Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #53701 üzenetére
Gondolom hogy valaki lássa a hátterét így is, vagyis másra nem tudok gondolni...
-
törölt tag
4 ora 35 percet bír az i4s 15 óra készenlét mellett úgy, hogy egy percet nem játszottam, iMessage, Safari, e-mail mellett egy kis zenehallgatásra volt használva. Sztem ez baromi gáz. Korábban 5 órát elment edge-n, most meg wifin nem tudott annyit...
-
skoos
őstag
Lehet nem a legjobb helyen járok, de iphoneomról le szeretném tölteni az egyik partnerrel írt imessage-elést. Hogyan tudnám én ezt egy TXT vagy bármilyen más formában letölteni a telefonról? PC-re kellene letölteni, és emailben küldeném tovább....
-
irgum
addikt
-
-
Arcképgyáros
valaki szerint reális az október 11. előrendelés relase a Telekomnál?
-
agabe
addikt
Nem a folyamatossággal van a gond, hanem az animációk lettek hosszabbak (új designhoz ezt találták ki újabb effektek amik szerintük jobbak) ezért többet kell várni amíg lefutnak, így a váltások között valamivel nagyobb az idő. Sok tetszik belőle, de van ahol csak "csicsa" és öncélúnak tűnik.
Ez van. Nem reménykedem benne, hogy megváltoztatják.
Ha sokat gyorsítanak rajta akkor kapkodós lesz, ezért nem fognak. -
skylinelaca
senior tag
válasz B-L-A-C-K #53716 üzenetére
Én felraktam sima i4-re, hiányzik az iOS 6 , de tetszik az új is csak szokni kell, de érezni hogy nem i4-re van kitalálva. Fagyasztani még nem sikerült, de remélem később jön valami frissítés ami kicsit optimalizálttá teszi sima i4-re is ha már ráerőltették (tudom senki nem kényszerített, de kellett egy full restore és már csak 7-et engedte visszarakni) de pl tetszene ha el lehetne tüntetni zárolt képernyőről a "csúsztassa el a feloldáshoz" szöveget...
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Mióta felraktam az iOS7-et mintha jobban merülne a telefonom (iPhone 4s).
Most 64%-on van 1 óra 43 perc használattal és 12 óra 24 perc készenléttel.
Van valami ami nagyon meríti az akksit és érdemes kikapcsolni és az iOS6-ban nem volt benne?
-
skylinelaca
senior tag
válasz hitman77 #53720 üzenetére
Nekem is merült amikor frissítettem ios 6ról. De utána restore (visszatöltés)-ként raktam fel és beállítás új iPhoneként, azután nem volt már annyira merülős. Egyébként érdemes a Helymeghatározás-on belül a rendszerszolgáltatásokat átnézni még. Sunyiban mindenfélére használják a helymeghatározást.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
buci30
addikt
Megjött a Spigen SGP tok
Igy néz ki velle:iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Amiota fent van a telomon az iOS7 azota nem frissulnek a jegyzetek a macbookomon. Vki tapasztalt mar ilyet?
-
-
hitman77
senior tag
válasz skylinelaca #53721 üzenetére
Kikapcsoltam a rendszerszolgáltatások közül a "gyakori helyek"-et és a "népszerűek a közelben" funkciókat.
Kíváncsi leszek rá, hogy ér e valamit.
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Adott egy 3GS telefon 4. Vmilyen iossel. Szeretnek feltenni ra 6.1.2-t es a basebandet nem szeretnem frissíteni. Mit kellene tennem? Nincs mentett shsh-m.
Üdv
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
nofi
addikt
válasz icecave #53725 üzenetére
Egyetértek. Én is vettem az elején fóliát, bumpert, még bőrtokot is, aztán szépen rájöttem, hogy tulajdonképpen részben a telefon anyaga és kinézete ami miatt iPhone-t veszek és nem egy Galaxy-t...
Mellesleg egy-két tok áráért már évekre lehet biztosítást kötni a telefonraXbox GT: nozsolt
-
hitman77
senior tag
válasz skylinelaca #53727 üzenetére
Az iAd ki volt már kapcsolva. Megnézem a másikat is.
köszönöm
-
buci30
addikt
válasz Klemice #53724 üzenetére
ikiegeszitok.hu
Tuti eredeti mert benne van az ellenőrző számsor amit ha beütsz az adott weboldalra akkor kidobja ,h eredeti. Nem mint az eBay-eseknélUgyan itt van egy kijelzővédő üveg a fólia helyet erről valakinek tapasztalat vagy vélemény?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz skylinelaca #53731 üzenetére
Ezen én is filoztam de az az oldalát nem védi. S ha véletlen leesik akkor a fólia se fogja és azért ennyi pénzért hülyét kapnák ha leesne es bumm
-
buci30
addikt
válasz dzsonesz #53735 üzenetére
A tok pont ,h nem csufitotta el szerintem hanem nem olyan egyszerű most a kinézete mint egy műanyag telefonnak.
Meg így legalább védi és ha pofára teszem akkor is védi a kijelzőt.Az üvegnel pont azt írjak ,hogy igen vékony s sokkal jobban véd mint egy fólia. Plusz nincsen ujjlenyomat se és vissza adja a színeket nem mint egy fólia.
Egyik ismerősöknek van s4en ott tényleg jo, csak iphone-on nem tudom....iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
A 3G-t hol lehet kikapcsolni?
-
-
Adiking
tag
Sziasztok
XP 32bit alól milyen programmal tudom kezelni az iPhone 4S-t ?
-
Adiking
tag
válasz skylinelaca #53748 üzenetére
Hivatalos oldalról kettőt lehet elérni. Az egyik azt írja, hogy ő bizony túl régi a 4S-hez, a másik pedig, hogy nem 64bites a rendszerem. Linket tudnál küldeni a megfelelőről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest