Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Lassabb lett egyértelműen, de en még várok a következő frissítesekre mert szerintem optimalizálják ezt még.
iOS 7-től ne félj mert sokkal szebb lett, jót tett neki a megújulás ósdi volt mar a régi. Nehány patinás dolgot sajnálok, pl a fekvő album nézetet a Zene appban de amúgy az animáció, a gombok, stb klasszisokkal szebb lett, igazi letisztult UI. Minél többet nyomogatom annál jobban tetszik, az olyan aláírások mint "rip iOS" meg "Ive sz_rjon sünt" baromság, Ive szép munkát végzett.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
blck1
tag
köszi a válaszokat!
megnyugodtam, mert így nem adok ki 40el többet, csak hogy i5-m legyen 4S helyett, bár még gondolkozom rajta -
buci30
addikt
válasz snooze #54907 üzenetére
Próbáltam minimálisan nagyobb. Idegesít az is ,hogy ékezetet akkor nehéz vagyis hosszadalmas ha kikapcsolom a automata javított de ha be van akkor meg nagy hülyeségeket dob be és gyorsan írok nem jutok el oda ,h ki nyomják mindig a kicsi x-et.
De ez érdekes mert viszont iPadon meg szinte mindig eltalálja ha ezen írok. Ezen teljesen jo!
-
atirag
őstag
Én is íg voltam. De mivel most már lehet nézni mennyi sms-t számolnak a telekom programban így abban megnéztem. Mert nekem meg ugye másnak sem az imessage-eket nem számolja. Neki meg számolta. ÉS nekem az kézzel fogható bizonyíték volt. Be is ment a szolgáltatóhoz ahol azt mondták lehet náluk van a baj.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy húgomnak van egy iphone 3g-je, és az egyik osztálytársa ma "véletlen" beállította a telefonján az iphone kódot, tehát lejelszavazta a telefont, de érdekes módon elfelejtette a jelszót..
Nos, és az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mit lehet tenni a telefonnal, hogy lehetne visszahozni a régi állapotába?Előre is köszönöm a válaszokat!
Samsung S9
-
bigdady
nagyúr
válasz buci30 #54905 üzenetére
Csak meg kell szokni. Nekem is anno fura volt es elgépeltem mindent de végül hozzászoksz es ma mar nem ütök mellé én sem. A szótár meg valjuk be jobb androidon, ez hogy auto átir mindent a szótár magátol ha tovább mész az büntetés. Androidon ez jobban meg van oldva na.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
szerintem is jobban megéri 5-öt venni. legalább 1 évvel tovább használható lesz mint a 4s de inkább kettővel.
nagyobb szebb a kijelző jobb a kamera újabb gyorsabb. én 2-3 évre veszek telefont, azon a 40k-n már nem spórolnék ha nem kenyérre kellígy van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
buci30
addikt
Azt sehol nem jelzi ha pl töltök fel videót Fb-re akkor hol tart? Se képnél se videonál. Azt igen ha kész de a folyamatot nem és így sose tudom ,h megy vagy nem a háttérbe
-
b4zsi-
őstag
Erre valaki: Iphone képernyő-Smart Tvre
zsambek megoldása nem jött össze: zsambek válasz
Valakinek még van ötlete? Tesóm Xperia Sp-je simán képes kitenni a képet nem hiszem el, hogy Iphone-al ez nem lehetséges.
Üdv: Balázs
-
B-L-A-C-K
titán
Ma egy kollégám kapott egy új 4S-t, mivel sose volt iPhone-ja mondta üzemeljen be, meg töltsem le az új frissítést neki. i5 után hihetetlen mennyire furcsa volt, mintha kb sose lett volna olyan telefonom. Nehezebb, kisebb, olyan kis tömzsi...nézegettem vagy 15 percet biztos... Amúgy 4S-en is teljesen jól megy az IOS7 persze ezt mindenki tudja, de i5-höz mérten mondom, semmivel sem láttam gyengébbek, csak ugye méretbeli, és gyengébb kijelző miatt vannak rajta különbségek...
Új 4S-t szerintem nem látok többet így csináltam róla pár képet i5-el...
-
buci30
addikt
Az ,hogy van ha rendeltem neten egy külső aksit és nem volt jo 5s-hez és vissza küldtem a boltba.
A baj az volt ,hogy nem töltötte meg egyszer ki is írta ,h a tanúsítvánnyal gond van ilyesmi....
Azt mondták be vizsgálják.Én úgy tudom ,h netes rendeléskor 8napon belül bármi indokkal vissza küldhetem a terméket és vissza kérhetem a pénzem vagy esetleg le vásárlóm ha van rá lehetőség. Nem de?
-
vadászcsiga
félisten
Ha kiléptek AppStore-ból utána vissza tudtok lepni? Én sem az appban, sem a beállításokban nem tudok újra belépni
-
matyi19
őstag
Hi
Veletlenul szinkronizaltam, a telefonnal az osszes zenet ami laptopon van....most meg nem talalom, hogy lehetne letorolni az osszest
Illetve, ha sikerul majd torolni, hogyan hozhatok letre egy playlist-et, amibe csak azt rakok ami nekem kell, nem az osszes zenem.... -
matyi19
őstag
Ok. rájöttem....
-
samgar
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz knyitogato #54935 üzenetére
"Ha nem idén kapott volna utoljára frissítést, simán vennék."
Ezt hogy érted?
-
-
Kommy
veterán
Talán onnan, hogy a 8-at minimum megkapja mivel az iPhone 4-ben levő hardver jó ha a felét tudja az iPhone 4S hardveréhez képest. Sőt a 3GS megjelnése utáni modellek 3 új főverziót kapnak (3gs megkapta a 4,5,6-os verziót, a 4 pedig e-e jött és 5,6,7-es főverzió frissítést kapott).
Ráadásul az én véleményem az, hogy az iPhone 4 a legnagyobb mellélövés hardverileg amire nagymértékben rárak a retina kijelző, mivel nem kapott akkor fejlesztést mint amennyi plusz feladatot ró rá a retina kijelző.
(#54942) vadászcsiga: Amíg van ott elég helye, de minek nézegeted én mióta van automat frissítés nem is voltam ott
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #54942 üzenetére
Ez mondjuk engem is idegesít kicsit. De van még valami, ha rákattintok, hogy mi frissült az appban akkor legördül, de utána nem megy vissza a leírás.
(#54945) irgum:
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
irgum
addikt
válasz vadászcsiga #54942 üzenetére
Csak amíg nem nyomsz egy home gombot.
-
buci30
addikt
Milyen video formátumot játszik le a telefon?
S azt ,hogy tudom a telefonra juttatni?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest