- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Declare #101894 üzenetére
Amire vettem, arra pont jó. Messzire továbbra is a Lexusszal megyünk, arra meg, hogy városon belül elmegyünk A-ból B-be élvezetesen, teljesen jó. Vásárlás belefér simán, nem olyan rémisztően kicsi a csomagtér, mint elsőre tűnik.
Parkolni baromi jó vele, nyitott tetővel nem nagyon van holttér.Legyen 8/10, hogy a negatívumokat is említsem:
-Hiányzik a sorhat kifinomultsága
-Kicsit többet kell vele fogalkozni (ápolni a tömítéseket/műanyagokat a tetőben, vízelvezetőket kitakarítani, ilyenek)
-Csak fekve lehet betenni a borosüveget.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #101786 üzenetére
Nem, mert a saját km órájuk sem hitelesített. Lézeres traffival mérnek ugyanúgy menet közben is mint ahogy állóból is mérnének.
mod:
Itt a cikk róla: újrahitelesített Fáma Lézer
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Hungária - M3 felüljárónál előbbin befelé fején áll egy autó. Semmi bajuk, de hogy hogyan sikerült kivitelezni az rejtély
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
EQMontoya
veterán
Nem mint ha bárkit érdekelne, de vegyesben 8.5 körül eszik az MX5.
Nyilván ebben van bőven városi szaladgálás is, meg nyitott tetővel, 100 fölötti tempóban valószínűleg nem épp optimális a légellenállása, szóval így abszolút reálisnak érzem.
Same rules apply!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #101887 üzenetére
konnektor sincs? (kell az autóba töltő és hosszabbító :-)
I humbly and respectfully decline™
-
Peter.70
addikt
válasz
Van egy fölös aksim. Oda adjam?
-
Kakaduku
senior tag
válasz
Szólok szülőknek, hoznál nekem vissza kaját?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #101885 üzenetére
hogy töltünk ma, Bruder? :/
Ott áll üresen a töltő (mármint a nem publikus), de nem jutok ki az épületből :/
I humbly and respectfully decline™
-
Cicero
őstag
válasz
molnarpeter #101874 üzenetére
Igen, hát mostmár ezt is tudom. Nagy tétel egy ilyen javítás? Egy erősebb fékezéssel nem hozható helyre, ha csak berohadt?
-
Cicero
őstag
Ritkán használt autón (akár 2 hét is eltelik, hogy nem indítják be) nem érdemes behúzni a kéziféket, mi? Most fékezésnél rángat, lehet, hogy a kézifék okozta?
-
7Sony7
addikt
Srácok, megjött az új tárcsafék ( Zimmermann). Le vym festve az egész. Le kell mosni, vagy mi van ezzel?
Ahol a fékbetét hozzáér?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
hacki87
senior tag
válasz
Speeedfire #101860 üzenetére
bmw hivatalos oldalán ha jó felnit találtam meg akkor az 1.442.188 Ft Dunlop gumikkal. Ha jól emlékszem anno amikor Svájcba voltam anyukám nagybátyjánál akkor elmentünk a 330xi-vel a bmw szalonba és ott megnézegettem a hozzávaló gyári felnit 1000frank/db volt ez volt 2006-ban.
-
Speeedfire
félisten
Akkor még jelentősen alá is becsültem az árát.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
brumi1024
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
Speeedfire
félisten
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szőröscica #101851 üzenetére
De megfejelték az ajánlatot azzal, hogy ez csak kezdő és csak 3 hónap próbaidő.
Ígérhettek bármit is, ha egyszerűen nem éri meg váltanom. Nem értem amúgy, kb. 3/4 órát matekoztunk.
-
brumi1024
veterán
válasz
Speeedfire #101853 üzenetére
Forgalomban volt, menet közben, szóval nagyon más opciója nem volt. A másik orra elég csúnya, de az X5-ön a felni miatt nagyobb a kár.
-
Peter.70
addikt
Gondolom már ez is vót
[link]
-
Speeedfire
félisten
válasz
Tsebacsi #101852 üzenetére
"Azért egy X5-öt nem észrevenni"
Ugyan ez jutott eszembe. Ekkora autót nem észrevenni. Bár nekem X3 rémlik.
Bár még a szerencsésebb eset, hogy beismerte. Nekem mikor megnyomták, még egy papírt se hagytak ott.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
brumi1024
veterán
válasz
Speeedfire #101848 üzenetére
Valaki úgy döntött, hogy ha nem veszi észre akkor nincs ott. Nem jött be.
Orral belementek, de elismerte a másik a felelősségét.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kisza25 #101843 üzenetére
Csak, hogy tisztán lássatok:
- most többet keresek, igaz nem sokkal, de 2 hónap múlva emelnek ismét, ráadásul lejár a próbaidőm és állandósul a szerződésem.- cégessel járok, 1 centet sem költök üzemanyagra.
- 0 felelősség
Porsche:- napi 2x70km ( kb. havi 400€ útiköltséggel )
- újra próbaidő
- nem kis felelősségSzerintem mindenki megérti a döntésem.
-
brumi1024
veterán
Hát ez nem szerencsés nap.
-
-
pit stop
addikt
válasz
molnarpeter #101831 üzenetére
Attól a kisfőnök/terület vezetője/hr-es lehet korlátolt - és kisiklik az egész.
Vagy fújhat onnan is a szél, hogy Porsche, és akkor a névvel akarják elvakítani - valaki meg majd elvállalja kevesebbért, azért hogy elmondhassa náluk dolgozik. Ha nem lenne ember ennyiért előbb-utóbb nekik is leesne, hogy több forrást kell erre biztosítani.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
pit stop
addikt
válasz
MunezXBK #101822 üzenetére
Itthon is vannak vicces sztorik. Ismerőst felhívták, hogy felvették melóra, de csak kevesebbet tudnak adni. Ő meg rábólintott, mert régi helyét utálta de jobban fizetett...
Az ilyenek miatt torpannak meg fizuemelések... Tartás meg önbizalom kell és lesz aki megfizet, csak várni kell kicsitOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Peter.70 #101827 üzenetére
Erre szoktuk azt mondani, hogy jó dolgukba nem tudják, mit csináljanak...
Nem sok értelmét látom a mindössze 580 méteres távról kitiltani az autókat, biztosan nagyon tiszta lesz a levegő. Még a teherautók korlátozását esetleg megértem... ha valami iskola vagy kórház van a közelben. Bár a tiszta levegőhöz talán mindenkinek egyformán kellene, hogy legyen joga.A
cikkposzt címe meg a tipikus kattintás vadász cím... Magyarországon biztosan nagyon sok Euro6-nál gyengébb besorolású dízel autó tulaja fog rettegni, hogy Hamburgban május 31-től nem hajthatnak be 580 m / 1,6 km szakaszra -
Peter.70
addikt
Dízel kitiltás [link]
-
barnam_
nagyúr
A ködzáró nekem is sokszor eszembe jut, de ahhoz a ködlámpát is fel kell kapcsolnom, az előttem lévőt pedig nem akarom vakítani.
Inkább próbálok nem is foglalkozni az ilyenekkel, talán az a legjobb megoldás.
(#101805) BigBlackDog: szerintem érdeklődés hiányában ez is elmarad
-
válasz
MunezXBK #101822 üzenetére
A cégnél mi is tapasztaltuk, hogy a németek tudnak nagyon szarrágók is lenni, de mindig elképeszt, hogy mennyire...
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
molnarpeter #101819 üzenetére
Ez kicsit több lenne mosós állásnál.
Plusz ők nagyobbat bukhatnak, mint én, ha elvállalom. Ha nem, még jobban is járok.
Bepróbáltam még 1 lehetőséget, ha az sem működik, lszarom az egészet.
-
tboldi
nagyúr
Üdvözlöm azt a furgonost, aki kihajtott elém Móváron, a régi postánál/bíróságnál lévő kereszteződésből, az alárendelt útról. Dudáltam neki hosszan, de még neki állt feljebb...
-
MunezXBK
nagyúr
No, 2 nap tipródás után kaptam egy újabb vicces ajánlatot, úgyhogy elengedtem ezt a kozmetika témát.
-
Qru
MODERÁTOR
E Mercit kapott a készenléti rendőség. Kíváncsi vagyok milyen motor van benne.
mod:
molnarpeter: De nehezebb.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
Próbáltam már vörös posztó, azaz lámpa
Lehet kombinálni a szélvédőmosással és gázelvétellel, a végén már nem is ideges vagy, hanem röhögsz a mögötted jövő nyomorán
A biztonság kedvéért vezető oldalon mindig van nálam egy x kerékkulcs[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Peter.70
addikt
válasz
BigBlackDog #101805 üzenetére
Valami mini talit biztos össze hoztok megint
-
BigBlackDog
veterán
Holnap lesz valami tali?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Tudományos Pandémia Klub
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest