Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #54349 üzenetére
Na, megvolt a 7-es frissítés? Ha kapcsolhatod, ott az oldalon is látszik a kapcsolók mellett a hatása.
A legjobb aláírás a héten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #54351 üzenetére
Ja igen mint erdoke is mutatta, megjelenik a gomboknál az a kis vonal...
-
vadászcsiga
félisten
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Két kérdésem volna:
1. Van e értelme iOS 6.1.2.-ről iOS 7(.0.2.)-re váltani, van e számottevő különbség ami miatt megéri upgrade-elni?
2. Hol és hogyan tudom ezt megtenni? (csak mert max 6.1.3.-ig enged frissíteni és ezt követően azt mondja Ön a legfissebb szoftverrel rendelkezik, az 7-est meg sem említi mintha nem is létezne)by Beethoven
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #54354 üzenetére
Nem idegesít, ahogy görgetesnel felugral az alsó sav a safariban?
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #54354 üzenetére
Egy dolog nem tetszik, a Safari gorgetese az előbukkanó alsó sav, a két erinteses fejlécre koppintás, meg hogy nem látom a kis kockán hány tab van megnyitva.
Amúgy pöpecManchaster
De ha nem engedem hogy magától gördüljön hanem darabokban gördítem akkor nem ugrik fel[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #54358 üzenetére
Az "jó", mert pont az a kényelmes szerintem, amikor magától gördül. Vagyis számomra ennek kikerülése a másik technikával szintén idegesítő lenne.
i6 Silver
-
czgh
tag
válasz Beethoven #54359 üzenetére
Ha csak a futást nézzük, akkor 4S-re már simán mehet. Nekem nagyon tetszik személy szerint, de tény, hogy ráférne pár update. Ezt neked kell eldönteni, én egyáltalán nem bántam meg, mert hasznosak az új funkciók, amik gyorsítják a használatot, és egyszerűsítik a kezelhetőséget, de még közel sem olyan kiforrott, mint a korábbi iOS
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #54361 üzenetére
Hat ja, majd megszokom.
A tabok közötti váltás nem úgy volt hogy a kijelző széléről indítva elhúzhato? Vagy csak álmodtam?
Amúgy tetszik az új animáció, csak ha a vezérlő központból indítom az órát, szamgépet vagy a kamerát, a bal felső sarokban egy fehér homályos folt van egy pillanatig. Kilépésnél ugyanígy.Beethoven
iTunes-t frissitetted a legújabbra?[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Beethoven #54364 üzenetére
Nem, ezt elméletileg jeleznie kellene, sőt ha nem frissíted a beállítások ikonon ott egy fix értesítő jel. Nem tudom neked miért nincs...
Csinálj gépre egy mentést iTunes-al, majd csinálj a telefonon egy full visszaállítást, úgy már valószínű engedi is a frissítést, frissítsd wifin keresztül, majd ha kész a lementett adatokat iTunesből told vissza.
Más ötletem nincs...
(#54367) Beethoven: Nem.
[ Szerkesztve ]
-
Beethoven
tag
válasz vadászcsiga #54365 üzenetére
Most töltöm le a legfrissebbet. Újrahúztam a gépem nemrég és még a régi verziót lehetett letölteni de már akkor is magyarázta hogy még 2 nap a megújúlt iTunes-ig.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #54366 üzenetére
Még a végleges elott vissza mentél 613-ra?
Amúgy működik a push gmail exchange-ben. Új telefonként állítottam be. Zárolt képernyőn egyelőre nem jelenik meg a level, de előbb utobb csak összejön. Badge azonnal ott van. Apple valamit mókólt a guglival, nyakamat ra.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #54373 üzenetére
Béta alatt. De valami nagyon utolsó béta vagy GM volt fenn. Amíg nincs normális időjárás a noticenterben, és nem változtatják meg azt az idegesítő felugralo tálcát a Safariban, addig nem hiszem, hogy frissítek. Majd a Mini 2-mön úgyis iOS 7 lesz, azzal kezdem a baratkozast.
i6 Silver
-
bigdady
nagyúr
Itt nem megy. Engedi beállítani de lekérdezéskor hibára fut
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz bigdady #54376 üzenetére
Nálam olyan mint előtte volt. Tudom miről beszélsz mert ipaden ugyanaz volt mint most nálad.
Manchaster
Az egyértelműen látszik hogy szakítani akarnak a Jobs hagyatékkal, a váz megmaradt de a külcsín teljesen megváltozott. Minél többet nyomkodom annál jobban tetszik.
Délelőtt óta fent van, végig nyomkodtam az összes appot teli van a taskbar de semmi akadás. De mégis, talán Safari elforgatásakor van egy pici, úgy érzem az sikerült a legkevésbé.
Amúgy kellemes meglepetés az új rendszer[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Zárolt képernyőn egyelőre nem jelenik meg a level, de előbb utobb csak összejön.
A hiba nálam van, be volt kapcsolva a Ne zavarjanak funkció Tehát most már az is jó -
Beethoven
tag
válasz LEGIOX #54380 üzenetére
Késő. Sikerült frissítenem 7-re. Igen érdekes módon. Besz@ratott egy kicsit az iTunes ugyanis az iOS 7 telepítése közben felugrott egy ablak melyben azt írta valamilyen ismeretlen hiba történt ezért a telepítés leállt. Ezután egyetlen lehetőséget ajánlott: visszaállítás. Ezzel meg az az egy gondom volt hogy jailbreakelt volt a 6.1.2.-es szoftver amit természetesen letörölt az iPhone-ról. Meglepetésemre nem a régi szoftvert hozta be visszaállítás után hanem az iOS 7-et. Miután be kellett állítani a nyelvet,a tartózkodási helyet, a wifit, stb...3 lehetőséget adott miszerint folytathatom a munkát a legutóbbi biztonsági mentésemtől vagy az iCloude mentéséből vagy egy teljesen szűz iPhone-t akarok. Ugyhogy visszaállítottam a biztonsági mentésem meg az iCloude-ot és kész.
Ebből következve nem értem: ha hibát talált a telepítéskor és leállt akkor hogyhogy a telepíteni kívánt rendszer van fennt és nem az iOS 6-ot hozta vissza a visszaállítás után? Vagy ez egyfajta telepítési bug, de valójában feltelepíti rendesen csak a "telepítés kész" szövegablak helyett egy hibaüzenetet kreál? -
Arcképgyáros
ennek az iosnak a legjobb fícsörje az alulrol felfele húzható vezérlő panel
-
TakeIt
tag
Említettem már, hogy szeretnék majd vásárolni egy i5-öt,és ebben majd ha minden igaz, akkor egy ismerős tud segíteni a T-nél. És ha jól tudom, akkor ő olcsóbban ki tudja majd hozni a készüléket. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mennyivel olcsóbban tudok majd hozzá jutni? Egy körülbelüli értéket ha tudnátok mondani meg köszönném!
-
bigdady
nagyúr
Ez a 3000 Ft os töltő csere csak utángyártott töltőre vonatkozik? Rossz de eredetit is be lehet vinni? Mert ma elromlott a még egy (egyik itthon másik meló helyen tegnap)
A tegnap elromlott t-s garis telohoz van. Be kell vinni a telót is ha töltőt akarok gariztatni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bigdady #54396 üzenetére
Igen csak utángyártottra vonatkozik. Szerintem nem kell bevinni a telefont is, minek is kellene? Amikor az i4-em vittem be, akkor sem kérték a töltőt, meg semmi egyéb dolgot. Látom már sokadszorra kérdezed meg, szerintem hívd fel a T-t, és majd ők megmondják pontosan.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest