- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #339130 üzenetére
Az “A2-öt” már smafu?
-
szebe
addikt
válasz
Micsurin #338852 üzenetére
Pesten lehet utaznak erre, de felénk nem nagyon.
Van egy (inkább jópár) jóképességű a lakótelepen, üres parkolónál is feláll a járdára, mert közelebb van 5 méterrel. Múltkor megkérdeztem az aktuális negyedéves akciózó rendőröket, hogy tessék már azt a kocsit nézni, az úgy oké? Vakargatta a fejét, hogy hát nem annyira, majd szólnak a tulajnak ha jön.
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
Pár napja emlegetett 2.0 TCe, és a Megane RS becsneppernél [link]
Lakossági változatban "csak" 180-220 ló a 275 helyett, de majd jön norbert1998 és megmondja meddig lehet rángatni -
szebe
addikt
válasz
MrSealRD #337943 üzenetére
Tényleg kell ez egyáltalán? - Kell
Hol lehet megcsináltatni? - google segít a hozzád legközelebb eső, eredetvizsgát végző műhely fellelésében
Láttam olyan leírást is ahol mindkét fél papírjait is kérik hozzá? Ez is valid? - adásvételi, forgalmi, (törzskönyv), személyi, lakcím, de ha odacsörögsz megmondják pontosan. -
szebe
addikt
válasz
iZol92 #337770 üzenetére
Csak pislogok a hitelkamatokon öszintén szólva
Gondolom a nepperek nem túl jó kondíciókkal rendelkező szabadfelhasználásúval tudják adni. Annál valszeg jobb ajánlatot kapnál a saját bankodnál.
De ahogy a többiek is írják, inkább maradjon a mostani ha rendben van műszakilag és szerkezetileg, és gyűjtögess mellette. -
szebe
addikt
válasz
focvis #337736 üzenetére
Pedig amúgy a 2.0 nem gyász, az ezer éves szívó blokkra (ami van becsnepper Cliojában is pl) aggattak egy turbót. 1.2-ből is van ilyen (robnak is olyan van ha jól rémlik).
Csak mivel megkapták a tce elnevezést, sokakban (valahol azért érthető módon) ellenérzést vált ki -
szebe
addikt
válasz
szőröscica #336971 üzenetére
Bár nem északi irány (és nem tudom ma voltatok-e), de fagyi Csákváron, séta meg esetleg Gánton a bányában?
Etyek felé nem tudom milyen a minőség, de Alcsú-Felcsút után Bogláron át pár éve lett felújítva. -
szebe
addikt
válasz
Alladin888 #336945 üzenetére
Dehát az rá is van írva.
1-2. példány a vevőé, 3-4. példány az eladóé. -
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #336550 üzenetére
Ha megállok messze, a semmi közepén, mire kijövök, szinte biztosan áll mellettem valaki
-
szebe
addikt
válasz
molnarpeter #336510 üzenetére
Én látom a honlapon is
Vagy valamit félreértek
[link] -
szebe
addikt
válasz
kisza25 #336483 üzenetére
Autós csatornán az online kaszinó reklámja azért érdekesen fest. Értem én hogy pénz, de azért na.
Ez a Teslás dolog nekem kérdőjel még, valahogy jobban bejött az, amikor valami bontandóból csináltak (ha rendszám nélkül is) valami használhatót. A Yaris megint más, mert ott kihozzák belőle, amit ki lehet.
-
szebe
addikt
válasz
Blindmouse_ #336382 üzenetére
'22-ben április 3-ra esett le egy kellemes 5-10 centi a Bakonyban, ami pont arra volt jó, hogy az erdészeti úton el lehetett akadni
Már majdnem hívtuk az UAZ-t segítségért, de aztán megoldottuk.
-
szebe
addikt
válasz
ArthurShelby #336346 üzenetére
A Mariborig tartó 110-et és a “hegyi” pályán lévő 100-at sokszor az volt az érzésem, hogy csak én tartom be
-
szebe
addikt
válasz
ArthurShelby #336296 üzenetére
Erre majd figyelek idén, de az elmúlt években nem igazán találkoztam (jelzett) trafival a tipikusan turistás részeken (Bohinj-Bled-Krajnska Gora tengely).
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #335341 üzenetére
Ilyen nagyobb javítás esetén (is) elvárnám, hogy tájékoztasson, főleg ha az előzetesen megbeszélt határidőt várhatóan, jelen esetben ténylegesen, meghaladja a dolog.
Nem biztos hogy ez áll fenn, de sose értettem azokat a szerelőket, akiknél bent áll 5-10 autó, aztán amikor van ideje, akkor foglalkozik velük. A tulaj meg 2 hetet vár egy fél napos munkára.
Én amikor felhívom a szerelőm, a probléma súlyosságától függően (eddig szerencsére kopók voltak csak) ad időpontot, megbeszélt reggel viszem, délután mehetek érte. Ha megcsúszik/extra dolog merül fel, felhív, és egyeztetünk. -
szebe
addikt
válasz
cOxeR #334324 üzenetére
Egy ideig számolgattam, aztán tavaly már éves országosat vettem. Fizetős lett az M44, mint anyóslátogatás fő útvonala, az a szokásos Fejér+Pesten kívül még 3 megyei lenne, meg az egyéb kirándulásokhoz 10 naposok.
Hogy a matek kiadta-e végül, az passz, de legalább bármikor lehetett menni bárhova. -
szebe
addikt
válasz
grizlisandor #334173 üzenetére
Webshop, nézettség, szponzorok pörögtek, az a lényeg
Az optikára költött majd 3 métert kicsit feleslegesnek érzem (fólia, alcantara belső), dehát gondolom kellett a szponzornak is a megjelenés, hogy ilyet is tudnak csinálni.
Nyilván enélkül is sok de azért cseréltek mellette vagy 3x kuplungot meg 2x kipuffot, meg hányszor bukott a vizsgán, szóval volt ebben bőven felesleges kör.Viszont becsülöm az őszinteségüket, van aki kicsit nagyobb léptékű dolgot csinált(atott) szponzorokkal/követőkből, és az ígéret ellenére se jött még ki a számvetős videó
-
szebe
addikt
válasz
Reggie0 #333800 üzenetére
90-100 lóerős hétköznapi fostalicska is elvan pályatempónál 6-7 literrel, ha lepadlózod akkor még növelni is tudod a sebességet (direkt nem a gyorsulás szót használom
).
De még jómúltkor erről is volt szó, valamelyik fórumtárs autója kiírja menet közben az aktuális teljesítményt, sebességtartáshoz nem kell túl sok.
Literes turbós kávédaráló tud 110 lovat meg 200 Nm-t, annak azért egy 130 nem hinném hogy bármennyire is megerőltető lenne.Erőltetett menet alatt valami hegyi utat, vagy német pályatempót értenék.
-
szebe
addikt
válasz
hobizoli #333591 üzenetére
Az elején túl sok a "gyerekek" megszólítás, meg a borult időben napszemüvegben kamerába beszélés sem segít kiépíteni az előadó iránt a szimpátiát, úgyhogy csak belepörgettem
Sikerült abba a részbe, hogy a hátsó lámpa olyan mint a forma1-ben, hogy ha rálépsz a fékre, akkor kibssza a mögötted jövő szemét. Na itt zártam be. -
szebe
addikt
válasz
dellfanboy #333435 üzenetére
Az ilyen 20k eur környékieket még megértem, valszeg nagyobb a merítés, jobb lehet a felszereltség, stb. De pár résszel ezelőtt egy mezei 10+ éves Accordot kajtatott, amiből egyrészt itthon is van, másrészt árban sem éppen megérős.
Azt meg nem tudom hogy itt, vagy másik fórumon olvastam, hogy valaki írt neki xy típus miatt, aztán válaszolt hogy bocs de nem, mert egyik félnek sem megérős. -
szebe
addikt
Télifogyiba beszállnék, Fehérvár - Alpe d'Huez (szlovén-olasz-Briancon) oda-vissza cca ~2500km
-2.0 TSI Arteon (2022) DSG7 oda 6.8, vissza 6.2, többnyire megengedett, vagy alatta, 3 ember + heti sícucc.
-Másik kocsi 2 emberre egy új 1.0 TSI Fabia volt, az kb fél literrel kevesebbel elvolt -
szebe
addikt
válasz
tboy93 #331897 üzenetére
Ugye nem maxolták ki a keretet? Anyámék bő 1 éve vettek szintén 1.0 tsi Kamiq-ot, ennél olcsóbban, párezres futással (a szaloné volt a kocsi).
Fura felszereltséggel, mert van benne nagymozi, ülésfűtés, sávtartó, de manuális a klíma, és hátul kurblis az ablakBár fater nem égimeszelő, múltkor beülve mögé egész kellemes lábtér volt, mondjuk a csomagtartó az inkább 2 személyes.
-
szebe
addikt
válasz
Blindmouse_ #331756 üzenetére
Egy dologban érteném meg a rétegvastagságmérőt. Oké, fényezve van egy-két elem, nem a világ vége, de lehet valakinek nem áll rá a szeme, ha a fél kocsi gittből van, a műszer meg kiakad tőle.
-
szebe
addikt
BMW is tesz egy próbát az érintőgombos kormánnyal?
[link]
Ezeket gyártja majd Debrecen?
-
szebe
addikt
válasz
pit stop #330513 üzenetére
A fizetős irány szerintem nem annyira rossz (annak ellenére hogy nem én vagyok a célközönség, elvétve néztem őket), most is elég sok fizetős tagjuk volt.
Inkább az a kérdés, hogy mennyire ingott meg a bizalom. Kommentekben elég sokan elégedetlenkedtek, hogy a hirtelen "megszűnés" miatt potyára fizettek. -
szebe
addikt
Jah, Olivéréknek vannak érdekes tartalmaik, de amikor kieresztik a gőzt terepen/telepen, az nem az én világom.
Szerintem érezte már ő is, hogy egyre semmilyenebb, meg alig van a családdal. Nem véletlenrántottaújíttatta fel a nyaralót szponzorokkal, meg futtatta fel az asszony biznicét. Szépen megél közvetetten a rajongokból. -
-
szebe
addikt
válasz
Tsebacsi #329874 üzenetére
Ilyen ez a confirmation bias.
#329867 KAMELOT
Ez nem összerakás kérdése. Kőkorszaki szívó technika borzasztó literteljesítménnyel (meg mellé gondolom valami 4 sebességes automata), és ennek megfelelő fogyasztással. Az lenne a csoda ha nem menne el ennyit.(Nagybátyámnak volt kocka L200-asa, 2.5(?) szívó, valami 70 környéki lóval. Előbb rohadt le róla a kasztni, minthogy a motornak/hajtásnak lett volna bármi baja).
-
-
szebe
addikt
válasz
Szabi® #329629 üzenetére
De, egy 17 éves 350 ezret futott A6 pont az a kategória (hahu szerint kb 2,5 millió ahogy látom), amennyiért vesz egy nem "prémiumot" ami kevésbé/nem betegágy, és olcsóbb szervizelni is.
Aki meg direktben ezt keresi, az tisztában van vele, hogy mivel jár, és nem szívja a fogát egy kettőstömegű cseréjén.Bocs ha túl offenzív lett, nem célom megsérteni senkit.
-
szebe
addikt
válasz
cOxeR #329488 üzenetére
Valamelyik snittben bennmaradt a rendszám (azóta szerintem korrigálták), kommentekben valaki lekérdezte, az árulkodó volt elvileg.
De ahogy hobizoli is írja, ebből van kontent, itt nem a hétköznapi ember racionális választását kell várni. Már ez alatt a videó alatt is pörög a flame, mi lesz itt még ha XY-hoz átgurulnak ezt-azt reszelni, aztán kidől 1-2 csontváz.
-
szebe
addikt
válasz
426os #329396 üzenetére
Ha sokat jár az ember hosszabb távokat, simán hozzászokik.
Mi csak 300-at jöttünk békésből (pit stop nélkül), nyilván az itthoni lehajtó előtt talált be valami benga suv, mert megengedettel előztem a sort, és nem szublimáltam el előle (és nyilván hely se nagyon volt épp a külsőben)
-
szebe
addikt
válasz
macilaci78 #329086 üzenetére
Ha évi több alkalommal tennénk meg, akkor tuti megpróbálnék 1-2x Kecskemétig a "kertek alatt" menni, de a jelenlegi 3-4 alkalomra elvagyunk a pályán. 1-2 torlódás néha bejátszik persze, de ma (is) sikerült megúszni komolyabb esemény nélkül.
Fvár - Békés sarka ~300km, 7.2-t ír a BC (K4M Megane 3). Nem jó, de legalább sok. Pályán megengedettel, M44-en 120.
-
szebe
addikt
válasz
Micsurin #328891 üzenetére
Ha 02.23 a forduló, akkor utána 60 napod van befizetni (ha nagyedévezel, akkor azokra is él asszem).
De ja, ezt csinálja mindenki. Nekem az Allianz emelt volna 50% környékét, visszakötöttem hozzájuk ~ugyanannyiért, mint amennyi eddig is volt. Pár ezrest foghattam volna máson, de amiatt a pár dolog miatt, ami a képeden is van, maradtam (aztán lehet mókusvakítás).
-
szebe
addikt
Honda - Nissan együttműködés készül, pletyik szerint a Mitsubishi se maradna ki.
-
szebe
addikt
válasz
szőröscica #327750 üzenetére
Nevetni fogsz, de pont ugyanez jutott eszembe...
-
szebe
addikt
válasz
tototos #327272 üzenetére
Évi néhány alkalommal anyósjárat, Fvár-Viharsarok, takkra 300km az út. Egy seggel sima, de átérzem amiket írsz, annak ellenére is, hogy M44-en nem sok inger éri az embert.
A vége előtt jól tud esni a Black Sheepben egy kv, de azt már nem számolom megállónakSzóval ja, nem sokan mennek le egy seggel 5-600+ km-t. De nyilván a handrás-féle minden megállónál 1 órát ebédelünk se reális forgatókönyv, ha elektromos, ha nem.
-
szebe
addikt
válasz
stickermajom #327220 üzenetére
Januárban megyünk síelni a franciákhoz, a szervező összedobott egy útitervet.
Átlag 250km-enként átlag 20 perc pihi. Lehet túl sűrűnek tűnik, de este/éjjel indulunk, hogy másnap délutánra odaérjünk.
Voltunk már 2 megállóval is, érkezés után KO volt mindenki, akik vezettek, főleg.Tavasszal voltunk Bled/Bohinj felé, kb 500km, akkor is megálltunk nagyjából félúton.
Belsőégéűm van, és senkit nem akarok megtérítani. De tudom, itt mindenki egy seggel jár Budapest-Hamburgot
-
szebe
addikt
válasz
pit stop #327091 üzenetére
A hetente újra felrakás a hirdetésfigyelő miatt megy. Nem ismerem annyira a felületet, nem tudom ehhez mekkora meló kell (konkrétan végig kell zongorázni a feladást, vagy egy kapcsolóval inaktív-aktív a hirdetés és dobja a figyelőbe megint).
Meg ugye azt se lenne rossz néha tudni, hogy mióta él a hirdetés, de ezt a fenti újra feladással ki lehet játszani nyilván. Árulkodó jelek nyilván vannak (műszerfalon dátum, környezet, stb).
-
szebe
addikt
Azért a júzerek is megérik a pénzüket. Múltkor kerestem valamit ferdehátú kategóriában, a találatok fele sedan volt. Extralistát se szeretik kitölteni sokan, aztán ha olyan "alap" dolgokra szűrök mint tempomat meg ülésfűtés, nem hozza be a mókus hirdetését
De ja, 2024-ben igazán meg lehet ugrani olyan utópisztikus szinteket, mint mondjuk a motorkódra keresés.
-
-
szebe
addikt
válasz
Blindmouse_ #326332 üzenetére
A Barillát itthon számomra érthetetlen okból prémiumnak állítják be, és ehhez mérten árazzák.
-
szebe
addikt
válasz
Blindmouse_ #325841 üzenetére
Meg amikor pince/szuterén a garázs, és olyan meredek a lehajtó, hogy a két keréknyom között lépcső van
-
szebe
addikt
válasz
Blindmouse_ #325823 üzenetére
Nekem a telepi garázsok/garázssorok a kedvenceim (szintén kispolszkira, ladára méretezve).
A sorok ugye eleve valahol külön vannak, jobb esetben pár perc séta a lakástól, de az nem játszik, mert a júzer ha tehetné, beállna a lépcsőházba is. Így marad tárolónak, ha esetleg van benne akna/villany, akkor műhely.
Panel alatti dettó, plusz olyan szűk a bejárat, hogy a szomszéd a Sanderoval is max behajtott tükörrel fér be, akkor inkább parkol kint. -
szebe
addikt
válasz
Blindmouse_ #324477 üzenetére
Nem tesztpályára szánt darab volt, a policehu-s cikk szerint az utómunkára váró autók között kalandozott el. Gondolom meglátta az ájemgé feliratot, felcsillant a szeme, aztán ahogy a kulcs is meglett, irány a pálya.
Ha a kocsin kívül másban is tett kárt, akkor simán összejöhet ennyi. -
szebe
addikt
válasz
hobizoli #323508 üzenetére
vagy ha defekt van, akkor is gyere majd a jovo honapban....?
Kb igen.
Pár éve pont a csereszezonban lett lassúdefektem, már nemtom hány gumist hívtam fel, hogy mivan, mire az egyik be tudott állítani egy sarokba hogy megnézik, a többi az "ááá tele vagyunk". (Szelep volt a baj, gyorsba cserélték).De volt olyan is, hogy odamentem az időpontra, aztán még az előttem lévőnek se álltak neki. Legalább tudtam hogy oda se kell menni többet
-
szebe
addikt
Az a baj, hogy ez sajnos mindennapos (aztán úgy adják elő, mintha szenzáció lenne).
Azért az se semmi, hogy bemondásra elhiszik közúti ellenőrzésnél a bérlést, és vígan továbbengedik.
Én biztos ami biztos alapon inkább bebattyogtam a kormányablakba, aztán szépen kaptam pecsétet az adásvételire is, meg az igazolást is megkaptam.
-
szebe
addikt
válasz
hobizoli #322424 üzenetére
Autópálya már ott problémás, hogy követési távolság az mi, na meg nem látnak 2 autónál tovább előre. Néhány autóval előtte féklámpák, de emberünk még veret 140 tempomattal, aztán amikor előtte is beleállnak a fékbe, akkor megy a csodálkozás, hogy jaaaa, lassítani kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA 750 BQ 750W
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest