Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
ez mitől van?? [link]
Már 10szer letöröltem újraszinkronizáltam kiléptem beléptem új játéklistát csináltam de egyszerűen nem jó.
befejeződik a szinkronizálás és magától újra kezdi és a végtelenségig ez megy és nem tudom hallgatni telefonon a zenéket.Most már egyik sem szürke de mindegyik mellett ott van a végén a kis stop jel és nem játssza le
most végre valahára jó de nem tudom mitől javult meg, azt csináltam amit eddig csak már 101.edszerre. mindig meggyűlik a bajom az itunes-al
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
legiaap
félisten
Igényelni fogok egy új bank kártyát. Kérdésem az lenne, hogy hol tudom törölni a régit, és megadni helyette egy újat, hogy tudjak vásárolni az App Store-ban?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
INMOTEP
őstag
Akinek jelenleg 5S van ,megnézné hogy napfényben bizonyos szögben elő lehet e csalni a lila köd efektet ?
-
legiaap
félisten
Akarta letölteni egy alkalmazást az AppStore-ból telefonon (ingyenes) de a kódot kérte nem az ujjamat.
Ez a fingerprintes dolog csak fizetős appoknál működik, ingyenesnél marad a jelszóbeütés?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Arcképgyáros
-
atiapa
tag
Kezd kiakasztani az i4s-em. Megint kezdi ezt a telefont nem lehet felvenni a csúszkával dolgot (néha sokadszorra sikerül, most legutóbb le kellett raknom). Eddig ios6 alatt csinálta, frissítve ios7-re megszűnt a dolog, de már megint kezdi. Az ultrahiperszuper iphone-t csak telefonnak nem lehet használni. Több éves bug, de nem tudják kijavítani
[ Szerkesztve ]
-----Ivy-----
-
atiapa
tag
Nekem 7.0.2 óta csinálja, bár nem hiszem hogy köze lenne hozzá.
Nem igazán tudok megnyugodni, mert az elsődleges funkciója nem működik a telefonnak.-----Ivy-----
-
nofi
addikt
Hmm
Több mint kétszer gyorsabb az iPhone Retina kijelzője, mint a versenytársakéOké, ott a teszt, de azért ennyire nem érzem lassabbnak a droidokat Bár lehet csak én értek félre valamit
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
hami85
tag
Sziasztok! Van arra valakinek ötlete, hogy mitől lehet: i4S ios 7.0.2... egyik pillanatról a másikra a vezérlő központban nem lehet elindítani a zenéket sem megállítani sem továbblépni. Hangerő megy, beletekerés is, de indítani továbbléptetni nem lehet. Minden más működik.
-
hami85
tag
válasz vadászcsiga #54120 üzenetére
Én az 5-re is megkaptam ingyenesen, amikor az ios7 felment!
-
legiaap
félisten
Ha jön Mail-om, akkor miért nem jelzi nekem azt lezárt kijelzőn?
Van egy Exchange (outlookos), ezzel reggeltem Apple ID-t és van egy GMailos is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Iphoneimei.info azt mondja imei alapján, hogy független készülék, iphonefrom.com pedig azt, hogy locked... Most melyiknek lehet hinni? Vagy van vmi megbízhatóbb forrás is?
Üdv
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz h1ght3chzor #54175 üzenetére
Imei.info azt mondja unlocked...
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Newyorker
addikt
A 4Sbe is retina van, vagy csak az 5től van az az Iphoneban?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
ittakary
nagyúr
válasz Newyorker #54178 üzenetére
Már az iPhone 4 kijelzője is retina kijelző volt. -> bizonyíték
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Hoppá: [link]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
mate0023
tag
Sziasztok
6.1.4 van az iPhone 5-ömön, ha csinálok most backup-ot, akkor visszatudom állítani a jelenlegi szoftvert iOS 7 frissítés után ? Tehát downgrade megoldható ?
Előre is köszönöm, Máté -
mate0023
tag
válasz -secret- #54188 üzenetére
Akkor egy kis segítséget kérnék. Van ismerősöm, akinek elvesztek a keybard shortcutjai frissítés után, csak iClouddal megy át biztosan, de az tiltott a cégnél.
Arra gondoltam, hogy kimentem iBackupBot-al a UserDictionary.sqlite file-t (ez tárolja a keyboard shortcutokat) egy mostani mentésemből (iOS 6.1.4), frissítem iOS 7-re és ha esetleg eltűnik, akkor ezt a file-t visszamásolom egy iOS 7-es biztonsági mentésbe és azt felrakom a telefonra.
Ez működhet ? -
buci30
addikt
válasz Kicsirics77 #54191 üzenetére
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz DanielK #54193 üzenetére
Az komoly...
Mar kezdem érezni a hátrányokat a samuval szembe
Semmi más Apple termékkel nem megoldható az átviteli ,ami továbbítja a tv-re.A billentyűzettel valami megoldás mert nagyon kicsi ,nekem legalábbis és mindig mellé nyomok
Valami Swype féle megoldás ? Vagy ötlet?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ragnar95
félisten
-
snooze
veterán
válasz vadászcsiga #54197 üzenetére
nekem ugyanez van,csak 4frissités kell,és közbe meg 6-ot mutat..nálam mindig kettövel van elcsuszva,mint neked..
GO Gunners!!!
-
törölt tag
Aki írt a múltkor, hogy érdekelné az iPad minim dobjon már egy PÜ-t, 55ben eladó a fekete wi-fis egy aprócska sérüléssel.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #54197 üzenetére
Lányom iPodja is ilyen. Ő így járt, te viszont a Hetessel elfelejthetnéd az ilyen bakikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest