Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Adott egy mappa, ami a zenei album címe. Ebben a mappában vannak zene számok.
Az iTunes-ban "mappa hozzáadása", és nem a mappa jelenik meg, hanem a benne levő dalok.
Ez nem minden esetben, csak néha.
Mit csinálok rosszul?
Köszönöm!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Zjunior
veterán
válasz Kicsirics77 #74060 üzenetére
1000 mert nekem tele volt.
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
erdoke
titán
válasz Wiz Khalifa #74028 üzenetére
Ellovagolsz a DisplayMate oldalára, és megnézed az S3 vs. i5 összehasonlító kijelző tesztjét. Az S3 konkrétan a fos jelzőt kapta (volna, ha nem lennének annyira udvariasak a tesztelők).
Az S4 és az S5 már más tészta, azok is fent vannak az említett oldalon, érdemes elolvasni.A legjobb aláírás a héten
-
gabormgp
senior tag
Valamilyen app beragadhatott?Azert tolt most is valamit?Semmilyen alkalmazas nem volt megnyitva.Az automata frissites is kivan kapcsolva.Ha valojaban beragadt egy app,azt hogy lehetne eltuntetni?[link]
-
NTX
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy új iPadet és icloudból töltöttem vissza a biztonsági mentést, vissza is jött minden, de a folyamat során kérte a régi Apple ID email jelszavát is az új mellett, amit időközben megváltoztattam, ezért nem is fogadta el. Nem tudom, hogy ezzel van-e összefüggésben, de van olyan program (1 játék), aminek a beállításait nem hozta át, olyan, mintha újonan telepítettem volna. A többié viszont átjött rendben. Hogyan lehet, ezt az egy programot is áthozni, hogy folytatni lehessen az új eszközön? Próbáltam már törölni és újra telepíteni, az sem segített. Írtam a fejlesztő weboldalán a supportnak, azt válaszolták, hogy a gépen tárolja az adatokat, ezért nem lehet megcsinálni. Próbáltam ifunboxal másolni a régiről a számítógépre, onnan az újra a teljes programot és úgy is, hogy csak a document és library könyvtárakat, de egyik esetben sem sikerült. Van ötlete valakinek, hogyan lehetne megoldani?
-
NTX
tag
válasz B-L-A-C-K #74067 üzenetére
A mentéssel egyébként nincs gond szépen visszahoz mindent, csak furcsa, hogy kéri a régi mail jelszavát, ha beállítom alternatív mail címnek akkor se fogadja el a jelszót. De a lényeg inkább az, hogy az ifunboxal mit kellene átmásolnom, hogy megmaradjanak a program beállítások?
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem is ilyen, volt egy mentésem amin volt XY program, majd közbe csináltam egy új iCloud-ot, és tovább használtam az adott készüléket azaz raktam rá új programokat...Majd mikor átraktam a mentésemet egy új készülékre kérte a régi iCloud e-mailhez tartozó jelszót meg az újhoz is....
Ifunboxal sose használtam így nem is ismerem, de szerintem az lenne a leglogikusabb ha valahogy kiderítenéd a régi iCloudos e-mailed jelszavát, hiszen mikor csináltad meg kellett adni pár jelszó emlékeztető kérdést is, azokat csak tudod...Illetve arra számíts hogy vannak bizonyos játékok amelyek attól hogy visszaállítod a mentést iCloudból, nem jönnek vele a mentései. Ha jól rémlik nekem anno ilyen volt a yewel mania.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
FB messenger-be belekerült a hanghivás funkció is.
-
NTX
tag
válasz B-L-A-C-K #74072 üzenetére
Félreértetted! Nem új, másik apple id-m van csak megváltoztattam az eredeti első email címét, ezért ugyanarról van szó! Emlékszem a régi jelszóra, próbáltam azzal is.
Ennek a mentései sem jönnek icloudból, ezért kérdezem, hogy hogyan lehet anélkül másolni.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez nekem így sem tiszta...
Most ha ugyan az az ID akkor elvileg, és nem tudsz belépni azon, akkor visszaállításnál miért kér 2 ID-t a mentésből? Mivel írtad:
"de a folyamat során kérte a régi Apple ID email jelszavát is az új mellett, amit időközben megváltoztattam, ezért nem is fogadta el."
És ez csak abban az estében fordul elő ahogy írtam, azaz szerintem új ID hoztál létre még akkor, nem pedig megváltoztattad az email címét...
-
manchester85
veterán
-
NTX
tag
válasz B-L-A-C-K #74078 üzenetére
Ezért furcsa nekem is! Nem hoztam létre új IDt, egy van! A régi email címre is kéri a jelszót és nem fogadja el se a régit, se az újat! De nem is ez a lényeges mert a fejlesztő support visszaírt, hogy nagyon sajnálják, de az eszközön vannak a mentések nem a cloudban, ezért ez nem lényeges. Azt szeretném tudni, van-e arra mód, hogy a régi eszközről átmásoljam az újra? Eddig hiába prőbáltam nem jött össze.
-
r3dsnake
nagyúr
A Telekom az még mindig cseréli a telefont, vagy már ők is javítanak, mint az APR-ek?
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #74079 üzenetére
Reméljük ez valóban így lesz, nagyon jó lenne
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Elvileg ha ugye csinálsz egy mentést most, akkor át kellene rakni mindent az újba. Viszont itt az a gond, hogy ugye az email cím megváltoztatása előtti programokhoz kéri az eredeti jelszót meg címet, mintha az akkor elvileg egy régi ID lenne....Így azok a mentések jelszó nélkül elvileg nem mennek át. Vagyis nekem ebből az egészből nagyon ez jön le. Így nem tudom mi a megoldás ha ez a gond egyáltalán amit leírtam.
-
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #74082 üzenetére
Megnézném majd a pofajukat azoknak, akik a szolgáltatóknál a voip korlátozasban döntő szerepet töltenek be. Milyen jo lenne besétálni, es megkérdezni, hogy itt és itt ezen a területen milyen a mobilnetes lefedettség, csak mert a viber mindig tökéletes szokott lenni, de most akadozik picit a hang, vagy megkérdezni, hogy 500 mega kb, hany perc viber beszélgetésre eleg?
i6 Silver
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném!
Aki használ ifiles-t megnézné, hogy VoiceOver-el használható e?
Fileket kéne másolni egy adot helyre számítógépről, de ezért nem szeretném megvásárolni ha nem biztos, hogy használni tudom. Amit a magyar képviselet ajánlott ingyenest azzal VO-al pedig nem megy.
Köszi előre is!
...
-
Wiz Khalifa
veterán
Egy gyors kérdés!
iPad 2 16GB WiFi az mennyire jó tabletecske? És az iOS7-et megkapta gyárilag? Lassú vagy normálisan fut rajta? Netezgetni, filmet nézni, képeket lesni kéne.
Smoke some weed nigga!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Wiz Khalifa #74091 üzenetére
Nekem iPad2 van jelenleg, támogatja a 7-es iOS-et, és teljesen normálisan használható mindenre. Viszont ha most vennék iPad 3 vennék minimum, a kijelzője miatt, mert ugye ez még nem retina.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz B-L-A-C-K #74092 üzenetére
Sajnos annyi pénzem nem lenne hogy azt vegyek. Szerinted mi a jobb? iPad 2 vagy iPhone 4? Napi használatokra gondolok. Az iPhone 4 annyiból előnyösebb számomra hogy az ugye egy telefon. Mert ha meg iPad-et vennék akkor valami alap vackot is be kéne szereznem. Fentebb volt róla szó hogy az iOS7-et még bírja de döcögve mert a proci gyenge. De viszont szifonon most olvastam hogy az iOS7.1 az majdnem hogy tökéletes rá. Azt nem tudom hogy abban is kiszürkül-e a WiFi gonb mint a 4S-ben. Mert soknál ezt a hibát olvastam.
Amúgy neked az iPad-en sima iOS7 van vagy 7.1?
Amúgy a retina mennyivel másabb képet ad mint az SAmoled? Vagy nem tudsz hasonlítási alapot?
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Wiz Khalifa #74093 üzenetére
Ez most felhasználó függő hogy valaki iPad2 vagy iPhone 4-et vegyen. Mint írtad is az egyik egy telefon, a másik meg egy tablet. Ez kb olyan minta valaki megkérdezné hogy motort vegyen magának vagy kocsit...
Igazából egyiket se vennék, iPad2 a kijelzője miatt, iPhone 4-et meg azért nem mert már nem egy gyors darab. Mint írtam iPad-be 3-ast, telefonba meg 4S-t vennék minimum. Az hogy elszürkül a wifi az még javítható, de gondolom ha vennél értelemszerűen nem olyat vennél ami rossz.
Én amúgy az iPad-ed nagyon keveset használom, a telefon meg ugye egész nap nálam van, és kivan használva rendesen. Szóval ha lehetne választani, és nem lenne egy normális telefonom akkor biztos az iPhone-t választanám, de mint írtam is minimum 4S-t.
"Amúgy neked az iPad-en sima iOS7 van vagy 7.1?"
7.1 van rajta, érezhetően jobb vele.
"Retina mennyivel másabb képet ad mint az SAmoled"
Mindkettő szép, de mégis más, így nem tudom leírni neked, látnod kell egymás mellett a kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Wiz Khalifa #74095 üzenetére
9,7 hüvelykes képátlójú, 768 x 1024 pixeles felbontású, ledes háttérvilágítású, IPS TFT.
-
kbadam83
senior tag
Tegnap előtt jött meg az Otterbox Preserver víz-,por-,és ütés álló tokom! Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Működik vele az ujjlenyomat olvasó is. Vízbe persze nem fogom bele rakni szándékosan, de lassan jön a strand szezon így a kis babánkról a baba medencében nyugodt szívvel tudok már videókat és fényképeket készíteni majd :-)
Mondjuk jóval nagyobb így a telefon de legalább a babától is biztonságban lesz ;-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest