Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz [CS]Blade2 #154631 üzenetére
Akinek nem fér bele egy üzemanyagpumpa/szűrő csere, vagy 2-3 hónap alatt megy ki egy tank benzin, és sajnálja a prémium felárat, az (kövezzetek meg érte, de) ne tartson autót.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
szebe
addikt
válasz BigBlackDog #155374 üzenetére
"Gondoltam, ha 3 a henger és egyenletes tempó mellett ráadásul meg csak kettő is, akkor majd lesz egy amúgy nagyon jól használható autónk egy bitang jó fogyasztással."
vs
"Kisvárosban élünk, rövidek a távok, gyereket bölcsibe, munkába, aztán haza. napi 3-4 x 5 km-ek"
Hogy szokták mondani? Nincs szerencséje amikor gondolkozni kell?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz dellfanboy #155940 üzenetére
"nemtom mia szoszert nem lehet vilagitani ilyen kodos idoben.. "
Mert ő lát. Az hogy őt nem látják, az a legkisebb mértékben sem érdekli. De ha a kékek kikapnák a sorból, ő lenne a legjobban felháborodva.
-
szebe
addikt
válasz MasterMark #156380 üzenetére
Nézőpont kérdése. Szerintem az lenne a lényege, hogy nem lokálisan szennyez.
-
szebe
addikt
"...és itt belerohant a szabálytalanul leparkolt Opel Corsa hátuljába. "
Ez esetben mondhatja azt a biztosító, hogy mivel szabálytalanul parkolt, ezért nem fizet?
-
szebe
addikt
válasz kisza25 #157117 üzenetére
Egyes típusoknál sikít alacsony szint esetén is (sárgán jelez, alacsony nyomásnál pedig pirosan)
(#157119) CactuS
A héten volt speedzone-éknál A3 1.6 benzin (1998), ott is említésre került az üzemszerű olajfogyás.
Szeretik kiemelni az Ecotec-et. de nagyon sok motornál gyári spec a 0,4-0,6l / 1k km"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz kisza25 #157133 üzenetére
Azt nem tudom, mikor szól érte, az lenne a logikus számomra, ha a minimum szint alá csökkenve jönne a figyelmeztetés.
Fabia I (2007) szintén a sárga-piros módszert alkalmazza.
-
szebe
addikt
válasz pető bá' #157677 üzenetére
Ez megint modellfüggő dolog, de pl a Fabia-ban ha megy a vészvillogó, és ekkor indexelek valamerre, akkor az index megy. G Astra esetén viszont ugyanúgy vészvillog tovább.
Szóval van ahol vészvillogó esetén is lehet irányjezelezni"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz 6030D #158000 üzenetére
75/80/101 LE?
Az már a Fabia-ban sem gyorsvonat (főleg több emberrel, és/vagy klímázva), gyönyörű lehet az a motor az Octavia-ban.
-
-
szebe
addikt
válasz Magnum_ #160365 üzenetére
"Ja es remelem, mindenki nezte a tv-t, es vette a lapot a budapest lockdown-nal kapcsolatban"
Erről tudnál kérlek bővebben? Holnap lenne dolgom BP-n, de nincs kedvem ottragadni.
(TV-t meg nem nézek)[ Szerkesztve ]
-
-
szebe
addikt
válasz #89309696 #188946 üzenetére
Elvileg 50 méter van két, út szélét jelző oszlop között. Ha ez valid, akkor a körforgalom előtt ~6 sec alatt tesz meg 250 métert, ami ~150km/h. Az értékek közelítőek, de annyira nem lőtt mellé a kamera, ha egyáltalán.
-
szebe
addikt
válasz ivana #188953 üzenetére
Sajnos annyira nem jó a felvétel, de 0:23-nál elmegy egy előjelző előtt, jó lenne látni, mennyi van rajta. Az alapján okosabbat lehetne mondani.
Illetve ha 2-300 méter közötti, akkor megint valid a ~150 körüli tempó."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
szebe
addikt
válasz lezso6 #275917 üzenetére
hisz eredetvizsgán nem kellett volna átmennie
Már ha az eredetvizsga idejében be volt jelentve a lopás.
Mi van akkor, ha "hosszabb" időre kapta kölcsön az autót az illető, aki eladta a kereskedésben?
Simán lezajlik ez az egész úgy, hogy az eredeti tulajnak fingja sincs az egészről, csak miután néhány héttel később az ismerős nem hozza vissza a kocsit. Addig meg simán átmegy az eredetvizsgán, meg az átíráson.
(meddig tart hamisítani egy 2 tanús meghatalmazást, amivel átmegy mindenen?)Ez persze nem zárja ki, hogy sáros a kereskedőtől kezdve a kormányablakoson át az eredetvizsgahelyig mindenki. Csak nem ismerjük a részleteket.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz grizlisandor #289079 üzenetére
Főleg amíg nincs kész a Kecskemét "feletti" M5-5 csomópontig.
Amúgy se izgalmas vidék, a nulla forgalommal meg főleg bealvós."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz grizlisandor #290696 üzenetére
Bocs ha szőrszálhasogatás, de szerintem nem azt mondja, hogy nincs köze hozzá, hanem hogy nem ezért lett belerakva.
-
szebe
addikt
válasz radi8tor #290917 üzenetére
De a hivatalos oldalon január 1-től érvényes térképen M44 nincs rajta
Pedig ott a linkelt térképen, a Kecskemét felirattól Csabáig tartó útszakasz az M44.
Mondjuk az is csodálatos, hogy ünnepek előtt telekürtölték a médiát, hogy műszaki átadás Tiszakürt-Szentkirály szakaszon, a forgalom meg majd egyszer megkapja . Abba meg bele se megyek, hogy Kecskemétig mikor készül el..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Peter.70 #292283 üzenetére
DrTakács stílusa azért hagy némi kívánnivalót maga után.
Vagy mondjam úgy, hogy remekül illik a tc színvonalába?[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz Peter.70 #293167 üzenetére
A megszokott tc színvonal, semmi extra.
Újdonságot nem írt le, a biztosító fillérbaszó, a szalon meg kókler.[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz macilaci78 #293415 üzenetére
Még jobban lehet minimalizálni a kárt, ha az említett kártya mögött egy külön számla van, és annyit vezetsz át rá, amennyi a vásárlás.
-
-
szebe
addikt
válasz szőröscica #302889 üzenetére
Nagyban függ attól hogy mit szerettek enni, de alapvetően a bEAT és a Rosetta korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz grizlisandor #309276 üzenetére
Akkor miért nem kérte eleve a kocsi értékét?
Eldöntheti, hogy a kisorsolt autót kéri, vagy inkább készpénzben szeretné megkapni az autó sorsoláskor számított árát.
Vagy ez lett volna az emilióval kevesebb érték?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz radi8tor #310505 üzenetére
Maga a meleg bejut, de nem a műszerfal, váltó, kormány, ülés melegedik át (valamennyire nyilván átmelegedik, de érted). Műszerfal különösen szívás, csodálatosan tudja sugározni a meleget hosszú időn át.
Kívülre rakásnál az említett eső bevezetés lehet gond.
Ha meg nem odacsukással rögzíted, akkor hogy? Ablaktörlő alá az alját oké, de a tetejét? Aztán a legkisebb szellő is megtépi, rosszabb esetben dobhatod ki.[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Egyébként itt mekkora lejtőről/emelkedőről beszélünk? Van összefüggés/jelentőség egyáltalán?
Világ életemben ami kocsink volt, azt úgy raktuk le a tömb előtti parkolóban (jöhet a sav), hogy üres-kézifék be-leállít-sebesség-kézifék ki. Minimálisan lejt, kb annyira, hogy az esővíz megtalálja a lefolyót (meg azért a kocsi elgurul, ha nem rögzíted). Sose, egyik autó se "reklamált" miatta, mondjuk jellemzően szíjas autóink voltak."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Motion_Blur #311062 üzenetére
Ha jól rémlik fehérvár és környéki vagy, őt kérdezd meg [link]
Nekem Meganehoz csinált kártyát."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz szőröscica #312476 üzenetére
Lehet nem leszek népszerű, de a tűréshatárokat is nyugodtan lehetne csökkenteni.
-
szebe
addikt
válasz Tom1939 #313072 üzenetére
Ha Sormás overkill (István fogadó) akkor Kanizsán keresnék valamit, és ha nem vasárnap-hétfő, akkor a Normában egy kávé-süti.
-
szebe
addikt
válasz szabonagyur #313471 üzenetére
Megane 3-4 szerintem korrekt, de ahhoz az is kell, hogy szaki az admin. Nem mondom hogy nincs néha szemét, de arányaiban oké.
De pl képben volt a J Astra is, így benne vagyok, az kritikán aluli (előre is elnézést attól akinek az van). Ott döntő többségben vannak az egymást spottolós, meg random saját kocsit fényképezős postok, a valós problémákra való megoldást meg keresd ki ha tudod...
-
szebe
addikt
válasz cOxeR #314245 üzenetére
Teljesen feleslegesen ír belőle x részes cikket. Az eddigi "kalandjai" se adnak ki egy valamire való írást, de gondolom ebből jön a katt, meg lehet kelteni a feszkót.
Tökéletes lenyomata amúgy a jelenkori TC színvonalának"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #314482 üzenetére
K vagy 2 mázsát fogyott a J-hez képest, cserébe állítólag gyengébb valamivel a beltér minősége (ez már szubjektív, de szerintem kívül-belül jobban néz ki a K).
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #314508 üzenetére
J GTC-nek jó a formája (a beltér továbbra se nyűgöz le), de a tömeg ott is bejátszik, és kell az 1.6T (vagy a 2.0T )
Ebből a szempontból azért vannak jobb seggrakéták is "budget" fronton"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Szada85 #317049 üzenetére
Nekem az szúrja a szemem, hogy hogy marad foltos/poros, ha eleve nem lehet szennyezett a cucc (feltételezve, hogy az alapanyag megfelelően érkezett a beszállítótól, de ha nem, akkor a gyártásban hogy nem tűnt fel).
A folyamatok során természetesen találkozhat szennyeződéssel (forraszanyag, vagy ha esetleg lakkozzák bizonyos részeit a lapnak, akkor rossz helyre is kerülhet, stb), de az hogy poros/piszkos (eredeti cikk a smudge kifejezést használja) maradjon, azt szinte kizártnak tartom, főleg hogy a sor végén szinte biztosan van kamerás ellenőrzés is.
Lennék légy a falon, ahol azt a 8D-t összerakják
-
szebe
addikt
válasz kisza25 #317498 üzenetére
Azt nem értem csak benne, hogy eladáshoz (avagy pénz fogadásához) miért kéne belépnie bárkinek a bankjába.
Ahhoz képest mennyien bedőlnek neki..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Azért az ominózus külsős jogásznak volt már pár cikke TC-re, néhány kifejezetten bicskanyitogató stílusban. Mintha direkt az elérésre, meg a kommentek pörgetésére ment volna rá.
Ez most viszont korrekt."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #320814 üzenetére
Szerintem engedd el.
Múltkori J-s poszt (amikor a tag megtelefonálta a gyárat, és Benedeczkihez irányították) után beszéltem haverral, aki a gyárban dolgozik itt szemben (releváns részlegen), ő annyit mondott a felújításra hogy "sok sikert hozzá".[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #320821 üzenetére
Számomra azért kérdéses, hogy azok piezosok voltak-e.
A gyár meg ilyesmiről kétlem hogy hivatalos állásfoglalást/tájékoztatást adna (főleg egy random odatelefonálónak), meg az is érdekelt volna, hogy a tag kivel beszélhetett vajon.Vegyél egy GT/RS Meganet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Crypto Trade
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Nyomtató topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.