Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz hülyegyerek #105572 üzenetére
Gratulálok! Jó a színe.
-
gzbotii
nagyúr
Nagyon szép, sok balesetmenteset
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nagyúr
válasz hülyegyerek #105589 üzenetére
Gratula, jo deal volt
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz molnarpeter #105591 üzenetére
Rátapintottál a szívem csücskére..
De abból is olyan a kínálat, hogy résen kell lenni.. Arra vadászok eredetileg.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Gergőke88
addikt
válasz hülyegyerek #105589 üzenetére
Az úgy már szimpatikus.
Grat hozza! -
Magnum_
nagyúr
válasz hülyegyerek #105586 üzenetére
Gumiszonyeget adtak ajandekba?
Karc van rajta?
Szerintem jo az engedmeny.I humbly and respectfully decline™
-
hülyegyerek
addikt
válasz szőröscica #105587 üzenetére
8 év / 150k km gariba az is belefér
Gergőke88: a listaára 6.5, egyedi ajánlatra mondtak 6.05-öt, mi pedig 5.5-ért hoztuk el.
Kb. az összes Honda kereskedés ugyanilyen kedvezményekkel dolgozik, szerintem meg vannak állapodva egymással.[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Gergőke88
addikt
Ez nem tűnik nagy kedvezménynek. 7-8%?
-
szőröscica
addikt
Remeljuk, hogy nem nyeleztek szarra hidegen
-
hülyegyerek
addikt
válasz szőröscica #105585 üzenetére
Igen, kőkemény 2000 km van benne, viszont így 550-el olcsóbban adták, mint ha újat rendelünk.
szerk. : nekem is csak most esett le, hogy anno ezzel a konkrét autóval mentem próbakörre[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz hülyegyerek #105584 üzenetére
Tesztauto? Ez a rendszam nem mai mar
Asszony novereek vettek most ilyet, csak kekben
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Huuuu aztaaa mikor lehet kipróbálni?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
szőröscica
addikt
válasz hülyegyerek #105581 üzenetére
Gratulalok!
-
hülyegyerek
addikt
válasz Magnum_ #105580 üzenetére
Szerintem is az egyik legszebb gyári szín. Halványan lehet látni a részleteket tőle, de nem az a bazári racsing-szín.
Az 1.0-ás pedig tényleg eszméletlen jó motor, én az első tesztvezetéskor az államat keresgéltem, hogy "nemá, ez tényleg 998 ccm ???"hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Magnum_
nagyúr
válasz hülyegyerek #105579 üzenetére
Nekem szimpatikus az a motor. Es a szine is K jo!
I humbly and respectfully decline™
-
kisza25
félisten
Szerintem élőben nagyon szép, ezzel a színnel már láttam többet is, nem tűnt bazárinak, mint elsőre a tesztekben, grat hozzá 1.0 t vagy 1.5 t?
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz szőröscica #105530 üzenetére
Hát BMW van jelenleg is a családban, nem kapott el a BMW kell érzés
(#105532) tboy93
Ami még most nem rohad, majd csak nálam fog?
(#105534) molnarpeter
Azt hittem ebből lesz több kínálat, de ahogy beírom az ülésfűtés, tempomat, automata, ködlámpa kombót kb abból sincs semmi kínálat.. hajjajjj.
Valami normális kényelmes ülés még azért el kellene..
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Magnum_
nagyúr
-
hülyegyerek
addikt
Közszolgálati bejelentés:
Az UFO Civic eddig bevehetetlennek tűnő váráról ledőlt az utolsó bástya is, emlékének adózzon mindenki egy perc néma csenddel, esetleg egy elmorzsolt könnycseppel. Én is könnyeimmel küszködve mostam le utoljára vasárnap, majd intettem neki szomorúan búcsút, ahogy elrobogott a messzi naplementébe.
A trónkövetelő pedig :
-
nagyúr
válasz szőröscica #105570 üzenetére
Dettó, mi is 2x álltunk meg wc szünetre portoroz vagy Ljubljana felé, és vissza.
Megszívtuk, másfél órát álltunk és gurultunk a dugóban, mert egy kamion Maribor és Ljubljana között utóbbi felé menet oldalra dőlt, rá az elválasztó korlátokra, bele a középen lévő árokba. Takarmányt szállított, az egész ki a 2x2 sávra, azt pucolták... Így megkaptuk a szokásos Pesti dugót 5kor...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Integrale
veterán
válasz kisza25 #105566 üzenetére
LYALY!!
Persze tudom, csak sokan csodálkoznak ezen, hogy az sok, se pisi, se kávé se semmi?
Sok múlik az autón is, 8 gen Honda Accorddal fel sem tűnt az a 700+ km, Toyota Paseoval már minden bajom volt. Az A3 ülését fél év kellett, hogy megszokja a seggem (vagy fordítva?) utána abban is kibírtam fészkelődés nélkül. A legkellemesebb eddig C4 Grand Picassoval volt, kényelmes ülés, nagy tér, szellős, levegős utastér, halk morgás. (a 2.2-es CTDi Accordnak fura morajlása van bizonyos tartományban)
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
kisza25
félisten
válasz Integrale #105564 üzenetére
Egyébként nem mindenki egyforma, nálunk a párom reggel megy wc-re, aztán mikor megjön melóból (reggel 7- du 6), ami egyébként tökre nem egészséges, amikor terhes volt akkor ment 3-4 óránként, mert a baba nyomta a hójagját én nekem lehet van egy állandó baba, mondjuk én sokat kávézok ami rendesen tolja kifele a vizet
MunezXBK: az durván 600 km igaz? Nekem változó, ha pihent vagyok egy fenékkel, de volt már mikor muszáj volt többször megállnom, mert már mikro aludtam a fáradtságtól.
Na meg az autó sem mindegy a skoda fabia-val sose mentem megállás nélkül, a ceed-el, ha megálltam akkor sem az miatt, mert fájt valamim[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz EQMontoya #105549 üzenetére
Tegyük fel, hogy napi 300 km megy az még pont nemmegállós viszont 2 naponta tankolhat 600 km hatótávval, mondjuk 1000-el meg 3 naponta
MunezXBK: Boglár Wagrain is sima, de nem mindig, meló után tusolás és haza este 22-23 kor indulva, azért megállok egy kávéra, mondjuk azért az utat becsukott szemmel is tudod kevésbé fárasztó, mint idegenbe menni
(Évente 8-10x tettem meg 10 éven át)[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szőröscica #105557 üzenetére
Fehérvár-Salzburg megállás nélkül tök sima. Többször is.
-
Integrale
veterán
Ezert megyek ugy, ahogy irtam. Ejjel. Asszony mar birja, leneveltem az 5 percenkenti ivasrol, plusz olyankor alszik, meg veletlenul sem kell pisilnie.
Viszont ha nappal megyunk, es dugo van, akkor az agyam hamarabb durran el, olyankor muszaj megallnom. Olaszorszag fele ha nincs szloven matrica, akkor az utolso lehetosegnel megallunk. 6-7 orat kibirok a seggemen. (Egyszer kimentem Bolognaba busszal, 15 ora volt)
Sokan nem is szeretnek velem jonni, mert magamtol nem allok meg ha nem muszaj, ok meg nem akarnak nyaggatni, hogy kave, vagy cigi beleferne e.[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Reális, Szlovéniába menet mi is az M7 utolsó kútnál álltunk meg. Kávé, matricák.
Same rules apply!
-
veterán
Zamárdiig szoktam bírni, max. Fonyódig.
-
EQMontoya
veterán
-
-
EQMontoya
veterán
válasz molnarpeter #105548 üzenetére
Nem vagyok egy minden fűzfánál pisilő ember, de azért 3-400km-enként amúgy is jól esik megállni kicsit, szóval sose értettem ez az 1000km-es parát.
Mondjuk egy 1.4D Fiestának valóban az a legélvezetesebb tulajdonsága, hogy még mindig nem kell tankolni, szóval valahol megértelek.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz EQMontoya #105543 üzenetére
Ízlés kérdése, benzines átlaghoz képest is dupla gyakran lehet tankolni kb. Mondjuk nekem az 1.4 TDCI Fiesta 45 literes tankja is kicsi, kell az 1000 km körüli potenciális hatótáv a nyugodt élethez, viszont sokat is járok mindenfelé az országban. Nem a költség, hanem a nyűg, hogy megint meg kell állni
-
kenny123
addikt
válasz bitpork #104440 üzenetére
Szia!
Most lesz majd esedékes a dolog, ma intezek időpontot. Utána hogy minden tuti jó legyen, írunk egy kölcsönadásit hogy semmibe ne lehessen belekötni.
Ha egyenesági rokon, akkor kb. milyen összegre kell számolni? Illetve az új forgalmit ott helyben átadják, vagy majd valamikor érkezik? Nem leszek otthon túl sokat, remélem 2-3 napba belefér az egész. Biztosítás pl. maradhat majd az én nevemen, vagy azzal is kell majd szórakozni?Köszi!
yo
-
-v-
addikt
válasz molnarpeter #105542 üzenetére
Erdekeseket irsz. De vegulis jol prezentaltad, miert nem veszik
-
EQMontoya
veterán
válasz molnarpeter #105542 üzenetére
Fogyasztás nem valami erős, és kicsi a tank, korlátozottan daily-able.
Azért naponta nem megyek 500km-t, hogy zavarjon a kis tank.
Pont a fogyasztásra írta Brumi, hogy amivel drágább egy 330i, abból tankolom 5 évig, és közben még a 330i is fogyasztana...
Egyébként hétköznapi használatra még az MX5 is simán élhető városban, nehogy már egy Mustang ne legyen az. Persze, fogyaszt, de egy 10+-os új coupénál ez legkevéssé sem szempont.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz brumi1024 #105537 üzenetére
Szerintem még egész sok van, de ez nem releváns, mert a cégest minden nap látom, és Ford szerviz mellett vagyunk Nekem az árához képest olcsó hatású, beltér nem ad eleget. Amolyan "első sportautóm" hangulatú, belépő kategória, one trick pony, ami több éven át nem tartja fent az érdeklődésed, de polgári autó után élmény. Fogyasztás nem valami erős, és kicsi a tank, korlátozottan daily-able. Hétvégére szeretik bérelni.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz tboy93 #105531 üzenetére
Nem eszik az annyit.
En az STI-vel varosban is eljartam 10-13 literbol. Palyan folyamatos haladasnal (nyilvan nem uveghangon 240-el) siman lehet a 10-es atlagot hozni.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
EQMontoya
veterán
válasz brumi1024 #105537 üzenetére
Szerintem ott, hogy az M4 vásárlók zöme nem a vezetési élmény, hanem a pénzfitogtatás okán vesz M4-et itthon, és erre nem jöhet más szóba, csak német prémium.
GT86 is kevés van még a hasonló erejű hot-hatchekhez képest is, pedig az vezetési élményben többet ad.
Egy hasonló árú 4-essel már összemérni is kár, mert nincs hasonló árú 4-es. (egy 20d is drágább)[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
brumi1024
veterán
Mustangokból egyébként miért van ilyen kevés itthon? Az utóbbi időben egészen sok M4-gyel találkoztam Pesten, Mustangból viszont alig van, pedig árban kényelmesen egy 330d (sőt 330i) alatt maradnak, és azért az 5.0 V8 az finom szerkezet. A fogyasztás nem jó érv, hisz a sokszorosa rámegy vételkor egy M240i-re pl a Mustanghoz képest. Hol a catch?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Speeedfire #105535 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz molnarpeter #105534 üzenetére
Az is "vállas". Vagy legalábbis szerintem arra gondolt.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #105530 üzenetére
Vagy egy jó E61 525i, nem? Abban hatos a váltó biztos van ennyiért is már, a drágábbakkal sincs kevesebb gond úgyse
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
6-os automataval, tempomattal van valami vállalható kombi 1-1.2 között?
Autópályás 50-50 km, városban bevásárlás ilyenek.
Olyan kombit keresnék, aminek hátul a Csomagterajtonal egy síkban van a hátulja, nincs neki "válla". Nem tudom másképp elmagyarazni
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Elektrosokk #105499 üzenetére
Hasonló történt tavaly velünk, csak hátulról.
Jöttünk haza, éppen Hegyeshalom után jártunk és egy buszt előztem. A türelmetlen BMW-s nem bírta megvárni, hogy kisoroljak a külső sávba és jobbról a busz és én közöttem bevágott mellém abban a pillanatban amikor már én is húztam jobbra a kormányt. Hát egy pillanatra a szar is megállt bennem, pár tíz centin múlott, hogy ne forgassam be.
Utólag visszagondolva kurvára megérdemelte volna, de ilyet nem kívánunk senkinek.Szóval Welcome to Hungary
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Speeedfire
félisten
-
félisten
-
Integrale
veterán
-
-v-
addikt
válasz Speeedfire #105516 üzenetére
///M ?
-
-v-
addikt
válasz Speeedfire #105514 üzenetére
Na már csak egy type-r matrica kell, az mindig hoz még pár plusz lovat.
-
-v-
addikt
válasz Speeedfire #105510 üzenetére
Cserélj előtte olajat, légszűrőt, az is 1-2 lóerő és persze ne nyári melegben, hanem valami hűvősebb napon.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #105507 üzenetére
Az mar beteg kategoria.
Az a 74x LE-s verza?
hany percig engedi fullgazon a rendszer?Speed: megeri kipakolni egy 30mp-es zako miatt
[ Szerkesztve ]
-
-
F_Zolee
veterán
válasz Speeedfire #105508 üzenetére
Ne telitankkal menjél a versenyre.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Speeedfire #105504 üzenetére
Ok. EQM is szeretne menni egyet, veled is gut, kovetkezore talira raszanok egy teljes toltest, ok? :-)
Integrale: igen. Ugy 90-ig. Utana hirtelen lepett el Tomcsi is.
Tokre kiprobalnek egy i3s-t. De kanyarodni nem mernek vele :-)))
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Persze, csak sok múlik ez esetben rajtad, milyen gyorsan és hol váltasz stb. Saint csak rálép egy pedálra, és le sem száll róla, amíg le nem hagyott 1,5 autónyira.
-
Speeedfire
félisten
válasz Magnum_ #105502 üzenetére
Attól még a 0-100 ugyan úgy érvényes rá. Teljesen mindegy, hogy 0-nál van a max Nm, vagy 2700-nál.
tomcsi23: Stabil 3000rpm + esp off.
Amilyen gumijaid vannak, ott még a tapadás is nagyon jó.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
tomcsi23
veterán
válasz Speeedfire #105501 üzenetére
Sok a ferdítés, de ám ja, nem alapjáratról kell elrúgni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Speeedfire #105501 üzenetére
Sokszor kibeszeltuk mar, de amperanal nincs valto es 0-rol max nyomatekot ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest