Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Kolondrum:] Éves rezsi
- [Re:] [plevips:] Építkezünk 3. rész (2024)
- [Re:] [Tüzi:] Geek-hatarozo
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
hcstuning
tag
Jaja, tiszta sor.
Igen, friss pörkölésnél tapasztaltam már ilyet, simán ki akarta már nyomni a felsőszűrőt a pogácsa.
Nálam a pre-inf 10-20 mp, nyomást az határozza meg, amikor az első cseppek megjelennek és utána ott tartom (van amikor 1 bar alatt már).
Nyomásprofilt illetően 3-4 bar-nál szoktam én is tartani általában néhány mp-t, de van amikor egyenletesen építem fel a nyomást 9 bar-ig, szünet nélkül. Utóbbinál ritkábban tapasztalok csepegést a flow mellett shot közben. Próbálom azt a tökéletes flow-t elérni, amit a videókban látni
-=Joey=-
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.