Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Rowon #301389 üzenetére
...én dízelből megadom neki a prémiumot de csak azért mert a Denso szeszélyes, néha picit ingadozik sima nyállal, bárki kérdeztem közölték fogadjam el. Prémiumra rávágták azzal nem fog... valóban nem.
Ahogy az osztrák naftával sem ingadozik... MOL MOL ....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Rowon #301395 üzenetére
Bőven mivel hazafele már koppra kinti tankkal jövünk, bécsi bevásárlás a Louis-ban (csak ha két kolléga meg két haver addig megálmodja mit akar) + bécsi természet tudományi + kinéztünk két kastélyt. Este meg jó eséllyel olyanok leszünk mint akikből kivették a ceruza elemet.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bandus
veterán
-
stickermajom
addikt
válasz Rowon #301460 üzenetére
Én is nagyon szerettem, sajnáltam eladni. A dízelek is egész kulturáltak belőle, fiam keresztapjának van egy biturbó, azzal már lehet tekerni.
74k-val adtam el az enyémet, egy garanciális lámpacserén kívül semmi bajom nem volt vele. Mondjuk vigyáztam is rá, a vevő szerelője az ég világon semmibe nem tudott belekötni. -
molnarpeter
nagyúr
válasz Rowon #301400 üzenetére
Z17DTL az CDTI, közös nyomócsöves motorkód szerintem de ha adagoló, akkor az elektronikájuk döglik, az ellen sokat nem tudsz tenni, át kell alakítani mechanikusra aztán örökös [link]
Z17DTL lehetséges hibákról összefoglaló videó [link] belarusz, de van angol stb felirat[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
MasterMark
titán
válasz Rowon #321192 üzenetére
Megállás utána alatta van hűtővíz? Mert amíg nem annyira drasztikus, hogy már tócsát is hagyjon, meg minden indulásnál tölteni kelljen rá akkor a legjobb megoldás az az, hogy marad így és megy rá a töltögetés...
Illetve ha úgysem lesz felújítva akkor mehet bele a hűtőtömítő cucc, lehet kicsit segít.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
macilaci78
nagyúr
válasz Rowon #321957 üzenetére
Ne keverd össze a falut az agglomerációs alvó településekkel, vagy üdülőhelyekkel.
Hétvégén például disznóvágás lesz szüleimnél, mert végre lefosztottuk a fagyasztóládát. Minden évben vágunk 2 hízót, ami családon belül elfogy. 20 tojó ad tojást. Nekünk (szüleimnek) megéri. És ahogy összehasonlítom a háztájit a hentespultival, nekem is.Egyik kollégám nemrég költözött Kádár-kockába, mkb 1200 m2 telek. Van ott veteményes, gyümölcsfa, szőlő, málna, ribizli, szeder, gyöngytyúk, 5 fajta kacsa, kutya, macska.
Másik kollégám falun vályogházat vett, felújította, 12-18 birkát tart. Szomszédokkal barterolnak, segítenek egymásnak. Ki disznót, csirkét, kacsát, libát, juhot, marhát tart, méhészkedik, gyümölcsöst gondoz, pálinkát főz.
Van, akinek ez a kikapcsolódás a napi robot után még akkor is, amikor szakadó esőben kell a birka mellett feküdni, mert rosszul van, fel van fújódva, aztán 6-8 óra után kimúlik és lehet ásni a gödröt hajnalban a kert végében...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Rowon #321998 üzenetére
Van olajos topik, oda is érdemes esetleg benézned ha érdekel mélyebben a téma.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rowon #322057 üzenetére
Gömbcsukló lesz az a féltengely végén (ami a hajtást viszi a kerékhez) nem?
Azon van egy ilyen harmonika gumi, ami ha elreped, akkor a kenőanyag kijön.
Cserélni kell persze, mert tönkremegy attól, ha bemegy oda a por.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851