Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
'A legérdekesebb adat hogy jelenleg háromszor annyi 5S kerül eladásra mint 5C. Továbbá a megjelenés napján ez a mutató az 5S felé hajlott jobban, egészen pontosan 3,4x több 5S fogyott, és mostanra ez a szám 2,9-re fogyott.'
persze mert inkább megveszik gyorsan az 5c-t mert ugye 5s-ek elfogytak...
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Én WP-n edződtem, ahhoz képest az iOS szuper
-
agabe
addikt
válasz erdoke #53245 üzenetére
az nem vigasztal, hogy ujra irtak a rendszert...androidon is volt mar par ujrairas es folyamatosan javult az egesz (fokent google gyarira gondolok nem a gyartok altal osszeganyolt verziokra), es voltak / lesznek mindig bugok az elejen...de igy nezve semmi kulonbseg)
Android egyszeruen eljutott oda fejlettsegben, hogy megfelelo cuccon (amik nem dragabbak..nexus keszulekek pl. joval olcsobbak mint apple teloi) tok jo. wp-vel is ez lesz szerintem hamarosan (teljesen mas hibak vannak ott mint ios es android eseteben amiket szepen dolgoznak majd le), sot az pl. stabilitasban es gordulekenysegben mar az eleje ota ott van.
Hasznalatra mindegyik rendszer teljesen megfelelo mar (a sajat korlataival hibaival ami valakinek vagy zavaro vagy nem, de ha zavaro valami akkor mas rendszerre valt), szoval johetnek az uj os-ek amik tovabb szinesitik a palettat (ubuntu pl.).
Ez varhato volt, csak megszokott volt, hogy apple elorebb jar...de mar nem tud. -
buci30
addikt
Nehézkes írni picik a gombok még szokni kell.
Swipe féle lehetőség nincsen mint androidon?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
manchester85
veterán
Kár volt ujraírni. Azt hittem, Jobs munkáját akarta folytatni a cég. Amugy valaki mondja mar meg, mik az iOS 7 komolyabb újításai. Az (UI)tásokon kívül. CC nem erdekel, eddig se kapcsolgattam, NC mas lett, de nem jobb, a rendszer ugyanolyan kötött maradt. A színekkel, tónusokkal hazardirozni, es fejlődéskent tálalni a mokusvakitas legpofatlanabb módja.
i6 Silver
-
agabe
addikt
válasz manchester85 #53262 üzenetére
gondolom a 64 bit miatt ugyis ujra kellett volna irni (meg ha jelenleg annak nincs pozitiv hatasa...majd kesobb lesz), es valoban nem tunik fel semmi ami eddig mondjuk JB-vel ne lett volna valahogyan elerheto (azaz az elozo rendszer is kepes volt ra), szoval lehet, hogy tenyleg csak (a kinezetet ne vegyuk ide) az uj procira alkalmassa tetel miatt volt ra szukseg...2ev mulva mar 32bites kompatiblitassal sem fognak foglalkozni. Meglatjuk milyen hamar lesznek urra a jelenlegi problemakon. Ha eleg gyorsan, akkor ugyis mindenki elfelejti, hogy volt egyaltalan valami gond az elejen.
(#53263) Criton:
ipad-re fel sem teszem amig nem hibatlan[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
nekem semmi bajom a 7-tel, pedig 4s-em van.
-
VIBO
őstag
Sziasztok. Asszony i5 bekapcs gombja bekrepált. Csak általában sokadszori nyomásra érzékeli, hogy meg van nyomva. Gari decemberig van. Hogyan gariztassuk? Hova vigyem?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Topikgazda
válasz manchester85 #53262 üzenetére
CC nem rossz,de jobb lenne, ha legalább 1-2 dolgot arra cserélnék, amire én akarom. Majd iOS 8-ban
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! Nagyon megtetszett a control center az iOS 7ben, de sajnos csak egy i4 van birtokomban ami a hozzászólásokat látva kevésnek tűnik... Ezért szeretném jailbreakelni a 613as rendszert hogy az értesítési sávba tudjak valami ilyen megoldást tenni. Lehetséges ez?
Mint kezdő iOS felhasználó meg tudom oldani?
Látványosan lassulni fog?
El tudom rontani a telefonom vele? Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Aksomatic #53275 üzenetére
6.1.3-ra csak tethered Jb van, tehát a teló bekapcsolásához gép és redsn0w fog kelleni.
SBSettings, BBSettings, BatteryDoctorPro a Control Center JB-s "elődje".
Nem fog egyáltalán lassulni a teló, kezdőként is pofonegyszerű a dolog és eleontani nem tudod a telót, minden szoftveres hibát megold a restorePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Aksomatic #53277 üzenetére
Hogyhogy mennyire necces ez a dolog? Semi-tetheredöt én nem használtam, de ugye annyival jobb, hogy bekapcsol a teló gép nélkül is, csak a JB-s funkciók eléréséhez kell tethered boot redsn0w-val, tehát nem maradsz teló nélkül sose, de azt azért tudd, hogy bizonyos tweakek "tönkreteszik" a semi-tethered jelleget, mert túl mélyen belenyúlnak a rendszerbe és ha ezeket felrakod, akkor sima tethered JB lesz a telón.
Visszafordítható, a restore teljesen gyári állapotra állítja vissza a telót és utána senki meg nem mondja, hogy valaha is JB-elve voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
agabe
addikt
na most komolyan bakker
Milyen mobil halozat van itthon?
CDMA, vagy GSM ?
En meg sosem neztem mi toltheto le, de az apple oldalan is csak tipusszam szerint van besorolva..ahol raadasul a mienk CDMA es GSM, ami csak CDMA (kinai) az 1442-es, ami csak GSM az 1428-as.
Mi van a szifon oldalan? Nem mind a ketto egyszerre?[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi ma a reális piaci ára egy 2011. júliusi, 16 gigás T-s iPhone 4-nek, ami kezdettől fogva tokban volt előlapi fóliával (ergo karc- és sérülésmentes)?
szerk: természetesen összes tartozékával, és 2 plusz Belkin töltőkábellel.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
folteheted, de mukodni nem fog az itthoni halozattal addig amig az van rajta
Nem tudom miert nem engedi neked. Valami mas ok lehet ami miatt alapbol nem kinalja fel sem ota, sem itunes. En inkabb hagynam, max megkerdeznem szervizben mi a helyzet.
Honnan van a telo?
esetleg veletelnul nem a GM verzio van fent ?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Nem is rakja fel neki, mert a1428-ast szdte le, a1429 helyett. Egyszer én is beleszaladtam, többet nem. Szóval nem, nem fogja feltenni neki, akárhányszor is próbálkozik. Elvileg az ipsw. Evében benne kellene lennie, ha alink feliratában nem is.
zetape7: miért nem mó az itunes-os restore? Az az utolsó legújabbat szedi le és teszi fel. Vagy az nem valósulhat meg valami miatt?
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
EU-s független, AQUA-ban vásárolt, de eddig bármelyik beta verzió felment rá tökéletesen, probléma nélkül...
@agabe: jelenleg a legutolsó beta verzió van rajta (talán beta6, ha jól emlékszem), ezért kellene feldobnom a 7.0.2 -t, mert így sosem fogom frissíteni már..
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Aksomatic #53281 üzenetére
Az adott tweakeknél írja a Cydia, amikor telepítenéd,h removes semi-tethered vagy valami hasonlót, tehát nem utólag fog csak feltűnni a dolog, ne aggódj
Nem kell a JB-hez semmi leírás, legújabb redsn0w-t letöltöd, rányomsz,h jailbreak és onnantól maga a program leír mindent lépésről lépésre, de youtube-on van csomó how-to videó is.
Restore mindig az aktuális legújabb szoftvert teszi fel, ahogy azt már r3dsnake kolléga is leírta, de ha van SHSH, akkor i4 esetén lehetőség van 6.1.3-ra restore-olni is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
agabe
addikt
válasz icecave #53296 üzenetére
Akkor tenyleg a CDMA kell neki, es azert mert nincs melle irva a GSM pedig az a 1429-eshez valo?
Mondjuk eleg hulyeseg, hogy egy magyar oldalon igy van kiirva.
ipsw neveben nincs benne csak a datum, meg sok mas, de a modellverziobol csak annyi, hogy iphone 5,2, vagy 5,3.
Ha geekbechmark-al, vagy mas progival nem nezte eddig, akkor szinten nem fogja a nevbol tudni melyik kell neki.
Szifon meg tenyleg lehetne egyertelmubb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest