 90-el, de mondjuk 30 éves autóban ez 30-al oldalba kapott kis autótól is megtörténhet (tehát lehet ott egy kb 50-szeres tömegráhatás különbség a túlélés szempontjából, tehát az úgyis része erősen sántít, való életben sem mindegy hogy házi macska is hazavág vagy csak egy igazi felnőtt tigris...).
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz kisza25 #334109 üzenetére
De az 5 évvel ezelőtti művelet volt, és azt nem fenntartásnak számolom, hanem részletfizetett használatbavételi költségnek. Egyszer kicseréltem benne majdnem mindent IS. Azóta nem kér sokat.
Ha a munkaóráimat nem számolom, akkor 1 guriga alatt megállt a teljes project.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz Micsurin #334108 üzenetére
Hát, igazából főként a másik két dolognak szólt a röhögés.
A biztonságfaktor az egy más tészta valóban, de oldalról telibecsattanva bármi másban is lehet ugyanúgy véged lesz.. oldalról nem tudsz olyan védelmet csinálni amig nem egy SD.KFZ.182-esben ülsz. Azért elég jól átlátom melyik autó milyen szerkezetileg, főleg ha szándékos filmes csattanáshoz kell felkészíteni kocsikat.
-
kisza25
félisten
válasz Blindmouse_ #334062 üzenetére
A 2013- as seat ibizára 1 év 4 hónap alatt a megvétel és első szervizek óta egy olajcserére költöttem és szűrőkre. Az autó 2,3 M Ft volt, 2,6 M Ft-ba állt meg szervizek, vezérlés és új gumikkal együtt.
Az alfa 3,15 M Ft volt szervizekkel új gumikkal 3,65M
Hozzáteszem a 2013- as 1,4 szívó ibiza nem sokkal bonyolultabb, mint az 1999- es honda civic volt, több benne a légzsák és van benne ABSEzt amúgy te írtad korábban:
Autós szinten ha csak a szaladgálóst nézem, milliókat spóroltam azon hogy én mentettem ki a szarból azt a kocsit, ha mindent mással csináltattam volna rajta akkor 3 millában állt volna meg az a kocsi.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Blindmouse_ #334107 üzenetére
Röhöghetsz de szerinted a 30 éves papír alvázzal mit művel egy kisebb SUV ~60-70-el csattanva oldalról? Ez már szimplán statisztika... fater anno mutatott cuki képeket.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Blindmouse_
aktív tag
Hát, nyilván. volt hogy átlagferi becsöngetett hogy ha reggel itthagyná az átlagkocsiját akkor délutánra ki lenne-e cserélve rajta a két küszöb.. mondtam neki hogy nem csinálok átlagkocsikat, keressen lakatosmájsztrót
de láttam olyat is aki jóformán a kocsiból nem akart kiszállni olyan lakatost keresett aki instant azonnal megcsinálja neki megvárósban...
Én meg úgy csináltam hogy addig a mostani szerelemautóm volt a napi járósom 20 évig, aztán vettem ezt a roncsot megmenteni, 2 évvel később amikor "készen" lett átültem bele, és a másiknak álltam neki helyrehozni, most az a találkozós megvigyázós.
Vehettem volna valami kicsit újabb egyben lévő jellegtelen közlekedőedényt, de én valami különlegeset akartam.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #334059 üzenetére
Nincs hozzá alkatrész, nem olyan biztonságos és egy kisebb beavatkozás is gtk
-
Blindmouse_
aktív tag
Bosszantó tud lenni, igen. Ahogy nekem a hétvégi féltengelycsukló, de nem stresszelem magam rajta, nem sikerült, ment vissza, majd megoldom máskor, nem görcsölök ezen.
Hááát. nekem már többszörösen behozta az árát a szerszámpark, a motorkiemelőzsiráftól kezdve a hegesztőgépig.. mondjuk én nem csak magamnak építgetek vasakat.
-
aktív tag
válasz Blindmouse_ #334100 üzenetére
Ezt tök jó, hogy te megteheted, nekem is volt hobbiautóm, így működött az is. Csak átlag Feri az átlag Astrával ezt nem fogja tudni megoldani, mert hétfő reggel munkába kell mennie vele.
-
aktív tag
válasz Blindmouse_ #334098 üzenetére
Lehet, csak bonyolítod tovább. Annál bosszantóbb nincs, amikor egy nekifutásra nem tudsz valamit megoldani, hanem közben ide-oda futkározni kell még. Na meg nem biztos, hogy mindenki sok százezreket akar szerszámban tartani, amikor az árukat soha az életben nem hozzák vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Politika
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro (1km futástávval)
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest