Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanny
őstag
Ma próbáltam szerkeszteni a névjegyzéket a icloud.com -on,de mindent kipróbáltam és egyszerűen nem jeleníti meg a névjegyzéket,semmit... mit csinálok rosszul?
VoidXs én is chrome használok.
[ Szerkesztve ]
Zero Defect.No Compromise !
-
dzsonesz
tag
válasz r3dsnake #53647 üzenetére
Jaja, én is így használom, meglehetősen kényelmes és hasznos is.
Plusz 500MB-nyi képfeltöltésért, ad a dropbox +500MB tárhelyet.
Maximum 3GB tárhelyet lehet így szerezni ingyen.
Ja igen és ez csak akkor ha a képek a telefonról vannak feltöltve, az auto-upload bekapcsolása mellett.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz vadászcsiga #53659 üzenetére
Dehát még ott a töltő karika a wifi jel mellett. Nem vártál eleget, hogy betöltse!
Engem jobban idegesít,hogy nem frissít rendesen a mail app. Már rég kitörlök 2 e-mail-t, visszalépek a menüben, és látom,hogy még mindig mutatja az "all inboxes"-ban, sőt, még kilépve a badge is ott az ikonon. Aztán visszalépek, akkor nagynehezen lefrissíti.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Töltés közben készítetted, a végén el fog tűnni a kis piros szám.
Nekem 8-as látszik, tehát négyszer annyi, új verziójában iOS 7-et kérő app van a telefonomon.A legjobb aláírás a héten
-
snooze
veterán
ezek szerint mindenkinél akinél nem jo kettövel többet mutat?nekem négy helyett hatot mutat..de mikor belépek a frissitésekhez visszaugrik a helyesre..
én sem akarok frissiteni még jo sokáig az ios7-re..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
vadászcsiga
félisten
válasz erdoke #53661 üzenetére
Hát bsszák meg lehet hogy az lesz a vége. Amúgy a hülyeséghez van eszük ott Cupertinóban, jb-vel az OS frissítést sikeresen athidaljuk az update daemon vagy hogy hívják lekapcsolásával, most meg jönnek ezek a fantom frissítések az AppStore appon Remelem erre is jön valami tweak hamarosan
Ragnar te hogy állsz tartod még velem együtt a frontot 6.x-en?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #53663 üzenetére
Jaja, 6.1 még mindig, a 4S-t nem is frissítem már iOS7-re
iPaden meg 5.1.1-en ragadtam, mert lusta voltam iOS6-ra frissíteni, amíg lehetettPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #53663 üzenetére
Telefonon még én is 6.1.4-en vagyok, de remélhetőleg gyorsan javítják az újabb lock screen biztonsági rést, és akkor merészen nekivágok. Legfeljebb kidob a céges szerver.
A legjobb aláírás a héten
-
Aksomatic
senior tag
Valami hír a 6.1.3 untethered jbről?
-
Aksomatic
senior tag
válasz vadászcsiga #53668 üzenetére
Azt írták, hogy még azt befejezik...
-
TheMarci
addikt
válasz vadászcsiga #53670 üzenetére
Pedig onnantól már csak azt kéne megoldani, hogy lehessen downgradelni rá, és helyreállna a világ rendje. .)
Do You Dream?
-
Totheground
addikt
Példának okáért hogy tudnál restoreolni (ami pedig kell a JBhez, ha jól rémlik), ha az Apple nem írja alá a 6.x-et, csak néhány modellre?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
VoidXs
nagyúr
válasz Totheground #53672 üzenetére
Csak 3GS-hez.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Aksomatic
senior tag
Itt ez az aprócska hír reppent fel...
Közben egy másik[ Szerkesztve ]
-
Aksomatic
senior tag
válasz vadászcsiga #53676 üzenetére
Ő is? Elviekben ő/ők olgoznak még az untethered jb-n.
-
oszy
veterán
megpróbálom még egyszer, hátha érkezik válasz
frissítsem a 7.0.2-re vagy azt most ki lehet hagyni? esetleg egyszer automatikusan lefogja tölteni előbb-utóbb?
köszi
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
legiaap
félisten
Volt már: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Danny750
őstag
válasz vadászcsiga #53682 üzenetére
Gondolom az apple cikkre gondol, csak rosszul linkelt...igen élen az alma
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
B-L-A-C-K
titán
Dehogy marad... Ha wifin keresztül csatlakozik internetre a telefon, egyszerűen a beállításoknál rányomsz, és megcsinálja magának ~5 perc alatt...De természetesen iTunes-ről is csinálhatod.
legiaap: Már az első héten lehetett látni a brutális fogyásból hogy ezzel nem lesz gond, attól függetlenül hogy páran sírtak az IOS7 miatt, viszont szerintem ez hisztizős réteg is így több mint 1 hét eltelte után már máshogy gondolja...
[ Szerkesztve ]
-
hami85
tag
Sziasztok! Van arra valakinek ötlete, hogy mitől lehet: i4S ios 7.0.2... egyik pillanatról a másikra a vezérlő központban nem lehet elindítani a zenéket sem megállítani sem továbblépni. Hangerő megy, beletekerés is, de indítani továbbléptetni nem lehet. Minden más működik.
-
buci30
addikt
Egy valamit nem értek:
Az iCloud-nál:
Ha készül egy kép vagy valami, mondjuk iPhone-al és azt iPadon-on meg pc-n is ez okés.
De az a kép a felhőbe van akkor, vagy ilyenkor le is töltődik a pc-re is mondjuk? Vagy nem, és ha menteni akarom biztosra akkor az xy mappából a pc-n ahol látom másoljam át másik mappába is?Remélem érthető a kérdés
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Giovanny
őstag
Nem jártam sikerrel az icloud.com névjegyzék szerkesztésben,egyszerűen nem jelennek meg,de viszont ha ott létrehozom egy névjegyzéket,akkor az megjelenik a telefonon is,ezt nem értem....
Zero Defect.No Compromise !
-
chatran
őstag
Régebben, ha hibás volt egy telefon, akkor az Apple egy az egyben cserélte, nem javította, ugye? Ilyen cseréknél a garancia meghosszabbodott?
-
Ragnar95
félisten
válasz chatran #53692 üzenetére
Még mindig cserélik, nem javítanak. Szolgáltatónál csere esetén újraindul az 1év gari, gyári függetlennél ha már kevesebb, mint 90nap van hátra a gariból, akkor 90nappal hosszabbodik meg, amúgy marad az eredeti 1 év
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Tök fura hogy 5S-en a home gombon nincs már a lekerekített négyzet szimbólum.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest