Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95609) hcstuning válasza verti1 (#95608) üzenetére


hcstuning
tag

Jaja, tiszta sor.

Igen, friss pörkölésnél tapasztaltam már ilyet, simán ki akarta már nyomni a felsőszűrőt a pogácsa. :DDD

Nálam a pre-inf 10-20 mp, nyomást az határozza meg, amikor az első cseppek megjelennek és utána ott tartom (van amikor 1 bar alatt már).

Nyomásprofilt illetően 3-4 bar-nál szoktam én is tartani általában néhány mp-t, de van amikor egyenletesen építem fel a nyomást 9 bar-ig, szünet nélkül. Utóbbinál ritkábban tapasztalok csepegést a flow mellett shot közben. Próbálom azt a tökéletes flow-t elérni, amit a videókban látni ;]

-=Joey=-

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.