- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
kisza25 #334057 üzenetére
Hát, ha vezetném mennyit költök a 35éves kocsira, akkor összevethetnénk hogy mennyire kevés dolgot kért a vas tavaly. vagy tavalyelőtt, de nem vezetem.
Próbálom felidézni legalább a tavalyi évet. szilenteket cseréltem a jobbos lengőkarban.. Cseréltem egy hátsó motortartó bakot. jah, januárban csinálnom kellett bele egy új testkábelt..
Ja, meg vettem hozzá bontva egy bajuszkapcsolót, de aztán megjavítottam a régit is csak el volt kormolódva pár érintkező benne.. a többi az upgrade volt, nem fenntartás..Ennél kevesebből kihozható egy 10 éves kocsi fenntartása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hyundai, Kia topik
- Olcsó ZTE-t kapott a Balkán
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest