Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz Gergőke88 #328909 üzenetére
Alig várom a holnapi utat, M7-M0-M5-M44. Utóbbi mondjuk szundis, de addig el is kell jutni. A nagy ijedtségre keresünk is szerintem valami értékelhető kvzót Kecsón.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #328891 üzenetére
Ha 02.23 a forduló, akkor utána 60 napod van befizetni (ha nagyedévezel, akkor azokra is él asszem).
De ja, ezt csinálja mindenki. Nekem az Allianz emelt volna 50% környékét, visszakötöttem hozzájuk ~ugyanannyiért, mint amennyi eddig is volt. Pár ezrest foghattam volna máson, de amiatt a pár dolog miatt, ami a képeden is van, maradtam (aztán lehet mókusvakítás).
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Hachiko95 #328545 üzenetére
Galyatető-Mátrakeresztes között jó
Ezt kettébontanám. Keresztestől felfele a szentistváni elágig jó. Onnantól Galyatetőn át a 24-esig nem is az hogy inkább rossz, hanem konkrétan fosch."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Honda - Nissan együttműködés készül, pletyik szerint a Mitsubishi se maradna ki.
-
szebe
addikt
válasz szőröscica #327750 üzenetére
Nevetni fogsz, de pont ugyanez jutott eszembe...
-
szebe
addikt
válasz tototos #327272 üzenetére
Évi néhány alkalommal anyósjárat, Fvár-Viharsarok, takkra 300km az út. Egy seggel sima, de átérzem amiket írsz, annak ellenére is, hogy M44-en nem sok inger éri az embert.
A vége előtt jól tud esni a Black Sheepben egy kv, de azt már nem számolom megállónakSzóval ja, nem sokan mennek le egy seggel 5-600+ km-t. De nyilván a handrás-féle minden megállónál 1 órát ebédelünk se reális forgatókönyv, ha elektromos, ha nem.
-
szebe
addikt
válasz stickermajom #327220 üzenetére
Januárban megyünk síelni a franciákhoz, a szervező összedobott egy útitervet.
Átlag 250km-enként átlag 20 perc pihi. Lehet túl sűrűnek tűnik, de este/éjjel indulunk, hogy másnap délutánra odaérjünk.
Voltunk már 2 megállóval is, érkezés után KO volt mindenki, akik vezettek, főleg.Tavasszal voltunk Bled/Bohinj felé, kb 500km, akkor is megálltunk nagyjából félúton.
Belsőégéűm van, és senkit nem akarok megtérítani. De tudom, itt mindenki egy seggel jár Budapest-Hamburgot
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz pit stop #327091 üzenetére
A hetente újra felrakás a hirdetésfigyelő miatt megy. Nem ismerem annyira a felületet, nem tudom ehhez mekkora meló kell (konkrétan végig kell zongorázni a feladást, vagy egy kapcsolóval inaktív-aktív a hirdetés és dobja a figyelőbe megint).
Meg ugye azt se lenne rossz néha tudni, hogy mióta él a hirdetés, de ezt a fenti újra feladással ki lehet játszani nyilván. Árulkodó jelek nyilván vannak (műszerfalon dátum, környezet, stb).
-
szebe
addikt
Azért a júzerek is megérik a pénzüket. Múltkor kerestem valamit ferdehátú kategóriában, a találatok fele sedan volt. Extralistát se szeretik kitölteni sokan, aztán ha olyan "alap" dolgokra szűrök mint tempomat meg ülésfűtés, nem hozza be a mókus hirdetését
De ja, 2024-ben igazán meg lehet ugrani olyan utópisztikus szinteket, mint mondjuk a motorkódra keresés.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz MunezXBK #327034 üzenetére
Az ércelődést már észre se veszed?
#327033 TheProb
nem GYMS vagy Fejér megyére asszociál egyből
Pedig Ercsinek/Enyingnek van híre, tőlük lehet jobban tartanék, mint egy random borsodi/szabolcsitól."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz KAMELOT #326966 üzenetére
Fogalmam sincs, nem szoktam számolgatni.
KSH szerint van ~4 millió szgk forgalomban, abból 68 ezer EV a cikk szerint. Erős jóindulattal az 2% környéke, és nyilván nem egyenletes az eloszlásuk sem az országban. Ezért van az, hogy te alig látsz ilyet.
-
szebe
addikt
válasz KAMELOT #326949 üzenetére
Az országban sok autó szaladgál, ahhoz képest a 68 ezer ev továbbra is elenyésző mennyiség.
Itt az ipari park szélén van egy Auchan, ott a SuC, nyilván nagyobb a sűrűség, többször látok.
-
szebe
addikt
válasz cappa72 #326445 üzenetére
Mert berakták vételkor auto-ra, aztán jóazúgy.
Vagy még arra se, elég sok autót látok elindulni este bevásárlóközponttól lámpa nélkül. Aztán valamikor útközben leesik neki"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Blindmouse_ #326332 üzenetére
A Barillát itthon számomra érthetetlen okból prémiumnak állítják be, és ehhez mérten árazzák.
-
szebe
addikt
válasz Blindmouse_ #325841 üzenetére
Meg amikor pince/szuterén a garázs, és olyan meredek a lehajtó, hogy a két keréknyom között lépcső van
-
szebe
addikt
válasz Blindmouse_ #325823 üzenetére
Nekem a telepi garázsok/garázssorok a kedvenceim (szintén kispolszkira, ladára méretezve).
A sorok ugye eleve valahol külön vannak, jobb esetben pár perc séta a lakástól, de az nem játszik, mert a júzer ha tehetné, beállna a lépcsőházba is. Így marad tárolónak, ha esetleg van benne akna/villany, akkor műhely.
Panel alatti dettó, plusz olyan szűk a bejárat, hogy a szomszéd a Sanderoval is max behajtott tükörrel fér be, akkor inkább parkol kint."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Blindmouse_ #324477 üzenetére
Nem tesztpályára szánt darab volt, a policehu-s cikk szerint az utómunkára váró autók között kalandozott el. Gondolom meglátta az ájemgé feliratot, felcsillant a szeme, aztán ahogy a kulcs is meglett, irány a pálya.
Ha a kocsin kívül másban is tett kárt, akkor simán összejöhet ennyi.[ Szerkesztve ]
-
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
válasz hobizoli #323508 üzenetére
vagy ha defekt van, akkor is gyere majd a jovo honapban....?
Kb igen.
Pár éve pont a csereszezonban lett lassúdefektem, már nemtom hány gumist hívtam fel, hogy mivan, mire az egyik be tudott állítani egy sarokba hogy megnézik, a többi az "ááá tele vagyunk". (Szelep volt a baj, gyorsba cserélték).De volt olyan is, hogy odamentem az időpontra, aztán még az előttem lévőnek se álltak neki. Legalább tudtam hogy oda se kell menni többet
-
szebe
addikt
válasz tboy93 #323380 üzenetére
Gyerekcipőben jár még a dolog, de elvileg napelem mellé tárolónak jó a leharcolt akku.
1gen Leafnek meg híresen talicska az akkuja, dehát valahol el kellett kezdeni.
-
szebe
addikt
Az a baj, hogy ez sajnos mindennapos (aztán úgy adják elő, mintha szenzáció lenne).
Azért az se semmi, hogy bemondásra elhiszik közúti ellenőrzésnél a bérlést, és vígan továbbengedik.
Én biztos ami biztos alapon inkább bebattyogtam a kormányablakba, aztán szépen kaptam pecsétet az adásvételire is, meg az igazolást is megkaptam.
-
szebe
addikt
válasz Dare2Live #322557 üzenetére
Az külön vicc, hogy ha jól rémlik akkor ki is rakták a helyi vizsgabázisról az arcot, aki átengedte a kék Insigniát
#322558 Qru
Hallható az gyorsabban is, csak akkor fura lemezlovas remix lesz belőle"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz hobizoli #322429 üzenetére
Nem a 60 méterről beszélek, hanem amikor mennek kvázi konvojban, és tojik arra, hogy kettővel előtte a sorban villannak a féklámpák.
-
szebe
addikt
válasz hobizoli #322424 üzenetére
Autópálya már ott problémás, hogy követési távolság az mi, na meg nem látnak 2 autónál tovább előre. Néhány autóval előtte féklámpák, de emberünk még veret 140 tempomattal, aztán amikor előtte is beleállnak a fékbe, akkor megy a csodálkozás, hogy jaaaa, lassítani kéne.
-
szebe
addikt
Egyébként borzasztó, hogy Szentimre/Szentistván után mennyire fosch az út. Nyáron voltunk Bagolyirtáson pár napot, egyszer ettünk a Turistacentrumban, meg hazafele a 24-es fele mentünk, dehát sírni tudnék, és nem az örömtől
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #322081 üzenetére
Maximálisan egyetértek.
Ha egy sört lehet inni, ő úgyis jobban bírja (dehogy bírja), úgyhogy kettő lesz az. Magyarok vagyunk aperitif is jöhet természetesen, aztán beül a kocsiba, reflexe meg mint a döglött lóé."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Shadowbull #321469 üzenetére
Mit értünk gyártási hiba alatt? Nem megfelelő alapanyag, szerszámhasználat?
Az öntvény módosítása nyilván nem azonnali beismerő vallomás, de szerintem árulkodó.
-
szebe
addikt
válasz Shadowbull #321466 üzenetére
Ez gondolom nem jött ki tesztelés során. Ahogy az puretech (/korai ecoboost) olajos vezérlésénél sem számoltak azzal, hogy benzinnel hígulhat az olaj.
-
szebe
addikt
válasz pit stop #321424 üzenetére
Nem akarok elindulni az áldozathibáztatás útján, mert az azért látszik, hogy ez megint egy elszabott konstrukció. De azért kíváncsi lennék, Róbert miért egy nem túl veretes múltú benzines motorcsalád tagját vette ekkora futásra.
-
szebe
addikt
válasz Tom1939 #321271 üzenetére
Az 1.0/1.33 eddig jó. Az 1.6-ot se értem (már ha a láncos szívóról van szó, ami a Renault/Dacia fronton is a hibridbe kerül) mi a gond.
-
szebe
addikt
Viszont ha már hangja van, ott valszeg a nyomás sincs rendben, arra meg főleg kéne visszajelzés (de vag vonalon azért a szintre is tud szólni sárgával, pirossal meg a nyomásra).
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #321073 üzenetére
Nyilván a legolcsóbb ha magadra/magatokra főztök, de egyrészt lusta vagyok este főzőcskézni, másrészt nem tudnék olyan változatosan főzni, harmadik nap ugyanazt enni, attól meg sírnék kb.
Tudom fillérbaszás, de így kb 10k-ból megvan a heti ebédem, azért az mégis más mint a 20k. Egyedül a sok műanyagszemét szúrja a szemem."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz tboy93 #321064 üzenetére
Félve kérdezem meg, mielőtt az offolásért az árokba leszünk borítva, de ebédmenüs rendelős ételfutár nem játszik (cityfood, efood, stb)? Nyilván a kedvezményes saját kantinnal nem versenyez, de ~2500-ból már korrekt leves-főétel kombókat lehet összeválogatni.
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #320821 üzenetére
Számomra azért kérdéses, hogy azok piezosok voltak-e.
A gyár meg ilyesmiről kétlem hogy hivatalos állásfoglalást/tájékoztatást adna (főleg egy random odatelefonálónak), meg az is érdekelt volna, hogy a tag kivel beszélhetett vajon.Vegyél egy GT/RS Meganet
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #320814 üzenetére
Szerintem engedd el.
Múltkori J-s poszt (amikor a tag megtelefonálta a gyárat, és Benedeczkihez irányították) után beszéltem haverral, aki a gyárban dolgozik itt szemben (releváns részlegen), ő annyit mondott a felújításra hogy "sok sikert hozzá".[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Azért az ominózus külsős jogásznak volt már pár cikke TC-re, néhány kifejezetten bicskanyitogató stílusban. Mintha direkt az elérésre, meg a kommentek pörgetésére ment volna rá.
Ez most viszont korrekt."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz kisza25 #317498 üzenetére
Azt nem értem csak benne, hogy eladáshoz (avagy pénz fogadásához) miért kéne belépnie bárkinek a bankjába.
Ahhoz képest mennyien bedőlnek neki..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Szada85 #317049 üzenetére
Nekem az szúrja a szemem, hogy hogy marad foltos/poros, ha eleve nem lehet szennyezett a cucc (feltételezve, hogy az alapanyag megfelelően érkezett a beszállítótól, de ha nem, akkor a gyártásban hogy nem tűnt fel).
A folyamatok során természetesen találkozhat szennyeződéssel (forraszanyag, vagy ha esetleg lakkozzák bizonyos részeit a lapnak, akkor rossz helyre is kerülhet, stb), de az hogy poros/piszkos (eredeti cikk a smudge kifejezést használja) maradjon, azt szinte kizártnak tartom, főleg hogy a sor végén szinte biztosan van kamerás ellenőrzés is.
Lennék légy a falon, ahol azt a 8D-t összerakják
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #314508 üzenetére
J GTC-nek jó a formája (a beltér továbbra se nyűgöz le), de a tömeg ott is bejátszik, és kell az 1.6T (vagy a 2.0T )
Ebből a szempontból azért vannak jobb seggrakéták is "budget" fronton"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz Micsurin #314482 üzenetére
K vagy 2 mázsát fogyott a J-hez képest, cserébe állítólag gyengébb valamivel a beltér minősége (ez már szubjektív, de szerintem kívül-belül jobban néz ki a K).
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz cOxeR #314245 üzenetére
Teljesen feleslegesen ír belőle x részes cikket. Az eddigi "kalandjai" se adnak ki egy valamire való írást, de gondolom ebből jön a katt, meg lehet kelteni a feszkót.
Tökéletes lenyomata amúgy a jelenkori TC színvonalának"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz szabonagyur #313471 üzenetére
Megane 3-4 szerintem korrekt, de ahhoz az is kell, hogy szaki az admin. Nem mondom hogy nincs néha szemét, de arányaiban oké.
De pl képben volt a J Astra is, így benne vagyok, az kritikán aluli (előre is elnézést attól akinek az van). Ott döntő többségben vannak az egymást spottolós, meg random saját kocsit fényképezős postok, a valós problémákra való megoldást meg keresd ki ha tudod...
-
szebe
addikt
válasz Tom1939 #313072 üzenetére
Ha Sormás overkill (István fogadó) akkor Kanizsán keresnék valamit, és ha nem vasárnap-hétfő, akkor a Normában egy kávé-süti.
-
szebe
addikt
válasz szőröscica #312476 üzenetére
Lehet nem leszek népszerű, de a tűréshatárokat is nyugodtan lehetne csökkenteni.
-
szebe
addikt
válasz Motion_Blur #311062 üzenetére
Ha jól rémlik fehérvár és környéki vagy, őt kérdezd meg [link]
Nekem Meganehoz csinált kártyát."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Egyébként itt mekkora lejtőről/emelkedőről beszélünk? Van összefüggés/jelentőség egyáltalán?
Világ életemben ami kocsink volt, azt úgy raktuk le a tömb előtti parkolóban (jöhet a sav), hogy üres-kézifék be-leállít-sebesség-kézifék ki. Minimálisan lejt, kb annyira, hogy az esővíz megtalálja a lefolyót (meg azért a kocsi elgurul, ha nem rögzíted). Sose, egyik autó se "reklamált" miatta, mondjuk jellemzően szíjas autóink voltak."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz radi8tor #310505 üzenetére
Maga a meleg bejut, de nem a műszerfal, váltó, kormány, ülés melegedik át (valamennyire nyilván átmelegedik, de érted). Műszerfal különösen szívás, csodálatosan tudja sugározni a meleget hosszú időn át.
Kívülre rakásnál az említett eső bevezetés lehet gond.
Ha meg nem odacsukással rögzíted, akkor hogy? Ablaktörlő alá az alját oké, de a tetejét? Aztán a legkisebb szellő is megtépi, rosszabb esetben dobhatod ki.[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz grizlisandor #309276 üzenetére
Akkor miért nem kérte eleve a kocsi értékét?
Eldöntheti, hogy a kisorsolt autót kéri, vagy inkább készpénzben szeretné megkapni az autó sorsoláskor számított árát.
Vagy ez lett volna az emilióval kevesebb érték?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz szőröscica #302889 üzenetére
Nagyban függ attól hogy mit szerettek enni, de alapvetően a bEAT és a Rosetta korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
-
szebe
addikt
válasz macilaci78 #293415 üzenetére
Még jobban lehet minimalizálni a kárt, ha az említett kártya mögött egy külön számla van, és annyit vezetsz át rá, amennyi a vásárlás.
-
szebe
addikt
válasz Peter.70 #293167 üzenetére
A megszokott tc színvonal, semmi extra.
Újdonságot nem írt le, a biztosító fillérbaszó, a szalon meg kókler.[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz Peter.70 #292283 üzenetére
DrTakács stílusa azért hagy némi kívánnivalót maga után.
Vagy mondjam úgy, hogy remekül illik a tc színvonalába?[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz radi8tor #290917 üzenetére
De a hivatalos oldalon január 1-től érvényes térképen M44 nincs rajta
Pedig ott a linkelt térképen, a Kecskemét felirattól Csabáig tartó útszakasz az M44.
Mondjuk az is csodálatos, hogy ünnepek előtt telekürtölték a médiát, hogy műszaki átadás Tiszakürt-Szentkirály szakaszon, a forgalom meg majd egyszer megkapja . Abba meg bele se megyek, hogy Kecskemétig mikor készül el..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz grizlisandor #290696 üzenetére
Bocs ha szőrszálhasogatás, de szerintem nem azt mondja, hogy nincs köze hozzá, hanem hogy nem ezért lett belerakva.
-
szebe
addikt
válasz grizlisandor #289079 üzenetére
Főleg amíg nincs kész a Kecskemét "feletti" M5-5 csomópontig.
Amúgy se izgalmas vidék, a nulla forgalommal meg főleg bealvós."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz lezso6 #275917 üzenetére
hisz eredetvizsgán nem kellett volna átmennie
Már ha az eredetvizsga idejében be volt jelentve a lopás.
Mi van akkor, ha "hosszabb" időre kapta kölcsön az autót az illető, aki eladta a kereskedésben?
Simán lezajlik ez az egész úgy, hogy az eredeti tulajnak fingja sincs az egészről, csak miután néhány héttel később az ismerős nem hozza vissza a kocsit. Addig meg simán átmegy az eredetvizsgán, meg az átíráson.
(meddig tart hamisítani egy 2 tanús meghatalmazást, amivel átmegy mindenen?)Ez persze nem zárja ki, hogy sáros a kereskedőtől kezdve a kormányablakoson át az eredetvizsgahelyig mindenki. Csak nem ismerjük a részleteket.
[ Szerkesztve ]
-
-
szebe
addikt
válasz ivana #188953 üzenetére
Sajnos annyira nem jó a felvétel, de 0:23-nál elmegy egy előjelző előtt, jó lenne látni, mennyi van rajta. Az alapján okosabbat lehetne mondani.
Illetve ha 2-300 méter közötti, akkor megint valid a ~150 körüli tempó."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz #89309696 #188946 üzenetére
Elvileg 50 méter van két, út szélét jelző oszlop között. Ha ez valid, akkor a körforgalom előtt ~6 sec alatt tesz meg 250 métert, ami ~150km/h. Az értékek közelítőek, de annyira nem lőtt mellé a kamera, ha egyáltalán.
-
-
szebe
addikt
válasz Magnum_ #160365 üzenetére
"Ja es remelem, mindenki nezte a tv-t, es vette a lapot a budapest lockdown-nal kapcsolatban"
Erről tudnál kérlek bővebben? Holnap lenne dolgom BP-n, de nincs kedvem ottragadni.
(TV-t meg nem nézek)[ Szerkesztve ]
-
-
szebe
addikt
válasz 6030D #158000 üzenetére
75/80/101 LE?
Az már a Fabia-ban sem gyorsvonat (főleg több emberrel, és/vagy klímázva), gyönyörű lehet az a motor az Octavia-ban.
-
szebe
addikt
válasz pető bá' #157677 üzenetére
Ez megint modellfüggő dolog, de pl a Fabia-ban ha megy a vészvillogó, és ekkor indexelek valamerre, akkor az index megy. G Astra esetén viszont ugyanúgy vészvillog tovább.
Szóval van ahol vészvillogó esetén is lehet irányjezelezni"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz kisza25 #157133 üzenetére
Azt nem tudom, mikor szól érte, az lenne a logikus számomra, ha a minimum szint alá csökkenve jönne a figyelmeztetés.
Fabia I (2007) szintén a sárga-piros módszert alkalmazza.
-
szebe
addikt
válasz kisza25 #157117 üzenetére
Egyes típusoknál sikít alacsony szint esetén is (sárgán jelez, alacsony nyomásnál pedig pirosan)
(#157119) CactuS
A héten volt speedzone-éknál A3 1.6 benzin (1998), ott is említésre került az üzemszerű olajfogyás.
Szeretik kiemelni az Ecotec-et. de nagyon sok motornál gyári spec a 0,4-0,6l / 1k km"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
"...és itt belerohant a szabálytalanul leparkolt Opel Corsa hátuljába. "
Ez esetben mondhatja azt a biztosító, hogy mivel szabálytalanul parkolt, ezért nem fizet?
-
szebe
addikt
válasz MasterMark #156380 üzenetére
Nézőpont kérdése. Szerintem az lenne a lényege, hogy nem lokálisan szennyez.
-
szebe
addikt
válasz dellfanboy #155940 üzenetére
"nemtom mia szoszert nem lehet vilagitani ilyen kodos idoben.. "
Mert ő lát. Az hogy őt nem látják, az a legkisebb mértékben sem érdekli. De ha a kékek kikapnák a sorból, ő lenne a legjobban felháborodva.
-
szebe
addikt
válasz BigBlackDog #155374 üzenetére
"Gondoltam, ha 3 a henger és egyenletes tempó mellett ráadásul meg csak kettő is, akkor majd lesz egy amúgy nagyon jól használható autónk egy bitang jó fogyasztással."
vs
"Kisvárosban élünk, rövidek a távok, gyereket bölcsibe, munkába, aztán haza. napi 3-4 x 5 km-ek"
Hogy szokták mondani? Nincs szerencséje amikor gondolkozni kell?
-
-
szebe
addikt
válasz [CS]Blade2 #154631 üzenetére
Akinek nem fér bele egy üzemanyagpumpa/szűrő csere, vagy 2-3 hónap alatt megy ki egy tank benzin, és sajnálja a prémium felárat, az (kövezzetek meg érte, de) ne tartson autót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest