Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz buci30 #73564 üzenetére
Pár kép X-lambo karcokról, mert van ott több is. Egyértelmű, hogy ez - ami elvileg x-lambo 0,2 mm üveg - normál használat mellett láthatóan karcolódik. Élőben ennyire nem látványos nyilván, rendesen keresni kell hozzá a megfelelő fényszöget, de egyértelműen ott vannak.
Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
1 2 3 4 ....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Újként állítottam be a telefont, és az ipadot is ois 7.1 frissitése után. Miért van az, hogy a fotostreamnál csak 200 db képet tölt vissza az icloudból???
Pedig ezer felett kellene lennie?iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
horvii96
tag
Helloo.
1hete vásároltam Iphone 4 készüléket.
Teljesen elégedett vagyok vele, csak annyi gondom h nagyon halk a hangszórója..ezen lehet valahogy hangositani? -
Vasinger!
nagyúr
válasz tomcsi23 #73658 üzenetére
Nagyon el vagytok tévedve, ha azt hiszitek, hogy a Lambo a karcok ellen véd. Nem, ez nem így van, pontosabban nem főleg a karcoktól.
A Lambo-X attól védi a kijelzőt, hogy betörjön. Ha ráesik egy tégla a telefonra, akkor a lambo fogja megvédeni attól, hogy a fő kijelző is betörjön. Ez a videó szemlélteti a legjobban: KATT
Én speciel azért vettem rá ezt, hogy ha karcolódik a kijelző, akkor inkább az üveg legyen karcos, mint az eredeti kijelző, aztán ha valami olyan mértékű karc keletkezik ami zavar, akkor lecserélem az üveget. Olcsóbb mint 30-40 ezrekért cserélgetni a teljes kijelzőt.
Na de akkor miért nem fólia? N darab fóliát próbáltam, egyik se ért az Otao közelébe felhasználó élmény szinten. Mindegyiknek egytől egyik borzasztó volt a felületének érintése, nem olyan, mint az eredeti üvegnek (ami a telefonon gyárilag van) és borzasztóan zsírosodtak, a betekintési szögről és fényerőveszteségről nem is beszélve.
Halkan megsúgom, semmilyen fólia, betonfal és hasonló egyéb nem fog megvédeni minden karctól, ugyanis a leggyakoribb okozója a karcoknak a por/homok, ami minden ilyen védőfelületnél/kijelzőnél keményebb szilárdságú, legyen szó GG 1-2-3-ról. Tehát hajszálkarcok mindig voltak és lesznek is, amíg ki nem találnak valami erősebb anyagból álló védőüveget. Egyébként az olyan karcoktól, hogy kulcscsomó, pénz, vagy egyéb hasonló kemény tárgyaktól való érintkezések során létrejövő sérülésektől véd az Otao, ez ebben a videóban is látszik: [link]
Akinek nincsenek igényei és csak karcok ellen védekezik, arra a 200 Ft-os fólia is jó és cserélgetheti kedvére x naponta.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz szmayer1 #73665 üzenetére
Mivel 30 napig raktározza a képet a photostream, és gondolom, csak 200 képed volt ami 30 napnál újabb és amúgy ui 1000 kép a max amit a photostream tárol.
photostream gyik[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Zjunior #73664 üzenetére
Hol vállalnak szerinted arra garanciát, hogy egy fólia nem fog karcolódni? Sehol, mivel senki nem is állítja, hogy nem fog. Teljesen egyet kell értsek Vasinger! kollégával, nem értem én se, miért gondolják sokan azt, hogy a fóliák karcolhatatlan cuccok... Pont azért tesz fóliát fel az ember, hogy a kijelző helyett az kapja a karcokat. Valamelyik jobban bírja, valamelyik kevésbé, de olyan fólia nincs, ami nem karcolódik idővel.
Egyébként most alaposan átvizsgáltam az enyémet, ezen egy deka karc sincs még, pedig én már egy kulccsal is játszottam rajta próbaképp.[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz Tibee86 #73672 üzenetére
Ember, úgy van hírdetve!
Zagg fólián is élettartam garancia van!
Ne legyél már ennyire okos!.
Amúgy meg lekakilom nem az enyém, 6000ft aprópénz.Hivatalos oldalan van hírdetve, de bocsáss már meg, jó tanácsot akarok adni
Magadnak mondasz ellent, a tied kulcs-al sem katcolódik akkor szted?
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Zjunior #73673 üzenetére
Ember, mutasd már hol van úgy hirdetve! link( Gondolom linkelsz valami tök mást, mint ahogy szoktad, ezt megelőzve ott a link a fóliáról. )
A Zagg fólia nem Otao fólia!
Ne legyél már ennyire okos!
Ezt a stílust honnan szedted össze....Az tényleg jó tanács, hogy vigye vissza garanciára hivatkozva, hogy karcos lett a fólia.
"Magadnak mondasz ellent, a tied kulcs-al sem katcolódik akkor szted?"
Miről beszélsz? Arról van szó, hogy szerinted ez garanciális dolog, nem arról, hogy karcolódik vagy sem...[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz Tibee86 #73674 üzenetére
''Hol vállalnak szerinted arra garanciát, hogy egy fólia nem fog karcolódni?''
Zagg Shield fóliák mégegyszer mondom élettartam garancia!
Nem vitatkozok veled!
Te kérdezted .
A fólia , üveg tudtommal azért van h védjen.
Nem simogatni való.
Témát lezártam.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Zjunior #73676 üzenetére
De miért javasolod neki azt, hogy vigye vissza garanciára hivatkozva, mikor ez nem Zagg fólia? (ez volt az alapkérdés..)
"A fólia , üveg tudtommal azért van h védjen."
Jól gondolod, nem védte meg a kijelzőt? De, mivel nem a kijelzőn van a karc, hanem a fólián.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #71610 üzenetére
Akartam már korábban kérdezni, hogy erről mi a véleményed?
"Ahogyan az ilyenkor általában lenni szokott, most is szinte ismeretlen és felületes blogok kezdték el terjeszteni a téves információkat"...[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
ha újra kell telepíteni egy gépet. előtte az iTunes-ban le kell "törölni" az iPhone-t?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
tudom amióta a gmail exchange megszünt azóta nincs névnap a naptárban
esetleg tud valaki működő megoldást erre?
google csak exchange tippeket dob ki sajna..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
galaxys80
veterán
válasz Kicsirics77 #73681 üzenetére
[link]
Google naptárba kell importálni.
Gyári naptár alkalmazásban meg fog jelenni, de az értesítési sávban nem.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz Vasinger! #73668 üzenetére
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy - bár az egyik legkeményebb, de - ez is egy fólia. Megvédi a kijelzőt a karcoktól, külső behatásoktól. Amiért külön foglalkozom a megjelent karcokkal, az a viszonteladó (ikiegészítők) álláspontja, miszerint nem szabadna ilyen könnyen megkarcolódnia. Ezt sugallták telefonon keresztül és személyesen is. Miután felfedeztem a karcot (akkor még csak egyet), ismét felhívtam őket, s a hölgyike kérte, küldjek róla fotókat, megnézik, ill. elküldik a gyártónak is. Teljesen nyugis hangvételben, normális hozzáállással zajlott ez, nem vertem én sem az asztalt (nyilván). Csupán szeretné(n)k a végére járni, hogy egyedi eset vagy ennyit bírnak (már amennyire ezt néhány fotóból, a konkrét történések ismerete nélkül lehet).
A fejleményekről beszámolok.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
manchester85
veterán
válasz Tibee86 #73677 üzenetére
Az, hogy ez egy kalkuláció, egy a sok közül, ellenben döntő többségben azok a találgatások vannak, hogy bukás lett a termék. Az viszont nem találgatás, hogy Cook maga ismerte el, hogy az 5C eladások nem a várakozások szerint történtek. A 8 gigás változat bevezetése se épp ezt mutatja. Van egy elemző a 100-ból, aki szerint jól megy az 5C. Bocsi, de en Cooknak jobban hiszek.
Az 5C eladási számok a mai napig nem lettek felfedve, ha jól tudom, úgyhogy mar innen nézve is röhejes, hogy a cikkben leírt számok szerepelnek.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Vasinger!
nagyúr
válasz manchester85 #73686 üzenetére
Tény, hogy Cook azt mondta, hogy nem megy olyan jól, mint gondolt, de ne legyen soha nagyobb bukása az Apple-nek mint az 5c. Link
A cikkben azt írkák, hogy 12.8 Millió darabot adtak el 5c-ből, amelyet összevetve WP vagy Droid fronttal, bőven rengeteg, max Apple méretekben lehet kevés.
Tehát attól, hogy valamit nem annyian vesznek, mint gondolták, nem feltétlenül kell bukásnak nevezni, még így is baromi sokat kaszál belőle az Apple, nem kell őket félteni.
Épp ezért lesz 6-os szériából is C verzió, figyeld csak meg.
-
legenda
válasz erdoke #73688 üzenetére
miért felejti el mindenki hozzátenni, hogy csak egy rövid időintervallumot vizsgáltak, amikor már régen lecsengett például az s4 dömpingje, hiszen márciusban jelent meg, így tavaszra és nyárra tehető a legtöbb eladás azzal kapcsolatban, és nem pedig a karácsonyi időszakra - amit kielemeztek -, amíg az 5c ősszel jelent meg, és nyilván a piacra dobást követő hónapokban fogyott belőle a legtöbb, a húsvéti időszakban már abból sem fog annyi...
az a lényeg, hogy halmokban áll a raktárakban/üzletekben az 5c, és ehhez nem volt eddig hozzászokva a gyártó, mindig készlethiány volt (generálva), az 5c esetén meg nincs ilyen, tehát nem fogy úgy, ahogy várták.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdoke
titán
Nem látom az összefüggést: nem fogyott annyi, mint amennyit a gyártó várt, illetve hatalmas bukás.
Tehát ha az LG 2,1 millió G2-t várt, de 2,3 fogyott, akkor az világraszóló siker a másodhegedűs 5C 12,8 milliója mellett?
Az nem inkább reális, hogy az Apple még nagyobb sikerre számított? Emellett ezt is elfelejtik hozzátenni (ahogy te is), hogy az 5S gyártását növelni kellett a tervekhez képest. Mivel a két készüléken kb. ugyanannyi haszon van, bukásról akkor lehet beszélni, ha összesen lényegesen kevesebbet adtak el, mint amennyire számítottak.A legjobb aláírás a héten
-
legenda
válasz erdoke #73690 üzenetére
nem is írtam soha, hogy bukás az 5c, csupán nem fogyott annyi, amennyit a gyártó szeretett volna.
az lg számára más a siker értékaránya, mint az apple vagy a samsung szemszögéből.
az 5s nem jött képbe a hozzászólásokban, de nem is csodálom, hogy az 5c helyett sokan rádobtak kicsit, és inkább 5s-t vettek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
default.
őstag
Sziasztok.
Egy kérdés:iTunes-ban vagy valahol be lehet-e állítani, hogy a zenét amit a telefonra töltök ne id tag alapján írja ki, hanem csak a mappa- és fájlneveket vegye figyelembe?
Csak mert így a zenéim 70%-a ismeretlen előadó-ismeretlen album, ami marha bosszantó..Ha nem, akkor milyen megoldást tudnátok ajánlani a fenti problémára (azon kívül, hogy kitöltöm a 3500 zeneszámom id tag-jeit )
köszönöm!
-
Dexter-2000
őstag
egy olyan kérdésem volna, hogy itunes-ban hol tudok a zeneszámoknak borítóképet adni?
köszi megvan
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Ragnar95
félisten
válasz Dexter-2000 #73695 üzenetére
Jobb klikk>Infó mutatása>Illusztráció
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Dexter-2000
őstag
van rá mód ha itunes ben kitörlöm a számot akkor a gépről is szedje le?
Szép napot!
-
galaxys80
veterán
válasz erdoke #73690 üzenetére
Én úgy tudom,hogy az S4-ből közel 40 milliót adtak el.
Az azért jóval több, mint a 12.8.Más:
A töltő eredetiségével kapcsolatban végigolvastam egy halom oldalt.
Az ott leírt tesztek alapján biztosan állíthatom, hogy eredeti mind a kábel mind a töltőfej. (Annak ellenére,hogy néha tanúsítvány hibát ír)
Sőt olvastam,olyan hozzászólást is, hogy valaki az appstore-ból vette az Iphone-ját mégis kiírta neki a telefon a tanúsítvány hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest