- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Ha azt gondolnám, hogy szándékosan csináltok sz@rt, akkor nem lennék feliratkozva a PH YT csatornára. Csak hát meglepett ez a „remekmû”!
... mert én azért a PH! közösségébõl ennél sokkal többet nézek ki! Egyszerûen nem mi vagyunk a célközönség!
... és a #32-es hsz-ra reagáltam, és az adott videót tartalmilag igénytelennek tartom. Ez a véleményem. -
atyaég... egy csomó portált olvasok. ami nem érdekel, azt a részt kihagyom a szemeimmel. mindegyik oldalon vannak ilyen részek.
de gondolom téged most ezzel, hogy címlapot mertünk csinálni, rákényszerítettünk arra, hogy blokkold a reklámokat, ezt-azt-amazt.
csinálj, amit akarsz, csak csináld légyszi ezen fórumos körök nélkül.
-
Huha gyerekek...
Én megyek inkább. #41 ledgeri: "formályában"
-
moleculez
veterán
válasz
powerage76
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a Google az YT videókban is keres vagy 5 éve? Gondoltam szólok
Amúgy nem értem miért baj hogy ilyen anyag is kijön, egyszer a geek őslakosok is itthagyják az oldalt (sőt konkrétan kihalnak), azt akkor mi lesz, húzzák be az oldalt?!
Engem pl pont érdekelt🤷🏼♂️ Semmi új nem volt benne, de hátha. -
légyszi engedd már el. először is, akkor se iratkoznál fel, ha máshogy fogalmaztunk volna, te is tudod, én is tudom. az sem neked szól. másodszor is, elméletet gyártasz a saját preferenciáid mellé, pedig attól az nem lesz igazabb, univerzálisabb, azok a te preferenciáid. tök oké nem akarni a videós kontentot. neked nem tartalom ez, kerülöd, és zavar, hogy az oldal viszont beépítette szervesen a kontentjába.
viszont az oldal hadd csinálja már a dolgát, ami most éppen ez. kerüld ki, kérlek.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
" a blokkolás említését meg nem is értem" Rendben, bár a kontextusa fentebb olvasható.
#38 dannyl "De főoldalról is 1gombos a fórum" miután az oldal vagy foglalkoztat vele, vagy hazuságra késztet, amiről feljegyzés készül akár csak egy süti formályában is, amellett, hogy az az állapot is csak addig él, míg nem a süti törlődik, és akkor kezdheted előről.. Bármennyire micro-pszihológia, már nem neutrális, és már ez eléri azt azt a szintet, hogy csak azért se.
A "semmi ilyet nem tapasztalok" meg, hmm... furi válasz ellenőrizhető tények felsorolására, amikből te is kiemelsz párat. -
-
joghurt
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Talán abból van a nézetkülönbség, hogy ti nagyon szeretnétek felfuttatni, de van, akit ez meg baromira nem érdekel.

A topic címekben (beleértve az "Itt szóltam hozzá"-t) pedig tényleg egységesebb lenne egy körvonalas YouTube ikon használata a teli fekete helyett.
-
Semmi ilyet nem tapasztalok
Én alapból könyvjelzőbe a fórum linkjét tettem. Ha van időm, akkor átkattintok a főoldalra.
De főoldalról is 1gombos a fórum. Az, hogy fent van yt ikon pirossal, meg a "Videók új" szintén piros, hát ezzel azért együtt lehet élni.
A youtube sáv sima átgörgetős.
Nem érzem ezt olyan erősnek. De mindenki más
-
-
ledgeri
nagyúr
"tök véletlenül"

Szóval mondjuk ebben az évben nem töltöttél be teljes, PH-lapcsalád oldalt amin szerepelt beillesztett YT elem; külön böngészőt használsz PH-ra vagy youtube-ra, és még úgy is törölsz sütiket bennük időnként?Ha azt akartam volna közölni, hogy nehéz, akkor azt a szót használom, de inkább idegesítő, hogy:
-pl inkognitó ablakban 0-ról indulva a videóajánló pop-uppal kellene interaktálni, hogy egygombosan legyen elérhető a fórum (bevezetése után 2 másik felület el is tűnt).
-Minden PH oldal tetején ott a piros gomb.... vagy a gomb pirosan... olvasd ahogy tetszik + yt ikon oldalt, szintén piros.
-Cikkek között kiemelten ott a youtube logó.
-Főoldalon dedikált youtube-sáv cikkek előtt, lapcsalád többi tagja előtt akár.
-Fórum olvasása közben, "Olvastad már" beillesztéssel ott a piros youtube logós yt-videót említő cikk.
-Most ebben a topikban lévén látom, hogy még az itt szóltam hozzá sávban is a legkiugróbban látszódik az ott már fekete youtube logó.
-De ha meg egyedileg blokkolok dolgokat, akkor az oldal törik, és én leszek az ÁSZF sértő. -
Az a baj, hogy mindenki annyira csak magával foglalkozik, hogy azt hiszi csak neki csináltok mindent. Be kellene mindenkinek látni, hogy többezer ember ízlését nem lehet, és nem is kell kielégíteni minden tartalommal. Van, ami ennek, van, ami annak a rétegnek szól. Én is átugrom a konzolos témákat pl., mert nem érdekel. Ettől még nem írok mindegyik cikk alá, hogy ez meg minek, nem is érdekel a konzol...
De sajnos ez a mai világ: Alázni, kritizálni, belekötni. -
JasL
őstag
válasz
FattyDove
üzenetére
Áh, túl sok meló ezt begépelni
UniGetUI-t mióta megtaláltam, istenkirály vagyok!
Se telepítőletöltés, se parancssor, minden magától frissül, küld notification-t a tálcán, minden installert letölt és full ingyenes
Egyszerre kezeli a winget-et, chocolatey-t, PIP-et (mindet magába építve hordozza, semmit se kell telepíteni külön mellé), kézzel telepített csomagokat is felismeri. Windows telepítés után ez az első, amit felrakok
Igazi durva jó app! A szoftverek gyártóinak honlapját ezer éve nem is látogatom 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- Milyen asztali médialejátszót?
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Le Mans Ultimate
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Eladó egy Pixel 7a
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 512GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4992
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én megyek inkább.

Én alapból könyvjelzőbe a fórum linkjét tettem. Ha van időm, akkor átkattintok a főoldalra.

UniGetUI-t mióta megtaláltam, istenkirály vagyok!