- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tsebacsi #178576 üzenetére
Hát nem tudom, hogy mi ilyenkor a lehetőség. Nyiván minden cégnek van jogásza, így előzetes felkészüléssel célszerű csak kopogtatni ilyenkor.
Benzines s-max már ugye nincs.
A dízel szar- na jó, szerintem nem az, de évi 10-15k-ra nem feltétlen a legjobb választás. Meg ki tudja, mit kapnék helyette - újat tuti nem, talán még ráfizetéssel sem... aztán ha 3 évig elhúzódik ez a gar ügy, akkor már lehet benzin-hibrid verzió belőle, az jöhetne
@(#178598) Fehér Farkas
Sőt, tömege is. -
válasz
BigBlackDog #178592 üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
válasz
CactuS #178577 üzenetére
Eddig két Forddal volt dolgom (hármas Fóka és hetes Fiesta), de mindkettő ugyanolyan nyomott hagyott bennem. Álló helyzetben egész jónak tűnnek, az első néhány száz kilométer is kellemes (puha ülések, utat jól fogó, de puha futómű -amitől tengeribeteg leszek lassan-), aztán valahogy mindig elfogyott a csí és jöttek az apró, számomra idegesítő megoldások. Ha ehhez még hozzávesszük a megbízhatóságot is, akkor egyértlemű számomra...
-
Integrale
veterán
válasz
MasterMark #178585 üzenetére
Szerintem már javítottam. Vagy az is rossz?
-
válasz
stickermajom #178579 üzenetére
Bocs, Tse!
Nézem, hogy az 1.9 PDTDI-k kb. a PHEV Volvóhoz hasonló fogyasztást hoznak (az áramot nem számolva). Szarul csinálok valamit? Vagy mindenki más tojással a lába alatt nyomja, aztán majd jól lekormol a VGT geója?
-
válasz
Tsebacsi #178576 üzenetére
Azt ismered, hogy vadász, vadász, te sz*ni jársz ide?! Ford után még egy Ford?
Nyomják az 1.0 Ecoboostokat, nem gondolnám, hogy azzal jobb lesz. Mondjuk egy hybrid kombi mondeot azt bevállalnék. HSD hajtáslánc copy, baromi jó fogyasztással, főleg egy olyan batár méretű autótó.
-
Általánosságban kérdezném, hogy amennyiben a garancia idő alatt nem sikerül megcsinálni egy garanciális javítást, akkor milyen jogorvoslati lehetőségem van?
(kezd az agyamra menni, hogy még mindig fagy a Syn3 kijelző /fantom érintés után/, hivatalos sw frissítés után is.... 40 másodpercet bírt megfagyás nélkül nálam, előtte a szerviz 2 napig tesztelte sw frissítés után, nekik persze nem jött elő. A "jó" hír, hogy a régi sw esetén nekik is megfagyott mire kiálltak az utcára...)
-
-v-
addikt
Itt az enyém is! [link]
-
gzbotii
nagyúr
Akkor beszállok én is: [link]
-
MasterMark
titán
Spritmonitorosoknak mondom, hogy az Exact modelname az a modellnevet is kéne tartalmazza szerintem amúgy.
-
tboldi
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #178552 üzenetére
Igen, egy csomó hibát jelezhet ha megugrik a fogyi pl döglődő EGR, lapos gumi stb.
-
zoo8800
veterán
Remélem Vilikének van otthon elég zsepije, ez egy csodás nap lesz számára.
Apropó, az enyém: [link]
-
-v-
addikt
Köszi srácok, bookmarkolva mind
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #178543 üzenetére
Csak azért nem kap külön topikot mert akkor ez elnéptelenedne.
-
BigBlackDog
veterán
Ha elkészült ez a lista, minden lényeges infó meglesz, szerintem zárható is lesz a topik.
-
Magnum_
nagyúr
Jah, kiprobaltam a Konat, sponsored by limo.
Nagyon megy, kanyarodni nem tud, technika nagyon jonak tunik, ules kenyelmes, DE muanyag muanyag hatan, olcso a belter nagyon.
Penzt nem adnek erte, ajandekba elfogadnam6030D: nem vezetem a SM-et, nem is nezem BC-n se.
-
6030D
addikt
Akit nem érdekel a fogyasztás, az miért vezeti a sm-t? Komolyan kérdezem.
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt! Kis bmw leadva a karpitosnal, ha mar nekiall, megcsinalja az also resz szivacsot is. Delutamra kesz. 18.00kor fek csere. Koltseges nap lesz
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #178514 üzenetére
Az még csak béta verzió nyugi.
-
Qru
MODERÁTOR
MOL-nál túrázós cuccok vannak: [link]
Az üvegtörős zsebkésre rámegyek én is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter #178507 üzenetére
De az, csak kevésbé ergonomikus.
-
tboldi
nagyúr
-
mamboo
tag
Lidlben rengeteg autós cuccot kínálnak, aki teheti nézzen szét
Új hozzászólás Aktív témák
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Intel találgatós topik
- Bluetooth hangszórók
- Mass Effect
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!